http://www.videogamer.com/xbox360/pes_2013/news/pes_2013_to_release_before_fifa_13_claims_source.html
Za Ameriku. Europa bi po tom trebala dobit u 10 mjesecu.
ne piše ništa kad je za Europu, a kada za Ameriku, nego samo da izlazi 14.9.
Kažem ti, Adam i Roby su rekli 14.9 Amerika i Europa tek 10 mjesec. Samo Roumor.
jel bi mi pls htio naci googlam ali nista
ljudi htio sam un-instal pes 2012 i nece m
i i pise ovo :
(jeli potrebno update-grafe ili sta ajde ljudi pomoc vidim da me na forumu niko ne ferma)
Probaj skinut novi windows installer
jel bi bio srce pa da mi nadjes :D :*
ispricavam se za duopli post!
imaš EDIT-uredi
definitivno najgluplji PES do sada, protivnickog igraca nema sanse da prodes, dok oni to rade veoma lako i nemoguce im je uzeti loptu, sut glavom je katastrofa, zatim moji igraci su preglupi niko ne stoji na svojoj poziciji i ne cuvaju svog igraca vec svi napadaju igraca koji ima loptu :( :( :(
definitivno najgluplji PES do sada, protivnickog igraca nema sanse da prodes, dok oni to rade veoma lako i nemoguce im je uzeti loptu, sut glavom je katastrofa, zatim moji igraci su preglupi niko ne stoji na svojoj poziciji i ne cuvaju svog igraca vec svi napadaju igraca koji ima loptu :( :( :(
LOL WUT!?
A ako ti je stvarno teško, stavi na Easy/rookie...
Sta si ti to igra? Na superstar se sa igracima koji to mogu setam medju protivnickim igracima
kako vam je namjesten controller (support setings) dali vam je sve na auto ili?
Sta si ti to igra? Na superstar se sa igracima koji to mogu setam medju protivnickim igracima
Kakva je to igra gdje se na superstar šećeš kako hoćeš?
gle ovog,pa ti ne odustaješ
gle ovog,pa ti ne odustaješ
Joj, ocito nije shvatio da se u ovoj temi smije govoriti samo pozitivno o PES-u, ispravit cu ga ja.
Na superstar se seces kako hoces? Pa ovo je najbolja igra ikad!!! Ma kakva FIFA omg, PES rulez!!! F*ck of fifafanboys!!!
-.-
Hmm napravio sve kako treba i pokrenem preko unlock.exe i podigne se crni ekran i tako stoji crni ekran..i stoji.. i ne dogada se nista.
Sve radi odlicno !
Kako si resio taj problem i da li je jos neko imao problem crnog ekrana uz uspesno resenje?
Pozz
Kako si resio taj problem i da li je jos neko imao problem crnog ekrana uz uspesno resenje?
Pozz
Danijela?
Eto da sam post prije njenog spomenuo da je PES igra za žene, dobio bi karton i palo bi nekoliko uvreda na moj račun. :D
hahahaha... i te kako je igrica i za zene, nego nesto nam ne ide od ruke instaliranje prokletoga patch-a... Ne volim reprezentacije u igrici i igram iskljucivo sa Arsenalom, tako da jedva cekam taj patch i da "zaigram" sa novim clanovima Arsenala.
da ti sinko zabunom nisi novu fifu igra.
da ti sinko zabunom nisi novu fifu igra.
Pa nije EA Sports kriv što si ti u postavkama nisi znao staviti da igraš sa legacy defending tj. defense sustavom za njubare.
Kupio sam danas microsoft xbox 360 kontroler i prezadovoljan za sada. :)
Btw-zasto mi svijetli samo 1/4 na onom srebrnom od X-a?
Zato što ti je to status kontrolera tj da ti je kontroler priključen.
ja imam dva i predobri su..
1/4 znači da je on kontroler broj 1 ili ti glavni, a da imas jos jedan spojen onda bi ti na drugom bilo 2/4
PESEdit 1.1 je dostupan za download:
Adds 17 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Paris SG, Inter, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Atletico, Barcelona, Real Madrid, Valencia)
1.1 also fixes some crash problems (+ problems with Milan kits), adds new Chelsea kits and updates a few transfers.
Da li se još nekom ruši igra s ovim patchom?
Reinstaliraj demo pa instaliraj patch i nema problema ;)
PESEdit 1.1 je dostupan za download:
Adds 17 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Paris SG, Inter, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Atletico, Barcelona, Real Madrid, Valencia)
1.1 also fixes some crash problems (+ problems with Milan kits), adds new Chelsea kits and updates a few transfers.
Da li se još nekom ruši igra s ovim patchom?
Zna se srušit tu i tamo al iače je dobar.
Par pitanja..
Dali vam uspijeva uvijek rainbow flickr? Ako da,kako?
Kako kad dodam sa long shot igracu loptu napravi da ju odbije od sebe i prekobicne preko igraca u kontra smjer-znaci iza sebe? Ako znate na sta mislim?
S cim lobate golmana?
Par pitanja..
Dali vam uspijeva uvijek rainbow flickr? Ako da,kako?
Kako kad dodam sa long shot igracu loptu napravi da ju odbije od sebe i prekobicne preko igraca u kontra smjer-znaci iza sebe? Ako znate na sta mislim?
S cim lobate golmana?
Pritisni 2 puta desnu gljivicu. To nemogu svi napraviti. Stisni na igrača trokut i pogledaj koje kartice ima. Među njima ti piše.
Misliš na sombrero flick. Kada lopta ide prema igraču stisni desnu gljivicu i onda lijevu gljivicu prema gore da ju prebaci preko sebe.
Sad sam svladao manual pa L2+krug al inače ti je L1+kocka.
ja reinstaliro igru i stavio pesedit 1.1 patch i opet se crasha... prelose
u čemu je problem onda,igraj normalni org demo i to je to
u čemu je problem onda,igraj normalni org demo i to je to
ne
hahahaha... i te kako je igrica i za zene, nego nesto nam ne ide od ruke instaliranje prokletoga patch-a... Ne volim reprezentacije u igrici i igram iskljucivo sa Arsenalom, tako da jedva cekam taj patch i da "zaigram" sa novim clanovima Arsenala.
Tako je Danijela reci im ko je najbolji