probaj instalirat patch 1.6 meni radi ko podmazan
nemoram ove patcheve prije njega po redu instalirati?
probaj instalirat patch 1.6 meni radi ko podmazan
nemoram ove patcheve prije njega po redu instalirati?
ne jasam odma instaliro 1.6 i sve je radilo bez beda doduše na prvom cracku nije ali kad sam skinio drugi sve je radilo i dan danas ga igram
Naučite engleski ludi moji forumaši...
Lijepo piše da treba staviti od 1.5 (kao početni) i onda redom ostale
REDOSLIJED :::::::
PRIJE NEGO STAVITE 1.5 stavite Konamijev original patch 1.3 (+nađite cra*k na internetu za tu verziju)
Zatim iz settingsa unutar same igre idite na DOWNLOADS i skinite ponuđeno...
Tada stavite 1.5 + redom ostale...
ja sam odma skinio patch 1.6 i radio mi je a sad kak vi očete
ali momak ti nemaš cijeli patch...
radi se o velikoj količini lica, frizura, tetovaža,kopački, lopti, dresova, fontova..... samo napravi kako su rekli tvorci na pesedit.com.
A dobro bolan ša me briga važno mi je da ga uopšte imam, a sad sam mijenjo win pa kad instaliram PES iči ću po redu...
stavio sam 1.3 ali opet su cudna imena klubovima a di da se nade 1.5-1.6 patch moze neki link na pp
edit : nasao sam
pošto je to patch moraš switch to master league
ODI u start-all programs-pronađi pesedit-klikni na njega-switch-i klikni master league
to je meni pomoglo a sad trebalo bi i tebi
pošto je to patch moraš switch to master league
ODI u start-all programs-pronađi pesedit-klikni na njega-switch-i klikni master league
to je meni pomoglo a sad trebalo bi i tebi
ma je u tom je bio problem al pošto to nisam napravio prije igranja moram ponovno instalirati PES
switch ti treba samo kada kreneš igrati master ligu... a kasnije neka ti stalno stoji na default.
switch ti treba samo kada kreneš igrati master ligu... a kasnije neka ti stalno stoji na default.
da evo sjebo sam i pečeve zato što sam naknadno switchao, kaže mi frend da moram switchati prije nego što počnem igrati master ligu, tj prije nego što išta snimim
Svitchevi su namjenjeni za stvaranja SAVE fileova... treba ti dok ih jednom ne napraviš, a kasnije je sve ok.
Meni je bolja FIFA. Realnija je.
Možda fifa i je realnija,ali je grafika bezveze.
Istina, a fifa je za one koji napucavaju loptu s centra, a golmani se bace ko da su prije popili 3 pive.
Interesuje me par sitnica vezano za PES,post neigram cesto samo ponekad sa frendovima dok sjedimo i cugamoKako izvodit slobodne udarcei kako driblat,pise u onom helpu...al nista ono,sam jednom gredu pogodio
od 100 puta
jel mi moze netko poslati link za patch od pes 2010. i upute kako se instalira
hvala
instalirao sam sve redom patcheve i 1.8.1 i downloadao upadate u system settingsu!
znakovi za klubove su dobri al u premjershipu su ona prokleta stara imena tipa nort london....
to je isto i za njemačku ligu i još se par sitnica pobrkalo...šta da napravim?
možda nisi instalirao konami official patch 1.3
instaliran mi je bio neki kako ja kažem privatni patch sa kitserverom.
znači njega nisam obrisao pa sam instaliro 1.3. 1.5 1.6. 1.7 1.8 1.8.1!
jel tako treba ili?
jel mi moze netko poslati link za patch od pes 2010. i upute kako se instalira
hvala
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Patches?max-results=8
Instaliranje je jednostavno.Samo ekstraktas i onda imas klasičnu instalaciju.
men je ovo najbolji pes dosada, normalno sa patchem 1.8.1
Da bi vam ipravno radio potrebno je imati sve pacheve od 1.5 do 1.8.1
Tako je naučio sam lekciju prvo sam instaliro 1.5 pa odmah 1.8.1 pa mi se sje**** kad odigram 3 tekme izbaci error i onda odem kenj*t
Ups zaboravih točku.
Kako mogu igrati pes online ako nemam orginal.
Nikako
To je kao da pokušavaš igrati piratizirani MW 2 bez patcha.