al nije orginal igrica jel to ima kake veze
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na žalost za igrat online treba ti original!
ej jel ti imaš original kod za instalaciju
ej jel ti imaš original kod za instalaciju
to se ne smije tražit ovdje. predlažem da pročitaš pravila foruma
možeš li kad igraš original igricu u multiplayer,dali se mogu koristit patchevi i te stvari ili je klkasika??
cuo sam da ima patch sa klubovima i svim tim + ima i mogucnost za igrat online. ako netko zna ako moze da mi rekne
mora se imat orginal, jel tako?
imam pitanje:
imam dva GENIUSOVA gamepada, svaki po 100 kn.
ja i frend u opcijama namjestimo tipke, al kad pokrenemo igru tike su uvjek namjestene samo za jendog igraca???
kako je to moguce? ima li ko slican problem?
mora se imat orginal, jel tako?
imam pitanje:
imam dva GENIUSOVA gamepada, svaki po 100 kn.
ja i frend u opcijama namjestimo tipke, al kad pokrenemo igru tike su uvjek namjestene samo za jendog igraca???
kako je to moguce? ima li ko slican problem?
Da li odabereš Controller 1 i 2?
ma jesam, naravno, al kao nema slicnih problema mozda je to zbog kopije (uskoro cu dobiti orginal) pa se nadam da ce biti sve u redu - uplasio sam se da mozda nisu svi gamepadovi kompatabilni a onda bi morao izdvojiti i novac za gamepad a to nemam braco i sestre
Ima li neka zamjena za PESEdit.com 2010 Patch? Avira mi je pronašla virus u verziji 1.5.
zamolio bih nekoga da mi pomogne tražim najnoviji patch koji sadrži sve originalne grbove klubova i njihove dresove
hvala (sorry za prethodnu zamolbu u prethodnom postu tražio sam upravo ovaj)
hhhmmmm našao sam 0.6 patch ali dresovi i grbovi su još uvijek divlji tj. nepostojeći.......ideje?
ma jesam, naravno, al kao nema slicnih problema mozda je to zbog kopije (uskoro cu dobiti orginal) pa se nadam da ce biti sve u redu - uplasio sam se da mozda nisu svi gamepadovi kompatabilni a onda bi morao izdvojiti i novac za gamepad a to nemam braco i sestre
stavi ih na controler 2 i 3 a ne na 1 i 2
pesedit.com.... prvo što ćeš vidjeti na stranici
imaš sve moguće klubove...dobra grafika... imaš ibrahimovićeve tetovaže, xavi-ju se vide dlake na rukama... imaš i klubove iz druge njemačke lige.
Ja sam rušio windowse prije nekoliko dana i kad želim pokreniti PES nakon onih zvijezdica mi pokaže ono dont send i send this error report... jel se može nešto učiniti, jel može biti da je to zbog rušenja windowsa pa da nešto treba napravit?
Ja sam rušio windowse prije nekoliko dana i kad želim pokreniti PES nakon onih zvijezdica mi pokaže ono dont send i send this error report... jel se može nešto učiniti, jel može biti da je to zbog rušenja windowsa pa da nešto treba napravit?
Kao prvo dal imaš ati grafičku?
Ak imaš mislim da ti se događa crash dumps ili tako nešto, trebal bi dati screen shoot,pa da vidimo
Znači taj crash dumps ( e da točnije vpu recover) ti se događa zbog pregrijavanja garfičke,pa te baca iz igre
I daj navedi ostali dio konfiguracije,moguće da ti je slab pc
ma igro sam i prije...nego ja mislim al neznam jel to moguće da se ona datoteka iso ostetila zbog rušenja windwsa?
Pozzzz. Postoji li mogucnost da kako dodjem do kakvog linka koji pokazuju ocjene igraca sa PES 2010??? Ako neko moze pomoci? Unaprijed se zahvaljujem.
Pozzzz. Postoji li mogucnost da kako dodjem do kakvog linka koji pokazuju ocjene igraca sa PES 2010??? Ako neko moze pomoci? Unaprijed se zahvaljujem.
kako to misliš?
kako to misliš?
Pa jednostavno. Ako postoji link neke stranice sa koje mogu citati ocjene igraca???? Npr: Tim Arsenal, igrac Fabregas? Jel sad malo jasnije?
Imam problem sa pesom10
ja imam windows7 i kad uđem u igricu i idem igrat utakmicu ono me samo izbaci
u čemu je problem?
kako to misliš?
Pa jednostavno. Ako postoji link neke stranice sa koje mogu citati ocjene igraca???? Npr: Tim Arsenal, igrac Fabregas? Jel sad malo jasnije?
Pesstatsdatabase.com ---mislim da tako glasi stranica... svi novi patchevi su poštelani po ovome
može netko pomoći, igrao sam bio sa Tottenhamom master ligu i bio instalirao patch 0.6 jer sam htio sve grbove i sve originalne dresove klubova, zatim sam obrisao pes i sad kad sam ga ponovno instalirao zaboravio sam što sam uradio, pa sam instalirao patcheve 1.5, 1.6, 1.7 i pprebacio saveove , no međutiim niti jedan klub u engleskoj ligi nije dobio originalni grb niti originalne dresove, tj. kao da uopće nisam instalirao patcheve, može netko pomoći ?
može netko pomoći, igrao sam bio sa Tottenhamom master ligu i bio instalirao patch 0.6 jer sam htio sve grbove i sve originalne dresove klubova, zatim sam obrisao pes i sad kad sam ga ponovno instalirao zaboravio sam što sam uradio, pa sam instalirao patcheve 1.5, 1.6, 1.7 i pprebacio saveove , no međutiim niti jedan klub u engleskoj ligi nije dobio originalni grb niti originalne dresove, tj. kao da uopće nisam instalirao patcheve, može netko pomoći ?
To je zato sto npr. patch 1.5 ne moze raditi bez patcha 1.4.Trebas instalirat patcheve redosljedom kako su izlazili ako hoćeš da ti na kraju radi i ovaj zadnji 1.7.
To je zato sto npr. patch 1.5 ne moze raditi bez patcha 1.4.Trebas instalirat patcheve redosljedom kako su izlazili ako hoćeš da ti na kraju radi i ovaj zadnji 1.7.
koji je prvi a koji zadnji? i kakva je razlika između onih 0.5 0.6 i ovih 1.4 1.5?
koji je prvi a koji zadnji? i kakva je razlika između onih 0.5 0.6 i ovih 1.4 1.5?
Mislim da je prvi 0.6, a zadnji nisam siguran.Razlika je u tome što u prvom 0.6 dobivaš samo grbove klubova,prave dresove...Dok u ovim zadnjim su obuhvačeni i transferi iz zimskog prijelaznog roka.
Mislim da je prvi 0.6, a zadnji nisam siguran.Razlika je u tome što u prvom 0.6 dobivaš samo grbove klubova,prave dresove...Dok u ovim zadnjim su obuhvačeni i transferi iz zimskog prijelaznog roka.
išao sam na kitserver setup ali tamo mi za sva tri buttona, gdje bi trebalo ppisati install, back i cancel, piše svugdje ranslation missing, i koju god od te tri tipke kliknem on mi izbacuje neka divlja obašnjenja
Skini novi crack to se i meni događalo
Skini novi crack to se i meni događalo
sad sam čisto instalirao igru , krekirao, patch 0.6 instalirao, instalirao kitserver no tu su samo grbovi klubova, nema niti pravih imena kluubova, niti originalni dresovi.....
probaj instalirat patch 1.6 meni radi ko podmazan