Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
KingNothing kaže...

stalno mi se ovo pojavljuje kad ocu instalirat PESEdit ili sluzbeni 1.01 patch

help plox!

khm, khm.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zna li netko kako se mogu pronaći talenti pošto nema više opcije ko u pes-u 2010 da ti izlista sve potencijalne talente?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixa7 kaže...

sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a

i kod mene isti problem... koji k...??????????????????????????????????????????????????????????????

kaj sad?

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ajdeeeeeeeee nekoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! kako sam ljut u tri pm!!!!!!!!!!

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

LJudi, razlika izmedju normal i dynamic u master ligi??

Nigdje nisam mogao naci :/:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Maxwell mi dva puta zabije autogol. Jednom lik puca korner i njemu od nogu, i sad Fabregas puca slobodnjak i on glavom u svoj gol. Pa ja ne vjerujem!

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
salahudin kaže...
nixa7 kaže...

sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a

i kod mene isti problem... koji k...??????????????????????????????????????????????????????????????

kaj sad?

Evo ti rijesenje reinstall igre ili instaliraj fifu 11 pa igraj ko covjek bez ikakvih problema...

15 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...
salahudin kaže...
nixa7 kaže...

kaj sad?

Evo ti rijesenje reinstall igre ili instaliraj fifu 11 pa igraj ko covjek bez ikakvih problema...

De bježi odavde.......

Dinamo živi vječno
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Maxwell mi dva puta zabije autogol. Jednom lik puca korner i njemu od nogu, i sad Fabregas puca slobodnjak i on glavom u svoj gol. Pa ja ne vjerujem!

ja sam odigro vec dosta utakmica, jos nikad nisam doso u situaciju da moj izbijaju uopce blizu gola, a ne da autogol zabiju O.o

16 godina
Intelovac123 kaže...
salahudin kaže...
nixa7 kaže...

kaj sad?

Šic, šic... bježi mišu

Smijeh

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ako neko zna samo kako da patchujemo pes 11 na xboxu 360. Ako to ikako moze :\

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Jel ima netko prave stadione ? u peču 0.2 se ne dobiju Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Uskoro dolazi besplatni DLC iz Konamia za PES11 koji popravlja transfere, klubove itd.

Više o tome link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Uskoro dolazi besplatni DLC iz Konamia za PES11 koji popravlja transfere, klubove itd.

Više o tome link

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/pes-2011-dobiva-prvi-dlc/71546.aspx?page=0&jumpto=1339414&sort=asc&view=flat

http://gtabalkan.com
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da nije bilo potrebe za novom temam pošto tema o PES 2011 već postoji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Mislim da nije bilo potrebe za novom temam pošto tema o PES 2011 već postoji.

mislim da nema veze, ipak je vijestIzlanuo se

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Pa dobro ali da za svaku takvu vjest vezanu uz neku igru otvaramo novu temu bilo bi ih bezbroj. Samo o jednoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Više o tome link

A stvarno šta im to vrijedi kada dečki iz pes edita krpaju rupe svake godine i duplo više toga su sredili u prvom patchu

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

evo ljudi da kežem nešto........nabavio sam pes 11 i počnem igrat i odmah sam nešto skužio........npr. puknem loptu od gola i lopta leti tako visogo da valjda ode do svemira i d skoro da dođe do drugog gola to mi nije realo........ali nema veze to mi nesmeta..............e sad nešto što me živcira kod dodavanja moraš točno u "stupnjevima" da odrediš kojem igraću da dodaš..........to mi najviše smeta kod pes-a 11.........ali inaće igrica je ok .........sviđa mi se online.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:16 (renoboXX).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

evo ljudi da kežem nešto........nabavio sam pes 11 i počnem igrat i odmah sam nešto skužio........npr. puknem loptu od gola i lopta leti tako visogo da valjda ode do svemira i d skoro da dođe do drugog gola to mi nije realo........ali nema veze to mi nesmeta..............e sad nešto što me živcira kod dodavanja moraš točno u "stupnjevima" da odrediš kojem igraću da dodaš..........to mi najviše smeta kod pes-a 11.........ali inaće igrica je ok .........sviđa mi se online.....

za dodavanje imaš ono assisted, a pucanje je stvarno čudno i mene to smeta

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jel se mogu kupiti one pepeljarke igračima? Mislim, pucam sa Villom malo izvan 16-erca i ono nabije loptu pa nebi bio gol da je dva puta veći...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

ja zabim gol ali je jako teško da zabiš to mi je ok ......ali me tolko živcira kad pukne loptu pa leti u 3 p.m.

zanima me jel se može to namjestit............

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 13:45 (renoboXX).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

a treba imat osjećaj za pucat i to je to,dobije se s vremenom Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Treba znati pucati...
If you can understand the me, than I can understand the you.
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Treba znati pucati...

Viče hhhhh netreba znat pucat. Treba se samo naviknit na novi pes i dobit taj osjećaj..

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel mi moze neko rec zasto mi nemoze promijenit igraca tijekom tekme, a moze mi mijenjat tijekom nekog  prekida(korner i slobodan udarac) ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel mi moze neko rec zasto mi nemoze promijenit igraca tijekom tekme, a moze mi mijenjat tijekom nekog  prekida(korner i slobodan udarac) ?????

ako misliš na to da si tijekom tekme promjenio valjda treba bit prekid da bi se zamjenili igrači :d

15 godina
joze kaže...
maxy0 kaže...

ako misliš na to da si tijekom tekme promjenio valjda treba bit prekid da bi se zamjenili igrači :d

nisi me razumijemo jednostavno nemogu promijti igrača u obrani

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
joze kaže...
maxy0 kaže...

jesi koristia patch 0.1,0.2

15 godina
joze kaže...
maxy0 kaže...
joze kaže...
maxy0 kaže...

jesi koristia patch 0.1,0.2

da i jedan i 2.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice