Pokemon

poruka: 34
|
čitano: 11.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pokemon

Igra li iko ove pokemone za GBA/DS preko emulatora na pc-u?

Nekima to zvuci glupo, moram priznati da je i meni, sve dok nisam zaigrao.

Sada bas skidam NDS emulator + pokemon diamond :D

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pokemon
sheep kaže...

Igra li iko ove pokemone za GBA/DS preko emulatora na pc-u?

Nekima to zvuci glupo, moram priznati da je i meni, sve dok nisam zaigrao.

Sada bas skidam NDS emulator + pokemon diamond :D

Imam originale doma :) Prvo sam malo igrao i bez obzira sto se bas ne palim na Pokemone ispala je odlicna igra - imas jako puno toga za raditi, ogroman svijet te brojna sitna cudovista daju veliku mogucnost kombinacije.
Onda je cura skuzila sto imam i poludilo za tim - u pokemonima na GBA-u nabila je preko 250 sati igre, ali sakupila je skoro sve pokemone (osim onih koji se nabavljaju razmjenom jer nemamo frendove koji se igraju :), pogotovo ne s pokemonima).
17 godina
neaktivan

Samo da znaš i meni je zvučalo glupo dok nisam (sasvim slučajno) zaigrao Pokemon Sapphire i Ruby preko GBA emulatora - ludnica zarazna! hehehehehe...

Belji se

17 godina
neaktivan
Pokemon

ako tražiš dobar emulator imaš legalan tu, starija verzija je besplatna, a najnovija se plača dok ne dođe opet novija...

http://forums.ngemu.com/no-gba-discussion/

0 0 hvala 0
17 godina
Pokemon

sta kaze pikachu kad se napije?

rigachu :) loool

"Whenever my Boss pisses me off, I secretly change the password to his e-mail account.
When he can't log on, he'll piss and moan for 5 minutes, cursing the computer. Then he'll come groveling to me for my help. Once he's groveled enough, I re-enter the right password from my office, go to his and watch him look like a dummy while I log-on easily.
I just love it. Heh, heh, heh."
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 21:01 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

skinuo emulator i diamond pokemone, dobro je optimizirano, ide dosta brzo. Ali kad dodjem do prve borbe, izaberem pokemona, ownam divljeg pokemona i onda sve blocka :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i ja imam problema sa NDS emulatorom,nikako nisam uspio pokrenuti igru bez nekih problema...al zato kad dođe mali rođak iz kanade(9 godina :D ) s ds-om tučem po cijele dane :)

17 godina
sheep kaže...

skinuo emulator i diamond pokemone, dobro je optimizirano, ide dosta brzo. Ali kad dodjem do prve borbe, izaberem pokemona, ownam divljeg pokemona i onda sve blocka :(

Rasprave rade kazimo da imas sve igre koje igras na emulatoru za DS legalno kupljene (u tom slucaju nije problem ako ih vrtis i na emulatoru) - koje si sve igre isprobao, a da su radile na emulatoru?
Ja nisam uopce gledao emulatore za DS jer zadnji put kad sam ih vidio bili su u teskoj fazi testiranja i kompatibili s ravno nicim.
17 godina
neaktivan
Pokemon

sa ovim emulatorom sa stranice koju sam dao nebi trebalo imati problema nikakvih...

prvo moraš ići u options, te emulator options, i staviti kod nds cartrige backup media na flash 512 ili 256...

u novoj verziji koja se plača ima automatsko traženje savetipova... 

(najnovija verzija no$gba tjera dosta igara na max)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 22:49 (albundi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

2,6a ;)

ne brini, samo najnovije u mene :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

onda znam problem...

ili igra zahtjeva firmware i bios (lako se može nabavit, legalno je ubaciti svoj) ili si skinuo igru sa greškom...

probaj sa druge stranice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

Sjećam se tih pokemona. Jooj, kako tobudi nostalgiju. To je baš zarazna igrica.

Mogo bi se ja sad malo toga uhvatit, da odmorim oči od high-tech grafike i komp od silnog napora da mi je pruži Smijeh

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 8:05 (h51ph).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

ludnica, s pokemonima sam osjetio kako je to biti ovisan o nekoj igrici, prvo na GBA trosio sam po 400 kn mjesecno na baterije, nisam imao punjac, a doma sam imao nekih 10kg praznih, poslije kad sam prestao na neko vrijeme, frend mi dao na PC pa sve ispocetka, pa sam opet odustao jer nisam skidao oci s ekrana,a sad ova tema pa opet ispocetka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo trazim novu verziju legalnog backupa igre :)

17 godina
neaktivan
MaTek kaže...

ludnica, s pokemonima sam osjetio kako je to biti ovisan o nekoj igrici, prvo na GBA trosio sam po 400 kn mjesecno na baterije, nisam imao punjac, a doma sam imao nekih 10kg praznih, poslije kad sam prestao na neko vrijeme, frend mi dao na PC pa sve ispocetka, pa sam opet odustao jer nisam skidao oci s ekrana,a sad ova tema pa opet ispocetka

Joj, sad se ne usudim isprobat poke na GBA emulaoru, inače imam GB color emulator na mom smartphoneu i igrala sam pokemone (između ostalog Namigiva) ali mi nije baš nešto, izgleda da je verzija za advance puno zaraznija.
17 godina
neaktivan
sheep kaže...

evo trazim novu verziju legalnog backupa igre :)

sve su legalne ako "imaš" igru...
17 godina
neaktivan
Pokemon

Priznajem ultra zarazno. Pokrenenuo sam davno Ruby na emulatoru da pogledam, a na kraju sam imao 170+ sati igre.

0 0 hvala 0
17 godina
Pokemon

Igrao sam prije nekoliko godina, dok su jos Pokemoni bili u modi. Jako velika i zarazna igra.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

igro sam dosta nastavaka (možda i sve generacije), no nisam bio lud za njima da ih igram danima i danima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:37 (albundi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

Je li tko zna kako se zove onaj plavi pokemon iz Tima raketa. Taj mi je uvijek bio najdraži, samo bi čekala da on iziđe u crtiću. Onaj što kaže waaaaabaaaaaaaaafeeeeed ili tako nešto?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2008 19:11 (manic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

Wobbuffet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokemon

čudno kako tim raketa ima najjače pokemone i uvjek izgubi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ima nes bolje od tih sranja makar sam prije bio pokefreak imo sam ih sve u rubyu prek emulatora bez ikakvih cheatova...(osim onih deoxyz i jirachi)

Ali Golden sun vam je slicno i Puno bolje

L25 1337 N008
17 godina
neaktivan

Imam emulator i imam sve dijelove pokemona. "Fan" sam pokemona još od kada sam bio klinac.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Pokemon

većina je odtad i počela igrati, i tako je zavoljela igru...

tako sam ja igro prve pokemone...

sječam se dok su još bili crnobjeli na gemboju...

al sve noviji nastavci su mi sve gluplji... (ne previše, al svaki put je malo gluplje.)

0 0 hvala 0
17 godina

Kao klinac sam bio ovisan, a sad nema šanse.

17 godina
albundi kaže...

većina je odtad i počela igrati, i tako je zavoljela igru...

tako sam ja igro prve pokemone...

sječam se dok su još bili crnobjeli na gemboju...

al sve noviji nastavci su mi sve gluplji... (ne previše, al svaki put je malo gluplje.)

Novi nastavci imaju fora stvari i noviteta, al mi je glupo sta stalno izmisljaju nove pokemone... Trebali bi jednostavno raditi igre sa prvih 250 Pokemona (ustvari prvo ih je bilo 150, ali i slijedecih 100 su mi ok). Skupljao sam karte s njima i prve igre koje sam igrao su bile s njima. I to su pravi pokemoni. Ovo ostalo je nacin za izvlacenje novca.

Fire Red i Leaf Green su mi bili fora jer su imali samo prvih 150 Pokemona, al mi je malo glupo sta su bili remake. Trebali bi raditi igre u novim podrucjima s starim pokemonima
17 godina
neaktivan
HalF-DeaD kaže...

Wobbuffet

Joj hvala. Nikako ga nisam mogla naći preko Google-a a baš mi je faca taj pokemon. Ono, kada bi nešto zbrljala onda bi automatski kazala waaaaaaabaaaaaaaaaafeeed, još uvijek ponekad tako.
17 godina
neaktivan
Pokemon

igrao sam to oko godinu dana,kad sam instalirao nove windowse,palo je u zaborav.Preporučujem!

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokemon

Prošao sam i Ruby i Sapphire i Emerald za GBA. I Diamond za NDS. Jako zarazne igre.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice