PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Sinoc je pubg srusio rekord Dote od 1219000 igraca istovremeno!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Oce ovo cudo doc na ps4?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
15 godina
AmonZero kaže...

Jesam ja jedini kojemu je sad po defaultu izabran ovaj novi azijski server kojeg su sad dodali ?

I meni ista stvar. Default mi je azijski server. Čing čong 

14 godina
neaktivan
To je bug s novim patchom, sto se tice tih AS servera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bug je od samog početka da ti ne pamti koju si zadnju regiju i mod igre odabrao. Mislim, koliko fucking teško može biti popraviti to, da ne moram svaki put kao majmun ponovno odabirati EU servere i mod igre koji sam upravo igrao (solo, duo, squad).

13 godina

Full gear, M416 + AKM... cak sam i pokupio guille suit od nekog frajera. Potrefi me krug i kempam na onoj prvoj visokoj kuci kod Mylte, odma po izlasku sa mosta. Skinem 2-3 lika. 4 mi zbrise tamo na plazu i 5 mi ulazi u kucu. Ja ga cujem i cekam ga. On otvara vrata ja vec kak se vrata otvaraju pikam po njemu, sa m416 on sa scarom, i frajer me ubije. Znaci, rafalno po glavi dobiva a ima lvl 1, ja imam lvl 3 i lvl 2 vest. 

Mislim da ide malo zesca pauza, jer nemam zivaca. Znam da mi je komp banana i da je mozda cak do FPSa, al ovako me zahebavat, strasno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Bug je od samog početka da ti ne pamti koju si zadnju regiju i mod igre odabrao. Mislim, koliko fucking teško može biti popraviti to, da ne moram svaki put kao majmun ponovno odabirati EU servere i mod igre koji sam upravo igrao (solo, duo, squad).

Nije bug da ti ne pamti tvoj prijašnji odabir jer taj feature uopće nije implementiran.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
neaktivan

Ok,malu update i shvatio sam prednosti 144mhz monitora....objašnjava kako sam prije od jednog vidio tri igrača kod okretanja...a neke nisam niti vidio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja sam danas poceo ali nemam s kim igrat pa me dodajte ako hocete :)

Gladni CRO

1 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan solo win, 1PP, skupljeni samo killovi, na žalost, nije mi snimilo kako treba bar zadnjih 5 minuta.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...
Q-Tip kaže...

Nije bug da ti ne pamti tvoj prijašnji odabir jer taj feature uopće nije implementiran.

Znači nije govno nego se netko posrao.

12 godina

Ali se definitivno nitko u ovoj temi nije posro kolko si se ti posro! Sve ti zivo smeta i svakom si loncu poklopac. Otprdi vise!

5 2 hvala 0
11 godina

jel netko igra da baciomo duo ili po 4 nas javi te se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Super64 kaže...

Ali se definitivno nitko u ovoj temi nije posro kolko si se ti posro! Sve ti zivo smeta i svakom si loncu poklopac. Otprdi vise!

Wow, salty much? Tanki živci? Diši duboko, bit će bolje. 

14 godina
neaktivan

initializing server please wait....

to mi pokaze kada hocu uci na jedan od servera... dal ovo znaci da ne mogu pokrenuti igru ili?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Anderson8 kaže...

initializing server please wait....

to mi pokaze kada hocu uci na jedan od servera... dal ovo znaci da ne mogu pokrenuti igru ili?

Hvala

Jesi li odabrao eu server?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
neaktivan
Sada radi, hvala
10 godina

Koje graficke postavke su najbolje za competitive trenutno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

ima netko da igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Neka od 4000kn
10 godina
odjavljen

Ovo je Beta ?

Kad izlazi ova igra u finalnoj verziji ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vjerojatno nikad....ovo je take-the money-and-run projekt

Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Ovo je Beta ?

Developeri su rekli odmah prilikom izlaska early accessa (3. mjesec) rekli da bi final release trebao biti u roku 6 mjeseci, znači do kraja rujna. Početkom 7. mjeseca objavili su vijest da ipak neće biti u roku 6 mjeseci, ali da će svakako biti do kraja godine. I od tada nikakvih novosti, ali budući da je community naivan i takav kakav je, ne bih se čudio da druge godine u ovo vrijeme još uvijek čekamo na gotovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 22:18 (FanBoy).
9 godina
protjeran

Trebali bi staviti RPG u igru, nedostaje mi.

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U posebnom crateu, s dva projektila.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina
FanBoy kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ovo je Beta ?

Developeri su rekli odmah prilikom izlaska early accessa (3. mjesec) rekli da bi final release trebao biti u roku 6 mjeseci, znači do kraja rujna. Početkom 7. mjeseca objavili su vijest da ipak neće biti u roku 6 mjeseci, ali da će svakako biti do kraja godine. I od tada nikakvih novosti, ali budući da je community naivan i takav kakav je, ne bih se čudio da druge godine u ovo vrijeme još uvijek čekamo na gotovu igru.

Minecraft je obećan da će biti besplatan, dayz se nije pomakao sa mjesta godinama, ovdje smo bar dobili šeširiće. Budite sretni da vas ne izbacuje sa servera svakih 5 minuta

17 godina

Evo kraj jedne squad pobjede 1PP u magli:

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina

Jel ima netko problema pri ulasku u game?Meni nezeli uci u game.Izabrem server i play i samo stoji na matching.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FanBoy kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ovo je Beta ?

Bolje i druge godine,nego kao DayZ ili SC

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice