Nijedna igrica nije tolko povlačila komponente kao ova
Meni i7 6700k stock leti do 65 odprilike.. a vodeno tako kako sam napisao gore, za grafu se ne cudim jer je sama po sebi takva da ima veliku temp, al ovo me zabrinilo...
Meni i7 6700k stock leti do 65 odprilike.. a vodeno tako kako sam napisao gore, za grafu se ne cudim jer je sama po sebi takva da ima veliku temp, al ovo me zabrinilo...
Za Esports je najvaznija gledanost, neka prica tko sto hoce, pored PUBGA LOL, Dotu, CS, Overwatch mi ne bi palo na pamet da gledam, bar trenutno.
Igra nije bez mana, ali uzbudljivost i neizvjesnost koju pruzaju partije su LUDILO. Gledam jucer jedan od clipova most amazing shoots in pubg i kontam si kako ih sere, ulazim u partiju nakon toga, vec sam zaboravio na video, skocim i prvi gun na koji naidjem je VSS, napunim gun, cujem auto, pogledam na sred polja juri lik u UAZu 250-300m od mene, tap tap tap tap tap tap tap tap tap tap, mozak mi uopce nije registrirao you knocked out... u prvoj sekundi. Ma nemoguce, da si mi dao omjer 1:1 000 000 i da ulozim 1 kunu da cu ga roknut ne bih bacio kunu, gledam oko sebe kao da je skrivena kamera... Ili kada ides zgazit lika pa ti nestane goriva i parkiras 3 metra od njega... Kad ti tava spasi zivot... Tava ti moze spasiti zivot u igri!!!
Pogodili su s igrom i gotovo, ovo me podsjeca na blizz i wow, nisu ni oni mislili da su uspijeli da naprave tako dobru igru, tako isto i PUBG, igra je bolja nego sto su devsi mislili da ce biti!!! Igra je droga i gotovo.
Sve stoji, samo ponavljam još jednom: ako ćemo igre u ovakvom stanju zvati sređenima i ako će to postati standard nečega što zovemo dovoljno dobrim, onda se nemojmo čuditi kad za koju godinu većina igara dođe na tržište kao early access i nas koristi kao beta testere. Developerima i velikim izdavačkim kućama bi takav razvoj događaja baš dobro legao. Zamisli da se ne moraju više za nijednu igru ispričavati nakon releasea nego samo kažu "ipak je early access, normalno je da vam ne radi dobro, budemo popravili jednog dana".
U zadnje vrijeme mi na pamet padaju Mass Effect Andromeda, Dishonored 2 i još par igara koje su izašle nespremne. Najveće im je prokletstvo bilo to što su izašli kao final release i imali hrpu problema. Da su samo mogli zalijepiti naljepnicu "early access", sve bi bilo dobro...
Sve stoji, samo ponavljam još jednom: ako ćemo igre u ovakvom stanju zvati sređenima i ako će to postati standard nečega što zovemo dovoljno dobrim, onda se nemojmo čuditi kad za koju godinu većina igara dođe na tržište kao early access i nas koristi kao beta testere. Developerima i velikim izdavačkim kućama bi takav razvoj događaja baš dobro legao. Zamisli da se ne moraju više za nijednu igru ispričavati nakon releasea nego samo kažu "ipak je early access, normalno je da vam ne radi dobro, budemo popravili jednog dana".
U zadnje vrijeme mi na pamet padaju Mass Effect Andromeda, Dishonored 2 i još par igara koje su izašle nespremne. Najveće im je prokletstvo bilo to što su izašli kao final release i imali hrpu problema. Da su samo mogli zalijepiti naljepnicu "early access", sve bi bilo dobro...
Ne znam koji je stadij igre, jel access ili nije, jel grafika top (ovo je po meni najgluplji moguci argument kad su jos uvjek medju najpopularnijim igrama one stare i po nekoliko godina) i to me sve ne zanima - kad je gameplay top! Tvoja argumentacija je mozda tocna ali si je iznio na krivom mjestu. Svoja vidjenja moras prenjeti devloperima na njihovom forumu. Ovako samo ispada plakanje bez svrhe jer te niko ne cuje. S obzirom da nemam problema s tehnickim aspektom igre, najgori dio ovog proizvoda mi je dio gameplaya, a to je skakanje. Nadam se da ce poraditi na tome i to ipak svesti na potrebnu razinu, upotrebljivu razinu.
Baš čudno.
Kod mene od prvog dana 60-70,ni jedan patch mi nije dao ni oduzeo ni 1fps.
S tim da mi u pozadini stalno snima relive.
سمندری ڈاکو
Ma ti si frajer
Baš čudno.
Isto kod mene od prvog dana preko 120FPS-a jednio kad padam iz aviona padne na 60/70
Baš čudno.
Isto kod mene od prvog dana preko 120FPS-a jednio kad padam iz aviona padne na 60/70
Igračkica u kućištu?! Sad mi je jasno zašto hoćeš kupiti onu ingame haljinicu
grafa ti je malo slaba.
Danas sam tek krenuo cijenit extended mags za M16/M14 jako, Znaci ostanem u situaciji 2 na 1 zadnji krug downam jednog na pod u kontenjeru plavom ude mu frend u kontenjer i ja na 2 metka ostao usred reoloda lik me ubije,e sad da sam imo extended mag imo bi 12 metaka umjesto 2 i ubio bi drugog igraca i gg ovak nikaj od piletine.
Kakve su mi šanse sa i5 + gtx970 u ovoj igri? Moram imat večinom iznad 75fpsa
Mora se samo umrijeti.Ja pobjedjujem i sa 40fps-a.Sve sto je preko 50+po meni i nije toliko presudno za pobijedu.Sve je u skilu.Normalno...30FPS-a je malo,ali oko 50 je sasvim ok.I igra ce ti dobro raditi sa tim procom i grafom.Imat ces iste probleme koje i ostatak igraca ima.Tako da no frke.
Igračkica u kućištu?! Sad mi je jasno zašto hoćeš kupiti onu ingame haljinicu
To nije igrackica nego hladnjak...ne lozi ga seljacino jedna hrvatska.
Igra mi izgleda interesantno.
Htio bi kupiti i isprobati igru pa me zanima me dali ste ju kupili direktno preko steama direktno ili postoje neke jeftinije opcije ?
Htio bi kupiti i isprobati igru pa me zanima me dali ste ju kupili direktno preko steama direktno ili postoje neke jeftinije opcije ?
rusi
Nećeš imati iznad 75 fps-a, upitno je hoćeš li uopće imati i 60. Ja sa i7 i gtx970 tek na medium detaljima uspijevam imati kakvih-takvih 50-60fps-a, iako ima dropova i na 30+.
Nećeš imati iznad 75 fps-a, upitno je hoćeš li uopće imati i 60. Ja sa i7 i gtx970 tek na medium detaljima uspijevam imati kakvih-takvih 50-60fps-a, iako ima dropova i na 30+.
tebi onda ocito nekaj nevalja sa hardverom ili igrom, bez problema bi trebao dobivat i preko 75 fpsa tak da...
tebi onda ocito nekaj nevalja sa hardverom ili igrom, bez problema bi trebao dobivat i preko 75 fpsa tak da...
Ma jasno, kako sam uopće pomislio da bi bila greška u igri. U apsolutno svim igrama sve valja i radi kao podmazano, ali kad u PUBG ne valja, kriv je moj hardver, a ne neoptimizirana i bugirana igra. 
Ako netko hoce nabacit koju , nek slobodno doda : Adict
Piše da je krivi link, da ne postoji osoba pod tim imenom/linkom
Evo promijenio sam , hvala nisam ni skuzio da je krivi link .
Bas ste zabrijali malo preko vikenda - wow. Odjednom sam pomislio da čitam good old BF temu 
Btw, GTX970 i i5 (3.5Ghz) vrti preko 60 fps na 1080p (sve high, shadows low).... isprobano osobno.
rusi
Neki guide kako riješit preko njih ?
Dali se to preko VPN rješava i dali ću imat nekih problema sa svojim steam accountom ako koristim tako nešto ?
zato jer je na rusima 100 kn...a zezanje traje 10 sekundi, upalit vpn i aktivirat key...vau
Ma jasno, kako sam uopće pomislio da bi bila greška u igri. U apsolutno svim igrama sve valja i radi kao podmazano, ali kad u PUBG ne valja, kriv je moj hardver, a ne neoptimizirana i bugirana igra. 
znam dosta ljudi koji igraju sa gtx 970 (i igram sa njima), igra im radi predobro, bez fps dropova ili takvih sranja, evo i meni sa i5 4440 i gtx 1060 radi izvanredno, pogotovo nakon ovog zadnjem velikog patcha, imam samo stavljeno AA i texture na ultra i view distance na medium, zavisi od situacije, imam od 90 pa nekad i do 130 fpsa (prilikom strimanja) bez ikakvih fps dropovova ili takvih sra.ja