Igra li iko ove pokemone za GBA/DS preko emulatora na pc-u?
Nekima to zvuci glupo, moram priznati da je i meni, sve dok nisam zaigrao.
Sada bas skidam NDS emulator + pokemon diamond :D
Samo da znaš i meni je zvučalo glupo dok nisam (sasvim slučajno) zaigrao Pokemon Sapphire i Ruby preko GBA emulatora - ludnica zarazna! hehehehehe...
ako tražiš dobar emulator imaš legalan tu, starija verzija je besplatna, a najnovija se plača dok ne dođe opet novija...
sta kaze pikachu kad se napije?
rigachu :) loool
skinuo emulator i diamond pokemone, dobro je optimizirano, ide dosta brzo. Ali kad dodjem do prve borbe, izaberem pokemona, ownam divljeg pokemona i onda sve blocka :(
i ja imam problema sa NDS emulatorom,nikako nisam uspio pokrenuti igru bez nekih problema...al zato kad dođe mali rođak iz kanade(9 godina :D ) s ds-om tučem po cijele dane :)
skinuo emulator i diamond pokemone, dobro je optimizirano, ide dosta brzo. Ali kad dodjem do prve borbe, izaberem pokemona, ownam divljeg pokemona i onda sve blocka :(
sa ovim emulatorom sa stranice koju sam dao nebi trebalo imati problema nikakvih...
prvo moraš ići u options, te emulator options, i staviti kod nds cartrige backup media na flash 512 ili 256...
u novoj verziji koja se plača ima automatsko traženje savetipova...
(najnovija verzija no$gba tjera dosta igara na max)
2,6a ;)
ne brini, samo najnovije u mene :)
onda znam problem...
ili igra zahtjeva firmware i bios (lako se može nabavit, legalno je ubaciti svoj) ili si skinuo igru sa greškom...
probaj sa druge stranice...
Sjećam se tih pokemona. Jooj, kako tobudi nostalgiju. To je baš zarazna igrica.
Mogo bi se ja sad malo toga uhvatit, da odmorim oči od high-tech grafike i komp od silnog napora da mi je pruži
ludnica, s pokemonima sam osjetio kako je to biti ovisan o nekoj igrici, prvo na GBA trosio sam po 400 kn mjesecno na baterije, nisam imao punjac, a doma sam imao nekih 10kg praznih, poslije kad sam prestao na neko vrijeme, frend mi dao na PC pa sve ispocetka, pa sam opet odustao jer nisam skidao oci s ekrana,a sad ova tema pa opet ispocetka
evo trazim novu verziju legalnog backupa igre :)
ludnica, s pokemonima sam osjetio kako je to biti ovisan o nekoj igrici, prvo na GBA trosio sam po 400 kn mjesecno na baterije, nisam imao punjac, a doma sam imao nekih 10kg praznih, poslije kad sam prestao na neko vrijeme, frend mi dao na PC pa sve ispocetka, pa sam opet odustao jer nisam skidao oci s ekrana,a sad ova tema pa opet ispocetka
evo trazim novu verziju legalnog backupa igre :)
Priznajem ultra zarazno. Pokrenenuo sam davno Ruby na emulatoru da pogledam, a na kraju sam imao 170+ sati igre.
Igrao sam prije nekoliko godina, dok su jos Pokemoni bili u modi. Jako velika i zarazna igra.
igro sam dosta nastavaka (možda i sve generacije), no nisam bio lud za njima da ih igram danima i danima...
Je li tko zna kako se zove onaj plavi pokemon iz Tima raketa. Taj mi je uvijek bio najdraži, samo bi čekala da on iziđe u crtiću. Onaj što kaže waaaaabaaaaaaaaafeeeeed ili tako nešto?
Wobbuffet
čudno kako tim raketa ima najjače pokemone i uvjek izgubi...
Ma ima nes bolje od tih sranja makar sam prije bio pokefreak imo sam ih sve u rubyu prek emulatora bez ikakvih cheatova...(osim onih deoxyz i jirachi)
Ali Golden sun vam je slicno i Puno bolje
Imam emulator i imam sve dijelove pokemona. "Fan" sam pokemona još od kada sam bio klinac.
većina je odtad i počela igrati, i tako je zavoljela igru...
tako sam ja igro prve pokemone...
sječam se dok su još bili crnobjeli na gemboju...
al sve noviji nastavci su mi sve gluplji... (ne previše, al svaki put je malo gluplje.)
Kao klinac sam bio ovisan, a sad nema šanse.
većina je odtad i počela igrati, i tako je zavoljela igru...
tako sam ja igro prve pokemone...
sječam se dok su još bili crnobjeli na gemboju...
al sve noviji nastavci su mi sve gluplji... (ne previše, al svaki put je malo gluplje.)
Wobbuffet
igrao sam to oko godinu dana,kad sam instalirao nove windowse,palo je u zaborav.Preporučujem!
Prošao sam i Ruby i Sapphire i Emerald za GBA. I Diamond za NDS. Jako zarazne igre.