- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večeras CRO tournament, sprEEEzy streama na hrvatski
Uz ovakvu poruku bi super bilo staviti i link na Twitch/Youtube da zainteresirani mogu i pogledati :D
Duo je turnir,danas je A grupa kvalifikacija sad je vec gotovo.Kvalifikacije su BO3
Evo ostatka: Grupa B : 07.05 20:00
Grupa C : 08.05 20:00
Grupa D : 10.05 20:00
Finale 13.05 18:00 BO5
Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC4xRrsJHF3bYhcWKVf6dqPg
Vjerojatno cu i ja strimat jer sam u grupi D sa frendom pa cu i ovdje stavit link svog twitcha 10.05 kad cu igrat.
Uz ovakvu poruku bi super bilo staviti i link na Twitch/Youtube da zainteresirani mogu i pogledati :D
...a mozda bi i pokoji puta mogli staviti najavu, reklamu ili vic... pa se mozda netko i prijavi... ili su mozda previse sramezljiva i zatvorena zajednica....
To je bivši pubg croatia,sad se zove agora gaming.Evo ti discord i tu sve mozes saznati https://discord.gg/kAuw7UR
facebook: https://www.facebook.com/AgoraGamingCommunity
Sad nas je negdje oko 2700 na tom discordu.Svako malo su turniri samo citaj discord
Da bas svi imaju kompove da strimaju 1080p.
Da bas svi imaju kompove da strimaju 1080p.
Cak i ne moras imat vise jak komp...Imam 1060 gtx i fx 6300 i streamam bez jbmti 1080p cak i 2k...vec je netko pisao o tome, povezem laptop i komp na istu mrezu preko OBS-a, komp salje sliku na laptop a laptop streama tako da ne dolazi do gubitka fpsa.... Jedino jos kaj te moze kociti je internet ak je mali upload
Jel "permanent ban" ban za stalno?
Jel "permanent ban" ban za stalno?
Da, osim ako ne ulozis prigovor i oni ti uvaže, inace je za stalno
pa gledaj na monitoru a ne preko mobitela sa malim ekranom, možda tako budeš nešto i vidio
Jel te tjera ko da gledaš?
pa ti si stavio da gledamo, ja tu ne vidim nikaj na 27", slika je kao divix iz tamo 91, velim.. ja u to nemrem gledati koliko je kvaliteta ocajna, meni to smeta kao i tebi moja kritika, zaboli me! pokrenuo i vise nebudem.lp
pa ti si stavio da gledamo, ja tu ne vidim nikaj na 27", slika je kao divix iz tamo 91, velim.. ja u to nemrem gledati koliko je kvaliteta ocajna, meni to smeta kao i tebi moja kritika, zaboli me! pokrenuo i vise nebudem.lp
Zbilja me nekad iznenadis...mislim si ok dotakao je dno dna sa glupostima ali evo njega opet...dokazuje da moze jos gore

Pa naravno da je laser sa no recoil makrom
m4 je govno, i sa full eq skace ko kalas u prethodnom patchu....Totalno sranje, cak ni single tapat nemozes vise ko prije, pocne skakat nakon 2 3 tapa uzastopce di sam prije ga mogao zakucat stalno na jedno te isto mjesto....Jedino skar l je ok sad full eq...

Zbilja me nekad iznenadis...mislim si ok dotakao je dno dna sa glupostima ali evo njega opet...dokazuje da moze jos gore
...pa ne kaze se bez vraga da svemir i ljudska glupost nemaju granica.... nas astronaut sa monitorom od 27 inca .....
Kako se nitko ne tuži na pad perfomansi nakon zadnjeg patcha, što vama svima radi jednako?
Kako se nitko ne tuži na pad perfomansi nakon zadnjeg patcha, što vama svima radi jednako?
losije radi da...al vec smo valda svi navikli da nakon patcha uvijek budu losije perfomanse pa kasnije tek poprave
Meni igra nije nikad bolje radila...bez zajebancije,samo neda mi se komentirat svaka pizdarija ovde.
Jucer na vecer je fps bil nikud nikam, meni se vrtilo oko 30 ili manje a pajdo kaj ima 1080 mu je bilo oko 50 fps.
EDIT:
Ispravak pajdo ima 1080 TI i imal je jedva 50 frejmova, 32 GB RAM itd. Znaci stalno ima 100+ jucer je imal 50-, jucer recimo oko 19:00.
To mi je skroz čudno, igram na 1440p 144hz i 99% vremena mi je fps preko 110-120 :/ na GTX1080 isto, evo i jučer i prekjučer sam igrao bez problema. Najniži fps što sam vidio je bio čini mi se 95 u Los Leonesu kad smo skočili tek.
primijetio sam i ja da je nekako fps čudan. inaće sam bio stalno na 60 ali sada ide na 40-45 ponekad. a valjda će se stabilizirati
ekipa jel vam se dogadja kada upalite steam da uvik ima neki update pubga od nekih 26.1MB?
svaki dan nakkon zadnje patcha mi skida neki update