PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
10 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Meni baca svako malo kad pokrecem igru The memory couldnt be written error i tako svaki put nekih 5 puta i onda 6 put hoce... Ja nekuzim kako je ova igra zbugana...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
PlayerUnknown's Battlegrounds

Imam 327 sati u igri i morao sam je uninstall da malo odmorim, iako ni to ne pomaze jer je mogu skinuti za 15-20 minuta lol. Ako niste nabavili igru do sada, morate, jednostavno morate, ova igra je stvarno nesto posebno.

...
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

Nisam igrao 4 dana i sad idem malo igrati kad izbaci mi ovo.Skidao sam igru ponovo ali opet isto

0 0 hvala 0
17 godina

Evo od zadnjih par dana neke interesantnije situacije.

Jeftina pobjeda:

Malo nekih trenutaka:

Squad pobjeda 1PP:

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
gamero kaže...

Nisam igrao 4 dana i sad idem malo igrati kad izbaci mi ovo.Skidao sam igru ponovo ali opet isto

Jesi možda u međuvremenu neke drivere updatao?

BF4 & BF1 - Tonyhrv
11 godina

Nisam,Upravo sam rijesio problem ugasio msi afterburner i igra radi.

16 godina

Na što vam je bindan ovaj Peek left i peek right ?

Meni je ovaj default E i Q malo nezgrapan

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Na što vam je bindan ovaj Peek left i peek right ?

Meni je ovaj default E i Q malo nezgrapan

Ja sam si stavio na bočne tipke miša.

Q mi je freelook, a E za Interact.

17 godina

Od kad sam stavio novu graficku (gtx 1060) redam CD svaki dan, fps mi je konstantno iznad 40 fps na medium postavkama. 

Na staroj sam imao tolika usporavanja da sam jedva mogao pucati, najgore je bili kad se pojavi neprijatelj a fps padne na 10, dok sam naciljao i kliknuo vec sam bio mrtav.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bez problema za sada na ovoj mojoj kanti ... sve na ultra osim sjene i efekti na med.

evo i malo vatrometa u crvenoj zoni ... :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 17:49 (brijalec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brijalec kaže...

Bez problema za sada na ovoj mojoj kanti ... sve na ultra osim sjene i efekti na med.

evo i malo vatrometa u crvenoj zoni ... :P

Sjene su ionak forsane na ultra iako stoji low...al bolje ti je da igras na low kako bi bio u rangu sa drugim igracima, aj da je singleplayer al ovako nema smisla

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina

Meni danas nakon ovog "beznačajnog" patcha igra radi na 10 FPS više

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je netko zainteresiran za Fortnite - njihov battle royale game mode je nakon tuzbe od strane PUBG studia isao u Free to Play nacin te ga od jucer mozete igrati besplatno :)

https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/buy-now/battle-royale

EDIT: Mozda nije hardcore kao PUBG, ali brate mili da bi PUBG radio ovako lijepo i fluidno bez gresaka i bugova... to bi bilo cudo nevidjeno. Igra radi tako lijepo i ispolirano, tocno kako treba. Obje igre su napravljene na Unreal Engine-u, ali Epic je ipak tata mata i kreator UE-a pa nije ni cudo da su igre dan i noc razlika sto se tice optimizacije i izvodjenja.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 8:50 (mrsmith).
Moj PC  
11 3 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Ako je netko zainteresiran za Fortnite - njihov battle royale game mode je nakon tuzbe od strane PUBG studia isao u Free to Play nacin te ga od jucer mozete igrati besplatno :)

EDIT: Mozda nije hardcore kao PUBG, ali brate mili da bi PUBG radio ovako lijepo i fluidno bez gresaka i bugova... to bi bilo cudo nevidjeno. Igra radi tako lijepo i ispolirano, tocno kako treba. Obje igre su napravljene na Unreal Engine-u, ali Epic je ipak tata mata i kreator UE-a pa nije ni cudo da su igre dan i noc razlika sto se tice optimizacije i izvodjenja.

Sa time da je Fortnite izradjen sa puno manje para i jednostavnija je igra bila za izradu.Bilo bi smjesno da pati od bugova kao PUBG ili nesto slicnog.

16 godina

Pazi ove s TD-ovima... pa javim u grupu da se moze isprobati nova f2p igra za one koji vole battle royale i odmah se nadju specijalci

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Te dvije igre nemozes usporediti
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Pazi ove s TD-ovima... pa javim u grupu da se moze isprobati nova f2p igra za one koji vole battle royale i odmah se nadju specijalci

Hejtaju sve sta nije PUBG, ja sam dns instalirao i zabavna je igra, drukcija od PUBG-a, i na svoj nacin su napravili BR.

15 godina
mrsmith kaže...

zar nije on od početka bio f2p?

9 godina
protjeran

PUBG je najbolja igra svih vremena, glupo je usporedjivati druge igre s PUBGom. 

WINER WINNER CHICKEN DINNER!!!

...
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
Evil Access kaže...

PUBG je najbolja igra svih vremena, glupo je usporedjivati druge igre s PUBGom. 

WINER WINNER CHICKEN DINNER!!!

Lol 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
8 godina
neaktivan

Je je igra je čudo ali trži puno-slika(monitor,grafika)ajme su razlike sa dobrom opremom

-zvuk(slušalice i to neke ajme ili čudo soraund zvučnici)zvuk nosi jedno 30%uspijeha a razlike sa i bez extra stvari su ogromne

-RAM-i 32GB i 16 ili 8 opet ogromna razlika

-Miš tipkovnica(skok kroz prozor sa dobrim logitechom ništa lakše)i niz drugih "neophodnih" tipki,naredbi(recimo na lol-u nisam osijetio razliku u tipkovnici a ovdje boze sačuvaj)

Sve sam istrpio jer mi se igra stvarno sviđa,o cijeni bi se dalo raspravljati mmmmmmmm malo skupo za moj ukus ali ajde

15 godina
Propadalo kaže...

Je je igra je čudo ali trži puno-slika(monitor,grafika)ajme su razlike sa dobrom opremom

-zvuk(slušalice i to neke ajme ili čudo soraund zvučnici)zvuk nosi jedno 30%uspijeha a razlike sa i bez extra stvari su ogromne

-RAM-i 32GB i 16 ili 8 opet ogromna razlika

-Miš tipkovnica(skok kroz prozor sa dobrim logitechom ništa lakše)i niz drugih "neophodnih" tipki,naredbi(recimo na lol-u nisam osijetio razliku u tipkovnici a ovdje boze sačuvaj)

Sve sam istrpio jer mi se igra stvarno sviđa,o cijeni bi se dalo raspravljati mmmmmmmm malo skupo za moj ukus ali ajde

igram sa trust tipkovnicom iz elipsa za 70 kn i skačem bez problema.

cijena od 200 kn preskupa?

ne bih se baš složio...

14 godina

Temu (i igru) pratim od početka, al sam tek sad odigrao nekoliko rundi.

Kako se vidi da kasnim pola godine za ostatkom igrača 

Prvo, padam iz aviona najbrže što mogu - gledam dolje, držim W... i svi padnu prije mene. Čim dođem dolje me ubiju.

Onda padnem na lokaciju gdje nema ništa za pokupiti.. nemam pojma gdje trebam skočiti. Naravno, ubiju me.

Onda ako slučajno padnem gdje ima nešto za pokupiti, onda gledam što ide sa čime, što već imam, što ne, i opet me ubiju.

I kad sam napokon sam, dobro se opremim, naletim na prvog lika... i skužim da sam pucanje ostavio na single, a ne auto... ta-da! opet me ubiju...

I onda u desetoj rundi sve prođe kak treba..... I ne pronađem auto i umrem izvan plavog kruga...

I tako, nakon 3 dana mislim da sam skupio 2 killa 

Sutra nastavljam dalje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina

Ovo sa brzinom padanja iz aviona ni ja ne kuzim, nekad padam direktno ravno najbrze sto se moze i neki su opet prije mene a nekad letim po zraku i trazim lokaciju pa sletim prije drugih, mislim da je to stvar servera isto kao i na pocetku na otoku, kad se stvorim neki vec pucaju iz oruzja a nekad sam prvi i biram koje pokupiti sa stola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stvar je vrlo jednostavna - padas punom brzinom ali ne stignes prvi - drugi padaju isto punom brzinom ALI su iskocili PRIJE tebe.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Svaka ćast,sigurno igraš dobro ali predpostavljam da znaš na šta sam mislio(traži puno dodatnih tipki i naravno da je lakše i jednostavnije na ROG opremi,a da ne spominjem odaziv na skupim i jeftinim tipkovnicama)

Što se cijene tiće jako puno odlićnih igara je free pa u tom smislu mi ni 10 kn nebi bilo malo.A od sponzora toliko zarađuju da im tih 200kn gotovo ništa ne znaći, a da ne spominjem koliko bi nas tada igralo(valjda oni znaju šta rade)

lp

8 godina
neaktivan

Ma to ti je klasika u početku ali bude to sve pet.Skok iz aviona ctrl-w i odmah ide u polžaj prema dolje(mislim da je tako ali kada budem pokrenio igru provjerim pa javim))))

Probaj squad, puno je lakši za početnike...

14 godina
Propadalo kaže...

Ma to ti je klasika u početku ali bude to sve pet.Skok iz aviona ctrl-w i odmah ide u polžaj prema dolje(mislim da je tako ali kada budem pokrenio igru provjerim pa javim))))

Probaj squad, puno je lakši za početnike...

Ma imam ja cijeli klan, ali mi čisto neugodno igrati s njima prije nego se uhodam :D

Ovak, sam, ravno u vatru je čisto cool :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Propadalo kaže...

Svaka ćast,sigurno igraš dobro ali predpostavljam da znaš na šta sam mislio(traži puno dodatnih tipki i naravno da je lakše i jednostavnije na ROG opremi,a da ne spominjem odaziv na skupim i jeftinim tipkovnicama)

Što se cijene tiće jako puno odlićnih igara je free pa u tom smislu mi ni 10 kn nebi bilo malo.A od sponzora toliko zarađuju da im tih 200kn gotovo ništa ne znaći, a da ne spominjem koliko bi nas tada igralo(valjda oni znaju šta rade)

lp

1.6m igraca je velika brojka. pomnoži broj igrača sa 200 kn pa ces vidjeti da im to puno znači.. :)

8 godina
neaktivan

Ma netreba ti klan izabereš squad umjesto solo i ubaci te random u neki tim za uigravanje odlično)))))

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice