Hahhahahah 1,6m da ali u jednom trenutku na steam-u,inaće prodano je više od 10m,razumijem da se to tebi ćini uuuuuuuuuuuuuuuuuu ali sa druge strane lol prijavljuje (na svojim službenim stranicama) 3-5 milijardi dolara dobiti godišnje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da istina pomiješao sam brojku od trenutnih igrača i prodanih primjeraka.
ali pubg još nije ni full igra. i normalno da "mala" zarada njima pomaže kod razvoja.
kako god. 200 kn za ovu igru nije puno po meni. igrao sam trenutni cod:ww2 koji ce koštati 50-60€ i nije me toliko zainteresirao kao pubg koji je duplo jeftiniji.
Da li ima neko da mu je dosadio PUBG, imam Wildlands na uplay, pa ako hoce neko razmjenu.
OK, Lp 
Svaka ćast,sigurno igraš dobro ali predpostavljam da znaš na šta sam mislio(traži puno dodatnih tipki i naravno da je lakše i jednostavnije na ROG opremi,a da ne spominjem odaziv na skupim i jeftinim tipkovnicama)
WAT
???
FEATURES
EXCLUSIVE ROMER-G MECHANICAL SWITCHES
Fast, Durable Gaming Technology
Logitech exclusive Romer-G™ mechanical switches give you incredible responsiveness, with a key actuation point up to 25 percent shorter. It’s faster than standard mechanical switches. Faster actuation means faster response for the edge in battles where every millisecond matters. Learn more
Koji ti dio nije jasan
Ti stvarno misliš da osjetiš razliku između 15ms odaziva i 25% kraćeg? Đizs... A ja mislio da nitko normalan ne puši te marketinške fore... Jedino što je kod tipkovnice bitno je kvalitetan anti-ghosting, a za razliku između čak i 20ms i 1ms moraš bit superman, tako da ne padaj na te marketinške fore, i uvjeravaj druge da imaju ne znam kakvu prednost jer imaju bolju tipkovnicu 
Ti stvarno misliš da osjetiš razliku između 15ms odaziva i 25% kraćeg? Đizs... A ja mislio da nitko normalan ne puši te marketinške fore... Jedino što je kod tipkovnice bitno je kvalitetan anti-ghosting, a za razliku između čak i 20ms i 1ms moraš bit superman, tako da ne padaj na te marketinške fore, i uvjeravaj druge da imaju ne znam kakvu prednost jer imaju bolju tipkovnicu 
tocno tak, imam ms-ovu tipkovnicu koju sam platio oko 70kn prije 2 god, i dan danas radi super i bez problema iz prve skocim kroz prozor, znaci to nije do tipkovnica nego do samog igraca...
edit: eo maloprije napravio 100ti win sveukupno..
Ovdje je stvarno teško voditi diskusiju, tipkovnica je kap u moru stvari koje su ti potrebne da bi u potpunosti uživao u ovoj igri(daj si pročitajte prvu poruku). Nitko nije spominjao ne znam kakvu prednost.A naručito ne radi tipkovnice(lijepo si pročitaš temu od početka pa onda nastupaš sa mudrostima a ne obratno.A sorry možda mi ne prićamo o istoj temi
Hahhahahahahah ljudi kupite si tipkovnicu u PEVEC-u za dvadeset kuna dobijete za poklon miš i podlugu,savršeno za PUBG.
@Propadalo ovo bi te mozda zanimalo
Early Signs of Schizophrenia
1. --Replaying or rehearsing conversations out - i.e. talking to yourself (very common sign)
2 tjedna vec spama i mudruje 
Hahhahahahahah ljudi kupite si tipkovnicu u PEVEC-u za dvadeset kuna dobijete za poklon miš i podlugu,savršeno za PUBG.
aj mi daj svoj nick u igri, pa da vidim kakve ti to statse imas.. posto imas ''pro'' tipkovnicu i mis mora da imas preko 300+ winova
Temu (i igru) pratim od početka, al sam tek sad odigrao nekoliko rundi.
Kako se vidi da kasnim pola godine za ostatkom igrača 
Prvo, padam iz aviona najbrže što mogu - gledam dolje, držim W... i svi padnu prije mene. Čim dođem dolje me ubiju.
Onda padnem na lokaciju gdje nema ništa za pokupiti.. nemam pojma gdje trebam skočiti. Naravno, ubiju me.
Onda ako slučajno padnem gdje ima nešto za pokupiti, onda gledam što ide sa čime, što već imam, što ne, i opet me ubiju.
I kad sam napokon sam, dobro se opremim, naletim na prvog lika... i skužim da sam pucanje ostavio na single, a ne auto... ta-da! opet me ubiju...
I onda u desetoj rundi sve prođe kak treba..... I ne pronađem auto i umrem izvan plavog kruga...
I tako, nakon 3 dana mislim da sam skupio 2 killa 
Sutra nastavljam dalje.
Jesam ti rekao da igra nije za levate i opet ne slusas...okani se toga dok nije kasno.
Origin_Steam: hrka11
Jesam ti rekao da igra nije za levate..
Kaj, prestao si igrat?
Kaj, prestao si igrat?
Presao sam igjicu.
Super,drago nam je...pozdrav!
Bokte šta ti uspoređuješ.
Je, isto je napraviti cartoon look like igru i igru koja je grafički zahtjevna kao PUBG.
Mislim, ajmo usporediti Overwatch i Battlefiled, recimo..
Uzmimo slične modove iz Ovewatcha i Battlefielda s istim brojem igrača.
Nebo i zemlja razlika.
Ako ti se sviđa Fortnite, ok, igraj, ali reći "puno bolje tehnički odrađeno" je full ludo.
Je, isto je napraviti cartoon look like igru i igru koja je grafički zahtjevna kao PUBG.
Nebo i zemlja razlika.
Ako ti se sviđa Fortnite, ok, igraj, ali reći "puno bolje tehnički odrađeno" je full ludo.
Igra je doslovno ista, znaci nema razlike osim sto je cartoon grafika.......a ovo sto ti usporedujes overwatch i battlefield apsolutno nema veze nista....Vjeruj mi i ja sam potajno fan pubg-a al tehnicki je igra aposolutno bolje odradena... i u fortnite i u pubgu iskaces iz aviona, kupis iteme i tko zadnji ostaje pobjeduje, jedina dorada je da se moze graditi...
pogledaj req sys za pubg pa onda za fortnite.
to ti on pokusava reci.
pubg je daleko zahtjevnija igra na kojoj se jos puno treba raditi i optimizirati.
dok fortnite mogu igrati na svom mobitelu.
Nebo i zemlja razlika.
Igra je doslovno ista, znaci nema razlike osim sto je cartoon grafika.......a ovo sto ti usporedujes overwatch i battlefield apsolutno nema veze nista....Vjeruj mi i ja sam potajno fan pubg-a al tehnicki je igra aposolutno bolje odradena... i u fortnite i u pubgu iskaces iz aviona, kupis iteme i tko zadnji ostaje pobjeduje, jedina dorada je da se moze graditi...
pogledaj req sys za pubg pa onda za fortnite.
to ti on pokusava reci.
pubg je daleko zahtjevnija igra na kojoj se jos puno treba raditi i optimizirati.
dok fortnite mogu igrati na svom mobitelu.
Upravo sam na to aludirao.
Mislim da sam bio dovoljno jasan s postavljanjem premisa u svojoj izjavi.
Nemoš mi usporedit nešto što je radio team koji je napravio Unreal Engine i team kojemu je ovo jedini veliki i primjetan naslov.
I to naslov razmjera kao što je PUBG.
Usporediti Bluehole i jedan Epic Games je suludo.
al' svejedno uspoređuješ tehničke zahtjeve.
znaš li ti što je 100 neovisnih instanci na jednom serveru?
S različitim konfiguracijama, mrežnom opremom, regijama, apsolutno svime potencijalno različitim.
I to uskladiti da radi kako spada..
I opet uspoređuješ posao studija koji postoji već skoro 30 godina i ima desetke projekata i naslova iza sebe (+kreatori su enginea) dok s druge strane imaš studio koji je na sceni desetak godina i ima svega 3 naslova u svom portfoliu, od kojih je tek zadnji, o kom pričamo doživio uspjeh kakav nisu ni sanjali..
Smatram da bi puno veći igrači u svijetu game dev. imali problema deployati full working igru u par mjeseci nakon tolikog rasta baze korisnika kao što je slučaj s PUBG-om.
Tak da fakat smatram (a nije da fanboyski branim) da Bluehole radi sve što je u njihovoj moći kako bi razvili igru u smjeru koji su zamislili.
Mogu li to brže, kvalitetnije i bolje? - mogu
Ali, lako je nama suditi iz naših fotelja igrajući taj naslov...
Mogu li to brže, kvalitetnije i bolje? - mogu
Ali, lako je nama suditi iz naših fotelja igrajući taj naslov...
A izgleda da i hoce - Bluehole je osnovao PUBG.corp i odvojio ekipu koja radi samo na pubg-u - http://www.pcgamer.com/playerunknowns-battlegrounds-gets-its-own-company-pubg-corp/
a gore si se čudio kad je kolega usporedi overwatch i bf. ja se isto više zabavim na odbojci na pijesku i manje naživciram pa ih ne uspoređujem.
normalno da igra je grafički zahtjevnija kad izgleda kao realnost (na ultra detaljima) dok je ovo kao crtić. samim time to povlači jača računala, net vezu, više servera zbog više igrača.
igra čim je prešla nekih 1.5 m igrača odmah pucaju serveri. zadnjih par dana svakodnevno pukne barem jednom.
ali se primjeti napredak, manje bugova, bolja optimizacija iz patcha u patch.
ne pljujem po fortniteu jer ga nisam ni igrao. ali ih ne mogu niti usporediti baš...
ajde da uspoređujemo fifu i pes, mercedes ili audi... you know what i mean.
Ahahaha a jesam se nasmijao za rano jutro 
Kaj, prestao si igrat?
Presao sam igjicu.
to je to

https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/73svzm/i_dont_always_take_the_shotgun_but_when_i_do/
To ko da je mene snimal.
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/73svzm/i_dont_always_take_the_shotgun_but_when_i_do/
To ko da je mene snimal.
Meni pricas
ja jos barem 2-3 puta vise puknem