PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.549.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Test server patch sa 5 gripova itd. ide live sutra ujutro (održavanje servera počinje u 4 ujutro):

https://twitter.com/PUBG/status/991420548981800961

Notes:

https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1651009712392248570

EDIT:

Također, nova "ranked" sezona počinje od sutra:

https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1651009712420886593

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 8:46 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

PUBG Logic Supercut 2 - VLDL (more funny skits about Playerunknowns 
battlegrounds)

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina

eto i pe'ča  live . 10.6gb 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

baš se skida. nadam se da me više nitko ne bude rokao sa akm kao da je sniper....... vidjet ćemo haha

17 godina
Skullscar1989 kaže...

baš se skida. nadam se da me više nitko ne bude rokao sa akm kao da je sniper....... vidjet ćemo haha

AKM-u su smanjili recoil, pa si ti sad izračunaj šta će se dešavati 

16 godina
TomoR kaže...
Skullscar1989 kaže...

Al nema vise 8x ...Koliko vidim drugim puskama su povecali i horizontalni i vertikalni recoil, najvjerojatnije radi ovih novih gripova...

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina

Ja tvrdim da će novi poboljšani UMP i SLR biti nova meta :D zajebi AR

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nema više 8x na AR-ovim, ali ima 6x koji se može zumirati od 3x do 6x...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

vidjet ćemo situaciju za cca 40 min hahaha

16 godina
TomoR kaže...
Skullscar1989 kaže...

AKM-u smanjili, a drugima povečali. Ali je problem što drugi imaju veći ROF i mogu staviti gripove na puške.

10 godina

odigrao 3 match-a ali statistika pokazuje samo 1. weird....

16 godina
Skullscar1989 kaže...

odigrao 3 match-a ali statistika pokazuje samo 1. weird....

Moguce da jos nisu dovršeni matchevi, ili je jednostavno delay, sto je nista cudno u ovoj igri...kao sto i battle pointse ne stignu odma nakon matcha

10 godina

skoro sam se najeo piletine.... safe zona me je voljela ovaj match. sletio sam i ostao na istom mjestu cijelo vrijeme u kućama. prvi kill na liku koji se provezao autom ispred mene. padne kutija iz aviona blizu, skinem lika koji je otišao do nje. loot-am sve, treći lik dolazi i skinem njega. zadnje safe zone se namještavaju ravno prema vrhu planine i krenem tamo no hebiga. prestrmo da se popnem a lik se smjestio na sam vrh. ne vidi me dolje jer hodam uz rub a ja ne mogu pucati po njemu na vrhu jer sam mu samo spazio vrh kacige ranije i više ga ne vidim. i tako čekam, zona sve manja i počnem bacati granate u njegovom smjeru ali bez uspjeha. zadnji plavi krug se zaletim van, počnem pucati po njemu jer je bio na otvorenom ali padnem radi kruga.... šmrc. odigrao sam do sada cca 20 matcheva i ovo je najbliže što sam dogurao do chicken dinner u solo, prije mi je rekord bio treće mjesto. no doći će i taj dan kada ne budem više gladan

16 godina
Skullscar1989 kaže...

skoro sam se najeo piletine.... safe zona me je voljela ovaj match. sletio sam i ostao na istom mjestu cijelo vrijeme u kućama. prvi kill na liku koji se provezao autom ispred mene. padne kutija iz aviona blizu, skinem lika koji je otišao do nje. loot-am sve, treći lik dolazi i skinem njega. zadnje safe zone se namještavaju ravno prema vrhu planine i krenem tamo no hebiga. prestrmo da se popnem a lik se smjestio na sam vrh. ne vidi me dolje jer hodam uz rub a ja ne mogu pucati po njemu na vrhu jer sam mu samo spazio vrh kacige ranije i više ga ne vidim. i tako čekam, zona sve manja i počnem bacati granate u njegovom smjeru ali bez uspjeha. zadnji plavi krug se zaletim van, počnem pucati po njemu jer je bio na otvorenom ali padnem radi kruga.... šmrc. odigrao sam do sada cca 20 matcheva i ovo je najbliže što sam dogurao do chicken dinner u solo, prije mi je rekord bio treće mjesto. no doći će i taj dan kada ne budem više gladan

i feel you bro...3  i 4 mjesto jucer, i nikak nece win, uvijek je netko na boljoj poziciji pas mater i sreci

10 godina

traži netko čovjeka za igranje u squad? zabavnije nego solo ali sa strancima ide teško. prvo što većina ne zna engleski a ostali šute. maloprije sam imao lika u timu koji je kinez ali zna donekle engleski. od druge dvojice samo muk. i tako smo nekako sletjeli i uspjeli preživjeti dok nas sve skupa nije bilo 24. ali za neku veću koordinaciju ne ide sa random ljudima. moji frendovi su igrali prije, imaju od 400 pa do 700-800 sati igranja. no njima su dojadili cheateri. kad lik u par sekunda poskida po 20 ljudi zgadi ti sve. ali su ipak uspjeli dogurati u top 500 na eu serverima. nažalost prošla ih volja za igranjem a meni samome ili sa strancima nije baš zabavno.

steam nick mi je Skullscar https://steamcommunity.com/profiles/76561198022331820

ovaj tjedan radim od 20 navečer pa od cca 12 do pola 20 imam vremena za igranje

17 godina

Je'l vi dobivate svaki meč sad na EU "Network Lag Detected" koji ne prestaje??????

EDIT:

Zveknem ALT+F4 i neće me više ni vratiti u meč iako nudi opciju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 18:26 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

dobio sam to na kraju jednog matcha ali za par sekunda je poruka nestala. ali me zato danas izbacilo iz igre već 3 puta, net framework update. poginuo sam pa to izbaci. i idem na update ali kaže failed. ko tu koga ...

12 godina
protjeran

...gripovi su u odnosu na testnu verziju u lajvu izmjenjeni....

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Odigrao upravo tri meca sa frendom, jedan squad koji nam je treci izasao nakon 3 minute i dva dua. Oba dua smo dobili, sveukupno sam na 14 killova trenutno.

Sve u svemu, SMGevi su definitivno nova meta, recoil je nepostojeci na njima i ako naciljas prvi metak kako treba, ekipa ce padati bez problema.

ARovi su neupotrebljivi na full-auto na ista dalje od 20ak metara, a kasnije je vjerojatno bolje imati dmr/sniper.

Sve u svemu, interesantno kako ce se promijeniti nacin igranja sada s obzirom da je M416 nerfan do poda i onda jos malo.

https://pubg.op.gg/user/SexyToiletPaper?server=eu

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2018 0:15 (sexytoiletpaper).

1 0 hvala 1
10 godina

prvi chicken 

ali u war mode i to odmah u prvom matchu. spojila me igra s neka 2 portugalca i još nekim likom koji je stalno šutio. ali ubili smo boga u svima hahahaha

17 godina

TEST: Did the AKM BUFF get REVERTED? - Or is it still AWESOME? -PUBG

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Da se pokrene mala rasprava.

Kako vam se svida novi patch?

Kako je balans ARova utjecao na vas izbor oruzja?

Sto mislite o buffu SMGeva i dodavanju novih gripova?
Kako vam se svidaju novi scopeovi?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Isti drek, gadat u glavu i amen...20gb update da mozes birat mapu, lol.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 4 hvala 0
10 godina

upravo na full auto sa akm pucam po liku. niti 1 metak ga nije pogodio. oh the shame....

16 godina
neaktivan
Mislim da veliki broj ljudi nece promijeniti stil igre, samo ce morati macroe podesiti:))

P.S. 10gb patch i ubacili su nesto vise od samo izbora mape

4 0 hvala 0
10 godina

Jel mozete uci u igru, meni stalno pise da su serveri zauzeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D.Bradley kaže...
Mislim da veliki broj ljudi nece promijeniti stil igre, samo ce morati macroe podesiti:))

P.S. 10gb patch i ubacili su nesto vise od samo izbora mape

Nisu samo izbor mape nego su mjenjali mape. Na pustinjskoj su u skoro svakom gradu maknuli one betonske zgrade sa dobrim lootom. Ubacili novu pušku, mjenjali recoil.

A pitanje kolko je težak file u koje su svi podaci za statistiku pušaka, mapa i sl. Kad patchaju ne mogu samo ubaciti kod, nego mora cijeli file zamjeniti.

12 godina
Skullscar1989 kaže...

prvi chicken 

ali u war mode i to odmah u prvom matchu. spojila me igra s neka 2 portugalca i još nekim likom koji je stalno šutio. ali ubili smo boga u svima hahahaha

Di biram war mode? U glavnom izborniku mi nigdje nije ponuđen.

EDIT: Sad citam da su ga morali ukinut zbog nestabilnost servera.

Život je jedan al Omega je 2.0
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2018 23:59 (macgyver 53).
10 godina

danas odigram war i vidim da ima neki update opet na steamu, izađem iz igre, sve skinem i nema više war mode... nakon toga odigram još 1 match i puna 2 sata ne mogu više ništa jer dobivam poruku da su svi serveri puni. nadam se da će vratiti war, baš je zanimljivo

12 godina
protjeran

....m4 se sad rita bez gripa ko akm..... halfgrip je fakat brutalan ali samo na scaru i umpiju..... akm je "a must have" za close quarters.... a sks je zesca katastrofa.... sve u svemu odlicno, najvise mi se od svega svidja kaj 8x scope vise ne ide na m4.....

dc hejter
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice