- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzivancija je gladiti PUBG. Najbolja igra svih vremena!!!
Ovaj lik sto je dobio prvu partiju, svaka cast, kao da igra sa aimbtom.
https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/900347303159922689
Dakle to je izgleda ta nešto manja mapa kako su govorili? Jer prema planinam iza izgleda kao da je dosta manja od ove sad.
fila2208, igras random ili sa ekipom?
ps.mislim da sam sa 2 izgubljena frenda dosel upravo na tri.. ali ako `flenkas` tak da ides drito na dvojicu iza kamena, samo kojih dva metra ulijevo, ne flenkas nego ides drito na dvojicu u zaklonu preko hebene livade i sve sta ti se izgovori,izgovoreno je sa valjanim razlogom.. makar mi je sad zao sa dio sa majkom.
Opsovao si mater nekome s kim si igrao jer nije dobro flenkao u video igri?
tako je,nakon kaj je zginul 4 puta u 20 min.. i sestru isto.. neznam sta mi diglo tlak vise, puzanje preko otvorenog na dvojicu iza kamena ili zasjeda na mostu sa granatom.. koju nije bacil pa mu je pukla u ruci.. i da ne zaboravimo,solo napad sa pistoljem na lika u kuci sa sacmom,tesko je bilo pricekat cca 7 sekunda da dodjem..
Ovim korejcima treba zabraniti da igraju s normalnim ljudima! 
ps.mislim da sam sa 2 izgubljena frenda dosel upravo na tri.. ali ako `flenkas` tak da ides drito na dvojicu iza kamena, samo kojih dva metra ulijevo, ne flenkas nego ides drito na dvojicu u zaklonu preko hebene livade i sve sta ti se izgovori,izgovoreno je sa valjanim razlogom.. makar mi je sad zao sa dio sa majkom.
tako je,nakon kaj je zginul 4 puta u 20 min.. i sestru isto.. neznam sta mi diglo tlak vise, puzanje preko otvorenog na dvojicu iza kamena ili zasjeda na mostu sa granatom.. koju nije bacil pa mu je pukla u ruci.. i da ne zaboravimo,solo napad sa pistoljem na lika u kuci sa sacmom,tesko je bilo pricekat cca 7 sekunda da dodjem..
Užas. Trebao si ga naći u RL i ubiti boga u njemu.
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
tebe nadjem kod lokalnog svecenika u krilu? koliko si zeljan neke moralne superiornosti, sigurno se motas oko oltara. nikad nisi izazio kritiku kroz psovku nekome koga znas 20 godina? ili se samo nadas da ce ga djavol mucit cijelu vjecnost.
Dobra igra, što više igram to mi se više sviđa. Ako ništa drugo valjda ću uz nju steći malo više strpljenja i planiranje :D
Počeo sam nedavno igrati i užasno mi se ne sviđa :S baš ono što svi kažu fali shooting range ili neko divlje napucavanje kako bi se bolje upoznao jbg s oružjem i svime. Ali sam čuo da je s ekipom odlično igrat, pa eto ako netko traži nekoga za team play pozovite me? Može i preko inboxa, pa da zaigram s nekim našim timom? Valjda će biti bolja onda dok pričamo i zajebavamo?
Ali stvarno ne razumijem te potrebe je...a matere ljudima s kojima igras ako nesto ne naprave kako si zamislio. Pa ne da bi prestao igrati s tobom, nego bi te blokirao i izbrisao automatski.
Ono wtf.. take a chill pill and enjoy. Pa mislim da se nisao ni jednom izdrkao na nekog zbog igre.. niti sam ja neki profesionalac niti su oni. Igras, nekad dobijes, nekad izgubis - tako to ide.
A što bi napravio da u squadu imaš lika koji ti?
Svako malo baci neku granadu jer mu je dosadno
Kad se borite 4v4 on jednostavno sjedne u auto i pobjegne jer mu se ne fighta, pa ste 3v4 i onda pogine tamo gdje je otišao jer je 1v4
Uzme auto i ode na airdrop sam i onda se dere zašto ga niste pratili
Sleti na drugi kraj map i pita: pa di ste?
Svako malo zapuca prema tebi
Svako malo ti probuši gumu na autu
Ubije te ako ste samo vas dva ostala iako se dogovorite da idete dalje
Pregazi te autom i onda ostavi da krepaš
Ako mu vratiš za sve ovo, onda teamkilla tebe i druge u squadu 3 partije za redom
?
Ako mu išta kažeš na to, onda te te još više vrijeđa i kaže kako si ti kriv jer si jednom lootao 3 sekunde duže od njega, morao te čekati 5 sekundi ili kako ga nisi jednom htio revivati iako je bio na otvorenom polju, a 3 lika čekaju do dođeš.

Jednostavno s takvim ljudima prestaneš igrati.. jer više živaca ti izvuče od jebene igre.
Nađeš drugu osobu za igru i GG
sjebani karakteri s kojima se jednostavno ne vrijedi raspravljati.
oni koji su uvijek u pravu i nemaju ni zrno razumijevanja i uopće sluha za druge.
Treba im jeb...mater i sestru.
Hrka=angry bird 
Hrka=angry bird 
Ti si levat,kad nisi skonta zasto sam to napisao.
Hrka=angry bird 
Samo čekam tebe da mi pojasniš 
Hrka=angry bird 
referira se na phnx-a koji je.. svim okolo mater i sestru.
Hrka=angry bird 
referira se na phnx-a koji je.. svim okolo mater i sestru.
Neka,treba mu malo...skontat ce,da znas s cim se bavi razumio bi i ti.Hahahaha...

tebe nadjem kod lokalnog svecenika u krilu? koliko si zeljan neke moralne superiornosti, sigurno se motas oko oltara. nikad nisi izazio kritiku kroz psovku nekome koga znas 20 godina? ili se samo nadas da ce ga djavol mucit cijelu vjecnost.
Nekog znas 20 godina a prestali su ti bit prijatelji zbog psovke u PUBG... ajde ne muljari vise napaceni narod 
Ima ko za igrati? Psovanje obavezno. Njubarenje i razne katastrofalne pogreške zajamčene... 
Ma kakvi. Evo ja i Mrski, družimo se cijeli život i konstantno mu psujem mater, sestru i brata kada pogriješi u flenkanju. Ali se nismo posvađali i družimo se i dalje. Naravno ja nikad ne pogriješim i on meni nikad ne psuje, jer sam u pravu.
Baš se prekrasno posrao na developere koje upozoravaju na ovaj problem. Čak i neki streameri su već napomenuli i to na twitteru PUnknownu, da zonda treba uzimati više healtha od početka. Baš radi ovoga što je lik radio.
Lik koji na leaderboardsu prvi ili u top 10(il je to taj koreanac?), radi to da se naloota sa puno medicine i onda kempa u plavoj zoni skoro pa do samog kraja. Tek treću zonu prije kraja ulazi u krug,a onda je obično među prvih 10 ili čak pobjedio ovisi od sreće. Napravi kill ili dva i to je to.
nVidia korisnici
novi driveri, 385.41
Provides the optimal gaming experience for Destiny 2 PC Open Beta, PlayerUnknown’s Battlegrounds, ARK: Survival Evolved, F1 2017, Pro Evolution Soccer 2018, and Quake Champions Early Access.
Fuck yeah!
nVidia korisnici
novi driveri, 385.41
Provides the optimal gaming experience for Destiny 2 PC Open Beta, PlayerUnknown’s Battlegrounds, ARK: Survival Evolved, F1 2017, Pro Evolution Soccer 2018, and Quake Champions Early Access.
Fuck yeah!
Nek netko napravi malo temeljitiji benchmark prije i poslije. Da vidimo dal Nvidia laže 
Počeo sam nedavno igrati i užasno mi se ne sviđa :S baš ono što svi kažu fali shooting range ili neko divlje napucavanje kako bi se bolje upoznao jbg s oružjem i svime. Ali sam čuo da je s ekipom odlično igrat, pa eto ako netko traži nekoga za team play pozovite me? Može i preko inboxa, pa da zaigram s nekim našim timom? Valjda će biti bolja onda dok pričamo i zajebavamo?
Tražim prijatelje za igranje :D ajde zovite me :(
Ja ne igram ali javi se njemu, i on traži prijatelje

Nema druge, idem i ja kupiti ovu igru. Dosta mi više finih ljudi u BFu! 
Boze dragi Floyd... pa tko jos igra BF u 2017. 

Samo nek ponese dosta lubrikanata.
Boze dragi Floyd... pa tko jos igra BF u 2017. 
Old school baby, old school!