Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 795.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Da i nekako dobijem tu majcu,prodao bi je vjerovatno na ebyu za brutalne pare ovima sta bacaju maloga na kikija {#}

Moj PC  
7 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li neko nekakav recording software za snimanje golova i poteza, da po mogucnosti snima 720p, ako je to problem onda moze i 480p.

Mislio sam fraps skinit s njime sam prije radio, al koliko se sjecam ostavlja watermark i kvaliteta je bezveze?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
cecenac kaže...

Zna li neko nekakav recording software za snimanje golova i poteza, da po mogucnosti snima 720p, ako je to problem onda moze i 480p.

Mislio sam fraps skinit s njime sam prije radio, al koliko se sjecam ostavlja watermark i kvaliteta je bezveze?

FRAPS je no1,nema watermark,kvaliteta je full hd (1080p),samo nadi negdi na netu khm verziju jer sa free mozes snimat samo 30 sec

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

FRAPS je no1,nema watermark,kvaliteta je full hd (1080p),samo nadi negdi na netu khm verziju jer sa free mozes snimat samo 30 sec

Kupit cu je negdje vec ne boj se ;). 720p @30 fps i onda kompresirat video tako da ga mogu uploadat u nekom razumnom vremenu?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina

ja sam svoj snimao s frapsom na rezoluciji 1360*768(max rezolucija monitora) na 60fps-a,pa sam convertao u 1080p @ 60fps-a,i imalo je oko 400mb ali nzm koliko je uploadalo posto ja to ostavim preko noci

16 godina

Bolji ti je Bandicam, daleko vise opcija, manji AVI file itd... definitivno sazvace i ispljune FRAPS.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Snimiš s Frapsom i onda kompresiraš s bilo kojim video convertorom i ispadne ti ok 5-6 mb video. Meni je skoro svaki u hd-u. Neki je i u fullhd.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
cecenac kaže...

stavi 30fps full size,i onda za kompresiju ovo

a bandicap nemoze ni lizat cipele frapsu

16 godina
Logigamer kaže...

Da, bas... u Bandicamu imas postavke.... odaberes kvalitetu itd, FPS-e etc.. dok u FRAPSU nemas puno toga za podesavati, sve u svemu.... testirao sam oba i u fraps mi vise smanji FPS-e nego Bandicam, osim toga, Bandicam nije samo za d3d9/10/11 aplikacije.

Samo zato sto je poznatiji ne znaci da je i bolji

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 13:52 (lovac82).
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Logigamer kaže...

Da, bas... u Bandicamu imas postavke.... odaberes kvalitetu itd, FPS-e etc.. dok u FRAPSU nemas puno toga za podesavati, sve u svemu.... testirao sam oba i u fraps mi vise smanji FPS-e nego Bandicam, osim toga, Bandicam nije samo za d3d9/10/11 aplikacije.

Samo zato sto je poznatiji ne znaci da je i bolji

i u frapsu biras kvalitetu (full i half size),i fps

15 godina
neaktivan

Fraps je tata mata za bandicam. Nije to što je poznatiji nego je fraps puno kvalitetniji.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Logigamer kaže...

Samo to.... u Bandicamu namjestavas u postocima (0-100%), takoder i FPS mozes ograniciti na koliko god hoces (nije unaprijed zadano kao u FRAPS-u, cak mozes ograniciti i ako ne smimas, ne samo kada snimas odnosno kao u FRAPSU).

EDIT: Jesi smijesan Tommy...... lupas te TD-ove bezveze, jedno je kada se ne slazes i lupis TD, a drugo je kada kazem cinjenice i lupis TD (npr. sve u ovom postu), toliko o tome, kao dijete si.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 15:06 (lovac82).
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Logigamer kaže...

Samo to.... u Bandicamu namjestavas u postocima (0-100%), takoder i FPS mozes ograniciti na koliko god hoces (nije unaprijed zadano kao u FRAPS-u, cak mozes ograniciti i ako ne smimas, ne samo kada snimas odnosno kao u FRAPSU).

Svakoga koga znam preferira Fraps. Kakav bandicam. Fraps je lakši za koristit i osobno meni bolji. Nek koristi šta hoće ustvari.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
protjeran

odkad je izasa demo s onim fanmade patchom, neigramo vise pes2012,2013 ftw.

nije lose konami za pocetak,jos imate 2-3 mjeseca za poboljsanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Svakoga koga znam preferira Fraps. Kakav bandicam. Fraps je lakši za koristit i osobno meni bolji. Nek koristi šta hoće ustvari.

Sta mene briga tko sta preferira? preferiram i ja nVidiju sto se tice boljih drivera, pa to ne znaci da je konukrent ATI kao npr hd6850 losiji od moje GTX 460. Takoder, preferiras i ti PES 2012, pa to opet ne znaci kada sve zbrojis i oduzmes da je FIFA 12 losija. Preferiraju i neki vise novi CoD, pa to ne znaci da BF3 nije ponudio vise novina/svjezine nego CoD u svoj serijal...  lakse za koristiti? wtf? pa u jednom i drugom moras/mozes nastelati postavke prije snimanja, a samo snimanje pokrenes/zaustavis s jednom tipkom (svejedno koji softver koristio).

BTW pogledaj "zeleno", tvoji TD-i nemaju smisla jer ono su cinjenice, nikakvo pametovanje.

15 godina
neaktivan

+1. Fraps RULZ.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Logigamer kaže...

EDIT: Jesi smijesan Tommy...... lupas te TD-ove bezveze, jedno je kada se ne slazes i lupis TD, a drugo je kada kazem cinjenice i lupis TD (npr. sve u ovom postu), toliko o tome, kao dijete si.

Pa zašto bi bila činjenica kad je meni fraps bolji i ne slažem se s tobom i tu je kraj.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Kako nije? pa, odgovori mi... mozes li limitirati FPS na Frapsu bez da ukljucis snimanje odnosno da ne opterecujes CPU? ne mozes. Mozes li odrediti kakvu tocnu kvalitetu zelis u FRAPSU? (imas samo full size i half size), opet ne mozes.

Vidi Bandicam (postavke koje mozes sanjati u FRAPSU):

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 15:25 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa oke ako ti to paše koristi. Meni ne. Simple as that.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A nitko ne spominje dxtory. Meni je najbolji.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi htio sam un-instal pes 2012 i nece m

i i pise ovo :

(jeli potrebno update-grafe ili sta ajde ljudi pomoc vidim da me na forumu niko ne ferma)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Sta mene briga tko sta preferira? preferiram i ja nVidiju sto se tice boljih drivera, pa to ne znaci da je konukrent ATI kao npr hd6850 losiji od moje GTX 460. Takoder, preferiras i ti PES 2012, pa to opet ne znaci kada sve zbrojis i oduzmes da je FIFA 12 losija. Preferiraju i neki vise novi CoD, pa to ne znaci da BF3 nije ponudio vise novina/svjezine nego CoD u svoj serijal...  lakse za koristiti? wtf? pa u jednom i drugom moras/mozes nastelati postavke prije snimanja, a samo snimanje pokrenes/zaustavis s jednom tipkom (svejedno koji softver koristio).

BTW pogledaj "zeleno", tvoji TD-i nemaju smisla jer ono su cinjenice, nikakvo pametovanje.

Pusti tommya da odraste,vidiš da je odrastanje teško.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan

moze se igrati tipkovnica/gamepad !...skines program x360c..i nastimas...ili mozda se moze i u settings promijenit

15 godina
maidkoric kaže...

moze se igrati tipkovnica/gamepad !...skines program x360c..i nastimas...ili mozda se moze i u settings promijenit

napisao sam na stranici prije... netreba se nista skidat... odete u settings i pod controller stavite controller 2 gamepad i nmjestitie kontrole i to je to

14 godina
neaktivan

nemogu raspakovati pes 13 demo, trazi mi neku sifru

Nijaz

0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

ljudi htio sam un-instal pes 2012 i nece m

i i pise ovo :

(jeli potrebno update-grafe ili sta ajde ljudi pomoc vidim da me na forumu niko ne ferma)

Probaj skinut novi windows installer

17 godina
Forzza kaže...

nemogu raspakovati pes 13 demo, trazi mi neku sifru

Obično na stranici s koje si skidao piše šifra a ako je nemaš jedino ti preostaje skidati ponovno...

15 godina
lovac82 kaže...

Kako nije? pa, odgovori mi... mozes li limitirati FPS na Frapsu bez da ukljucis snimanje odnosno da ne opterecujes CPU? ne mozes. Mozes li odrediti kakvu tocnu kvalitetu zelis u FRAPSU? (imas samo full size i half size), opet ne mozes.

Vidi Bandicam (postavke koje mozes sanjati u FRAPSU):

Fraps ima maximalne postavke.. tako reci snima izvornu sliku... kad snimis klip u nekom programu stavis postavke po zelji i konvertiras.. jednostavnije i bolje nemoze bit ;)

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 21:14 (Encyanix).
15 godina
VideoGamer piše kako bi datum izlaska cijele igre mogao biti 14.9.
http://www.videogamer.com/xbox360/pes_2013/news/pes_2013_to_release_before_fifa_13_claims_source.html
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
VideoGamer piše kako bi datum izlaska cijele igre mogao biti 14.9.
http://www.videogamer.com/xbox360/pes_2013/news/pes_2013_to_release_before_fifa_13_claims_source.html

Za Ameriku. Europa bi po tom trebala dobit u 10 mjesecu.

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice