Osobno znam da ti ovo nije prva early access igrat tak da ne kuzim kaj si se tak zapjenio :P :*

Kolko se meni čini ova igra nikada neće imati službeni izlazak, nego će se na njemu raditit stalno i nadograđivati sve više toga s vremenom. Neke igre već tako rade, a ako baš želiš kao neka finalna verzije, eh onda to nek bude 1.0 xD
Igra ima los engine i nikakvu optimizaciju. Rust ima vece mape, vise ljudi i 100000x vise objekata a najmanje duplo bolji framerate i bolju grafiku. Pubg engine nije zamisljen za open world igre i nikad pa ni onda ga ne budu optimizirali. Znaci da mi igra radi kak spada i nemam framerate drop u close combat okrsajima moram iskesiti nekih 10k kn za novi cpu,mbo,ram i gpu.
Rust se ne moze mjerit sa PUBG, ARMA style igrama.
Kakve veze ima mjerenje s tim da je engine los?
Ja pricam da je engine los a ti o tome da se nemre mjeriti jedno s drugim. Tako je ne moze se mjeriti jer Rust ima duplo bolje performase sa boljom grafikom. Pubg nema veze s Arma igrom osim kaj je originalno nastala na Arma engineu. Znaci Pubg nema fiziku ni nista kaj Arma ima.
Nemogu niti ući u igru:
A sta si joj radio majke ti mile?
Igra je tolko popularna da su čak i test serveri u top 10 na steamu
I kada netko kaze da igra nije GOTY...
Igra je Top za zabavu .pogotovo squad plus ts3
Igra je tolko popularna da su čak i test serveri u top 10 na steamu
I kada netko kaze da igra nije GOTY...
popularnos ne znači da je odmah GOTY. Nije za to samo radi toga jer je igra još u beti.
moguce. samo još da znamo koji mjesec i godina ...
Poceo si i ti ko CyberDemonVZ samo da se nesto napise,nije bitno sta.Koji levati,ooo
Poceo si i ti ko CyberDemonVZ samo da se nesto napise,nije bitno sta.Koji levati,ooo
Medica radi svoje
molim moderatore da reagiraju. u svim tema se namjerio na mene i Cybera. stalno neki flame war izaziva..
hvala
molim moderatore da reagiraju. u svim tema se namjerio na mene i Cybera. stalno neki flame war izaziva..
hvala
A ti jadan taki sitan izbjegavas forum i mene u sirem luku od straha.
Test serveri su sad offline. Idući tjedan na test serverima i nova mapa:
https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/936542367196336129
Oružje koje će se moći naći samo na novoj mapi:
Ovo nigdje ne piše..
Ovo si ti sam priželjkuješ.
Nemoj biti takav :D
Ovo nigdje ne piše..
Ovo si ti sam priželjkuješ.
Nemoj biti takav :D
OK, piše next round of testing. Moja glava je složila next week. Nadajmo se da će se poklopiti...
OK, piše next round of testing. Moja glava je složila next week. Nadajmo se da će se poklopiti...
a i s obzirom da bi 1.0 patch trebao kako neki kažu 12.12. Onda drugi tjedan zadnji čas da se testira.
Nisam dugo igrao, sam movement u igri je los overall, i neznaju true fps kameru napraviti. Ocekivao sam update ali ocito nista od toga. Prije par mjeseci sam hvalio igru ali krece u losem smjeru, mijenjati stvari poput movementa je lose. Balansiranje oruzija etc slazem se. Dodavanje parkour movementa i uz to animacije jako lose izvedeno.
Sama igra je desync heaven, imati 99 ljudi na serveru i uz to najavljivati 4k texture za buducnost nebude islo.
Sam osjecaj igre se pretvorio u kaos. Treba popraviti netcode u igri i tickrate, a da negovorim o tome da na gtx 1080 imas max od 120fpsa na 1440p ultra low postavke.
No comment.
Nisam dugo igrao, sam movement u igri je los overall, i neznaju true fps kameru napraviti. Ocekivao sam update ali ocito nista od toga. Prije par mjeseci sam hvalio igru ali krece u losem smjeru, mijenjati stvari poput movementa je lose. Balansiranje oruzija etc slazem se. Dodavanje parkour movementa i uz to animacije jako lose izvedeno.
Sama igra je desync heaven, imati 99 ljudi na serveru i uz to najavljivati 4k texture za buducnost nebude islo.
Sam osjecaj igre se pretvorio u kaos. Treba popraviti netcode u igri i tickrate, a da negovorim o tome da na gtx 1080 imas max od 120fpsa na 1440p ultra low postavke.
No comment.
A brate od.ebi, nemoj igrat i gotovo. Ne valja ti igra, super, produzi dalje.
A brate od.ebi, nemoj igrat i gotovo. Ne valja ti igra, super, produzi dalje.
zbog cega bi produzio? covjek je napisao kaj mu ne stima, pa nek drugi citaju...mozes samo ti od.ebat s niskoristi komentarom..
ja sinoc vrtio na 4k s gtx 1070 "meni" zablokira tj nemozes pomaknuti mis vise od polovice ekrana, prisiljen si izaci potpuno iz igre pa onda uci nanovo da proradi normalno, kao da nema dovoljno cekanja..
igra ide u 2fps-a