PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Da covijek je ispravno :facepalm:
Inače ova magla je odlična. .kad ce snijeg
...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Kupio sam ove hlače na sniženju ali ih ne vidim u igri.  

Kako se ovo otključava, da li treba proći određeno vrijeme ili treba upisati neki kod. Samo se nadam da nisam prevaren jer nisu baš jeftine

ajme ti nisi normalan.. toliko love si iskeširao za ove hlače?

i onda se pitamo kuda ide ovaj gaming..

Ajme...Ti nije palo na pamet da lik trola?

nebi reko.. pricao mi jedan lik iz Ivanca o njemu.. mislim da je stvarno kupio..

Onda stvarno nesto nije u redu sa covjekom...

Ne piše se čovjekom več čovijekom, ajde si malo vidi pravopis.

Onda neka bude ČOVEK...Kako god...Nije mi jasno da ČOVEK daje pare na takve gluposti.

17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

ja recimo nikad nebih dao vise od 50 eura za nesto takvo. al 120 je fakat previse..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Za ovakav item kao sto je ovaj momak kupio,nebi da niti lipe.Pa Boze dragi,obicne hlace sa crnim remenima ako se ne varam.Ajde da su neke lude kricave sa krastavcima na njima.Pa da das tolku paru.Nebi nista rekao.Ali ovako mi nije jasno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...
Za ovakav item kao sto je ovaj momak kupio,nebi da niti lipe.Pa Boze dragi,obicne hlace sa crnim remenima ako se ne varam.Ajde da su neke lude kricave sa krastavcima na njima.Pa da das tolku paru.Nebi nista rekao.Ali ovako mi nije jasno.

O ukusima se ne raspravlja. Nešto što je tebi lijepo ne mora  biti lijepo nekome drugom. U ostalom hlače su na popustu. Bile su 120 a ja sam ih kupio za 106 dolara. Znači uštedio sam 14 dolara 

16 godina

LOL Demetrious Johnson

Neznam dali je bilo.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 5:40 (Butcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

ako rade ue4 komande napravim tutorial, inace dovoljno je postprocessing (shadere) pogasit (low, very low), shadows na medium. Ostalo po zelji.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

0 0 hvala 0
16 godina

ili UFC prvak Demetrious Johnson 

https://go.twitch.tv/mightymouseufc125

17 godina
MRSKI kaže...
Endymon kaže...

O ukusima se ne raspravlja. Nešto što je tebi lijepo ne mora  biti lijepo nekome drugom. U ostalom hlače su na popustu. Bile su 120 a ja sam ih kupio za 106 dolara. Znači uštedio sam 14 dolara 

oprosti kolega ali fakat si pretjerao.. što je sljedeće? roza haljinica za 100 eura?

(G)jokaCRO ingame
13 godina
protjeran

Danas uđem odigrat partiju na NA server i skuzim da mi igra radi ubrzano ,  lik mi brze trci od ostalih , metak koji ispaljujem ide brze , healove uzimam brze , ozivljavam frenda brze  apsolutno sve mi ubrzano radi ? je imao netko slican problem , vjerujem da je neki bug . Probao sam RR igru i isti vrag. Isto je na Eu serveru a jutros kad sam upalio igra mi je pokazivalo kao da nije uopce instalirana a sinoc sam igrao . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
red_bull kaže...
MRSKI kaže...
Endymon kaže...

oprosti kolega ali fakat si pretjerao.. što je sljedeće? roza haljinica za 100 eura?

sto je najbolje, prije 3 tjedna su takve iste hlace bile za 40€.. 

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan

Pozdrav trazim ekipu za igranje, add me na steam ko zeli igrat, 22 god imam, stilazg

0 0 hvala 0
15 godina
StilaMANIAC kaže...

Pozdrav trazim ekipu za igranje, add me na steam ko zeli igrat, 22 god imam, stilazg

Može preliska rodnog lista ili osobne čisto da vidim hoćemo te primit u naš community.

I slika tvog charactera, ako izgleda kao da se oblači u new yorkeru ili c&a sry onda

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
StilaMANIAC kaže...

Može preliska rodnog lista ili osobne čisto da vidim hoćemo te primit u naš community.

I slika tvog charactera, ako izgleda kao da se oblači u new yorkeru ili c&a sry onda

Evo poslat cu i povjest bolesti uz presliku osobne :D

15 godina
Jack Sparrow kaže...
 ili UFC prvak Demetrious Johnson https://go.twitch.tv/mightymouseufc125

Lmao, ja mislio da trollaš, kada ono stvarno lik gamer i streama na twitchu  

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 15:42 (Baldurion).
14 godina
hahhaajaads kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...
Endymon kaže...

Pa šta ću kad sam zakasnio. Od sada češće posjećujem stranicu i gledam šta je na sniženju. Ima još par stvari koje su mi zapele za oko ali nikako da malo pojeftine. Našao sam jednu strašnu majicu, još je nisam ni na kome vidio ali neću da kažem koja je dok ne kupim. Ne želim da me netko kupi prije mene jer je baš fora 

14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
hahhaajaads kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...
Endymon kaže...

Pa šta ću kad sam zakasnio. Od sada češće posjećujem stranicu i gledam šta je na sniženju. Ima još par stvari koje su mi zapele za oko ali nikako da malo pojeftine. Našao sam jednu strašnu majicu, još je nisam ni na kome vidio ali neću da kažem koja je dok ne kupim. Ne želim da me netko kupi prije mene jer je baš fora 

Da, jer je vecina nas luda ovdje da da 100€ na pixele 

12 godina
Jack Sparrow kaže...

ili UFC prvak Demetrious Johnson 

https://go.twitch.tv/mightymouseufc125

Mrak, pa se pojavimo ja ili shroud ili dr. pa pobrisemo pod sa ufc prvakom.

14 godina
MRSKI kaže...

Haj javi na PP koja je pa da se uskladimo.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
Rodić kaže...
MRSKI kaže...
hahhaajaads kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...
Endymon kaže...

Da, jer je vecina nas luda ovdje da da 100€ na pixele 

Još sad reci da su i camoi u CS samo gomila piksela a koliki se novci i na to troše. Ako tamo imam opciju da ukrasim pušku a ne igrača a ovdje samo lika u igri, koja je onda razlika? Zašto je bolje potrošiti novac u CS a ne u PUBG? 

13 godina
Ja u zivotu nisam kupio niti jedan skin za prave pare u niti jednoj igri.I hvala Bogu na tome.U CS GO ako dobijem koji skin,njega drzim a duplikat prodam.Tako isto i u PUBG.Dat pare na to,moje osobno.misljenje,je glupo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Endymon kaže...
Ja u zivotu nisam kupio niti jedan skin za prave pare u niti jednoj igri.I hvala Bogu na tome.U CS GO ako dobijem koji skin,njega drzim a duplikat prodam.Tako isto i u PUBG.Dat pare na to,moje osobno.misljenje,je glupo.

Znaci ti ako nisi kupio ili nisi imao para da kupis obojene piksele odma su drugi glupi jer to sebi kupuju?Da nema takvih kako bi ti onda prodao ove sto su ti dupli?Glupo je kupovat,ali prodavat ne,koji levat...opet ista prica,sve moje valja i nista nije glupo,a ono sto mi se ne svidja je glupo i bezveze.

Ne kontam,nek svak radi sa svojim novcem sta zeli...sve da ga i zapali jbe mi se...

Ja isto cekam kosuljicu jednu da pojeftini i da je obucem na svog lika,sad je oko 130E,valjda ce spast malo.

Origin_Steam: hrka11
15 godina

Ljudi mogu raditi sa svojim novcima što god žele pa mogu kupiti i kamen obični za 150€ ako to žele  i meni je suludo da netko daje 100€ za skin. Ajde mozda bi i dao 10-20€ za skin ako ful dugo igram neku igru, ali ostalo je i po meni pretjerivanje, ali naravno svatko ima svoje misljenje i to treba poštivati, a ne srati po drugim ljudima zato jer su si priuštili nešto što je virtualno 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Lik vas trola epski a vi se svi hvatate ko muhe na govno!

BF Nick: Xtreme_Switch
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Switch kaže...

Lik vas trola epski a vi se svi hvatate ko muhe na govno!

Mrski trola?Sta ti je...lik to ne radi nikad,pa igramo skupa vidio sam gace.

Sad jos kad kupimo kosuljice kad pojeftine bit cemo modni macori u pubg-u.Probavamo damu nagovorit da i on kupi,ali on je kupio opet neku pizdariju od igre tako da nece.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
Hoces iskreno?Da.Smatram glupim ljudima,oni koji kupuju ovako skupe stvari,kao sto si kupio ove hlace.Zasto?Pa jednostavno.Mogao si sa tim parama kupiti minimalno 3 odlicne igre.Znam da se o ukusima ne raspravlja,ali kao sto sve ima svoje granice,tako i svaka druga glupost.A ovu tvoju ubrajam u veliku glupost.A ljude koji prodaju stvari,kao sto sam i ja sam prodavao,smatram lukavstinom i iskoristavanjem glupih ljudi,koji ni malo ne cijene novac.Sorry stari,tako ti je isto i u ostalim stvarima,kao sto su cigare,alkohol i slicna sranja.Zao mi je takvih ljudi,ali nemozes obraniti/opravdati,nikako ovo sto ljudi kupuju.Ali ajde dosta o tome.
14 godina

Ljudi vi ste pukli majke mi moje, 100€ za kozmetiku u igri za hlace pa ko tu koga jebe ?!?!?!?!?  Da imaš neku pušku i opremu s kojom voliš igrati i baš želiš igrati ( da je igra tak koncipirana ) a ne možeš ju nikak dobiti ( nagrindati ) onda bi shvatio ali za obleku / kozmetiku pa nemoj me batje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Covjek ima stila, a vi ste ljubomorni...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...
Hoces iskreno?Da.Smatram glupim ljudima,oni koji kupuju ovako skupe stvari,kao sto si kupio ove hlace.Zasto?Pa jednostavno.Mogao si sa tim parama kupiti minimalno 3 odlicne igre.Znam da se o ukusima ne raspravlja,ali kao sto sve ima svoje granice,tako i svaka druga glupost.A ovu tvoju ubrajam u veliku glupost.A ljude koji prodaju stvari,kao sto sam i ja sam prodavao,smatram lukavstinom i iskoristavanjem glupih ljudi,koji ni malo ne cijene novac.Sorry stari,tako ti je isto i u ostalim stvarima,kao sto su cigare,alkohol i slicna sranja.Zao mi je takvih ljudi,ali nemozes obraniti/opravdati,nikako ovo sto ljudi kupuju.Ali ajde dosta o tome.

Endymon kaže...

Ja želim te gaće i točka!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice