PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.549.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Stjepanj kaže...
Evil Access kaže...

A brate od.ebi, nemoj igrat i gotovo. Ne valja ti igra, super, produzi dalje.

zbog cega bi produzio? covjek je napisao kaj mu ne stima, pa nek drugi citaju...mozes samo ti od.ebat s niskoristi komentarom..

ja sinoc vrtio na 4k s gtx 1070 "meni" zablokira tj nemozes pomaknuti mis vise od polovice ekrana, prisiljen si izaci potpuno iz igre pa onda uci nanovo da proradi normalno, kao da nema dovoljno cekanja..

igra ide u 2fps-a

Pa da ali od kad je to vaulting (parkour) loš u bilo kojem FPSu? Dodaje potpuno novu dimanziju i slobodu u igru. A pozicija kamere je takva da je kamera na glavi, a ne prsima pa zato drugačije izgleda. Arma i neke druge FPS igra koriste slični sistem. A balans puški je ok po meni, odnosno naravno crate puške su bolje s razlogom, nije ovo BF ili COD pa da svaka se fura na totalni balans svega. Ali da ti sad recimo AWM zagarantiranja pobjerda, e nije.

Pošto volim odigrati igre koje su malo više na sim, pa se naviknuo na to "nespretno" FPS iskustvo i movement. Nije za svakoga definitivno, i treba navikavanja.

Za desync je istinu napisao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 21:20 (Jack Sparrow).
11 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Nitko ti nije kriv kaj ne znas podesit kompjuter. lp

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
16 godina
Zanimljivo je da svi i dalje igrate makar vam štekalo ili ne, iako kukate...Tak da ajmo svi bolje u borbu po koji chicken dinner :)
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
protjeran

...moram se ponavljat iz jedne druge teme, panju (ne mislim na kolega luku) se ne svidja igra kao takva pa ju mora ogadit, to je trolu jedina misija. Lazovcina na kvadrat, u svakom f postu kmeci i laze.

dc hejter
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 21:32 (Tallahassee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel ima iko volje duo ili squad ako vas ima. Nick: Malihaer

Gamer

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima li kakve najave oko ovog Depth of Fielda na oružjima, mene to izluđuje, užasno izgleda, ne znam šta su s tim htjeli napravit.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
D3lBoy kaže...

Ima li kakve najave oko ovog Depth of Fielda na oružjima, mene to izluđuje, užasno izgleda, ne znam šta su s tim htjeli napravit.

Locate your engine.ini file: C:\Users\username\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor

Open engine.ini and paste these exact 2 lines:

[/script/engine.renderersettings]  
r.DepthOfField.MaxSize=0 

مرګ ژوبله
11 godina
neaktivan

Da cuo sam za to, ali ne zelim potencijalni ban popušit kasnije zbog tog.

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina

Evo od maloprije ostao sam sam na njih 4 i uspio ih pobiti jer sam imao srece krug je bio prema meni haha

Prije toga 2 zaskoci iza zida i rafal i oboicu zderem

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
Evil Access kaže...

A brate od.ebi, nemoj igrat i gotovo. Ne valja ti igra, super, produzi dalje.

zbog cega bi produzio? covjek je napisao kaj mu ne stima, pa nek drugi citaju...mozes samo ti od.ebat s niskoristi komentarom..

ja sinoc vrtio na 4k s gtx 1070 "meni" zablokira tj nemozes pomaknuti mis vise od polovice ekrana, prisiljen si izaci potpuno iz igre pa onda uci nanovo da proradi normalno, kao da nema dovoljno cekanja..

igra ide u 2fps-a

Brate igram Rust, koji je 10x zahtjevniji na 2k 140+ fpsa, igra je lose optimizirana... ovo za 4k da si imao 2fpsa cak ti i vjerujem stonje najgore :D

everyday i'm shuffling...
12 godina
protjeran
Luka123 kaže...

Brate igram Rust, koji je 10x zahtjevniji na 2k 140+ fpsa, igra je lose optimizirana... ovo za 4k da si imao 2fpsa cak ti i vjerujem stonje najgore :D

Ako je ovo 10 puta zahtjevnije, onda ti ne znas sta optimizirana igra uopce znaci. Pa ovo djeluje i izgleda malo bolje od tetrisa.

dc hejter
16 godina

A rush je baš primjer prave optimizacije i dobrog shootera lol

Imam nekih 200h u rustu i ako sam ikad vidio lošiji gunplay nego u toj igri. Dobra je kao base builder igra, ali pucanje je jako loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tallahassee kaže...
Luka123 kaže...

Ako je ovo 10 puta zahtjevnije, onda ti ne znas sta optimizirana igra uopce znaci. Pa ovo djeluje i izgleda malo bolje od tetrisa.

Nasao si link... nisi niti igrao igru, nego odes random link. Solo survival.

Ja sam igrao u klanu sa 20+ ljudi, gdje se islo u RAID sa rocketima i C4, kad pocnu bacati se rakete etc.
Nakon tjedan dana farmanja, wipeanje necije baze... na serveru sa 250 ljudi. Napravis RAID tower, 10 ljudi gore, 10 dole. od gore rakete, dolje C4, dolaze jos 3,4 klana sa po 10-tak min ljudi. Onda tek pocne FPS drop... nemozes se maknuti koliko toga se događa odjedanput. zamisli 100 ljudi fight, rakete idu, c4 explodira svi na jednom mjestu.
Kad vidis bazu koja je velicine jednog grada u PUB-G...

12 godina
protjeran
Luka123 kaže...

...prekarsnu si sliku stavio. Detalja da se smrznes. Nije ni cudo da imas milion fpsa kad je igra u 640x480. Uzivaj.

dc hejter
8 godina
protjeran

To netko stvarno usporedjuje Rust sa PUBG?! Rust?! Rust je kao Maja Suput, a PUBG je kao Lidija Bacic. Gdje ces to usporedjivati ziv bio?!

Eye In The Sky
Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
Tallahassee kaže...
Luka123 kaže...

...prekarsnu si sliku stavio. Detalja da se smrznes. Nije ni cudo da imas milion fpsa kad je igra u 640x480. Uzivaj.

Slika je u 1440p... sa gtx970 tada. Sad koristim gtx 1080.

;) pozz.

12 godina
protjeran
Luka123 kaže...

;) pozz.

...screen koji si postao moze bit u 8k kaj se mene tice, ako se moze usporedjivat na bilo koji nacin sa sljedecima ti nisi normalan!!!!!!!!!!!!!!!!!

dc hejter
13 godina
protjeran
Tallahassee kaže...
Luka123 kaže...

;) pozz.

...screen koji si postao moze bit u 8k kaj se mene tice, ako se moze usporedjivat na bilo koji nacin sa sljedecima ti nisi normalan!!!!!!!!!!!!!!!!!

pubg je fizicki i graficki najveci isprdak u zadnjih 20g

kao i sve igre tog tipa na kojim su radila djeca bez skole i ociju u glavi

da mi se u to bulji igrao bi ghost recon iz 98 na 16k...

no ok mi stariji i iskusniji smo takve igre igrali s 12g jer tada je to bio vrh u svijetu gaminga za razliku od ovoga

https://www.flickr.com/photos/xanvast/sets/72157652088426614/?ytcheck=1&new_session=1lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina

Uvijek se divim kako nebo izgleda fenomenalno u toj igri.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
Stjepanj kaže...

no ok mi stariji i iskusniji smo takve igre igrali s 12g jer tada je to bio vrh u svijetu gaminga za razliku od ovoga

https://www.flickr.com/photos/xanvast/sets/72157652088426614/?ytcheck=1&new_session=1lp

Ovo je sve SP, multiplayer sa 100 ljudi puno više zahtjeva. Nije bezveze pokoji Mp naslov lockan na manje igrača na konzolama, upravo radi toga jer puno više zahtjeva. BF4 je na PS3 ima samo 30 igrača ako se ne varam. Čak i manje u biti. Tek na PS4 se guralo više.

Fizički misliš s tehničkog aspekta, da tu je igra dosta loše napravljena. Ali ne izgleda loše na ultra, ono WTF si igrao uopče? Mislim nije sad nešto najbolje ikad, ali izgleda dobro pogotovo za multiplayer igru sa 100 ljudi i time da je mapa ogromna.

Mislim da malo bezveze zvati sebe stariji ovdje kad je večina ljudi ovdje poprilično staro, barem ove što poznajem. A i grafika nije bitna kolko gameplay jer da je tako CSGO nebi imao tolko igrača.

4k https://imgur.com/gallery/qAlNm

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 11:38 (Jack Sparrow).
8 godina
protjeran

PUBG je jedna od najbolje dizajniranih igra u povjesti. Sve u igri je pomno osmisljeno i uradjeno. Kao umjetnost, niti premalo niti previse, savrseno. Igra obara sve moguce rekorde u svijetu gaminga. Ali ima ovdje par pametnjakovica koji misle da je igra fail, promasaj, katastrofa, zapela u 2001 itd itd itd... 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 9 hvala 0
10 godina
odjavljen
Evil Access kaže...

PUBG je jedna od najbolje dizajniranih igra u povjesti. Sve u igri je pomno osmisljeno i uradjeno. Kao umjetnost, niti premalo niti previse, savrseno. Igra obara sve moguce rekorde u svijetu gaminga. Ali ima ovdje par pametnjakovica koji misle da je igra fail, promasaj, katastrofa, zapela u 2001 itd itd itd... 

pretjeruješ

13 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
Evil Access kaže...

pretjeruješ

ocigledno covjek nema pojma o igrama kao i level dizajnu nekih igara u zadnjih 25g, 3 kuce, 7 textura i 2 vrata se kopiraju svakih 5m toliko o tomemozda zadnje sto je pokrenuo prije pubg-a bio tetris na gameboyu pa mu je ovo šoklp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Ti s ovim izrecenim nit ispadas iskusniji nit ispadas stariji i pod dojmom sam da si od multi igri dosegnuo CoD i Bf i to je to. Sorry al mislil sam da si pametniji malo od toga..

I jos onda stavljas slike singlica. Pa mislim stvarno. Veze s vezom...

Jebe mi se za igru i necije misljenje, nije savrsena i meni je dobra, naigrao sam se takvih igri i ovo je definitivno najbolji uradak do sada. Al kad netko kaze da je to najveci isprdak u zadnjih 20 godina jednostavno moram reagirat jer to totalni proljev od izjave i to moze izjavit samo netko tko ima jako malog doticaja s gamingom. To bome nisam od tebe ocekival..

Sta je po tebi onda dobra multi igra i da ima sve sto jedan gamer trazi? 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina

Kobe za kraj:

Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Glavas_ZG kaže...
Evil Access kaže...

pretjeruješ

ocigledno covjek nema pojma o igrama kao i level dizajnu nekih igara u zadnjih 25g, 3 kuce, 7 textura i 2 vrata se kopiraju svakih 5m toliko o tomemozda zadnje sto je pokrenuo prije pubg-a bio tetris na gameboyu pa mu je ovo šoklp

Dizajn igre je malo siri pojam od level dizajna. Sve u ovoj igri je vrhunski osmisljeno i napravljeno. Inventory, loot spawn, oruzija, dmg model, wep attachments, armor, vozila ma sve... Igra je najbolja u dvije najvaznije stvari a to su igrivost i immersion. I sta meni znace texture u ovoj igri kada mi pocne ginut squad pa se jedan dere lijevo, a drugi urla desno?! Idi igraj Ryse: Son of Rome, cuo sam da igra ima dobre texture.

Eye In The Sky
16 godina
Stjepanj kaže...

Ponašaj se bar zrelo ako to nisi, uprotivnom se nemoj stavljati u isti koš sa "starijom iskusnom ekipom".

Ova MP igra je fenomen i za neke je to teško za shvatiti. 

17 godina

TEST: CRITICAL Information regarding FOOTSTEP SOUNDS in current patch of 
PUBG

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Relevantnost steam chartova najbolje prezentira dominacija CS-a koji je desetljećem vladao FPS kategorijom kao teško smeće od igre. Ja osobno ne mogu vjerovati kako toliko mnogo ljudi može igrati tu igru toliko dugo vremena. Probao sam sve CS naslove nadajući se da će me to privući, ali to je toliko sranje od igre da je to jednostavno nemoguće postići. No zašto je onda ta igra na broju 1 najigranijih FPS naslova već godinama? Low spec requirements i iscenirani aspekt kompetitivnosti. I dok je prvi razlog nepotrebno obrazlagati, drugi ima veoma jednostavno objašnjenje - uspjeli su uvjeriti idiote da je njihova igra pionir kompetitivne scene i referentna točka za ocjenu tzv. "skilla".

PUBG je još jedna "sumnjiva" igra koja je došla na #1 steamovih chartova. Nepostojeća optimizacija, katastrofična serverska podrška, neuređen gameplay, nedinamična i dosadna igrivost itd. su sve stvari koje su je trebale odavno diskvalificati, ali evo kao i u CS slučaju i ovo je uspjelo završiti na #1. Streameri su u ovom slučaju odradili vrhusnki posao i masu ljudi uspjeli uvjeriti da je zapravo PUBG igra u kojoj svatko može pokazati koliko je dobar u FPS kategoriji, nešto što nema veze sa istinom.

No iako gamerska zajednica već godinama pokazuje zavidnu dozu neinteligencije koja se očituje i u gornjim primjerima ipak se osobno slažem da je danas bolje dati novac za jedan PUBG nego za neki AAA naslov od lopovskih publishera.

0 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice