stalno mi se ovo pojavljuje kad ocu instalirat PESEdit ili sluzbeni 1.01 patch
help plox!
khm, khm.
stalno mi se ovo pojavljuje kad ocu instalirat PESEdit ili sluzbeni 1.01 patch
help plox!
khm, khm.
Zna li netko kako se mogu pronaći talenti pošto nema više opcije ko u pes-u 2010 da ti izlista sve potencijalne talente?
sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a
i kod mene isti problem... koji k...??????????????????????????????????????????????????????????????
kaj sad?
ajdeeeeeeeee nekoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! kako sam ljut u tri pm!!!!!!!!!!
LJudi, razlika izmedju normal i dynamic u master ligi??
Nigdje nisam mogao naci :/:/
Maxwell mi dva puta zabije autogol. Jednom lik puca korner i njemu od nogu, i sad Fabregas puca slobodnjak i on glavom u svoj gol. Pa ja ne vjerujem!
sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a
i kod mene isti problem... koji k...??????????????????????????????????????????????????????????????
kaj sad?
Evo ti rijesenje reinstall igre ili instaliraj fifu 11 pa igraj ko covjek bez ikakvih problema...
kaj sad?
Evo ti rijesenje reinstall igre ili instaliraj fifu 11 pa igraj ko covjek bez ikakvih problema...
De bježi odavde.......
Maxwell mi dva puta zabije autogol. Jednom lik puca korner i njemu od nogu, i sad Fabregas puca slobodnjak i on glavom u svoj gol. Pa ja ne vjerujem!
ja sam odigro vec dosta utakmica, jos nikad nisam doso u situaciju da moj izbijaju uopce blizu gola, a ne da autogol zabiju O.o
kaj sad?
Šic, šic... bježi mišu
Ako neko zna samo kako da patchujemo pes 11 na xboxu 360. Ako to ikako moze :\
Jel ima netko prave stadione ? u peču 0.2 se ne dobiju
Uskoro dolazi besplatni DLC iz Konamia za PES11 koji popravlja transfere, klubove itd.
Više o tome link
Uskoro dolazi besplatni DLC iz Konamia za PES11 koji popravlja transfere, klubove itd.
Više o tome link
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/pes-2011-dobiva-prvi-dlc/71546.aspx?page=0&jumpto=1339414&sort=asc&view=flat
Mislim da nije bilo potrebe za novom temam pošto tema o PES 2011 već postoji.
Mislim da nije bilo potrebe za novom temam pošto tema o PES 2011 već postoji.
mislim da nema veze, ipak je vijest
Pa dobro ali da za svaku takvu vjest vezanu uz neku igru otvaramo novu temu bilo bi ih bezbroj. Samo o jednoj igri.
Više o tome link
A stvarno šta im to vrijedi kada dečki iz pes edita krpaju rupe svake godine i duplo više toga su sredili u prvom patchu
evo ljudi da kežem nešto........nabavio sam pes 11 i počnem igrat i odmah sam nešto skužio........npr. puknem loptu od gola i lopta leti tako visogo da valjda ode do svemira i d skoro da dođe do drugog gola to mi nije realo........ali nema veze to mi nesmeta..............e sad nešto što me živcira kod dodavanja moraš točno u "stupnjevima" da odrediš kojem igraću da dodaš..........to mi najviše smeta kod pes-a 11.........ali inaće igrica je ok .........sviđa mi se online.....
evo ljudi da kežem nešto........nabavio sam pes 11 i počnem igrat i odmah sam nešto skužio........npr. puknem loptu od gola i lopta leti tako visogo da valjda ode do svemira i d skoro da dođe do drugog gola to mi nije realo........ali nema veze to mi nesmeta..............e sad nešto što me živcira kod dodavanja moraš točno u "stupnjevima" da odrediš kojem igraću da dodaš..........to mi najviše smeta kod pes-a 11.........ali inaće igrica je ok .........sviđa mi se online.....
za dodavanje imaš ono assisted, a pucanje je stvarno čudno i mene to smeta
Jel se mogu kupiti one pepeljarke igračima? Mislim, pucam sa Villom malo izvan 16-erca i ono nabije loptu pa nebi bio gol da je dva puta veći...
ja zabim gol ali je jako teško da zabiš to mi je ok ......ali me tolko živcira kad pukne loptu pa leti u 3 p.m.
zanima me jel se može to namjestit............
a treba imat osjećaj za pucat i to je to,dobije se s vremenom
hhhhh netreba znat pucat. Treba se samo naviknit na novi pes i dobit taj osjećaj..
jel mi moze neko rec zasto mi nemoze promijenit igraca tijekom tekme, a moze mi mijenjat tijekom nekog prekida(korner i slobodan udarac) ?????
jel mi moze neko rec zasto mi nemoze promijenit igraca tijekom tekme, a moze mi mijenjat tijekom nekog prekida(korner i slobodan udarac) ?????
ako misliš na to da si tijekom tekme promjenio valjda treba bit prekid da bi se zamjenili igrači :d
ako misliš na to da si tijekom tekme promjenio valjda treba bit prekid da bi se zamjenili igrači :d
nisi me razumijemo jednostavno nemogu promijti igrača u obrani
jesi koristia patch 0.1,0.2
jesi koristia patch 0.1,0.2
da i jedan i 2.