- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima nas 25m(i još dva puta toliko po svijetu)sa ovog govornog podrućja i da nema čovjeka koji će sakupiti 1000 ljudi na streamu i bar 20-30 subscribea dnevno i pokoju donaciju(da mu se isplati utrošeno vrijeme).(Mađari,Bugari,Danci ove veće da i ne spominjem)
Nešto pokušava Supreme pa i Perkez(uglavnom na LOL-u i još neki..) ali neuspješno.Valjda uvijek sve završi čiji je deda bio na kojoj strani i to u II.sv.ratu,bože sčuvaj ili jednostavno nemamo sposobnog čovjeka da pokrene nešto slično
.
Da netko krivo ne shvati nije mi problem Engleski pa ni Njemački nego naćin komunikacije,naše šale i naćin komunikacije je 100x zanimljiviji od npr.summit1g,shroud ili ninje( možda nisu najbolji primjeri jer su ti tipovi stvarno svjetski popularni ali...)
Možda preporuka za nekoga tko mi je promakao.
Ima li neko da zeli Fifu 2018 Kljuc, zamjenu za Pubg kljuc
Ima nas 25m(i još dva puta toliko po svijetu)sa ovog govornog podrućja i da nema čovjeka koji će sakupiti 1000 ljudi na streamu i bar 20-30 subscribea dnevno i pokoju donaciju(da mu se isplati utrošeno vrijeme).(Mađari,Bugari,Danci ove veće da i ne spominjem)
Nešto pokušava Supreme pa i Perkez(uglavnom na LOL-u i još neki..) ali neuspješno.Valjda uvijek sve završi čiji je deda bio na kojoj strani i to u II.sv.ratu,bože sčuvaj ili jednostavno nemamo sposobnog čovjeka da pokrene nešto slično
.
Da netko krivo ne shvati nije mi problem Engleski pa ni Njemački nego naćin komunikacije,naše šale i naćin komunikacije je 100x zanimljiviji od npr.summit1g,shroud ili ninje( možda nisu najbolji primjeri jer su ti tipovi stvarno svjetski popularni ali...)
Možda preporuka za nekoga tko mi je promakao.
Već sam pisao o dečku s kojim igram, CholaPC.
Kad je počeo s PUBG-om od closed bete imao je stotinjak subova.
Kanal je stvorio s PUBG-om. Sad je na blizu 28,5k subova..
Stvorila se prava ekipa i community koji nas gledaju na streamu...
Igrala je s njim/(s nama) ekipa iza velikih kanala, Mudja, KoFS, Ćale, Supreme, MajstorMika (...)
Stalno igramo, stalno strimamo i sekiramo se oko igre 
Odgovorio sam čovjeku što je pitao.
90+% baze korisnika su klinci, i to debelo klinci.
Max. 17-18 godina.
Ljudi gledaju...
To je činjenica.
Najveći PUBG kanal s konzistentnim strimovima na Balkanu (ako se ne varam, izuzmemo li Mudju i Ćaleta).
Ako misliš da možeš biti bolje, upali strim i snimaj brate pa budi zanimljiviji.
Činjenica je da ovisno o danu, u prosjeku 800-1k ljudi gleda stream.
Dok škola nije počela, peak je znao biti i 2.5k ljudi na strimu. Za kanal te veličine, reci mi koji na našim prostorima ima više.
I onda jos zakelji klip sa smece igrom da dojam njegove napuhanosti bude jos jaci. Explodirat ce klinac ko balon od umisljenosti.
Stallone Jr......
jako je teško pronaći dobar balkanski clan gdje nema mržnje i svađe.PUBG balkanski community je postao ekstremno toksičan.
Sjećam se kada sam bio u PUBG croatia gdje je admin zloupotrebljavao svoje ovlasti.Sjećam se kada je kickovao čovjeka koji se malo odvojio od grupe jer ga u tome trenutku cura ili žena nešto pitala ili su razgovarali, sjećam se kako je taj admin prijetio čovjeku jer ima malo djete.Maleni je cijelo vrijeme plakao i ovaj mu zaprjeti da će ga kickovati van ako ne ušutka to djete.
Balkanski menatalitet je zasnovan na mržnji i to se održava i u virtualnom svijetu.Nažalost to je realna činjenica.
jako je teško pronaći dobar balkanski clan gdje nema mržnje i svađe.PUBG balkanski community je postao ekstremno toksičan.
Sjećam se kada sam bio u PUBG croatia gdje je admin zloupotrebljavao svoje ovlasti.Sjećam se kada je kickovao čovjeka koji se malo odvojio od grupe jer ga u tome trenutku cura ili žena nešto pitala ili su razgovarali, sjećam se kako je taj admin prijetio čovjeku jer ima malo djete.Maleni je cijelo vrijeme plakao i ovaj mu zaprjeti da će ga kickovati van ako ne ušutka to djete.
Balkanski menatalitet je zasnovan na mržnji i to se održava i u virtualno svijetu.Nažalost.
eo da se nadovezem, PUBG Croatia se pretvorio u sranje prije koji 2-3 mjeseca.. admin moze postat i neko dijete, samo se mora lagano ulizivat u supak i sve ce dobit, sad mi je zao kaj te nisam poslusao ono kad si mi isto to rekao u privatnoj poruci...
edit: mislim da je najbolje ne bit u nikakvom communityju, sad na ovom PUBG Croatia igraju sam njubovi i jos k tome klinci, a server kao +16.. ja sam si nasel 5 likova (oko 25+- godina) koji su fakat super i stalno deremo pubg, winova ima ko pljeve 
Balkanski menatalitet je zasnovan na mržnji i to se održava i u virtualnom svijetu.Nažalost je realna činjenica.

eo da se nadovezem, PUBG Croatia se pretvorio u sranje prije koji 2-3 mjeseca.. admin moze postat i neko dijete, samo se mora lagano ulizivat u supak i sve ce dobit, sad mi je zao kaj te nisam poslusao ono kad si mi isto to rekao u privatnoj poruci...
edit: mislim da je najbolje ne bit u nikakvom communityju, sad na ovom PUBG Croatia igraju sam njubovi i jos k tome klinci, a server kao +16.. ja sam si nasel 5 likova (oko 25+- godina) koji su fakat super i stalno deremo pubg, winova ima ko pljeve 
Necemo pljuvati dalje po tome klanu, kao što si sam kazao vrijeme je pokazalo.
Ne mora ti biti žao, ovo je internet. Zahvaljujem ti što si mi barem malo vjerovao.Svako dobro ti želim.
Max. 17-18 godina.
Ljudi gledaju...
To je činjenica.
Najveći PUBG kanal s konzistentnim strimovima na Balkanu (ako se ne varam, izuzmemo li Mudju i Ćaleta).
Ako misliš da možeš biti bolje, upali strim i snimaj brate pa budi zanimljiviji.
Dok škola nije počela, peak je znao biti i 2.5k ljudi na strimu. Za kanal te veličine, reci mi koji na našim prostorima ima više.
To objašnjava sve onda, ako je to ciljana skupina i ok, ali kažem, meni osobno nije smiješno. Nisam ništa rekao za dečka, samo sam rekao da meni taj stream kao takav nije gledljiv.
zašto bih? Da bih smio komentirati, moram i ja imati stream ili što? Vidio sam da pričate o njemu i zalijepio jedan od streamova što je iskočio i pitao što je tu točno smiješno.
Daleko od toga da stream ne uspijeva i da dečko zarađuje,ali ciljana skupina su 12-18, što je i prosjek godina pubg igrača i to je ok.
Nemam ništa protiv bilo koga da streama, ali mogu reći ako mi se to ne sviđa zar ne? Ili mi se mora sve sviđati ovdje da dobiem puno thumb upova? 

Max. 17-18 godina.
Ljudi gledaju...
To je činjenica.
To objašnjava sve onda, ako je to ciljana skupina i ok, ali kažem, meni osobno nije smiješno. Nisam ništa rekao za dečka, samo sam rekao da meni taj stream kao takav nije gledljiv.
zašto bih? Da bih smio komentirati, moram i ja imati stream ili što? Vidio sam da pričate o njemu i zalijepio jedan od streamova što je iskočio i pitao što je tu točno smiješno.
Daleko od toga da stream ne uspijeva i da dečko zarađuje,ali ciljana skupina su 12-18, što je i prosjek godina pubg igrača i to je ok.
Nemam ništa protiv bilo koga da streama, ali mogu reći ako mi se to ne sviđa zar ne? Ili mi se mora sve sviđati ovdje da dobiem puno thumb upova? 

Ne moras omalovazavati stvari koje ti se ne svidjaju, komenat tipa "ovo bi trebalo biti smjesno" je omalovazavanje. Reci cu ti svoje misljenje, ako mislis da je Chola bezveze s tobom nesto ozbilno nije u redu.
meni je, recimo, zanimljivije gledat likove koji me mogu naucit svasta pa zato i stalno pratim shrouda, zvijer kakve nema
meni je, recimo, zanimljivije gledat likove koji me mogu naucit svasta pa zato i stalno pratim shrouda, zvijer kakve nema
Shruuuud je prodigy, lik nije normalan, polgedaj sta je radio u CS, usto je i zabavan odlicni su mu streamovi. Ima domaci decko sprEEEzy koji radi stream,lik je No1 rank i na EU i NA i dosta objasnjava dok igra sta i kako pogotovo takticki dio igre, ako netko zeli nauciti igrati pametno i na pobjedu neka pogleda koji njegov videic. Ali Chola ili Dr Disrespect su zabavni na neki drugi nacin, odmore ti mozak, upalis ih na tv dok nesto radis po kuci ili jdes i smijes se.
PUBG Official Statement
Players,
Today we would like to address the connection, login and server crash issues some of you have been facing.
First of all, we would like to sincerely apologize to everyone for the recent server issues which resulted in long waits and any inconveniences.
Our development team has been continuously upgrading the service architecture to address the increasing concurrent player numbers and tackle any emerging issues. Despite our daily efforts, there were some unexpected issues during peak times and we were unable to resolve some of the issues as fast as we would have wanted to.
We anticipated about 1 million concurrent users in the beginning of our Early Access period and that is when our lobby server was initially designed. Since the end of June, our concurrent player base saw a rapid increase so we started designing a new server architecture. However, the number of users increased faster than our development speed which resulted in more connection and server issues recently.
It has become increasingly difficult to manage servers during peak times. To alleviate the above, our development team will prepare our servers far more in advance so that they can handle a much larger number of concurrent players. This is something that we plan to continuously improve on.
Many players have asked us about the increased number of server crashes in Asia. Recently, the number of concurrent players in Asia has rapidly increased and there were times the cloud service we’ve been using could not provide more physical servers. To address this problem, we added servers from another cloud service without sufficient testing. Some servers overloaded, which caused frequent crashes. Our development team is investigating the issue in order to prevent it from happening in the future.
The entire development team is doing their best to make sure all PUBG players in the world can play PUBG smoothly whenever they want. Again, we would like to sincerely apologize to all the players who experienced any inconveniences due to server problems or connection errors. Please rest assured that we have doubled our efforts to improve the quality of the service. On a side note, we have been continuously working on optimization and doing our best to make gradual improvements.
Our team will not be content with the status quo and will do our best to improve your experience.
Thank you for your patience and understanding.
PUBG Development Team
Boldano je ono zašto ih "branim".
Ni u peti nisu imali da će polučiti takav uspjeh.
Sve vezano za igru su bazirali na kud i kamo manjim brojkama igrača. A oni su polučili kud i kamo više!
To je nešto zašto vjerujem ljudima, koreancima koji stoje uglavnom iza tima.
Kad smo vec kod streamova upravo igraju Dr i Shrud, 100% na rotten tomatoes. 
Kako vam radi igra danas? meni je užasan lag, pokupim oružje i onda ga nekih 10 sekundi nemam u ruci dok se ne stvori...
win :D
Takvi su i moji.. a jbg, netko treba trcat kroz psenicu i privlacit paljbu..
Nerazumijem sto ljudi hvale Shrouda i onog Dr disrespect koji je samo "character" na twitch kanalu...
Lik sjedi 10 sati na PC-u dnevno, 0 tjelovjezbe dobro moze i hodati i jucer gledam njegov stream lik jede burito na streamu i cujes ga kako zdere i pije colu...
Zar nemoze napraviti 20 min break ili nesto dok ne pojede barem strasno.
Nakon sto si igrao ~70 tjedno igru normalno da ces biti dobar ali da je nenormalan stoji malo i toga sto se tice psihickog stanja njegovog. Neizlazi iz kuce.
A da je "najbolji" je cista glupost. Postoji preko 1 milijun ljudi na kojem je igra na peaku trenutno, siguran sam da postoji barem 100 000x ljudi koji su bolji od njega.
everyday i'm shuffling...
Nerazumijem sto ljudi hvale Shrouda i onog Dr disrespect koji je samo "character" na twitch kanalu...
Lik sjedi 10 sati na PC-u dnevno, 0 tjelovjezbe dobro moze i hodati i jucer gledam njegov stream lik jede burito na streamu i cujes ga kako zdere i pije colu...
Nakon sto si igrao ~70 tjedno igru normalno da ces biti dobar ali da je nenormalan stoji malo i toga sto se tice psihickog stanja njegovog. Neizlazi iz kuce.
A da je "najbolji" je cista glupost. Postoji preko 1 milijun ljudi na kojem je igra na peaku trenutno, siguran sam da postoji barem 100 000x ljudi koji su bolji od njega.
dr disrespect slogan: (copy/paste sa njegovog twitch kanala)
Born with venomous gaming athleticism and a ruthless attitude to match, Dr DisRespect is an award winning international champion in the online gaming community.
Idemo redom:
Nickname: eye catch za predpubertetske klince koji su željni dokazivanja.Kako u stvarnom životu tako i u virtualnom.
Ujedno to mu je i većinska publika.
Karakter: arogantan i AUTORITATIVAN. Svojom twitch pojavom on vodi svoj show.Publika ga zbog toga voli.
Zašto sjedi cca 10 sati? Valjda mu se masno plaća da može sjediti tolike sate i igrati.Ja osobno nebih mogao i nikada neću.
Ako mu je slogan istinit award winning international champion in the online gaming onda zarađuje vrlo dobre novce.
Publika ga voli i ono najgore što pojedinci žele i trude se kopirati ga.
Čitao sam negdje na rededit-u kada je banan sa PUBG on ili njegovi sponzori su kontaktirali PUBG kuću da ga odbanaju.Razlog: padanje gledanosti-gubljenje love.
Uh uh uh.
To ti je kao liga prvaka netko je gleda i uživa a netko će reći za modrića(shroud) i balotelia(dr disrespect) da su bezveznjaci i da po cijeli dan(10 sati dnevno) samo trće za loptom i konstantno su u karanteni,od "života nula".
Ti dečki sa streama su liga prvaka u svijetu gamera i mahom su vrlo daroviti i inteligentni(mogao bi ti sada tri dana nabrajati ali npr. imaqtpie ti je član mense i ima iq preko 140...).
A vjerojatnost da u svijetu ima 100 000 ljudi koji su bolji od shrouda je ravna NULI.Svatko tko je iole kvalitetan kao on a da ne spominjem BOLJI u roku 2-3mj(vjerojatno i manje) bi posta top steamer i lijepo zarađivao od toga.
Usput rećeno i moja mama sjedi za računalom 10h dnevno i nema vremena za fizičku aktivnost(shroud ,dr,ninja i niz drugih mi uopće ne izgledaj kao da su fizički neaktivni)ali ne zarađuje ni približno kao oni.
Uvažavam da ne voliš stream scenu ali to su ti gladijatori novog doba i biti će sve popularniji s obzirom da net-dostupnost vrtoglavo raste a ljudi imaju sve više slobodnog vremena.A prića da su maltene bezveznjaci je onako baš baš
meni je i ovaj streamer dobar:
https://go.twitch.tv/anthony_kongphan
nema glupiranja, dobro igra, zanimljiv je
meni je i ovaj streamer dobar:
https://go.twitch.tv/anthony_kongphan
nema glupiranja, dobro igra, zanimljiv je
Odličan
Doktor samo od svojih twitch subova zaraduje $25k mjesecno, a di su jos donacije, sponzori, dealovi ...
Tko god tvrdi da za te pare ne bi prao igre >10h dnevno moze slobodno stfu i lagano napustiti sahranu.
Sta rece beast Doktorova persona je di lik glumi ultraegoisticnog gejmera, i naravno da je kao takav po svojoj definiciji najbolji na svijetu.
Dok je Shroud realno u top10 najboljih FPS igraca ikad, sta se tice mehanike igranja i njegovog aim skilla.
baš to.
svi su oni sebi najbolji.
svi su oni sebi najbolji.
Upravo tako.
Koliko je napravio youtube video-a sa naslovima poput: short version story, long version story , full story why i get banned.
Gdje u svakom vide-u sam sebe opravdava da on smije to učiniti ali ne smije biti banovan samo zato jer je poznata twitch ¨zvijezda¨ .
Ustvari je karikatura arogantnog- pompoznog seronje.
Gdje šalje poruku svojoj publici i onima koji ga imitiraju da je u redu napraviti namjeran team kill ako imaš od toga osobne koristi.