Prince of Persia: The Forgotten Sands

poruka: 215
|
čitano: 63.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
15 godina
protjeran
RE: Prince of Persia: The Forgotten Sands
Kill Frenzy kaže...
Princ Od Perzije kaže...
Kill Frenzy kaže...

kod tih vrata stavit na manju težinu. to bi trebalo pomoći

Ništa od toga, nema kruha, ima još takvih vrata ohoho, jednostavno nije dobro C...AN. Pročitajte onaj statement od Skidrowa postan ranije, tu objašnjava zašto je taj postupak dugo trajao, a očito je da su napravili loš posao.

Odigrao sam 45 minuta i nisam imao problema. Problemi dolaze kasnije ili imam sreće???

dolaze kasnije, :)

15 godina

a u pi.čku

EDIT:pa znam

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 19:30 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

a u pi.čku

pa napisao si sva sllova od te jako lijepe riječi hahahah

15 godina
neaktivan
...A JA nemrem naci te titlove...odem u options i nema nigdje...???
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo tu ti je .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ekipa sa vama sam na forumu dobar i vjerujem vam pa ću pitati, isplati li se igrati ovu igru, recenzatori su je popljuvali ( i to ne samo Lauš ).
Dosta njih govori da je razočaranje, a ostali da su očekivali više, sada neznam, PoP: TT sam obožavao. Isplati li se "nabavljati" ovu?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 20:05 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
a pogle moje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Ekipa sa vama sam na forumu dobar i vjerujem vam pa ću pitati, isplati li se igrati ovu igru, recenzatori su je popljuvali ( i to ne samo Lauš ).
Dosta njih govori da je razočaranje, a ostali da su očekivali više, sada neznam, PoP: TT sam obožavao. Isplati li se "nabavljati" ovu?

Igra je ok. Fali ono nešto,neznam šta ali fali(fali "kemije"):D. Nije u rangu recimo AC-a ali je dobra.

Meni osobno fali krvi,više poteza,princ ima neke čudne kretnje(po  gredama hoda kao po stazi širokoj dva metra)...sve mi je nekako previše jednostavno.Težinu su napravili tako što naspamaju tih mutavih kostura ko rusa a bolji bi bilo da su napravili da imaš više comboa koje treba koristit po potrebi a ne ovako  bjesumučno udaranje retardusa koji se bore kao mirko tj nežele te udarit :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 20:16 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
thuglife kaže...

Igra je ok. Fali ono nešto,neznam šta ali fali(fali "kemije"):D. Nije u rangu recimo AC-a ali je dobra.

Meni osobno fali krvi,više poteza,princ ima neke čudne kretnje(po  gredama hoda kao po stazi širokoj dva metra)...sve mi je nekako previše jednostavno.Težinu su napravili tako što naspamaju tih mutavih kostura ko rusa a bolji bi bilo da su napravili da imaš više comboa koje treba koristit po potrebi a ne ovako  bjesumučno udaranje retardusa koji se bore kao mirko tj nežele te udarit :D

hahahahaa bore se ko mirko...hahaha točno too

15 godina
protjeran

@dečko- wtf?! hhah

pa neznam zašto su popljuvali igru, igra je sasvim ok, baš je ono - Prince, ali nije Assassin...., ali i dalje mislim da su gameri ovdje jednostavno prezahtjevni,

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 21:25 (Princ Od Perzije).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma to je tipičan princ samo je poboljsana grafika i druga prica
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...
ma to je tipičan princ samo je poboljsana grafika i druga prica

e-e, a i dodao bih da je priča odlična, ono, Kralj Škorpiona štih

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 21:40 (Princ Od Perzije).
15 godina
neaktivan

Meni je igra tak tak

ono,ima malo previse,uhvati ovo,okreni vamo,skoci tamo,pa opet okreni;

malo se previse ponavljaju stvari,a tek oni naSPAMani kosturi,ni kinezi im nisu ravni =D

ali grafika je super i prica =)

sve u svemu OK

;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa u svakom princu moraš  puno skakutat i povlačiti .

Pakosturi se namnože i  to ej to pokolješ ih .

Možda istina previše se ponavljaju ( ja nez drugi govore) ali je  barem zato duža :) .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...
tomicro95 kaže...

E ovako poceo sam igrati igru sve normalno odlicna igra samo imam problem kad sam doso do nekog djela di povucem onu polugu udem u vrata i vratima su neke zamke i ubilo me i kad me vratilo vrata su bila zatvorena a ja nisam mogo ngdje ic!! Gledo sam i na youtubeu walktrought i tamo sam vidio da su njemu vrata otvorena kad je poginuo ako neko moze help bilo bi lijepo...  Evo i videa sto sam snimio

http://www.xfire.com/video/2ef628/

Imam isti problm ko ti.

Samo kaj sam ja  otvorio vrata ali sam umro i  checkpoint me vratio ispred vrata koja su zatvorena a nemog use spustiti.

pa da i meni je tako

to caj
17 godina
neaktivan
tomicro95 kaže...
WItcher kaže...
tomicro95 kaže...

E ovako poceo sam igrati igru sve normalno odlicna igra samo imam problem kad sam doso do nekog djela di povucem onu polugu udem u vrata i vratima su neke zamke i ubilo me i kad me vratilo vrata su bila zatvorena a ja nisam mogo ngdje ic!! Gledo sam i na youtubeu walktrought i tamo sam vidio da su njemu vrata otvorena kad je poginuo ako neko moze help bilo bi lijepo...  Evo i videa sto sam snimio

http://www.xfire.com/video/2ef628/

Imam isti problm ko ti.

Samo kaj sam ja  otvorio vrata ali sam umro i  checkpoint me vratio ispred vrata koja su zatvorena a nemog use spustiti.

pa da i meni je tako

A jesmo svi dobri :) .

A baš se veselio da bum igrao novog princa .... a gle sad ovo .

15 godina
protjeran
WItcher kaže...

Pa u svakom princu moraš  puno skakutat i povlačiti .

Pakosturi se namnože i  to ej to pokolješ ih .

Možda istina previše se ponavljaju ( ja nez drugi govore) ali je  barem zato duža :) .

Barem nije ono kao u nekim igrama da iz čista mira se odjednom iz zraka pojavljuju, ovdje bar imaju objašnjenje, nastaju iz pijeska kao

16 godina
neaktivan

ovo za titlove i kasnjenje moze biti uzrok los crack,

jel imate crack  ili originalnu igricu ?

««««☻

0 0 hvala 0
15 godina
MaxyBoy kaže...

Na koju foru ako je krek loš nema pola opcija. nemoj zajeb.avat

15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
MaxyBoy kaže...

Na koju foru ako je krek loš nema pola opcija. nemoj zajeb.avat

hahahh, zbilja, ta ti je dobra, zaboravili su krekirat main menu hahahahhahha

btw, jel ima netko možda save update tamo negdje oko prvog bossa? ili relativno blizu, pa ako mi može dati

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 1:20 (Princ Od Perzije).
17 godina
neaktivan

Molim da pripazite malo sa piratstvom, vidim u kojem smjeru bi mogla krenuti rasprava.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
moguci spam : evo jos jedan bug...otprilike 1.5 h igre nakon sto prvi put ubijete onog velikog tipa kaj je strgo zgradu...njega sredim...i tamo se penjem i umrem...vrati me pred vrata koja su zatvorena a nemogu nazad umrem ako padnem...trebam stisnuti onaj gumb velliki a nemrem doc do njega...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
moguci spam : evo jos jedan bug...otprilike 1.5 h igre nakon sto prvi put ubijete onog velikog tipa kaj je strgo zgradu...njega sredim...i tamo se penjem i umrem...vrati me pred vrata koja su zatvorena a nemogu nazad umrem ako padnem...trebam stisnuti onaj gumb velliki a nemrem doc do njega...

Nisi jedini .

Oni koji su došli danje , šta kažu na glavolomke i na lv dizajn ?

15 godina
neaktivan

Imam i ja problem.

Dosao sam do onog dijela kad onaj sa zgrade gadja nekim vatrenim kuglama  ispred mene i umro sam.Kad me vratilo na zadnji checkpoint vrata su bila zatvorena,a kad bih se ponovo uhvatio za onu zlatnu sipku,culo bi se onaj "skvoc" ali se vrata ne bi otvorila =(

help pls!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema pomoći , čekaj ili kupi igru .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

znate što sam ja radio? Jednostavno sam poslije malo većih borbi i šefova ili mjesta gdje jednostavno sumnjam da bi se moglo zaglaviti, napravim backup savea i nastavim dalje, zatim ako bude kakva bagčina, jednostavno obrišem ovaj zadnji i stavim onaj za koji sam napravio backup i pripazim drugi put, i naravno moram proći to izprve. Funkcionira odlično, eto savjet.  Btw kod Prison levela, na gornjoj razini vrata se neće htejeti otvoriti ako igrate na normal težini (neznam dali se hoće otvoriti ako igrate ispočetka na lakoj razini) pa samo poslije toga prebacite na lakšu težinu i onda će se otvoriti(ništa lakša nije zapravo ta lakša težina od normal)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 16:45 (Princ Od Perzije).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Princ Od Perzije kaže...

znate što sam ja radio? Jednostavno sam poslije malo većih borbi i šefova ili mjesta gdje jednostavno sumnjam da bi se moglo zaglaviti, napravim backup savea i nastavim dalje, zatim ako bude kakva bagčina, jednostavno obrišem ovaj zadnji i stavim onaj za koji sam napravio backup i pripazim drugi put, i naravno moram proći to izprve. Funkcionira odlično, eto savjet.  Btw kod Prison levela, na gornjoj razini vrata se neće htejeti otvoriti ako igrate na normal težini (neznam dali se hoće otvoriti ako igrate ispočetka na lakoj razini) pa samo poslije toga prebacite na lakšu težinu i onda će se otvoriti(ništa lakša nije zapravo ta lakša težina od normal)

malo prekomplicirano xD

vidjet cemo sto bude,neki patch ili nesto =D

17 godina
neaktivan

Ima neko možda save prije te nesreće da nemoram ispočetka ili čekati .... ?

15 godina
protjeran

Evo još malo ću mislim završiti igru, i sve što mogu reći dosad - briljantno. Priča, grafika, zamke, sve.....

Btw negdje sam pročitao da je igra prekratka, to apsolutno nije istina! Baš suprotno, imaš se zbilja čega naigrati

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 20:56 (Princ Od Perzije).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi oni koji   nisu mogli igrati  sad mogu :) .

Edit:

ili ipak ne

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 21:05 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice