- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moram odgovoriti Propadalu, a velik je quote pa da skratim.
Shroud citiram gledam prvih pola sata streama, zdere burito, uz to kaze "mrzim hladnocu, proveo sam 3 mjeseca jednu zimu doma samo igrajuci igrice na PC-u dok sam zivio u Torontu (iz kanade je jeli),."
Fatal1ty prije 15 god. citiram "Igram 6 do 8 sati dnevno par mjeseci prije turnira, sjediti i igrati definitivno nije zdravo, nakon par sati tijelo se ukoci, radim pauze naravno, a svako jutro idem trcati i odradim tjelovjezbu kako bih psihicki i fizicki bio spreman za dan turnira."
everyday i'm shuffling...
Shroud citiram gledam prvih pola sata streama, zdere burito, uz to kaze "mrzim hladnocu, proveo sam 3 mjeseca jednu zimu doma samo igrajuci igrice na PC-u dok sam zivio u Torontu (iz kanade je jeli),."
Fatal1ty prije 15 god. citiram "Igram 6 do 8 sati dnevno par mjeseci prije turnira, sjediti i igrati definitivno nije zdravo, nakon par sati tijelo se ukoci, radim pauze naravno, a svako jutro idem trcati i odradim tjelovjezbu kako bih psihicki i fizicki bio spreman za dan turnira."
Ti ne odgovaraš meni nego se osvrćeš na svoj post.Dakle sroud je vrlo inteligentan i talentiran mladić koji dobro zarađuje od onoga ćime se bavi i ne izgleda da je u lošoj fizičkoj ili psihičkoj formi.Dali on trenira ili ne i kada ja to ne znam niti mi je bitno(ti si vidim strašno zabrinut za njegovo zdravlje)znam samo da je lik sve pet a ovo što ti vidiš????Bjim se da si poprilično usamljen.
Ako bi dalje to komentirao molim te da mi objasniš sto je i koji dio tvog teksta odgovor na moj.
DAJ NAM RECI PO ĆEMU ZAKLJUĆUJEŠ DA JE TAJ MOMAK LOŠEG PSIHOFIZIČKOG ZDRAVLJA. DAJ NAS MOLIM TE PROSVIJETLI.
JEL MI PRIČAMO O ISTOM ČOVJEKU ILI????
Lose stanje kazes ?
Mislim da sam odgovorio na to pitanje? Nebrinem se ja za njegovo zdravlje, briga me ali govorim da sigurno nije uzor nikakav deckima ispod 18... Nerazumijem kako netko tko sjedi i jede burito i govori da neizlazi iz kuce moze nekom drugom biti "zabavan" lik je totalna flegma i dosada. Pogledaj zadnji stream.... lik je blijed izgleda kao da ce umrijeti od neke bolesti.
Nisu baš kao Stelone...
StALLone... DR.Disrespect je samo character, lik vjezba i u formi je. Shroud bljed ko jogurt... I na slici se istegnuo...
Mislim da sam odgovorio na to pitanje? Nebrinem se ja za njegovo zdravlje, briga me ali govorim da sigurno nije uzor nikakav deckima ispod 18... Nerazumijem kako netko tko sjedi i jede burito i govori da neizlazi iz kuce moze nekom drugom biti "zabavan" lik je totalna flegma i dosada. Pogledaj zadnji stream.... lik je blijed izgleda kao da ce umrijeti od neke bolesti.
Sta ti mislis kralju da drugi ljudi koji rade ne sjede po 8-10 sati dnevno?! Si ti ikada ista radio u zivotu?! Sta bi volio vise raditi, u banci, u bilo kojoj softverskoj tvrtki, ili da stream igre i klepas 10x vise love?!
OFF: ne znam čemu tolka buka oko strimera, njima je to posao da sjedi ispred kompa i melje te igra igru koju su ljudi voljni pratit bio to pubg ili scgo ili minecraft kao što je nama naš svakodnevni posao tipa it stručnjak, pekar, kuhar etc.
OT: Kad se ladderi resetiraju? Idući mjesec napadam iznad 1500 bodova na duu ako moj kolega počne igrat pametno zeryx
Sta ti mislis kralju da drugi ljudi koji rade ne sjede po 8-10 sati dnevno?! Si ti ikada ista radio u zivotu?! Sta bi volio vise raditi, u banci, u bilo kojoj softverskoj tvrtki, ili da stream igre i klepas 10x vise love?!
Bockaj ti bockaj... majmun odgovara, jer what monkey says monkey do.
Iako me trolas evo odgovorit cu ti... i time zavrsiti ovo prepiranje, koje vodi nikamo, jer ljudi citaju samo zadnji post, a ne zadnjih deset...
Zaposlen sam... imam 29 skoro god. Radim na otvorenom. Na kisi, na buri, na jugu, snijega nemamo ali na -10 radio bio po tramontani, nemoj me krivo shvatiti divim se ljudima koji sjede 8-10 sati dnevno na stolici i kuckaju po tipkovnici. jer ja bi izgorio od toga zbog hiperaktivnosti. Jednostavno nemogu sjediti i lupkati vise od 3 sata...
I da imam jos dodatni posao ako pogledas pod moj pc nije ga tesko zakljuciti.... taknevo da idim smisao tvog post-a i moga...
Sad odi se vrati gledati "Shrouda". kako sam rekao blijedu flegmu i kako zdere na streamu i pije coca colu... horor...
LP.
Iako me trolas evo odgovorit cu ti... i time zavrsiti ovo prepiranje, koje vodi nikamo, jer ljudi citaju samo zadnji post, a ne zadnjih deset...
Zaposlen sam... imam 29 skoro god. Radim na otvorenom. Na kisi, na buri, na jugu, snijega nemamo ali na -10 radio bio po tramontani, nemoj me krivo shvatiti divim se ljudima koji sjede 8-10 sati dnevno na stolici i kuckaju po tipkovnici. jer ja bi izgorio od toga zbog hiperaktivnosti. Jednostavno nemogu sjediti i lupkati vise od 3 sata...
I da imam jos dodatni posao ako pogledas pod moj pc nije ga tesko zakljuciti.... taknevo da idim smisao tvog post-a i moga...
Sad odi se vrati gledati "Shrouda". kako sam rekao blijedu flegmu i kako zdere na streamu i pije coca colu... horor...
LP.
A to je do tebe ... ja radim 8 sati i isto kuckam po tipkovnici al nazalost ne igram igre, vec malo ozbiljnije stvari....rado bih to sve mijenjao da mogu streamat i kreveljit se za pare
shrouda ljudi gledaju jer je dobar igrač. nije zabavljač ali je zato dobar igrač-možda i bolji od disrespecta. summit je isto dobar igrač ali je i zanimljiv.
nekoga ljudi gledaju jer je zabavljač i ima ono nešto. a nekoga jer mogu nešto i nauciti. ili diviti se killovima.
blackdevil vec sam ti rekao da se 10.10. resetira.
i idemo mi preko 2000 bodova. ako cu ja imat vremena za igrati :D ahahhahahahahhah
LP.
Pises da je bolje raditi na -10 nego sijediti u toplom i lupati po tipkovnici i ja tebe trolam?! Ok...
LP
LP.
a cekaj malo, po tom, ti bi sad radije crncio negdje vani i dobivao mjesecno oko 5-6 tkn ili sjedio za kompom po +8 sati i zaradjivao po 1000$ na dan...
A to je ko ono "Koji je taj pewdiepie kreten, krevelji se i za to dobiva pare"... Da i? Nije li to poanta? Nitko ne ide na posao zato što to želi vec zato što mu trebaju pare i naj lakši legalni nacin za doc do para je naj bolji. Ako baš "voliš" svoj posao radit ces ga i za đabe.
Iako ne kuzim strku oko tih streamera, da dobro igraju, al su totalno ne interesantni i humor je na razini 1. razreda srednje škole.
Pises da je bolje raditi na -10 nego sijediti u toplom i lupati po tipkovnici i ja tebe trolam?! Ok...
LP
Dakle odgovaram ti na pitanje, i ne nije bolje raditi na -10...
naravno nisi ni procitao da zarađujem extra paru preko neta, i da nije tesko skuzit sto... dakle imam dvije place.
a cekaj malo, po tom, ti bi sad radije crncio negdje vani i dobivao mjesecno oko 5-6 tkn ili sjedio za kompom po +8 sati i zaradjivao po 1000$ na dan...
Nigdje to nisam rekao, to ti pises, vec sam odgovorio na pitanje. Ako bih ikad sjedio na kompu, barem bi bio kulturan i nebih zderao usred strema...
vec bi napisao lunch break ili nesto... i normalno da ako bih vec bio streamer da bi rado uzeo tih $1000 po danu..
primjer debilizma nije shroud ali evo:
Inace Shroudov zadnji stream je trajao 12 ipo sati, sad reci to bilo kojoj "normalnoj" osobi koja neigra igrice da je super jer se zabavljas i uz to zaradis lovu.
Prvo bi ti ta osoba u glavi rekla "ovaj je cu cu", a doktor opce medicine ili psihijatar bi ti dao dijagnozu depresija, neizlazi iz kuce antisocijalan etc. jako blijed i uz to siknuo antidepresive.
A to je ko ono "Koji je taj pewdiepie kreten, krevelji se i za to dobiva pare"... Da i? Nije li to poanta? Nitko ne ide na posao zato što to želi vec zato što mu trebaju pare i naj lakši legalni nacin za doc do para je naj bolji. Ako baš "voliš" svoj posao radit ces ga i za đabe.
Iako ne kuzim strku oko tih streamera, da dobro igraju, al su totalno ne interesantni i humor je na razini 1. razreda srednje škole.
Naveo si izuzetak koji ima koliko sad preko 55 milijuna sub-ova. I covijek ima curu, putuje, trci i ide u teretanu, radi sto ga je volja... o humoru necu pricati. 
Inace Shroudov zadnji stream je trajao 12 ipo sati, sad reci to bilo kojoj "normalnoj" osobi koja neigra igrice da je super jer se zabavljas i uz to zaradis lovu.
Prvo bi ti ta osoba u glavi rekla "ovaj je cu cu", a doktor opce medicine ili psihijatar bi ti dao dijagnozu depresija, neizlazi iz kuce antisocijalan etc. jako blijed i uz to siknuo antidepresive.
Sto se tice 12 h, ja to gledam posao ko posao... i meni žena radi 12 h ko medicinska sestra pa ju ne gledam cu-cu...takav je posao...je da njegov totalno drukciji al posao je posao... Da nije 12h nebi ni imao toliko novaca
Sto se tice 12 h, ja to gledam posao ko posao... i meni žena radi 12 h ko medicinska sestra pa ju ne gledam cu-cu...takav je posao...je da njegov totalno drukciji al posao je posao... Da nije 12h nebi ni imao toliko novaca
bas to. ima ljudi koji rade u uredu i sjede po 12+ sati i ne krecu se. pa nisu cu cu. posao ko posao.
Posao medicinske sestre/tehnicara je zahtjevan i naporan, a necu reci i meni uzasan kakve stvari moras radititi u bolnici, jer ovisi gdje te posalju, tako da svaka cast tvojoj zeni! :).
Samo eto ja sam pisao kako covijek sjedi 8+ sati, izgleda da sam pogrijesio, jer nasao sam cak i streamove preko 15 sati, po meni to vec prelazi granicu normale i streamanja?
https://www.twitch.tv/shroud/videos/all
ili je posao posao? 8 sati aj ok, ali ovo gore uzas...to je moje misljenje valjda imam pravo na to?
Zakljucite sami sto hocete, I am out.
LP.
Hjoj redovito skoro imam 10ak sati rada kad sam na brodu, jos kad si na sjevernom atlantiku pa te ljulja a ti sad radi u strojarnici na +40
On sjedi i ima placu vecu nego ja, imam poznanicu, med sestra u njemackoj, radi po 12sati tako da je to sve u nekim normalama, 15+ je vec pretjerano...
I onda kazu svit otisa u k....
Origin_Steam: hrka11
Posao medicinske sestre/tehnicara je zahtjevan i naporan, a necu reci i meni uzasan kakve stvari moras radititi u bolnici, jer ovisi gdje te posalju, tako da svaka cast tvojoj zeni! :).
Samo eto ja sam pisao kako covijek sjedi 8+ sati, izgleda da sam pogrijesio, jer nasao sam cak i streamove preko 15 sati, po meni to vec prelazi granicu normale i streamanja?
https://www.twitch.tv/shroud/videos/all
ili je posao posao? 8 sati aj ok, ali ovo gore uzas...to je moje misljenje valjda imam pravo na to?
Zakljucite sami sto hocete, I am out.
LP.
pa sta bi lik sada trebao da napravi po tvome? posao mu krenuo ko nikad, zarada ce biti luda jos mozda godinu dana,sumnjam da duze ce biti popularan pubg toliko kad dodje konkurencija a nije sigurno da ce se uspjet nametnut nekamo drugdje. radis dva posla da zivis nekim standardom a muci te jer lik radi 12+h na dan za nekih milju dolara godisnje. zaradjuje tjedno mozda ko ti godisnje.. .. nije ti duhovit? pa hebeni profesionalni komicari imaju par originalnih stoseva godisnje,nemoze niti on 12h bit koncetriran na igru i smisljat viceve.
ukratko, njemu ce za dvije godine sisata japanka masirat ledja i ramena jer danas nezdravo zivi,a ti ili ja cemo biti na 30 godina od penzije,u drzavi koja se nada da cemo riknut prije nego prvu pokupimo
Na internetu ima beskrajno puno sadrzaja i ako se ne igram onda sigurno ne budem gledal druge kak se igraju.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Još samo Petko fali ovdje da tema ode u totalni k***c 
Još samo Petko fali ovdje da tema ode u totalni k***c 
Friday ja biram TEBE!
Nije isti klinac kak nije isto jebat zenu u p ili muskoga u pak. Samo zato jer se nekaj gleda nije isto.
Gledajte kaj ocete i radite kaj vas veseli samo nemote pricat da je isti klinac.
Nerazumijem sto ljudi hvale Shrouda i onog Dr disrespect koji je samo "character" na twitch kanalu...
Lik sjedi 10 sati na PC-u dnevno, 0 tjelovjezbe dobro moze i hodati i jucer gledam njegov stream lik jede burito na streamu i cujes ga kako zdere i pije colu...
Zar nemoze napraviti 20 min break ili nesto dok ne pojede barem strasno.
Nakon sto si igrao ~70 tjedno igru normalno da ces biti dobar ali da je nenormalan stoji malo i toga sto se tice psihickog stanja njegovog. Neizlazi iz kuce.
A da je "najbolji" je cista glupost. Postoji preko 1 milijun ljudi na kojem je igra na peaku trenutno, siguran sam da postoji barem 100 000x ljudi koji su bolji od njega.
Uh uh uh.
To ti je kao liga prvaka netko je gleda i uživa a netko će reći za modrića(shroud) i balotelia(dr disrespect) da su bezveznjaci i da po cijeli dan(10 sati dnevno) samo trće za loptom i konstantno su u karanteni,od "života nula".
Ti dečki sa streama su liga prvaka u svijetu gamera i mahom su vrlo daroviti i inteligentni(mogao bi ti sada tri dana nabrajati ali npr. imaqtpie ti je član mense i ima iq preko 140...).
A vjerojatnost da u svijetu ima 100 000 ljudi koji su bolji od shrouda je ravna NULI.Svatko tko je iole kvalitetan kao on a da ne spominjem BOLJI u roku 2-3mj(vjerojatno i manje) bi posta top steamer i lijepo zarađivao od toga.
Usput rećeno i moja mama sjedi za računalom 10h dnevno i nema vremena za fizičku aktivnost(shroud ,dr,ninja i niz drugih mi uopće ne izgledaj kao da su fizički neaktivni)ali ne zarađuje ni približno kao oni.
Uvažavam da ne voliš stream scenu ali to su ti gladijatori novog doba i biti će sve popularniji s obzirom da net-dostupnost vrtoglavo raste a ljudi imaju sve više slobodnog vremena.A prića da su maltene bezveznjaci je onako baš baš
Kako je sve poćelo