Ekipa, da li se po vama uopce isplati stavljati one komande u launch option? Citao sam da vecina tih komandi cak moze smanjiti fps, a ne ga poboljsati.
Gledao sam malo twitch streamere kako igraju na test serveru. To ce biti skoro kao nova igra. Potpuno novo iskustvo.

ovo ne vrijedi jebene lipe kamoli mojih zivaca i novaca.lp
, u igri je sve doslovno copy-paste svaki m2, vrsta i kolicina textura je cca 20, poligona kao u jednom levelu prastarog quake1, 2d drvece mrtvo da mrtvije nemoze biti, pa ghost recon iz 1998 ima zivu prirodu, neucitavanje textura, milijonska trzanja pitaj boga oko cega sve ne, bugovi, cliping na svakom milimetru igre, fizika je ocajna tj nema je kad skocis kao da si na mjesecu, kad stajes kao na skijama, zvuk je yebena 0 oces od oruzja, kretanja, zvukova okolice itd, podsjeca me na dane kad smo u windowsima snimali lupanje po tepsijama pa ubacivali u neke igre umjesto originala smjeh zivi
, jbte cak prvi battlefield je svemir naprema ovome...uninstall.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
lp

Ima o samom fenomenu, PlayerUnknownu, najboljim stranama, najvećim problemima, ima savjeta i trikova za početnike, ima najboljih streamera i youtubera, ima intervju s osnivačem zajednice PUBG Croatia, ima intervju sa sprEEEzyjem (#1 na EU i NA Solo FPP serverima), ma svašta nešto