- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oce ovo cudo doc na ps4?
Oce ovo cudo doc na ps4?
Vjerojatno, ali tek nakon XOne:
Jesam ja jedini kojemu je sad po defaultu izabran ovaj novi azijski server kojeg su sad dodali ?
I meni ista stvar. Default mi je azijski server. Čing čong 
Bug je od samog početka da ti ne pamti koju si zadnju regiju i mod igre odabrao. Mislim, koliko fucking teško može biti popraviti to, da ne moram svaki put kao majmun ponovno odabirati EU servere i mod igre koji sam upravo igrao (solo, duo, squad).
Full gear, M416 + AKM... cak sam i pokupio guille suit od nekog frajera. Potrefi me krug i kempam na onoj prvoj visokoj kuci kod Mylte, odma po izlasku sa mosta. Skinem 2-3 lika. 4 mi zbrise tamo na plazu i 5 mi ulazi u kucu. Ja ga cujem i cekam ga. On otvara vrata ja vec kak se vrata otvaraju pikam po njemu, sa m416 on sa scarom, i frajer me ubije. Znaci, rafalno po glavi dobiva a ima lvl 1, ja imam lvl 3 i lvl 2 vest.
Mislim da ide malo zesca pauza, jer nemam zivaca. Znam da mi je komp banana i da je mozda cak do FPSa, al ovako me zahebavat, strasno.
Bug je od samog početka da ti ne pamti koju si zadnju regiju i mod igre odabrao. Mislim, koliko fucking teško može biti popraviti to, da ne moram svaki put kao majmun ponovno odabirati EU servere i mod igre koji sam upravo igrao (solo, duo, squad).
Nije bug da ti ne pamti tvoj prijašnji odabir jer taj feature uopće nije implementiran.
Ok,malu update i shvatio sam prednosti 144mhz monitora....objašnjava kako sam prije od jednog vidio tri igrača kod okretanja...a neke nisam niti vidio 
Evo i ja sam danas poceo ali nemam s kim igrat pa me dodajte ako hocete :)
Gladni CRO
Nije bug da ti ne pamti tvoj prijašnji odabir jer taj feature uopće nije implementiran.
Znači nije govno nego se netko posrao.
Ali se definitivno nitko u ovoj temi nije posro kolko si se ti posro! Sve ti zivo smeta i svakom si loncu poklopac. Otprdi vise!
jel netko igra da baciomo duo ili po 4 nas javi te se :)
Ali se definitivno nitko u ovoj temi nije posro kolko si se ti posro! Sve ti zivo smeta i svakom si loncu poklopac. Otprdi vise!
Wow, salty much? Tanki živci? Diši duboko, bit će bolje.
initializing server please wait....
to mi pokaze kada hocu uci na jedan od servera... dal ovo znaci da ne mogu pokrenuti igru ili?
Hvala
initializing server please wait....
to mi pokaze kada hocu uci na jedan od servera... dal ovo znaci da ne mogu pokrenuti igru ili?
Hvala
Jesi li odabrao eu server?
Koje graficke postavke su najbolje za competitive trenutno?
ima netko da igra?
Ovo je Beta ?
Kad izlazi ova igra u finalnoj verziji ?
Vjerojatno nikad....ovo je take-the money-and-run projekt
Ovo je Beta ?
Developeri su rekli odmah prilikom izlaska early accessa (3. mjesec) rekli da bi final release trebao biti u roku 6 mjeseci, znači do kraja rujna. Početkom 7. mjeseca objavili su vijest da ipak neće biti u roku 6 mjeseci, ali da će svakako biti do kraja godine. I od tada nikakvih novosti, ali budući da je community naivan i takav kakav je, ne bih se čudio da druge godine u ovo vrijeme još uvijek čekamo na gotovu igru.
Trebali bi staviti RPG u igru, nedostaje mi.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Ovo je Beta ?
Developeri su rekli odmah prilikom izlaska early accessa (3. mjesec) rekli da bi final release trebao biti u roku 6 mjeseci, znači do kraja rujna. Početkom 7. mjeseca objavili su vijest da ipak neće biti u roku 6 mjeseci, ali da će svakako biti do kraja godine. I od tada nikakvih novosti, ali budući da je community naivan i takav kakav je, ne bih se čudio da druge godine u ovo vrijeme još uvijek čekamo na gotovu igru.
Minecraft je obećan da će biti besplatan, dayz se nije pomakao sa mjesta godinama, ovdje smo bar dobili šeširiće. Budite sretni da vas ne izbacuje sa servera svakih 5 minuta
Jel ima netko problema pri ulasku u game?Meni nezeli uci u game.Izabrem server i play i samo stoji na matching.
Ovo je Beta ?
Bolje i druge godine,nego kao DayZ ili SC