Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.017.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Community je napravljen

Ime communitya:BUG Community

Pasword:BUG(Velikim slovima)

Odma sam i kreirao ligu pa nek počmu i prijave,ako se slažete da nitko ne uzima timove iz prve klase i nema dupliranja klubova.Znači nema timova poput Reala Barce Milana etc i kad netko izabere recimo dinamo nitko drugi nema više pravo da izabere taj klub.

Ja izabirem Werder

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mogu li ikako u igru ubaciti muziku koju ja hoću ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
dejan1471 kaže...

Community je napravljen

Odma sam i kreirao ligu pa nek počmu i prijave,ako se slažete da nitko ne uzima timove iz prve klase i nema dupliranja klubova.Znači nema timova poput Reala Barce Milana etc i kad netko izabere recimo dinamo nitko drugi nema više pravo da izabere taj klub.

Ja izabirem Werder

idem i ja kupit   u pon.. oridjidji :D zbog ovih on zajebancija :P

15 godina
IlijaM kaže...
dejan1471 kaže...

Community je napravljen

Ja izabirem Werder

idem i ja kupit   u pon.. oridjidji :D zbog ovih on zajebancija :P

Super

dejanceeeeeeeeee
16 godina

ja ne kužim, jeli to problem u mojoj verziji igre il vi ne želite vidjeti, il postoji neki patch koji to ispravlja ali dajte mi odgovorite.. lopta po terenu ide i naglo usporava.. ima kratku putanju.. AI je užasno glup.. ja trčim po boku i moji igrači ostaju iza mene.. nitko me ne želi pratiti (oke tu i tamo ako se sjete onda i poprate, al jako rijetko).. šutevi užas.. dodavanj o bože.. dodaš u grupu protivnika i tvoj igrač uspije doć do lopte... objasnite mi ima li neki patch koji rješava ovo? jesam li ja neš krivo namjestio? il vi jednostavno svi žmirite i igrate ovu igru uvjeravajući se da nema tih OGROMNIH mana?

One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako da sutiram na gol  ali da lopta ide po zemlji(ali da bude jači udarac ) ??

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 20:48 (hare mn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hare mn kaže...

kako da sutiram na gol  ali da zemlja ide po zemlji(ali da bude jači udarac ) ??

kralj :D

btw to i mene zanima? tu i tamo to napravim ako kliknem kocku na 0,000001 sec

15 godina
protjeran
dreammaker kaže...
hare mn kaže...

kako da sutiram na gol  ali da zemlja ide po zemlji(ali da bude jači udarac ) ??

kralj :D

btw to i mene zanima? tu i tamo to napravim ako kliknem kocku na 0,000001 sec

LOL, izgleda da je mislio da lopta ide po zemlji haha, a štaš i najbolji se zajebu

Dinamo živi vječno
17 godina
dreammaker kaže...

ja ne kužim, jeli to problem u mojoj verziji igre il vi ne želite vidjeti, il postoji neki patch koji to ispravlja ali dajte mi odgovorite.. lopta po terenu ide i naglo usporava.. ima kratku putanju.. AI je užasno glup.. ja trčim po boku i moji igrači ostaju iza mene.. nitko me ne želi pratiti (oke tu i tamo ako se sjete onda i poprate, al jako rijetko).. šutevi užas.. dodavanj o bože.. dodaš u grupu protivnika i tvoj igrač uspije doć do lopte... objasnite mi ima li neki patch koji rješava ovo? jesam li ja neš krivo namjestio? il vi jednostavno svi žmirite i igrate ovu igru uvjeravajući se da nema tih OGROMNIH mana?

To je odgovor na tvoja pitanja. I ja kad sam igrao PES sam skužio te nedostatke, posebno nezainteresiranost igrača kad se ide u napad i lopta se zaustavlja ko na šmirgl papiru. Isto tako su šutevi preprejaki. Napuniš malo, a ovaj lansira loptu na Mjesec itd. Zato sam i odustao od PES-a.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan

skinite si official patch 1.2, naucite se igrat, prestanite cvilit

15 godina
neaktivan
danexxx kaže...

Ovdje ih pola ne zna osnovne stvari na pesu , pa misle da im je igrica kriva... Je li taj 1.2 zadnji patch koji je izasao?

16 godina
neaktivan

Da. To je oficijalni patch koji ispravlja neke bugove,sutometar je malo oslabljen AI popravljen i tak uglavnom donosi promjene na bolje

15 godina
neaktivan
danexxx kaže...

Da. To je oficijalni patch koji ispravlja neke bugove,sutometar je malo oslabljen AI popravljen i tak uglavnom donosi promjene na bolje

Znači , i transferi su popravljeni ? Imaš mozda link od tog patcha, ne mogu ga naci nigdje...

Jeli mozda taj patch zauzima 415 MB? Nasao sam sad nekakav...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 20:02 (scenesports).
16 godina
neaktivan

http://www.fileserve.com/file/M3ncv6G/PESEdit

evo to ti je pes editov patch imas sve dresove,grbove,transfere,oficialni patch i sve ti automatski instalira.

16 godina
scenesports kaže...
danexxx kaže...

Ovdje ih pola ne zna osnovne stvari na pesu , pa misle da im je igrica kriva... Je li taj 1.2 zadnji patch koji je izasao?

Kolega profesionalac molio bi te da mi detaljno odgovoriš na iznad postavljena pitanja onda ako nije problem. Ti te probleme ne vidiš ili ih ne želiš vidjeti? Meni su prilično očiti.

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

oni koji znaju igrat nemaju tih problema

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

oni koji znaju igrat nemaju tih problema

U pravu si,   pravi igraci nemaju sa tim problema

...Queter you become more able you can hear..
16 godina

onda vi "pravi" igrači mi objasnite kako da me je*eni suigrači prate kad po boku trčim u kontru.. -.-

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

onda vi "pravi" igrači mi objasnite kako da me je*eni suigrači prate kad po boku trčim u kontru.. -.-

Mene uvik prate {#}

Ne znam kako

16 godina
Diavol kaže...
dreammaker kaže...

Mene uvik prate {#}

Ne znam kako

Meni je u igri AI užasno retardiran. Al fkt užasno. Evo našo sam neki gameplay patch koji ispravlja masu AI grešaka pa ću isprobati.. Možda pomogne.. Stvarno šteta št je igra ovako izbugirana i nedovršena. Ima potencijala..

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Probaj se poigrat sa taktikom malo, možeš ponašanje igrača u određenim situacijama - recimo, možeš namjestiti da kad imaš loptu tvoji suigrači trče dalje od tebe otvarajući ti prostor za duža dodavanja ili bliže tebi zbog kratkih dodavanja. Možda ti je tu problem.

Ili imaš takodjer i strategije (back button + trokut/kocka/krug/x) kojima možeš tijekom igre zadati momčadi da igraju defanzivno recimo, pa te onda možda zbog toga suigrači ne prate jer ostaju u obrani...

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
scenesports kaže...
danexxx kaže...

Kolega profesionalac molio bi te da mi detaljno odgovoriš na iznad postavljena pitanja onda ako nije problem. Ti te probleme ne vidiš ili ih ne želiš vidjeti? Meni su prilično očiti.

Ja te tvoje "probleme" ne vidim jer znam igrat. Nije ti PES kao fifa da svaka lopta ide u okvir gola...

15 godina
neaktivan
scenesports kaže...
dreammaker kaže...
scenesports kaže...
danexxx kaže...

Ja te tvoje "probleme" ne vidim jer znam igrat. Nije ti PES kao fifa da svaka lopta ide u okvir gola...

ja bas taj problem imao na fifi  sto nijedna  lopta neide u okvir zadnju koju sam igro bila ona 09 za PC {#}

16 godina
ne prodajte mi tu "pro" odgovore nego ili pomognite ili odje*ite s oprostenjem. neda mi se prepirati s ikim ovdje. hvala. ako se nade netko nodemalan molio bi da pomogne (btw hvala nekom useru iznad koji mi je pomogao u vezi taktika; neznam ime jer pisem s moba trenutno) zz
15 godina
protjeran
dreammaker kaže...
ne prodajte mi tu "pro" odgovore nego ili pomognite ili odje*ite s oprostenjem. neda mi se prepirati s ikim ovdje. hvala. ako se nade netko nodemalan molio bi da pomogne (btw hvala nekom useru iznad koji mi je pomogao u vezi taktika; neznam ime jer pisem s moba trenutno) zz

Ej nadobudni, kakvo je to ponašanje kao da si iz stripa izašao........i šta, zar se s mobitela ne vidi ime onoga koji ti je pomogao??! WTF

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Evo , ovo je rješenje tvojih "problema". I ovdje se svi ponašaju normalno osim tebe...

16 godina
neaktivan

...dreammaker ti si uletio bahato s nekim glupostima kao igra nevalja i slicno,ja igram pes jako dugo i sa svakim nastavkom mi treba par dana da sve legne na svoje,nikad ne startam na top player(zna bit frustrirajuce) nego na professional i kad se ufuram idem na top player....kao sto su ti gore vec rekli imas u taktikama kako ce ti se igraci otvarati ,oce to bit prek boka,prek sredine...trebas znat koji igrac moze sto odigrat i u tome je glavna car pesa jel nemoze svako sve...

16 godina

Moje isprike na prebahatom ponašanju. Zadnji post s moba je nppisan s faksa nakon što sam shvatio da sam zaglibio s kolokvijima i sranjima. Pa je i to malo utjecalo na moju bahatost. Hvala puno na pomoći i SADA je pes ono što ja zovem odličnom igrom. Još jednom, ispričavam se na bahatosti! {#}

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

@Danexxx

Nesto mi nece ovaj patch , nekakav error ima , kako si ga ti instalirao???

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 19:48 (scenesports).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

@Danexxx

Nesto mi nece ovaj patch , nekakav error ima , kako si ga ti instalirao???

tako i meni piše kada ulazim u taj izbornik, samo trebaš pokrenuti igricu preko "PESEdit.com 2011 Patch" ikone i sve će ti normalno raditi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice