PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.547.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
CyberDemonVZ kaže...

Kakvo pokupljanje itema??

Sa šakama do kraja!

Neki dan skocimo i veli pajdo idemo lika nokautirat. Ok, idemo i pocnem lika boksat, on pokupi kalasnjikov puni a frendu ni traga. Lika sam boksal dok nije napunil pusku onda sam se cucnul a on meni prek glave rafal, udaril sam ga jos dva put, nockal i cipelarka.

Jucer je jedan dobil s tavicom, toing i oneshot lol. Nisam imal pusku a on taman zgrabil nekaj i napunil kad sam ga oneshotal. 

11 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Rješio sam faze jembty danas, lik je rješio 30% servera do tada haha.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
NEW_MAN kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sa šakama do kraja!

Neki dan skocimo i veli pajdo idemo lika nokautirat. Ok, idemo i pocnem lika boksat, on pokupi kalasnjikov puni a frendu ni traga. Lika sam boksal dok nije napunil pusku onda sam se cucnul a on meni prek glave rafal, udaril sam ga jos dva put, nockal i cipelarka.

E, to :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
NEW_MAN kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sa šakama do kraja!

Jucer je jedan dobil s tavicom, toing i oneshot lol. Nisam imal pusku a on taman zgrabil nekaj i napunil kad sam ga oneshotal. 

Neki dan smo upali u isti server. Vidio sam taman u kill feedu da si ubio nekoga, ali na žalost niste izdržali da se sretnemo pred kraj.

13 godina
R36 kaže...

Frend me navukao na igricu i jako dobra igrica. Ja je igram na mobu, vidim ovdje većina na kompu.

Odigrao sam 8-9 partija od toga sam 6-7 puta bio prvi. Znam igrat u timu s 4 igrača ali najčešće su to šabani koje koknu brzinski pa onda sam igram.

Najviše sam imao 15 kilova., a prosjek je oko 10 kilova.

Najbolje oružije mi je M416, a uz to koristim UMP9.

Da li imate kakvu preporuku za oružije koje se može pokupit a da je bolje od ove dvije kombinacije., a da nije ono što pada s padobranom jer to najčešće ne lovim.

Koliko ja znam na mobilnoj igri ispočetka do nekog levela igraš s botovima, a ne s drugim ljudima. Zato i jesi 6-7 puta prvi i imaš 10 killova prosjek. 

9 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Jedan item u letu tipa cuga ili heal sa F a vise itema sa tab.

Danas nitko neigra s mišem bez najmanje 2 dodatne bočne tipke. Ne razumijem koja je logika za tako učestalu funkciju koristiti E ili F. Čim moraš micati prste sa tipki za kretanje znači da za to vrijeme nemaš potpunu kontrolu nad svojim likom. Ne razumijem kako to funkcionira jer ako ti je na E ili F onda znači da se nemožeš istovremeno kretati desno i otvoriti vrata li nešto pokupiti s poda? Pa to je nedostatak samo takav.

Ovo mi graniči sa debilizmom iz OW-a gdje ljudi za ultimate koriste tipku Q. Potez koji može odlučiti meč i koji ovisi o milisekundi reakcije i centimetru pozicije oni stavljaju na Q što znači da valjda prstenjakom pritišću taj Q ostavljajući A praznim i ulaze u potpuno neprirodne pozicije i kretnje sa srednjim prstom i kažiprstom. I onda se čude kad nemogu iskombinirati par abilitya zaredom kako spada, a tipke na mišu stoje neiskorištene.

Svatko more igrat računalne igre, ali rijetki koriste mozak dok igraju.

9 godina
D-wook kaže...

Danas nitko ne igra s mišem bez najmanje 2 dodatne bočne tipke.

Pa mislim logično mi je da ćeš u PUBGu za otvaranje vrata i skupljanje stvari s poda koristiti E ili F jer je nekako najprirodnije. Meni na mišu na dvije bočne tipke stoje samo granate odnosno smoke i frag grenade jer su to dvije najkorištenije a i naviknuo sam se tako iz Counter Strikea.

9 godina
neaktivan
Snoozly kaže...

Pa mislim logično mi je da ćeš u PUBGu za otvaranje vrata i skupljanje stvari s poda koristiti E ili F jer je nekako najprirodnije. Meni na mišu na dvije bočne tipke stoje samo granate odnosno smoke i frag grenade jer su to dvije najkorištenije a i naviknuo sam se tako iz Counter Strikea.

Pogledaj si malo pokrete prstiju, nije bzvz WS naprijed nazad na srednjem prstu. Bilo koji pomak kažiprsta, a pogotovo prstenjaka je potpuno neprirodan i kompliciran dok su ostali prsti u formaciji shift-a-s(w)-d. Kažiprst na F moraš pomicati u prvom zglobu, kažiprst na E moraš cijelu ruku pomaknuti malo naprijed. Prstenjak na tab-capslock-q i kod većine ljudi se pomiče skoro cijeli dlan jer mali prst, prstenjak i srednji prst nisu toliko dobro povezani sa mišićem koji ih pokreće pa se svi miču zajedno u sinkronizaciji. WS na srednjem prstu funkcionira jer ga kontroliraš u drugom zglobu i neideš u ekstenziju kao sa kažiprstom na E ili prstenjakom na Q niti u pretjeranu fleksiju.

Zbog tih granata je i izmišljen pritisak kotačića kao posebna tipka i to nije bzvz napravljeno. Kad bacaš granatu nemožeš koristiti oružje i zato i je stavljen na kotačić da ga možeš koristiti sa kažiprstom.

Te dodatne bočne tipke na palcu su uz RMB, LMB, i aswd tipke s kojima najbrže možeš reagirati, sve ostalo ti ima dosta sporiji reaction time.

Najpoznatiji primjer ti je kompliciranost korištenja tipke F kao melee. Kao jednu od najvećih razlika između noobova i profića se ističe učestalost korištenja melleea na tipki F za potvrđivanje killa/dodatni damage itd ovisno o igri. Ali nije to zato što noobovi neznaju da bi se to trebalo raditi nego zato što to nije prirodni pokret već ga treba naučiti. Ako preseliš mellee na na neku učestalu tipku na prirodnoj poziciji kao LMB ili RMB nećeš ga nikad zaboravit stisnut. 

16 godina

Ja ne znam za teme Di Vuče ali poprilično je lako stisnuti QA i ED s istim prstom. A F možeš i sa palcem iako je lakše V, B i ove dole tipke. Ja na Q i E imam samo lean ništa drugo, ali kad zatreba roknem obje tipke istovremeno jer su jedna ispod druge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Patch za patch#19

Update 1 - 08/01/2018

Gameplay

• Adjusted the position of the QBZ to feel more natural and less obstructive when seen from FPP.
  • When getting on a motorbike, if the driver’s seat is empty, it’s now much easier to enter the driver’s seat (and not accidentally get on the passenger seat). 

UI/UX

• If a player's nickname extends past the position of the marker icon, only up to 10 characters of the nickname will be shown, and the rest will be abbreviated with "...”.

Bug Fixes

• Fixed an issue where player names weren’t displayed correctly in the death cam if the player had died by vehicle explosion or suicide.
  • Fixed an issue where the limb penetration system was not applied properly.

Custom Match

• Added Bullet Tracer function to Observer
    • Backspace: toggle On/Off the function
    • Shift + Backspace: toggle On/Off team color
    • Ctrl + Backspace: change tracer effect
    • You can change the hotkey in Settings > Control > Observer Mode

Ispravili su limb penetration na Test serverima i sad bi konačno trebalo raditi kako treba.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
D-wook kaže...
Snoozly kaže...

Pogledaj si malo pokrete prstiju, nije bzvz WS naprijed nazad na srednjem prstu. Bilo koji pomak kažiprsta, a pogotovo prstenjaka je potpuno neprirodan i kompliciran dok su ostali prsti u formaciji shift-a-s(w)-d. Kažiprst na F moraš pomicati u prvom zglobu, kažiprst na E moraš cijelu ruku pomaknuti malo naprijed. Prstenjak na tab-capslock-q i kod većine ljudi se pomiče skoro cijeli dlan jer mali prst, prstenjak i srednji prst nisu toliko dobro povezani sa mišićem koji ih pokreće pa se svi miču zajedno u sinkronizaciji. WS na srednjem prstu funkcionira jer ga kontroliraš u drugom zglobu i neideš u ekstenziju kao sa kažiprstom na E ili prstenjakom na Q niti u pretjeranu fleksiju.

Zbog tih granata je i izmišljen pritisak kotačića kao posebna tipka i to nije bzvz napravljeno. Kad bacaš granatu nemožeš koristiti oružje i zato i je stavljen na kotačić da ga možeš koristiti sa kažiprstom.

Te dodatne bočne tipke na palcu su uz RMB, LMB, i aswd tipke s kojima najbrže možeš reagirati, sve ostalo ti ima dosta sporiji reaction time.

Najpoznatiji primjer ti je kompliciranost korištenja tipke F kao melee. Kao jednu od najvećih razlika između noobova i profića se ističe učestalost korištenja melleea na tipki F za potvrđivanje killa/dodatni damage itd ovisno o igri. Ali nije to zato što noobovi neznaju da bi se to trebalo raditi nego zato što to nije prirodni pokret već ga treba naučiti. Ako preseliš mellee na na neku učestalu tipku na prirodnoj poziciji kao LMB ili RMB nećeš ga nikad zaboravit stisnut. 

To ako si ti rodjen bangav u prste ne znaci da su i ostali rodjeni bangavi i da su nesposobni da koriste sve prste sa svoje sake. Znas ruke sluze za jos nesto osim za drkanje i rukovanje.

Tako da vezbaj malo kordinaciju prstiju pa neces pisati gluposti po forumima.

13 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
R36 kaže...

Frend me navukao na igricu i jako dobra igrica. Ja je igram na mobu, vidim ovdje većina na kompu.

Odigrao sam 8-9 partija od toga sam 6-7 puta bio prvi. Znam igrat u timu s 4 igrača ali najčešće su to šabani koje koknu brzinski pa onda sam igram.

Najviše sam imao 15 kilova., a prosjek je oko 10 kilova.

Najbolje oružije mi je M416, a uz to koristim UMP9.

Da li imate kakvu preporuku za oružije koje se može pokupit a da je bolje od ove dvije kombinacije., a da nije ono što pada s padobranom jer to najčešće ne lovim.

Koliko ja znam na mobilnoj igri ispočetka do nekog levela igraš s botovima, a ne s drugim ljudima. Zato i jesi 6-7 puta prvi i imaš 10 killova prosjek. 

A ja sam još amater - jebi ga. hahahha

Na kojem levelu je dođe prava ekipa? Sad sam na 18 levelu.

17 godina

PUBG MYTHBUSTERS: Are footsteps easier to hear when spectating? and more... 
S02E022

Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina

Jbg, umalo. Dok sam ubijao ovvog osmog, zadnji iskoristio priliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
R36 kaže...
Q-Tip kaže...

A ja sam još amater - jebi ga. hahahha

Na kojem levelu je dođe prava ekipa? Sad sam na 18 levelu.

Nemam pojma, ne igram mobilne igre. Probaj pronaći na netu više o tome. U vrijeme kad se pojavio PUBG mobile sjećam se hrpe ljudi koja se hvalila uspjesima, a zapravo su igrali protiv botova. Navlakuša, što ćeš, kao i većina mobilnih igara. 

9 godina
neaktivan
Asteroid1979 kaže...

To ako si ti rodjen bangav u prste ne znaci da su i ostali rodjeni bangavi i da su nesposobni da koriste sve prste sa svoje sake. Znas ruke sluze za jos nesto osim za drkanje i rukovanje.

Prije da bi ti trebao proučiti anatomiju šake, skupiti malo iskustva u igranju računalnih igara i prvi put u životu upotrijebiti mozak pa da prestaneš odgovarati ne tako vrlim doskočicama.

Ali ne brini, već odavno znam da je najlakše izbaciti neku uvredljivu upadicu na koju se malograđanska većina lijepi kao muha na govno i time pokupiti nekoliko ego-trip bombona. No ja ovo ne pišem zbog takvih nego zbog onih koji to mogu razumijeti i na temelju toga postati bolji igrači ili pak bolje osobe.

Suzdrži se od komentara kojima su jedini cilj ad hominem napadi na suforumaše i repliciraj kreativno obrazloženim sadržajem koji se zapravo tiče naslovne teme.

13 godina
protjeran
D-wook kaže...
Asteroid1979 kaže...

Prije da bi ti trebao proučiti anatomiju šake, skupiti malo iskustva u igranju računalnih igara i prvi put u životu upotrijebiti mozak pa da prestaneš odgovarati ne tako vrlim doskočicama.

Ali ne brini, već odavno znam da je najlakše izbaciti neku uvredljivu upadicu na koju se malograđanska većina lijepi kao muha na govno i time pokupiti nekoliko ego-trip bombona. No ja ovo ne pišem zbog takvih nego zbog onih koji to mogu razumijeti i na temelju toga postati bolji igrači ili pak bolje osobe.

Suzdrži se od komentara kojima su jedini cilj ad hominem napadi na suforumaše i repliciraj kreativno obrazloženim sadržajem koji se zapravo tiče naslovne teme.

Kao prvo sa igricama se druzim jos od 1989 godine kada se pojavi prvi gameboy i super mario a onda je vremenom to pocelo da evoluira kod mene i onda sam polako prelaze na sve kompleksnije sisteme, od fliperana pa sve do sega mega drive, neogeo, super nintendo, dreamcast, panasonic, nintendo 64, gamecube, playstation, xbox, xbox 360, playstation 2, playstation 3... i ti sada meni kazes da skupim malo iskustva u igranju igrica. 

Mogu da se kladim da ja imam vise godina gejming staza nego sto ti imas godina. 

Kaze neko koji skace iz teme u temu i troluje. 

Ali ajmo prvo ovako jedno ozbiljnije pitanje? Jel ti uopste imas PUBG ili iznosis neke zakljucke na osnovu cega?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2018 23:14 (Asteroid1979).
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ja ne znam za teme Di Vuče ali poprilično je lako stisnuti QA i ED s istim prstom. A F možeš i sa palcem iako je lakše V, B i ove dole tipke. Ja na Q i E imam samo lean ništa drugo, ali kad zatreba roknem obje tipke istovremeno jer su jedna ispod druge.

Većina ima lean na Q i E. Problem je u igri kao što je npr R6S gdje je lean jedna od važnijih funkcija po kojoj se igrači najviše razlikuju u skillu. Stvar je u tome što lean nemožeš staviti na bočne tipke miša jer se događa da učestalo i ponekad istovremeno koristiš LMB, RMB, bočne tipke i pomičeš miš što je previše aktivnosti odnosno preveliko opterećenje za jednu ruku i dio mozga koji to kontrolira u usporedbi kada bi te aktivnosti podijelio na dvije ruke i na dijelove mozga koji to kontroliraju. I zato je lean na q i e.

A kako sam gore spomenuo korištenje Q i E nije baš prirodno i treba se naučiti i tu dolazi do razlike između igrača. Npr. otvori na yt-u videe kao types of peeking ili guide to peek itd. gdje youtuberi sa tisućama sati u igri nemogu savršeno odraditi peek kombinaciju. Usporedi malo kako R6S profesionalci odrađuju q-w-e-a-s-d kombinaciju s 3 prsta naprema nekog casual igrača i sve će ti biti jasno.

9 godina
neaktivan
Asteroid1979 kaže...

Kao prvo sa igricama se druzim jos od 1989 godine kada se pojavi prvi gameboy i super mario a onda je vremenom to pocelo da evoluira kod mene i onda sam polako prelaze na sve kompleksnije sisteme, od fliperana pa sve do sega mega drive, neogeo, super nintendo, dreamcast, panasonic, nintendo 64, gamecube, playstation, xbox, xbox 360, playstation 2, playstation 3... i ti sada meni kazes da skupim malo iskustva u igranju igrica. 

Mogu da se kladim da ja imam vise godina gejming staza nego sto ti imas godina. 

Pa ako je ovo što si napisao istina onda je realnost za tebe još tužnija. Jer s obzirom na gaming staž pokazao si nevjerojatnu dozu nerazumijevanja i neznanja, a da ne spominjem da se netko sa 30+ godina spušta na razinu osobnog vrijeđanja random lika na bug.hr forumu.

Ne zanima mene tko si ti i što si ti, ja svih tretiram isto, mene zanimaju tvoji kontraargumenti na moje navode. Da li sam ja što pogrešno rekao i zašto? Da li je ono što sam napisao istina, djelomična istina ili pogrešan zaključak i zašto?

Zašto je svaki moj post detaljno obrazložen dok su replike na njega na nivou dobacivanja i osobnih uvreda iz osnovne škole?

16 godina
U offtopicu ste lagano
battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
Asteroid1979 kaže...

Ali ajmo prvo ovako jedno ozbiljnije pitanje? Jel ti uopste imas PUBG ili iznosis neke zakljucke na osnovu cega?

Još jedna rak rana digitalne zajednice u današnje doba očituje se u tome da ako koristiš malo više pridjeva u napisanome tekstu i to strukturiraš u lako probavljive informativne članke u kojima raspravljaš o samoj temi ljudi misle da trolaš i da zajebavaš. Ali ako napišeš neke debilane koje prosječni hrvat jedva da može razumjeti poput ovoga:

"Neki dan skocimo i veli pajdo idemo lika nokautirat. Ok, idemo i pocnem lika boksat, on pokupi kalasnjikov puni a frendu ni traga. Lika sam boksal dok nije napunil pusku onda sam se cucnul a on meni prek glave rafal, udaril sam ga jos dva put, nockal i cipelarka. Jucer je jedan dobil s tavicom, toing i oneshot lol. Nisam imal pusku a on taman zgrabil nekaj i napunil kad sam ga oneshotal."

onda odmah dobiješ thumbs upove i hvale. A da ne spominjem onoga lika koji loota sa F

Da li ja igram PUBG? Jel ti to mene sad zajebavaš? Pa imaš povijest mojih postova na ovoj temi i u nekoliko njih navodim točno koliko sati imam u igri. Ne pada mi napamet se ponavljati.

Opet ponavljam, imate povijest mojih postova, slobodno ih svatko može analizirati i ako nađete ijednu neistinu ili glupost u njima ja ću ovdje priznati da je to doista tako. Ali nemogu dopustiti da me ljudi koji ne prihvaćaju istinu i činjenice o igri vrijeđaju na osobnoj razini, ne zbog mene samog za to me nije briga nego zbog kredibilnosti za ljude koji se samnom slažu.

13 godina
protjeran
D-wook kaže...
Jack Sparrow kaže...

Većina ima lean na Q i E. Problem je u igri kao što je npr R6S gdje je lean jedna od važnijih funkcija po kojoj se igrači najviše razlikuju u skillu. Stvar je u tome što lean nemožeš staviti na bočne tipke miša jer se događa da učestalo i ponekad istovremeno koristiš LMB, RMB, bočne tipke i pomičeš miš što je previše aktivnosti odnosno preveliko opterećenje za jednu ruku i dio mozga koji to kontrolira u usporedbi kada bi te aktivnosti podijelio na dvije ruke i na dijelove mozga koji to kontroliraju. I zato je lean na q i e.

A kako sam gore spomenuo korištenje Q i E nije baš prirodno i treba se naučiti i tu dolazi do razlike između igrača. Npr. otvori na yt-u videe kao types of peeking ili guide to peek itd. gdje youtuberi sa tisućama sati u igri nemogu savršeno odraditi peek kombinaciju. Usporedi malo kako R6S profesionalci odrađuju q-w-e-a-s-d kombinaciju s 3 prsta naprema nekog casual igrača i sve će ti biti jasno.

Samo ti decko moras da razgranicis neke stvari, niko ovde ne igra profesionalno, ne znam mozda neki i igraju i njima se izvinjavam ali ovde su uglavnom ljudi radi zabave i to ako ne odradi peekovanje tacno u stotinku i nekog ga ubije nece mu niko sa racuna skinuti 1000 evra nego ce lepo uci u novu partiju i uzivati dok to predstavlja uzivanje cim igra krene da te nervira izlazis napolje i posvetis se necemu drugome. 

Tako da ti prvo moras da naucis kada neko i zasto neko igra profesionalno i kada ljudi igraju radi zabave i razonode. 

Naravno ima ljudi koji su na ovoj igri zaradili lepe pare iako nisu igrali profesionalno i treba ako mogu i umeju, ja jednostavno igru nisam kupio da bih zaradjivao nego da bi se druzio sa ljudima a pare znam gde se prave i zaradjuju.

13 godina
protjeran
D-wook kaže...
Asteroid1979 kaže...

Još jedna rak rana digitalne zajednice u današnje doba očituje se u tome da ako koristiš malo više pridjeva u napisanome tekstu i to strukturiraš u lako probavljive informativne članke u kojima raspravljaš o samoj temi ljudi misle da trolaš i da zajebavaš. Ali ako napišeš neke debilane koje prosječni hrvat jedva da može razumjeti poput ovoga:

"Neki dan skocimo i veli pajdo idemo lika nokautirat. Ok, idemo i pocnem lika boksat, on pokupi kalasnjikov puni a frendu ni traga. Lika sam boksal dok nije napunil pusku onda sam se cucnul a on meni prek glave rafal, udaril sam ga jos dva put, nockal i cipelarka. Jucer je jedan dobil s tavicom, toing i oneshot lol. Nisam imal pusku a on taman zgrabil nekaj i napunil kad sam ga oneshotal."

onda odmah dobiješ thumbs upove i hvale. A da ne spominjem onoga lika koji loota sa F

Da li ja igram PUBG? Jel ti to mene sad zajebavaš? Pa imaš povijest mojih postova na ovoj temi i u nekoliko njih navodim točno koliko sati imam u igri. Ne pada mi napamet se ponavljati.

Opet ponavljam, imate povijest mojih postova, slobodno ih svatko može analizirati i ako nađete ijednu neistinu ili glupost u njima ja ću ovdje priznati da je to doista tako. Ali nemogu dopustiti da me ljudi koji ne prihvaćaju istinu i činjenice o igri vrijeđaju na osobnoj razini, ne zbog mene samog za to me nije briga nego zbog kredibilnosti za ljude koji se samnom slažu.

Pa koliko ja vidim ovo je HR forum i ako ne mozes da prihvatis da neko pise drugacije od tebe onda nemoj se podsmevati drugima jer nije kulturno!

Drugo svi mi smo ovde gosti i clanovi ali neka pravila treba da se postuju a to sto si ti upravo uradio je ismevanje ili da kazem ruganje. A to nije ni malo lepo. Zato cu da napustim ovu raspravu jer ti nemas nekih dodirnih tacaka sa realnoscu pa tako da je bolje da ovo zavrsim dok je ranije. 

9 godina
neaktivan
Asteroid1979 kaže...

Samo ti decko moras da razgranicis neke stvari, niko ovde ne igra profesionalno, ne znam mozda neki i igraju i njima se izvinjavam ali ovde su uglavnom ljudi radi zabave i to ako ne odradi peekovanje tacno u stotinku i nekog ga ubije nece mu niko sa racuna skinuti 1000 evra nego ce lepo uci u novu partiju i uzivati dok to predstavlja uzivanje cim igra krene da te nervira izlazis napolje i posvetis se necemu drugome. 

Tako da ti prvo moras da naucis kada neko i zasto neko igra profesionalno i kada ljudi igraju radi zabave i razonode. 

Naravno ima ljudi koji su na ovoj igri zaradili lepe pare iako nisu igrali profesionalno i treba ako mogu i umeju, ja jednostavno igru nisam kupio da bih zaradjivao nego da bi se druzio sa ljudima a pare znam gde se prave i zaradjuju.

Opet tvoj odgovor nema nikakve veze s onim o čemu mi ovdje pišemo. Kako si ti došao do toga da daješ lekciju o profesionalnom igranju i razonodi?

Ja sam samo objasnio do kakvog je zajeba došlo kad je lean postala veoma značajna funkcija u igri i zašto nije savršeno da je na Q i E tipkama, ali da nema bolje alternative.

Možda te je zbunilo to jer misliš da je ovo s tipkama toliko nebitna razlika kod casualaca što i je točno. Definitivno je istina da te optimalniji raspored key bindova neće unaprijediti za 2 ranka niti će ti utrostručiti KD ratio. Ali to nitko ni ne spori. Ja samo govorim da razlika postoji i da je ljudi trebaju biti svjesni. A ne da se specijalci ovdje javljaju da im je ultimate na Q ili lootanje na F i onda brane taj svoj odabir, a očito je da postoje mnogo bolje solucije.

17 godina
Pa kad lik pametuje oko nicega. Pise kak nemas potpunu kontrolu jer stisnes F a ne tipku na misu.

D-wook da ti objasnim jer ocito ne kuzis.
Znaci F za pokupit nekaj u letu znaci trcim prek itema stisnem F pokupim ga i produzim dalje. Znaci ne zaustavljam se i tu nema nikakve pameti osim kaj ti izmisljas nekakav gubitak kontrole i nemres ici desno ili otvorit vrata. Kakava vrata o cemu ti trabunjas? Znaci jednostavno pretrcim prek itema i pokupim ga sa F bez zaustavljanja, tu nema nikakvog gubitka kontrole jer se ne zaustavljam. Isto tak kaj ti brijes gubis kontrolu ne mozes desno, na cemu si ti? Kakav faking desno i kakav gubitak kontrole? Ta radnja traje djelic sekunde i ako bas moram negdi onda budem isel lijevo, ravno ili u rikverc. Si ti normalan?

2 0 hvala 0
17 godina
HAL kaže...
Ja ne kužim zakaj se ekipa svađa sa dwokom, lika ima blaži oblik mentalne retardacije i nema smisla ulaziti u raspravu sa njim.

Ovo nije uvreda, ali ako malo primjetite o čemu lik piše i na koji način piše, onda je to očito.

Bas imas osjecaj da ono s deckom nekaj ne stima. Ono radi rocket surgery oko jedne tipke. Dosli ljetni praznici i umjesto da je negdi s ekipom ili nedaj boze s curom on tu fantazira o gubitku kontrole u igri ko da je pokupit item s poda, otvorit vrata neka radnja koja traje pet sekundi pa postoji sansa da te netko upuca. Stvarno ne znam kak uspjevam igrat s takvim hendikepom. Znas kad sam zadnji put poginul u igri jer sam s tipkom E ili F nekaj radil? Nikad pa ni onda!

1 0 hvala 0
10 godina

Ja sam šrod anderkaver ..eto vam sad

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
D-wook kaže...

Po ovome što sam davno ustanovio istraživanjem, najbolji igrači PUBG-a (Shroud, ja...) imaju lean na Q i E, ali te tipke pritišću sa srednjim prstom (tako da prstenjak i kažiprst uvijek ostanu na A i D, radi strafea lijevo-desno). Isprva mi je bilo čudno, ali može se uvježbati u dva dana, nakon čega svaka druga varijanta postaje čudna i spora 

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
8 godina
Davor kaže...

Po ovome što sam davno ustanovio istraživanjem, najbolji igrač PUBG-a (D-Wook) nemaju lean na Q i E, ali te tipke pritišću sa trećom rukom (tako da prstenjak i kažiprst uvijek ostanu na A i D, radi strafea lijevo-desno). Isprva mi je bilo čudno, ali može se uvježbati u dva dana, nakon čega svaka druga varijanta postaje čudna i spora 

FTFY.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2018 9:47 (sexytoiletpaper).
10 godina

Jbt zar je došao Dwook i ovdje srat i pisat eseje u višestrukim postovima koje nitko niti ne čita kad vidi koliko je dugačko? Ne da ima blaži oblik, već teži oblik mentalne retardacije. Jedna od rijetkih stvari koja me nervira kad se netko tako pravi pametan a ima IQ Grunfa iz Alan Forda

NEW MAN ja mislim da tebe imam na steamu a neznam odakle ni kada sam te dodao, moj steam id je stinger1000933

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2018 10:18 (ReverseFlash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice