ima li negdije slusajno u komadu ko ce ovo vako skinut izmedju svakog parta moram cekat 1h omggg
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema u komadu ali na ovima cekas pola sata
izgasite modem i ponovo upalite i skinite sljedeci dio, nemorate cekat....meni je prije radilo!
izgasite modem i ponovo upalite i skinite sljedeci dio, nemorate cekat....meni je prije radilo!
Ma, radi i sada! Svako spajanje - nova IP adresa.
vidi radi;)
Ma, radi i sada! Svako spajanje - nova IP adresa.
kako kome,kako kome ..nesiri dezinformacije :D haha
meni je mo-net pa neide
How to install:
* Delete the folder 'PES 2011/kitserver/' if you had an older patch installed.
* Start the installler and install the patch to your PES 2011 directory.
* Start the game with pes2011.exe or using the desktop shortcut
meni nesto nece ...
ako vam nece.sacuvajte si save(smjesno zvuci:)),napravite frisku instalaciju i onda instalirajte najnoviji patch i mora da radi.meni je javio da mi fali dll 43,njega sam skinio i sve radi super
za sada svaki patch sadržava sve prethodne. Tako da je dovoljno skinuti najnoviji...
mene zajebava rar 5 skino sam ga i s pes edita i s pes patcha zna neko u cemu je problem?
mene zajebava rar 5 skino sam ga i s pes edita i s pes patcha zna neko u cemu je problem?
skini svaki rar sa HF-a ili FS-a onda ce radit bar je meni tako bilo ...
evo naso sam ih sve u kompletu i sve radi bez problema i bez reinstaliranja same igre.obavezno si skinite patch svaka cast konamiju i pes editu
budem ga tek danas isprobao, ostavio sam gamepad kod frenda... ;)
Može se mješano skidati sa pes-patcha , ali se ne može mješano skidati pes-patch/pes2008blogspot. (nadam se da razumiješ što mislim)
........
E o vako imam problem sa (call of duty black ops) kada udzem da igram igricu na onoj prvoj misiji u oneme restoranu kada treba da se pucam sa policijom izbaci mi nekakav eror jel neko imao ovakav problem........
Ovo je tema 0 PEsu a ne o BO
Pozdrav ekipa! Da li možda netko zna za XBOX360 verziju igre, da li se sa modificiranim OF-om može igrati online, tj. da su dresovi i ostalo modificirani ili se sve vrača na original kad igraš online?
ides prema golmanu, prvo puknes i pustis kocku i odma nakon toga držžiš za brzo trcanje r1
ides prema golmanu, prvo puknes i pustis kocku i odma nakon toga držžiš za brzo trcanje r1
O čem ti trkeljaš..............
Ima li ovdje 10ak ljudi sa original igrom da napravimo komjuniti i u tom se komjunitiju može liga organizirat ako ste za recite
dao sam jedan lijep goll,i kliknuo na krug(sačuvao ga) ee kako sad da to prebacim na desktop da imam kao klip
dao sam jedan lijep goll,i kliknuo na krug(sačuvao ga) ee kako sad da to prebacim na desktop da imam kao klip
snimiš s frapsom..
Pro Evolution Soccer 11 je odlična igrica grafika je zakon
Pro Evolution Soccer 11 je odlična igrica grafika je zakon
nakon 5 godina sam presao na fifu...
pa probaj :D
ee imam problem sa ovim Pesedit Selector-om nemogu ga pokrenit trazi mi ovaj NET.Framework 4.0 al kad ja to instaliram comp pi zastopa cim ga pokrenem pa sam moro radit ovaj system restore
jel ovo moze kako drugacije ili npr zasto mi stopa pc kad ovaj frame.. instaliram ?
Ima li ovdje 10ak ljudi sa original igrom da napravimo komjuniti i u tom se komjunitiju može liga organizirat ako ste za recite
Naravno da ima. Kak bi drugacije igrali online? :)
I da, bilo bi zgodno napravit neki BUG community, jer malo me iritira igrat sa onim laggavim rusima i poljacima i sl.
Daj nek netko složi community i posta ovdje naziv i pass da se joinamo.
Napravim ja popodne