Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ljudi jel ima ko ovakav kupio bih ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
maxy0 kaže...

a kupi si xbox360 kontroler za pc  il logitech chillstream-ja ga imam i odlican je.:P

15 godina
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...

a kupi si xbox360 kontroler za pc  il logitech chillstream-ja ga imam i odlican je.:P

koliko para i di ima

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja i PES 2011 smo upravo završili za sva vremena.

Igrao sam ga 10-ak sati, završio sezonu i pol u BAL-u i pola sezone Master Lige. Jednostavno ne mogu to dalje, AI je toliko katastrofalno loš da boli, ne toliko u odnosu na prošle PES igre koliko u odnosu na FIFA-u.

I tako, nakon puno, puno godina ja neću igrati PES nego FIFA-u. Haos!

U potpunosti se slažem. Već par godina igram PES ali ove godine sam prvo odigrao Fifu a zatim PES i nakon dvije utakmice se vratio na Fifu. Razočarale su me licence, transferi, na travnjaku dobijem osjećaj ko da fali pola igrača u odnosu na Fifu, ko da igram neku igru koja je nedovršena, očekivao sam više od PES-aIznenađen

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...

koliko para i di ima

imas u svijetu medija,techno maxu,hg spotu,sophoslabu..itd..svugdje su cijene oko 280,300 kn..

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Danas sam probao PES 2011 i mogu reći da me je oduševio. Lopta se sjajno kreće, odbrana je jaka, teško je izvesti dribling, slobodni udarci su odlično urađeni, grafika je super, ...

Vidim da se neki žale na Lige u PES2011 i transfere. Možda je tu FIFA bolja, ali za mene je Soccer i dalje broj 1 kada sa prijateljima igram 1na1.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

kad mačaka nema miševi kolo vode
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja i PES 2011 smo upravo završili za sva vremena.

Igrao sam ga 10-ak sati, završio sezonu i pol u BAL-u i pola sezone Master Lige. Jednostavno ne mogu to dalje, AI je toliko katastrofalno loš da boli, ne toliko u odnosu na prošle PES igre koliko u odnosu na FIFA-u.

I tako, nakon puno, puno godina ja neću igrati PES nego FIFA-u. Haos!

Nisi jedini. PES je svake godine sve lošiji, ne mogu shvatit koji k*rac radi Konami, od odlične simulacije su napravili sprdnju.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Glupo pitanje.Kak izmjeniti da mi se igrac sam mjenja kad mu dodam loptu.Znaci da kad jednim kontoliranim igracem dodam nekom igracu da se kontrole same prebace.Sad mi je da moram manualno sa LB prebacit kad ocu kontrolirt igraca inace mi kontrola ostaje na igracu bez lopte koji je dodo.Znam da je to dobro za pasove i prolazanje ali ja sam lezerni igrac,ocu old school.Malo povrsno gledo po opcijama i nisam naletio na mjenjanje toga.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Uglavnom igram offline nogomet jer volim uzet neki klub i udri sezonu. Ove godine također nakon godina i godina PES-a sam prešao na Fifu, probavao sam ja nju svake godine, ali uvijek je prevagnuo PES, što zbog lokalnih licenci, što zbog zabave, što zbog zabavnog gameplaya. Ali nemam više živaca ni strpljenja, poslije Fife 11 PES 2011 izgleda smiješno, i po gameplayu i vizualno, čak mi se čini da su vizualno stagnirali, Fifa izgleda prelijepo, stadioni, publika u Fifi...skidam im kapu do poda. Liga kao u priči, ruska, turska, škotska, češka, lige petice ne moram ni nabrajati. Nešto od kontrola je na semi-assisted, nešto na manual i igra se turks liga sa Bešiktašem, milina. I taj gameplay PES-a što je najtužnije je ove godine i krenuo čak u pravom smjeru, ali izdati nedovršenu igru (te DLC-ove nek si zabiju u guzicu), izmišljat toplu vodu sa kamerama, upropastit hud, da ne možeš izgasit ime iznad AI igrača, hvala Konami.

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Glupo pitanje.Kak izmjeniti da mi se igrac sam mjenja kad mu dodam loptu.Znaci da kad jednim kontoliranim igracem dodam nekom igracu da se kontrole same prebace.Sad mi je da moram manualno sa LB prebacit kad ocu kontrolirt igraca inace mi kontrola ostaje na igracu bez lopte koji je dodo.Znam da je to dobro za pasove i prolazanje ali ja sam lezerni igrac,ocu old school.Malo povrsno gledo po opcijama i nisam naletio na mjenjanje toga.

Hvala unaprijed

System Setting/Controller Settings/Controller 1/Cursor Settings tu promjeni Cursor Change iz Unassisted u Semi-assisted ili Assisted

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 11:09 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Nisi jedini. PES je svake godine sve lošiji, ne mogu shvatit koji k*rac radi Konami, od odlične simulacije su napravili sprdnju.

Ma nije toliko da je PES lošiji u odnosu na prošle godine, čak bi rekao da je nešto sitno i bolji. Stvar je u tome da je FIFA totalno podigla nogomet na neku drugu razinu. Naravno ovo samo pogoduje nama igračima, jer sada kada postoji stvarna konkurencija oba će nogometa, nadam se, biti svake godine sve bolja.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

smješni ste svi koji kažete da je PES lošiji od FIFE. 

FIFA je prearkadna, prelako je igrat, nisam igrao par godina i sad nakon 5 minuta da je tako igram. bezveze. 

to da PES nema licence za klubove i to ... bla bla. skineš PATCH, moš birat od milion njih, i izlazit ce jos godinu dana tako da ...

grafika u FIFI je mozda bolja na prvi pogled, ali igrači izgledaju kao hodajući pikseli a ne kao igrači.

uglavnom PES2011 i NBA2K11 i što se mene tiče necu instalirat više ništa cijelu godinu. osim patcheve za iste. 

4 9 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja to ovako gledam 

PES 

• fali mi atmosvera na utakmici
  • guranja i gradenja su pojacana ali je zato snaga igraca slaba pa padaju ko.....
  • CPU nije nista "pametniji" samo im je postotak dodavanja viši ( kad se dodaju nemre se presjec ili uzet lopta ) 
FiFa
  • Loše kamere ( teren izgleda plastično )
  • Još nekoliko djcjih bolesti ali nista strasno
Zakljucak : Kada bi ih se dalo stavit u SLI ili CF bila bi to najjaca igra ;) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Ja sam dosad probao samo pes. (fifa mi se trenutno skida)

Nije tako loš. Vidi se napredak za razliku od 10. Kamera je bolja, teren te grafika.

Po meni su minusi ti da dok se komp dodaje teško mu je uzet loptu, te suđenje.

On mene oklizi i nedobije ništa, a ja u 16 napravim čisti klizeči start i dobijem žutaka + penal.

15 godina

Osvojio LP sa Realom na Professional. Nego, jel moguće da mi je suđeno 5-6 penala ukupno, te svi na Ronaldu? Smijeh Pa taj se baca gore od Srne...

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
protjeran
gennaro_gattuso kaže...

FIFA je prearkadna, prelako je igrat, nisam igrao par godina i sad nakon 5 minuta da je tako igram. bezveze. 

to da PES nema licence za klubove i to ... bla bla. skineš PATCH, moš birat od milion njih, i izlazit ce jos godinu dana tako da ...

grafika u FIFI je mozda bolja na prvi pogled, ali igrači izgledaju kao hodajući pikseli a ne kao igrači.

uglavnom PES2011 i NBA2K11 i što se mene tiče necu instalirat više ništa cijelu godinu. osim patcheve za iste. 

Tooo, reci im hehe

@Pero, za razliku od prošlog PES-a meni sad ponekad, tu i tamo svira  prekršaj na meni unutar šesnajsterca, tj penal. Nije ko prije da penali za mene ne vrijede. Ali opet s druge strane kao da ga nije svirao, jer je praktički nemoguće zabiti penal, što zbog onakve kamere, što zbog toga da neznaš koliko smiješ pritisnuti tipku u koju hoćeš stranu.

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja ga svaki put zabijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ovi koji tvrde da igraju Pes lažu, igraju i oni Fifu, ali neće priznat. Jer mislim tko nakon Fife može igrat Pes?

Moj PC  
5 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

idete mi znate di s time koji je bolji,nek svako igra svoje kaj mu vise pase,tema se zove pes 11 neka tako i ostane,ko zeli hvalit fifu nek pise u temi fifa..

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ovi koji tvrde da igraju Pes lažu, igraju i oni Fifu, ali neće priznat. Jer mislim tko nakon Fife može igrat Pes?

prvo sam skinuo fifu(jer je prije izašla) i igrao je 2 dana.

nakon toga sam skinuo pes i igrao poneku utakmicu.Sljedeće što sam napravio je bila deinstalacija fife.

jednostavno mi je pes bolji i znam da ću pokraj njega igrati još samo nba 2k11(koja je daleko najbolja sportska igra ikad napravljena,pes i fifa joj nisu ni do koljena) te f1 2010

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Bok ekipa zanima me jel moguće u pesu "plasirat"loptu u rašlje ili negdje drugdje, a ne ovak kak mi uvijek puca punom nogom i izgleda pre nerealno :)

0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...
gennaro_gattuso kaže...

Tooo, reci im hehe

@Pero, za razliku od prošlog PES-a meni sad ponekad, tu i tamo svira  prekršaj na meni unutar šesnajsterca, tj penal. Nije ko prije da penali za mene ne vrijede. Ali opet s druge strane kao da ga nije svirao, jer je praktički nemoguće zabiti penal, što zbog onakve kamere, što zbog toga da neznaš koliko smiješ pritisnuti tipku u koju hoćeš stranu.

Ja napravim penal, al ga i obranim. Cool

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ja sam skinuo fifu i javila mi neku grešku. Ajde daj mi onda link da skinem fifu demo pa vam rečem mišljenja.

17 godina
guardian92 kaže...

Bok ekipa zanima me jel moguće u pesu "plasirat"loptu u rašlje ili negdje drugdje, a ne ovak kak mi uvijek puca punom nogom i izgleda pre nerealno :)

Ne, to nije u PES-u moguće. Možda ako jako slabo udariš loptu, ali sumnjam.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
guardian92 kaže...

moguce je, dao ja tak par golova.. ono s vrha 16terca, fino unutarnjom ju pospremio...samo igrac mora npr. stajati na mjestu ili se sporo kretati, u trku ju uvijek udara punom...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Danas mi bio rođus, i ja napravim turnire u PES 2011, aaaaj kakvi su golovi padali, dost sam njih snimio, pa cu nekada uploadovat da vidite, kakav sam gol dao iz slobodnog pod same rašlje, aaaaaaaaaj

I see dead people

1 0 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...

Danas mi bio rođus, i ja napravim turnire u PES 2011, aaaaj kakvi su golovi padali, dost sam njih snimio, pa cu nekada uploadovat da vidite, kakav sam gol dao iz slobodnog pod same rašlje, aaaaaaaaaj

I vi PES igrali umjesto da ste se otišli opit nekamo? Ma daaaj... Smijeh

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ja snimam one svoje ljepše golove pa ću napraviti kompilaciju i lijepo na jutube aploadat

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Hambrle kaže...

I vi PES igrali umjesto da ste se otišli opit nekamo? Ma daaaj... Smijeh

Ne pijem, musliman sam

I see dead people
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice