PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
10 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Ljudima je dosadno pa pocnu cheatat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

reci kako se zove ingame pa da mu jedemo mast

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

...al ne toliko da bi pisali tri beskorisne poruke za redom.

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ja bi to odma puknuo na 100 sati drustveno korisnog rada i tako svaki put. Da vidis kak bi se brzo opametili..

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
10 godina
Na discordu se zove samaritan a sad ingame je bilo neko dugo ime pussy_rusher tak nekak ali uz brojke...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Imam pitanje, danas sam bio prvi u solo fpp i odoh ja pogledat na statistiku i vidim pise mi i dalje 0 winova, wtff? dali treba pricekati da se refresha ili? jel neko imal slicni problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HolyPotato kaže...

Imam pitanje, danas sam bio prvi u solo fpp i odoh ja pogledat na statistiku i vidim pise mi i dalje 0 winova, wtff? dali treba pricekati da se refresha ili? jel neko imal slicni problem

Nema problema, nego ide refresh statistike za tjedan dana i ovaj tjedan se ne broje stats.

Tako da koliko god puta umro ili pobjedio ne ulazi u statistiku

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
10 godina

Aha nisam znao, vec mi bilo cudno xD, uglavnom hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz PUBG igrači. Nedavno je otvorena PUBG zajednica za Hrvatsku pa se slobodno pridružite kako na web-u tako i na TS-u, naravno ukoliko to želite.

Sajt je www.pubg.com.hr . Vidimo se!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bobi kaže...

Pozz PUBG igrači. Nedavno je otvorena PUBG zajednica za Hrvatsku pa se slobodno pridružite kako na web-u tako i na TS-u, naravno ukoliko to želite.

Da li se smatrate PRO ESL igračima sa 200 sati igre?

Da li imate pojedince koji se smatraju PRO ESL igračima i neće da igraju sa ostalima?

Da li se zaključavate u sobe da nebi igrali sa ostalim igračima?

Da li za svoje greške u igri okrivljujte druge igrače iz grupe?

Da li bježite iz grupe nakon jednog matcha, jer su vas ubili na početku igre?

Postavljam ova pitanja jer sam upravo jučer pobjegao iz jednog takvog ¨hrvatskog¨ klana.

Ako je odgovor NE rado ću se pridružiti ako je odogovor DA:

¨sačuvaj me bože PUBG hrvatskih klanova, kuge i gladi¨

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.10.2017 0:05 (beaststeeth).
17 godina
neaktivan
beaststeeth kaže...
Bobi kaže...

Da li se smatrate PRO ESL igračima sa 200 sati igre?

Da li imate pojedince koji se smatraju PRO ESL igračima i neće da igraju sa ostalima?

Da li se zaključavate u sobe da nebi igrali sa ostalim igračima?

Da li za svoje greške u igri okrivljujte druge igrače iz grupe?

Da li bježite iz grupe nakon jednog matcha, jer su vas ubili na početku igre?

Postavljam ova pitanja jer sam upravo jučer pobjegao iz jednog takvog ¨hrvatskog¨ klana.

Ako je odgovor NE rado ću se pridružiti ako je odogovor DA:

¨sačuvaj me bože PUBG hrvatskih klanova, kuge i gladi¨

Bok. Ništa od navedenog :) . Inače smo zajednica a ne klan , gdje su svi dobrodošli a ne samo pojedinci.

13 godina
neaktivan

Sorry ako je vec bilo... Kolega mi jucer preporuci mali fix za igru koja popravlja lag i daje stabilniji fps. Vec sam imao unesenu neku komandu a kad sam je izbrisao tj. ostavio po defaultu igra je prodisala. Jos jedan kolega kaze da mu radi igra puno bolje sa ovom komandom.

Probajte i vi. U steamu otici na library>PUBG>properties>set launch options>unijeti sljedece: -maxMem=13000-malloc=system-USEALLAVAILABLECORES

zatim close i to je to. Meni je vec bilo nesto prije neka komanda i cini mi se da mi je to kocilo igru jer kad sam je izbrisao igra bojle radi a veceras cu testirati i sa ovom komandom.

Ako ne bude to to lako je obrisati.

Xatta6_BIH
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Za taj maxMem ovisi koliko imaš radne memorije u računalu ali u svakom slučaju igra ima memory leak i nakon nekoliko gameova najbolje je restartat igru da nebi došlo do toga da se texture ne loadaju. Nema potrebe za tim launch opcijama jer su sve već implementirali u igru. Nedavno je samo bio prijedlog za korisnike Windows 10 da odeš u installation folder (steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64) i tu upreš desni klik na TslGame.exe,properties i u Compatibility tabu uključiš "Override high DPI scaling behaviour" i kod "Scaling performed by" izabereš Application.

To je nekima podosta podiglo FPS.
Inače jedan od glavnih developera je na streamu najavio da je sljedeći veći update optimizacija na više područja.

10 godina

Ja pod compatibillity uopce nemam tu opciju override... meni samo ima opcija disable display scaling on high DPI

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam gadnih problema sa tim učitavanjem tekstura. Skoro svaki puta kada počne meč moram čekati da se učitaju. Da ne spominjem koliko puta zbog toga poginem, ili ostanem u nepovoljnom položaju jer drugi igrači prije dođu do loota.

Također, kada krene pucnjava, igra počne gadno trzati. Tako da izravnom dvoboju nekoga mogu ubiti samo pukom srećom (vjerojatno i toj osobi trza ko i meni )

Nadam se da će neki od većih studija prepoznati popularnost ovakvog tipa igre i ponuditi naslov koji će biti pošteno ispeglan. Jer mislim da ovi tipovi, čak i ako imaju volje, nemaju kapaciteta da srede ovaj naslov.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

0 0 hvala 0
17 godina

Meni je dosta podiglo performanse otkljucavanje FPS-a koji je zakljucan na 60.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ajd ljudi pomozite, http://prntscr.com/gxnl4g grafa je geforce 940MX.Mogu li s ovim kršom igrat PUBG?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pustinja 

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.10.2017 14:34 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina

Izgleda mi previse slicno trenutnoj mapi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

nešto mi se čini da ima više neravnina, super za cover al zeznuto za aute ;D

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Imam gadnih problema sa tim učitavanjem tekstura. Skoro svaki puta kada počne meč moram čekati da se učitaju.

Nisi jedini, na 12 gb imam isti problem.

Ovo nije problem sa naše strane, nego sa njihove.

Pokušaj ovako:

(ovo je moj slučaj, sa kojim uspjevam vratiti teksturu nazad)

kada sletiš, ako vidiš¨zamuljanje¨ teksture, stisni TAB da otvoriš inventory, pričekaj, trebalo bi početi vraćati teksture u normalu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.10.2017 16:24 (beaststeeth).
9 godina
protjeran
Nvidia GTX 680 kaže...

Pustinja 

Ako ne bude trave necu vise igrati staru mapu, samo rokanje po pustinji.

...
16 godina
beaststeeth kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Imam gadnih problema sa tim učitavanjem tekstura. Skoro svaki puta kada počne meč moram čekati da se učitaju.

Nisi jedini, na 12 gb imam isti problem.

Ovo nije problem sa naše strane, nego sa njihove.

Pokušaj ovako:

(ovo je moj slučaj, sa kojim uspjevam vratiti teksturu nazad)

kada sletiš, ako vidiš¨zamuljanje¨ teksture, stisni TAB da otvoriš inventory, pričekaj, trebalo bi početi vraćati teksture u normalu.

To i ja radim. Samo i za to treba vremena i katkad je dovoljno da me netko rokne. Ili bar prije dođe do gana od mene...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina

ako ja mogu sa ovim mozes i ti sigurno s tim a imat ces puno bolji fps i fluidnost 

13 godina
neaktivan

Evo malo zajebancije i od moje ekipe,.... krenuli smo sa bf1 ... nastavili i sa ostalim igrama ... ugl zajebancija na balkanski način ... lp ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.10.2017 21:28 (brijalec).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izasla nova rodjendanska epizoda ...
Uzivajte ... lp ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.10.2017 21:21 (brijalec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mala pobjedica:

Nije mi jasno kako ovg prvog nisam vidio prije, a i onaj predzadnji, kao da me gledao u facu pa otišao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice