Preporuka za "vožnju" na PC-u

poruka: 74
|
čitano: 19.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

G T R 2 !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka za "vožnju" na PC-u
Jel se može igrati GTR 2 preko Hamachija?
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
Miljac kaže...

Znači može GTR 2 bez volana?

Ti ako imaš takvu želju a, nisi baš pri lovi za kupnju volana ti si "nabavi " GTR 2 . Pa kad probaš podijeli sa nama dojmove, baš me zanima dali će ti se svidjeti. Svidjet će ti se svakako, samo nije u tome poanta. Jer kao što si pročitao i sam jedni viču nije loše ni bez volana, drugi kažu nije to to, pa ti odluči sam. Baš me zanima kako će ti se činiti, po meni je definitivno bolji i naj lošiji volan od tipkovnice , al ako nemaš za volan čuo si da se može i "bez" njega. Probaj pa nam javi, zanimaju me tvoji dojmovi, kad si već otvorio ovu temu.Namigiva
 Dogovoreno, kad nabavim i probam, javim...Cool

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina

Richard Burns Rally... definitivno najbolja i najrealnija voznja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strontium kaže...

GTA Vice city! Imas i radio u autu :)

Jak si!! Cool

Double posters deserve to die!!
17 godina
neaktivan

Definitivno Richard Burns Rally. Ja sam igrao to sa volanom i to je najbolja/najrealnija voznja sto sam ikada vozio...probao sam i dosta drugih voznji ali nisu ni u malom prstu Richard Burnsu. Malo će ti trebat vremena dok se naučiš vozit,(meni je trebalo par mjeseci) a kad naučiš onda je totalna drama!  Imas za skinuti sa neta i mali dodatak - za voznju protiv drugih ljudi preko neta. Eto!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja preporucam GTR 2 igra je predobra i nije niti losa grafika. Moze se igrat bez volana i super je. Fakat puno utrka ima cak je i tutorial velik.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
Miljac kaže...

Znači može GTR 2 bez volana?

Ti ako imaš takvu želju a, nisi baš pri lovi za kupnju volana ti si "nabavi " GTR 2 . Pa kad probaš podijeli sa nama dojmove, baš me zanima dali će ti se svidjeti. Svidjet će ti se svakako, samo nije u tome poanta. Jer kao što si pročitao i sam jedni viču nije loše ni bez volana, drugi kažu nije to to, pa ti odluči sam. Baš me zanima kako će ti se činiti, po meni je definitivno bolji i naj lošiji volan od tipkovnice , al ako nemaš za volan čuo si da se može i "bez" njega. Probaj pa nam javi, zanimaju me tvoji dojmovi, kad si već otvorio ovu temu.Namigiva
 Eto, nabavio sam GTR 2, igra je mrak i može se igrati sa tipkovnicom uz malo vježbe, makar bi, kao što ste mnogi rekli, bilo puno bolje sa volanom. Igra je za preporučiti svakome tko voli vožnju, odlična fizika i grafika, a posebno mi se sviđa zvuk, naježiš se...

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan

Richard Burnsa probaj jer je bolji...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina

Toca race driver 2 i 3!!!

Na njoj mi je otisel jedan monitor zivota!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Richard Burnsa probaj jer je bolji...

Vjerujem da je, ali svi forumaši tvrde da je totalno neigriv bez volana, a ja sam još uvijek na staroj dobroj tipkovnici.

17 godina

Pa malo je glupo usporedjivat RBR i GTR 2 kad se radi o drukcijem tipu utrka... Kad se zaželiš rally-a - RBR (makar nikad nisam igrao, oduvijek sam bio fan Colina, negdje do trojke, cujem da je sad Dirt dobar), a kad se sjetis malo projurit po Spa - GTR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma šta ja znam meni je taj richard burns nekako pre težak, odustao sam jer mi nije tolko zanimljivo, nešto što je pre teško, ja to igram radi zabave a, ne da se živciram.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mjaut kaže...
Jel se može igrati GTR 2 preko Hamachija?
 Ti hoces igrat igru na VPN, ne kusim sto ti treba Hamachi,
Richard Burns definitivno najrealnija simulacija ikada. Igrao sam ga na plazmi s PS2 logitech volanom i PS2 kontrolerom, apsolutno odusevljava realnost.
Zavrsit utrku na 1 mjestu, za to se doista treba potruditi.

Zlo i Naopako
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice