Kriva koliko i tvoja 1080p vertikala.lp
Da, takozvani Ultrawide :)
Uzas je to, pogotovo u igricama :)
Toliko je užas da proširiš FOV još bi mogao vidjeti i protivnike iza sebe u kutevima
Toliko je užas da proširiš FOV još bi mogao vidjeti i protivnike iza sebe u kutevima
Ne znam ja vise sto su kutevi :P
Ctrl Alt Delete je jedini lijek za ovo.
Ne znam za vas, ali trenutni patch igre, 4.4.4.2 je najgori do sad, realno.
FPS - ok
igra radi ok generalno, ali toliki desync da je to prestrašno.. nikad nikad još tako igra loše nije radila.
Pogotovo Solo na Sanhoku, a da ne pričam o toksičnim pichkastim kamperima na svakom jebenom čošku..
igra je postala tako toxic da je to prestrašno
Veceras sam opet sam sebi potvrdio da kad igram s frendovima igra doslovno poludi( napravio sam squad pauzu od 2mj ), sad opet konstantno neki problemi s igrom, kad ja ili oni igraju solo sve ok u valjda 300 mečeva nikakvo rusenje ili bilo kakve trzavice s igrom doslovno nam igra bajno radi, cim se udruzimo popalimo ts eto i problema, veceras nam je svima cak i steam riknuo(neznam jel bio kakav "maintance" )! od 10 mečeva 2 budu bez problema ispada jebeno nemoguce igrati
. I jel to neki bug kad kupis oruzje na pocetku ako stalno stisces "F" dovoljno brzo da je oruzje nemoguce pokupiti?lp
Jest u situaciji kada padnemo na bootcamp i ja 10 puta upirem f da pokupim pušku a ono neće, kasni 6 sekundi samo tu je tab brži
Općenito mi je lakše f stisnuti nego tab pa da prebacivam valjda što nisam još spretniji sa mišem.
Lootanje s F?!
Ubrzo na test serveru neke promjene (možda i limb penetration konačno?):
https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1696054587147197418
https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1696054587147197418
Stiglo je, detaljniji patch notes
Zapravo izgleda kao pristojni patch-ić.
Zapravo izgleda kao pristojni patch-ić.
Izgleda kao brutalan patch, možda do sada najbolji ako je sekcija improvements stvarna i da su fixali netcode i eliminirali desync.
Jedva čekam doći s joba da se bacim na peglanje.
Taman rekoh gore kako je igra užasna, a sad me veseli test server
Lootanje s F?!
A sta fali lootanju sa f? Da igra radi kako treba lootanje sa f je jedno 3x brze nego sa tab.
Ovisi kako kada, ako na podu imaš 1-2 itema brze je stisnuti F u prolazu da ga pokupis, ako na jednom mjestu stoji 5-6 itema teže je "potrefiti" onaj koji zelis pokupiti, pa je puno brze stisnuti Tab i desnim klikom pokupiti sto zelis.
Kako lootanje moze bit brze s F kad na podu imas pusku i metke i recimo attachment.Sa tabom to napravis za sekundu dok sa F bi ti trebalo 3 il 4 sekunde
To je samo primjer bio.Ako skocimo oba dvojica svaki na jednu pusku,ko ce prije uzet pusku ova s F ili ovaj s tabom? da nema lagova i stekanja nikakvih
Bullet penetration system is now applied to arms and hands.
Fala kujcu više. Kolko mi ovo pilo krv, kad pucam liku po prsima, a on ostane živ sa 2% healtha jer mu ruke blokirali damage. Neki dan pogodim sa M24 lik u prsa, a u killcamu mu uzelo 30% healtha.
Frend me navukao na igricu i jako dobra igrica. Ja je igram na mobu, vidim ovdje većina na kompu.
Odigrao sam 8-9 partija od toga sam 6-7 puta bio prvi. Znam igrat u timu s 4 igrača ali najčešće su to šabani koje koknu brzinski pa onda sam igram.
Najviše sam imao 15 kilova., a prosjek je oko 10 kilova.
Najbolje oružije mi je M416, a uz to koristim UMP9.
Da li imate kakvu preporuku za oružije koje se može pokupit a da je bolje od ove dvije kombinacije., a da nije ono što pada s padobranom jer to najčešće ne lovim.
Lootanje s F?!
A sta fali lootanju sa f? Da igra radi kako treba lootanje sa f je jedno 3x brze nego sa tab.
Šta fali?!
SVE!
Kupiš krive iteme, ne radi kako spada, nemoš aplajat atačmente odmah nego ipako moraš otvarati inventory. Ne vidiš iteme ako se preklope.
Koliko se puta desi da ispod veste bude kompenzator ili neki attachment za pušku, a ne vidiš ju od veste.
Lootanje s tabom - brži si, precizniji, zahtjeva skill i practice.
Od 800+ sati, valjda od prvih 15sati sam počeo lootat s tabom i jako, jako, jako rijetko lootam s F, iako je čak i jedan item na podu.
TAB
Normalno da se loota sa inventorijem nego sa F, meni je inventory na mišu i neusporedivo si brži kad otvoriš inventory i vučeš iteme kod sebe nego da pritisćeš F i uzimaš jedno po jedno.
Čisti primjer kako to rade igračine :)
Itd, ne znam uopće čemu rasprava oko toga sa čim se loota, samo botovi lootaju sa F.
Ja ne loot-am, ni ne otvaram vrata s F.
Kod mene je to na E
Kakvo pokupljanje itema??
Sa šakama do kraja!