hahahaha... i te kako je igrica i za zene, nego nesto nam ne ide od ruke instaliranje prokletoga patch-a... Ne volim reprezentacije u igrici i igram iskljucivo sa Arsenalom, tako da jedva cekam taj patch i da "zaigram" sa novim clanovima Arsenala.
hahahaha... i te kako je igrica i za zene, nego nesto nam ne ide od ruke instaliranje prokletoga patch-a... Ne volim reprezentacije u igrici i igram iskljucivo sa Arsenalom, tako da jedva cekam taj patch i da "zaigram" sa novim clanovima Arsenala.
Ma s ovim pečen je show igra pes 2012 nisam palio.tu i tamo chrash.
npr paris st ili određenu kombinaciju timova zna kreshat.A da cu igru kupit to svakako.
Vidimo se online za koji mjesec.
planiram opet stavit demo da odigram malo sad kad sam se ohladio.
ima ko neki link, imam instalaciju ali jenkeyev patch u kompletu ne u djelovima, hvala
Ovaj pes je sve sto sam od konamija trazio. Napeto, zanimljivo i realno. protivnik na superstar pametan u obrani i u napadu. mane koji bi trebale bit ispravljene:
1) Kad golman baca loptu rukom, umjesto da baci ko u stvarnosti brzu nisku loptu baci je nebeski visoko i onda se sa protivnikom moras nadskakivat za loptu
2) ronaldo, neymar i ostala ekipa prejednostavno na superstar dosecu do 16-erca i udaraju bobme
3)korneri i nabacaji su pomalo neucinkoviti, moze se, al rijetko i treba se potrefit, jer od trenutka kad nabacis do trenutka kad lopta dodje do nekoga, situacija u sesnaestercu se 7 puta promijeni.
maloprije odigrao jednu an superstar protiv njemačke sa portugalom. Bombardirah ih sa svih strana i isplatilo se, veloso u 91.minuti sa 30-ak metara nakon kornera u raslje za 3-2
Ovaj pes je sve sto sam od konamija trazio. Napeto, zanimljivo i realno. protivnik na superstar pametan u obrani i u napadu. mane koji bi trebale bit ispravljene:
1) Kad golman baca loptu rukom, umjesto da baci ko u stvarnosti brzu nisku loptu baci je nebeski visoko i onda se sa protivnikom moras nadskakivat za loptu
2) ronaldo, neymar i ostala ekipa prejednostavno na superstar dosecu do 16-erca i udaraju bobme
3)korneri i nabacaji su pomalo neucinkoviti, moze se, al rijetko i treba se potrefit, jer od trenutka kad nabacis do trenutka kad lopta dodje do nekoga, situacija u sesnaestercu se 7 puta promijeni.
maloprije odigrao jednu an superstar protiv njemačke sa portugalom. Bombardirah ih sa svih strana i isplatilo se, veloso u 91.minuti sa 30-ak metara nakon kornera u raslje za 3-2
Da znaš odigrat obranu kak spada nebi ti tak prolazili.
Ne govorim da meni prolaze u obrani, nego da ja sa njima prejednostavno dosecem do protivnickog sesnaesterca..
Ne govorim da meni prolaze u obrani, nego da ja sa njima prejednostavno dosecem do protivnickog sesnaesterca..
Čudi me to pošto ja se baš i nemogu došetat do šesnejsterca. Na superstar grizu dosta ali kao daje lakše igrati nego na top player.
Ovo za Bacanje lopte golama je točno, previše u zrak baca pa je lopta sporija.
Čudi me to pošto ja se baš i nemogu došetat do šesnejsterca. Na superstar grizu dosta ali kao daje lakše igrati nego na top player.
Uzmes ronalda ili neymara, i samo bjezis od njih ili se lagano izmices medju njima pa smugnes cim imas prostora, prejednostavno je, doduse, ja igram ovakve igre vec 11 godina, al opet mislim da nakon par dana igranja svako moze.
Uzmes ronalda ili neymara, i samo bjezis od njih ili se lagano izmices medju njima pa smugnes cim imas prostora, prejednostavno je, doduse, ja igram ovakve igre vec 11 godina, al opet mislim da nakon par dana igranja svako moze.
Toe to, a gradnja igra ovo ono. Najlakše je uzet Ronalda potrčka i s njime prolazit cijelu tekmu.
Toe to, a gradnja igra ovo ono. Najlakše je uzet Ronalda potrčka i s njime prolazit cijelu tekmu.
Pa s takvom djecom se rugam od pes6-ice, ja sam uvijek za lijepu akciju i gol, a ne za pretrcavanje terena sa brzincem i takvog gola. Online vecina igra real barca i uzmu si messija i ronalda i osjecaju se ko heroji, a zatvaram ih i ubijam ko nista.
EDIT: i krati citate.
Strašno jednostavno. Ja s frendom često igram 2x2 i svi uzmu Barca, Real i trče samo Messi, Villa, Sanchez, C.Ronaldo. Dosadi igrat tako.
To je i men glupo, svi s Realom i Barcom. Nemaju pojma igrat samo idu 1 na 1 i glupiraju se s forama, takve mi je najbolje rasturit s slabijom momčadi.
pozdrav...
imam problem s PES-om od kada sam instaliiro patch izbaci me iz igre i pojavi mi se http://prntscr.com/d9u9f
u cemu je problem
ELS BLAUGRANES <3
ELS BLAUGRANES <3
Koji patch? Pesedit? Koristim ga od početka i izbacilo me 2-3 puta dosad.
Pričaš o pametnom protivniku na superstar težini u obrani i napadu a ti imaš tridesetak udaraca po golu dok protivnik pet? Nije ti malo čudan balans?
I onda šlag na tortu bomba s 30 metara u rašlje? Nek se nađe...
Pričaš o pametnom protivniku na superstar težini u obrani i napadu a ti imaš tridesetak udaraca po golu dok protivnik pet? Nije ti malo čudan balans?
Vidis da pise da sam ih bombardirao, cim bi dosa unutar 30 metara, sut.. i s obzirom da sam puca 30 puta, jedan gol sa 30m pred sam kraj utakmice je realan i zasluzen
Da golman zna istrčat, ne bi bilo niš od toga.
Da golman zna istrčat, ne bi bilo niš od toga.
golmani istrcavaju i previse... par puta na utakmici mi dodu skoro do pola igralista a ja taman poslo loptu prelijepo u for... al slazem se da se retardirani
evo opet ti movie,baš si si 
moj tommy, nemoj se ljutit al tata je ima 16 puta kompleksinijih akcija jos na winning eleven 6 (2002.), pa i na pes6, pa ih nikad nisam snima, a kamoli na ovom pesu di mozes dodat di pozelis. jednog dana kad uvatim volje snimim nesto pa postam ode.
Vidis da pise da sam ih bombardirao, cim bi dosa unutar 30 metara, sut.. i s obzirom da sam puca 30 puta, jedan gol sa 30m pred sam kraj utakmice je realan i zasluzen
Pa u tome i je problem kaj si ih na najtežem izbombardirao da ti nisu došli do gola. Omjer udaraca 28/5 ? Il si ebeno dobar igrač il igra ne valja. Trećeg nema...
Pa u tome i je problem kaj si ih na najtežem izbombardirao da ti nisu došli do gola. Omjer udaraca 28/5 ? Il si ebeno dobar igrač il igra ne valja. Trećeg nema...
Pa ocito je onda da nisam za bacit ako je tip na prosloj stranici napisa da se na superstar nemoze sastat s loptom na 10 sekundi.. Igram ovo vec 10 godina redovito. i pes i fifu.
Igram sve off osim manual udarca.
Igram sve off osim manual udarca.
A pass support ?
Change cursor Semi-assisted
Pass support iskljucen (0)
Manual shoot ON
Manual-guidance ON
Auto-passing OFF
Auto-shooting OFF
Auto-clearances OFF
Auto Seliding OFF
Teammate Controls Assisted