Zna li tko kako prebaciti igru sa kompjutera (vec instaliranu) na usb ?
Je li to preko kakvog programa (Nero, Express burn...)
Vidite imam Call of Duty 1 i zelio bih je dati prijatelju, ali neman instalaciju.
Unaprijed HVALA
Vidite imam Call of Duty 1 i zelio bih je dati prijatelju, ali neman instalaciju.
Unaprijed HVALA
Probaj kopirat cjeli folder gdje je instalirana pa bus videl,ja sam nekad cod 2 tak kopiral pa je delal.
U najgorem slučaju (kod nekih igara, CoD1 ne bi trebao praviti probleme, iako mislim da se za MP treba malo igrati s registryjem) moraš i sačuvati neke ključeve iz registryja, ali to nije slučaj kod Call of Dutyja 1.
Npr. kad sam to radio sa CoD4 on nije upisivao CD-key u registry pa je trebalo ručno napraviti/popuniti (ne sjećam se više) value s tim CD-keyem.
U najgorem slučaju (kod nekih igara, CoD1 ne bi trebao praviti probleme, iako mislim da se za MP treba malo igrati s registryjem) moraš i sačuvati neke ključeve iz registryja, ali to nije slučaj kod Call of Dutyja 1.
Npr. kad sam to radio sa CoD4 on nije upisivao CD-key u registry pa je trebalo ručno napraviti/popuniti (ne sjećam se više) value s tim CD-keyem.
tako je, al nema nikakviih problema sa cod1
Unaprijed HVALA
Samo folder gdje je igra insalirana zaljepis na usb, al ja ti to nepreporucujem ako oces igrat online jer meni se deslio par proglema kad sam tjeo igrat al ok sretno...
Probao sam to prebaciti, ali nece...
sve jedno hvala..
btw zna li tko kako se igra cod1 preko xfire-a ?
Instaliraj patch (ako se opce moze igrat) i dodaj server