To sam i pokusao, ali mi stalno trazi nekakav dll file, a i nije mi se napravila ikona od pes patcha, kao da je do pola instalirano. Jos mi je i Clam AV nasao nekakav virus u instalaciji patcha... Nema veze, naci cu neki drugi patch. Hvala na pomoći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja igru pokrecem preko .exe-a i radi skroz normalno O.o
To sam i pokusao, ali mi stalno trazi nekakav dll file, a i nije mi se napravila ikona od pes patcha, kao da je do pola instalirano. Jos mi je i Clam AV nasao nekakav virus u instalaciji patcha... Nema veze, naci cu neki drugi patch. Hvala na pomoći.
taj dll file sto ti trazi upisi si na google i skini ga.otpakiraj ga u folder gdje ti je instalirana igrica i trebalo bi raditi.to sto ti antivirusni program javlja da je virus nebrini se nije,ali da pokrenes igru morat ces desable antivirusni program.sad bi ti objasnio zasto to javlja ,ali neznam tocno.mislim da je zbog toga sto se taj crack od patcha radi u nekom od programa u kojem se rade virusi ili tako nesto,neznam tocno.uglavnom kada spremis taj dll file i desableas antivirus sve ce ti raditi
@Danexxx
Nesto mi nece ovaj patch , nekakav error ima , kako si ga ti instalirao???
neznam nebi trebo bit error, ako si sve djelove skido sa pes-edit.com
zanima me dali se može imati više profila na pesu??
Moje isprike na prebahatom ponašanju. Zadnji post s moba je nppisan s faksa nakon što sam shvatio da sam zaglibio s kolokvijima i sranjima. Pa je i to malo utjecalo na moju bahatost. Hvala puno na pomoći i SADA je pes ono što ja zovem odličnom igrom. Još jednom, ispričavam se na bahatosti!
U are weirdo ...
Moje isprike na prebahatom ponašanju. Zadnji post s moba je nppisan s faksa nakon što sam shvatio da sam zaglibio s kolokvijima i sranjima. Pa je i to malo utjecalo na moju bahatost. Hvala puno na pomoći i SADA je pes ono što ja zovem odličnom igrom. Još jednom, ispričavam se na bahatosti!
U are weirdo ...
čisto nepotrebno vrijeđanje. primitivizam + offtopic ti fakat nisu potrebni.
moze neko stavit link za download najnovijeg konami patcha 1.1 jer je bezveze skidat u 5 partova???
mislim ako ima 1 file sve u jednom..??
Nije li zadnji 1.02?
Momak misli na PESEDIT...
kao da je problem u pet komada downloadati :-))

Ova igra me nije bas zadivila..
Pred fifom ova igra je pokleklula..
Nezanam za vas ali ova igra je za mene -.-
Istina, novi pes je upropastio sve što je dosad radio... Sad samo sramoti svoju prošlost
Probajte paralelno pes10 i pes11 i vidjeti ćete da je ovaj novi bolji miljon puta.
Stavite si pesedit patch i zabava garantirana.
Probajte paralelno pes10 i pes11 i vidjeti ćete da je ovaj novi bolji miljon puta.
Stavite si pesedit patch i zabava garantirana.
Sve rečeno kratko i jasno. Jedino što me još uvijek suđenje nervira. Prokleta bila ona potplaćena bitanga sa zviždaljkom!
danas je izasao pack komentatora iz fife.samo se instalira u folder od igrice i meni se svidja.puno su aktivniji komentatori
a sto se tice same igrice jedino sto me ubija,zivcira i uglavnom brzo prestanem igrati su mjenjanja igraca jer nemozes igrati nikako drukcije nego semi assisted(mozes ali je retardirano).cesto ali bas cesto se dogodi da nece prebaciti na igraca kod lopte ili da igrac smao prodje kraj lopte kao da je niti nema.po meni kada to srede igrica ce biti za 100
danas je izasao pack komentatora iz fife.samo se instalira u folder od igrice i meni se svidja.puno su aktivniji komentatori
a sto se tice same igrice jedino sto me ubija,zivcira i uglavnom brzo prestanem igrati su mjenjanja igraca jer nemozes igrati nikako drukcije nego semi assisted(mozes ali je retardirano).cesto ali bas cesto se dogodi da nece prebaciti na igraca kod lopte ili da igrac smao prodje kraj lopte kao da je niti nema.po meni kada to srede igrica ce biti za 100
i ja imam problema s tim mjenjanjem igraca.. puno puta se dogodilo da izgubim loptu jer mi ne zeli prebaciti na igraca.. udaram po L1 i niš se ne dešava, tj mjenja mi na nekog totalno lijevog igrača - nebitnog za tu akciju... možda se i to da nekako namjestit il šta već? anyone?
MOze link za taj pack komentatora ????
HVALA
Konami nemože staviti normalne komentatore..pa se uzimaju iz fife..haha..ja nemrem vjerovati..!
sad mi se pojavilo kao da ima novi data pack... ocu li sad ako to instaliram tj. skinem izbrisat dresove od ovog zadnjeg patcha kojeg sam stavio????
hoce.zeznit ce ti cijeli patch.pricekaj dok neizadje edit patch(sljedeci) koji ce u sebi sadrzavati data pack ili ce barem biti kompatibilan s njime
Konami nemože staviti normalne komentatore..pa se uzimaju iz fife..haha..ja nemrem vjerovati..!
pa zasto ne najbolje od svega:)
i nije da su sad ti komentatori nesto puno bolji nego su osvjezenje koje je potrebno jer mislim da su isti komentatori sa istim forama vec nekoliko pesova ako se nevaram.tako da je ovo fino osvjezenje
hoce.zeznit ce ti cijeli patch.pricekaj dok neizadje edit patch(sljedeci) koji ce u sebi sadrzavati data pack ili ce barem biti kompatibilan s njime
ma to je sve isto.... dok nebude nesto da poboljša Al a vjerojatno nece ni bit ne vrijedi ovo nista vise instaliravat, sve dok nebude nekih transfera ili novih dresova
ma to je sve isto.... dok nebude nesto da poboljša Al a vjerojatno nece ni bit ne vrijedi ovo nista vise instaliravat, sve dok nebude nekih transfera ili novih dresova
EPIC
EPIC
?
edit: deleted post.
jel ovaj komentari patch pase na pes edit patch?neke nuspojave?
oprostite ako je ovo pitanje vec bilo a jer se moze pes 2011 piratski igrat online