PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.550.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Ekipa, da li se po vama uopce isplati stavljati one komande u launch option? Citao sam da vecina tih komandi cak moze smanjiti fps,  a ne ga poboljsati.

Gledao sam malo twitch streamere kako igraju na test serveru. To ce biti skoro kao nova igra. Potpuno novo iskustvo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 16:51 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Baldurion kaže...

Ekipa, da li se po vama uopce isplati stavljati one komande u launch option? Citam sam sa vecina tih komandi cak moze smanjiti fps,  a ne ga poboljsai.

Bez komandi puno bolje...prije 3 4 mj cca, su pomagale komande, sad sam smetaju

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
protjeran

Odustajem od ove igre, ovoliko bugova, glitcheva i svih mogucih budalastina koje su moguce u nekoj igri nisam vidio u svim igrama koje sam igrao u zadnjih 25g...ovo ne vrijedi jebene lipe kamoli mojih zivaca i novaca.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

Odustajem od ove igre, ovoliko bugova, glitcheva i svih mogucih budalastina koje su moguce u nekoj igri nisam vidio u svim igrama koje sam igrao u zadnjih 25g...ovo ne vrijedi jebene lipe kamoli mojih zivaca i novaca.lp

kolko puta sam to rekao i izbrisao igru...al ko za vraga sad imam brzi internet pa se skine za 2 minute natrag igra....

14 godina
Stjepanj kaže...

Znam da je igra neoptimizirana to stoji, ali ja osobno skoro nikad nisam naletio na neke glitcheve ili bugove...jedino pokoji fps drop i crash-ali to su popravili). Meni osobno je ovo jedna, ako ne i najzaraznija igra sto sam igrao u zadnjih par godina. Da se razumijemo, igra je daleko od savršene i i treba tu jos puno patcheva i fixeva oko svega, ali MISLIM da bi joj trebao dati šansu, pogotovo ako igras sa frendovima ;) Ja sam skoro izbrisao igru više puta, ali sam shvatio da nema smisla brisati zato jer je igra prezarazna.

@dado hvala :D ja svih ovih mjeseci imao stavljene komande u launch option (useallavailablecores, sm4, maxmem i jos par komandi).

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 23:34 (Baldurion).
16 godina

SA već neko vrijeme skuplja prašinu u steamu. Kaže steam 26.12.2016. Znam da su došli neki update-i, al ubili su mi volju za ovom igrom tak da ju ne planiram instalirat. Možda ak jednog dana izađe 1.0 verzija pa vidim šta ima od toga.

Nedavno sam pogledao neki highlight video i nije me se baš nešto dojmilo što sam vidio.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
protjeran
AmonZero kaže...

SA već neko vrijeme skuplja prašinu u steamu. Kaže steam 26.12.2016. Znam da su došli neki update-i, al ubili su mi volju za ovom igrom tak da ju ne planiram instalirat. Možda ak jednog dana izađe 1.0 verzija pa vidim šta ima od toga.

Nedavno sam pogledao neki highlight video i nije me se baš nešto dojmilo što sam vidio.

ja evo pratim temu od prve stranice, jucer je napokon probao i nemogu da vjerujem da se ovo proizvodi u 2017g.., u igri je sve doslovno copy-paste svaki m2, vrsta i kolicina textura je cca 20, poligona kao u jednom levelu prastarog quake1, 2d drvece mrtvo da mrtvije nemoze biti, pa ghost recon iz 1998 ima zivu prirodu, neucitavanje textura, milijonska trzanja pitaj boga oko cega sve ne, bugovi, cliping na svakom milimetru igre, fizika je ocajna tj nema je kad skocis kao da si na mjesecu, kad stajes kao na skijama, zvuk je yebena 0 oces od oruzja, kretanja, zvukova okolice itd, podsjeca me na dane kad smo u windowsima snimali lupanje po tepsijama pa ubacivali u neke igre umjesto originala smjeh zivi, jbte cak prvi battlefield je svemir naprema ovome...uninstall.lp

16 godina
dado16 kaže...
Baldurion kaže...

Ekipa, da li se po vama uopce isplati stavljati one komande u launch option? Citam sam sa vecina tih komandi cak moze smanjiti fps,  a ne ga poboljsai.

Bez komandi puno bolje...prije 3 4 mj cca, su pomagale komande, sad sam smetaju

Meni se igra rušila sa komandama.

Inače vidim updateali imena mapa. Na redditu i posrali oni koji znaju španjolski. Navodno su pomješali muški i ženski rod.

13 godina
protjeran

Evo koga zanima kak ide na novom i5 8600k@5ghz i gtx 970 Oc

ovo je najgori scenario, na tlu ide jos bolje dok se igra ne skrsi sama od sebe frend je trazio da mu snimim nabrzinu jer on ima i5 2500k i gtx 1070 a ja imam skoro duplo veci framerate covjek ne vjeruje u BN zavjere

lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 18:36 (Stjepanj).
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Ajde sad bar ne moram strahovati da ce me panjina slucajno ubiti
15 godina

Evo odigrao dvije runde, ekipa se uredno teleportira. Nemozes nikoga ubiti na taj nacin. Smece od igrice...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

O čem vi pričate ? Jel igrate na testnom serveru ili šta ?

Jbt ja imam ništ specijalnu konfu i mogu normalno igrat bez ikakvih trzanja, teleportiranja i ostalih sranja koje spominjete. Dogodi mi se neki teži frame drop, al to bude jako rijetko.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ne kazem da ima frame dropova nego je lag (ili sta vec) ogroman.

8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
AmonZero kaže...

ja evo pratim temu od prve stranice, jucer je napokon probao i nemogu da vjerujem da se ovo proizvodi u 2017g.., u igri je sve doslovno copy-paste svaki m2, vrsta i kolicina textura je cca 20, poligona kao u jednom levelu prastarog quake1, 2d drvece mrtvo da mrtvije nemoze biti, pa ghost recon iz 1998 ima zivu prirodu, neucitavanje textura, milijonska trzanja pitaj boga oko cega sve ne, bugovi, cliping na svakom milimetru igre, fizika je ocajna tj nema je kad skocis kao da si na mjesecu, kad stajes kao na skijama, zvuk je yebena 0 oces od oruzja, kretanja, zvukova okolice itd, podsjeca me na dane kad smo u windowsima snimali lupanje po tepsijama pa ubacivali u neke igre umjesto originala smjeh zivi, jbte cak prvi battlefield je svemir naprema ovome...uninstall.lp

lp 

Eye In The Sky
12 godina
AmonZero kaže...

O čem vi pričate ? Jel igrate na testnom serveru ili šta ?

Jbt ja imam ništ specijalnu konfu i mogu normalno igrat bez ikakvih trzanja, teleportiranja i ostalih sranja koje spominjete. Dogodi mi se neki teži frame drop, al to bude jako rijetko.

Molim te sta se zamaras. Troll vawe. Svako malo se pojave, ko gliste na kisu.

مرګ ژوبله
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 22:37 (Super64).
14 godina
agent_00klc kaže...

Ne kazem da ima frame dropova nego je lag (ili sta vec) ogroman.

meni se lag zna pojaviti na početku lootanja. kasni otvaranje vrata, kupljenje itema itd. ali za par sekundi se sve riješi.

13 godina
protjeran
Lose stvari u igri nas zamaraju ne dobre, nazalost ovih prvih je u nedvojbreno vecem broju! iznio sam svoje sitno videnje i igra mi je kao cijelina tesko dno.lp
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Budem se slozio sa vama al tek kad izdaju full release i ti isti problemi i dalje budu. Do tad tretiram onako kako bi i trebalo early access, prijavljujem greske i to je to, nemrem reci smece od igre jer igra nije ni izdana jos... Nadajmo se bez bugova u full releaseu :)
12 godina

Mene nista ne zamara. Potpuno shvacam decece zeljne paznje, koji nisu u stanju procitati neki post o podesavanju igre, rjesavanju problema itd (postanih, btw, sto puta i ovdje) a ova ih igra ima stvarno puno i provjereno radi i na starim kantama. Tako da mozete plakat kolko hocete kaj se mene tice. Ionako samo trolate, jer je vecina gejmerske populacije sa kojekakvih codova i inih ponavljanja presla ovdje, pa vi dececi nemate s kim igrat svoj ljubljeni i fantasticno optimizirani ww2. Ja i tri milje rokamo i uzivamo lp

3 milje? To zadnja tri - cetri bf-a zajedno nisu imala, ni u snu! A ovo samo na pc-u da budem precizniji. Ajmo sad jos malo plakanja

مرګ ژوبله

0 1 hvala 0
14 godina
dado16 kaže...
Nadajmo se bez bugova u full releaseu :)

Čisto sumnjam da baš neće biti bugova jer mi se čini da igru nije baš tako lako BRZO optimizirati i izbaciti fixeve (to vrlo dobro znaju game designeri, programeri itd.), ali likovi se trude i redovito izbacuju patcheve nove i sumnjam da će prestati raditi na optizimiranju i fixanju stvari čak i kada bude došla full verzija. Čine mi se kao ozbiljna firma i sumnjam da je njima u interesu da izbace poluproizvod(pošto je igra ful popularna) kao masu kompanija danas. Možda malo filozofiram, ali eto neko moje mišljenje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 0:03 (Baldurion).
15 godina
neaktivan
S ovom igrom imam manje problema nego kaj sam imal sa svakim bf'om, koji je izasao kao gotova igra. I jos ak se uzme u obzir velicina mape i looting aspekt ovo je cvijece. Ocito neki nisu probali ostale igre slicnog sadrzaja i velicine.

Cesce me izbacivalo u bfu nego u ovime. I jos k tome da u frosbyte'u naprave ovak veliku mapu i stave 100 ljudi na hrpu, kaj mislite da bi i dalje imali 100+ fpsa?!

Ovo radi odlicno s obzirom na ostatak...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
moderator

Braćo po oružju, skrećem pažnju na Bug 301, koji je od danas na kioscima:

https://www.bug.hr/izdavastvo/u-novom-bugu-se-igra-pubg-trguje-bitcoinima-i-kupuju-geekovski-pokloni-za-bozic-1638

PUBG je tema broja. Cca 25 stranica čistog zadovoljstva  Ima o samom fenomenu, PlayerUnknownu, najboljim stranama, najvećim problemima, ima savjeta i trikova za početnike, ima najboljih streamera i youtubera, ima intervju s osnivačem zajednice PUBG Croatia, ima intervju sa sprEEEzyjem (#1 na EU i NA Solo FPP serverima), ma svašta nešto 

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina

Meni nije jasno zašto nakon svakog patcha, a svako malo je neki, ja imam drugačiji FPS?!

Počeo sam prije mjesec dana igrati PUBG na 90 FPS-a pa je bio patch koji me spustio na 20-30 FPS-a, onda opet patch pa mi se vratilo na 90 i jučer nakon patcha sam ponovno na 30.

Jebo ga led, nemam ja živaca za te pizdarije.

Jednostavno nemam.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja stvarno nikakvih problema. Od kad sam je kupio radi isto, bez takvih varijacija ko tebi.
17 godina

Ukratko:

• igra lagira na početku, uvijek, na svim serverima (bio je link na video od Battle Non-sense, gdje kaže da server diže tick rate tek kad umre određeni dio ljudi na serveru, tipa na 70-ak)
  • igra koristi Amazon Web services za servere, moja zadnja informacija je da se ti za EU nalaze samo u UK (ovi koji se koriste za PUBG) - npr. u svim BF-ovima ja sam uvijek imao najlošije iskustvo na UK serverima
  • često se zato igra na NA serverima (dosta streamera iz EU, također), no ne znaš da li tamo dobiješ West Coast ili East Coast pa "experience" varira
  • solo uglavnom igram na EU, BTW, ali najčešće ne skačem tamo gdje bude 20+ ljudi nego gdje nas je 2-3 pa je i lag puno podnošljivi (zovite me pussy ass, baš me briga)
  • imam osjećaj da na EU serverima u prosjeku bude i više čitera, ali neki se kunu da ih uopće nema...
  • test serveri za EU rade još gore nego na live, tek toliko da znate...
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Baldurion kaže...
dado16 kaže...
Nadajmo se bez bugova u full releaseu :)

Čisto sumnjam da baš neće biti bugova jer mi se čini da igru nije baš tako lako BRZO optimizirati i izbaciti fixeve (to vrlo dobro znaju game designeri, programeri itd.), ali likovi se trude i redovito izbacuju patcheve nove i sumnjam da će prestati raditi na optizimiranju i fixanju stvari čak i kada bude došla full verzija. Čine mi se kao ozbiljna firma i sumnjam da je njima u interesu da izbace poluproizvod(pošto je igra ful popularna) kao masu kompanija danas. Možda malo filozofiram, ali eto neko moje mišljenje. 

Igra je zamisljena kao Arma 3, znaci ovo je platforma koju ce nadogradjivati vremenom. To je jedan od najboljih nacina da se igra razvija, samo je pitanje sto ce naplacivati, dlc i sta vec i kako ce to izgledati. Moze PUBG trajati lako 5-6 godina, mozda ne bude popularan kao sada, ali da ce dugo biti u vrhu po igranosti u to ne sumnjam.

Eye In The Sky
15 godina
neaktivan
Da, ja se nadam kvalitetnim modovima. Jos da netko napravi zombace i dayz mod i pokaze ovima u bohemiji kak se to radi bilo bi mrak :D.

Makar sutra navodno izlazi survive the nights (napokon), u to polazem velke nade kaj se tice zombie survival zanra. Decki dugo rade igru i bas me zanima kaj su sklepali..
14 godina

7.12. na GameAwardsu će biti reveal desert mape :D :D :D 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ocu patch a mapu nek slazu jos godinu dana kaj se mene tice.

Igra se svodi na jump, najdi gun i ubi lika. Sad ako je mapa sa sumon, planinom, pustinjom ili potokom me najmanje zabrinjava. Bitno je da imam framerate kak spada i funkcionalnost igara od prije dvadeset godina, a ne da jump croucham ako ocu kroz mofo prozor. Nema mi drazega nego kad me ubije zona jer ne mogu kroz prozor skocit ili moram trcat oko metarne ograde.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 12:12 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
Pa doci ce...

Osobno znam da ti ovo nije prva early access igrat tak da ne kuzim kaj si se tak zapjenio :P :*
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice