PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.579.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
NEW_MAN kaže...
Redovno teamkillam i nisam jedini jer redovno ljudima igra crasha pa ga ubijemo radi opreme koju ima kod sebe. Jucer je lik dozivio not responding i nitko nije imao muda pucat jer je neki tard na streamu popusil ban, ubil sam ga cim smo se sparkirali.

Nitko te nece banati jer si ubio svog prijatelja koji se zbugao.

Ne znam da li si gledao uopce snimke od jucer, ali lik je ubio tipa kojieg su dobili random u squad jer nije bilo mjesta za 4 covijeka na motoru, i da nebi hodao ili ostao on ubije lika, stavise, ako pogledas snimku vidis i da je taj jadnim izisao sa motora da DIS moze sjest, i on njega ubije. Ja bih ga dozivotno banao zbog toga.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Da, u random squadovima često znaju killat 4-og, ako nađe KAR98 ili slično npr.

EDIT:

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 15:09 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Da, u random squadovima često znaju killat 4-og, ako nađe KAR98 ili slično npr.

EDIT:

E pa takve treba prijaviti

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
12 godina
NEW_MAN kaže...
Redovno teamkillam i nisam jedini jer redovno ljudima igra crasha pa ga ubijemo radi opreme koju ima kod sebe. Jucer je lik dozivio not responding i nitko nije imao muda pucat jer je neki tard na streamu popusil ban, ubil sam ga cim smo se sparkirali.

to se cesto dogadja kad igram squad sa nekim, inace dobar si igrac, trebo si cesce sa tobom igrat 

Battleog - 191silvinjo
15 godina

Ma jedno je ako ti killaš teammate-a ako se DC-ao ili ako se znate pa se zezate pa se knockate iz glupih razloga, ali drugo je ako ga namjerno ubiješ da uzmeš njegov loot ili zato jer nema mjesta na motoru. Taj lik koji im je dodijeljen je valjda bio super uzbuđen što je mogao igrati sa poznatim streamerima i onda ga DrDisrespect ubije iz nikakvog razloga, čisto zlo.

Nego, proširujem svoju bazu PUBG igrača pa ako igrate PUBG i ako ste zainteresirani za squad play, dodajte me na Steamu. Pošaljite poruku kad me dodate da znam tko ste šta ste zašto ste :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 16:03 (Putn1k).

0 0 hvala 0
11 godina

novi samu ovoj igri pa ako neko hoce igrati zajedno moze me dodat:gamer11510

0 0 hvala 0
17 godina
gamero kaže...

novi samu ovoj igri pa ako neko hoce igrati zajedno moze me dodat:gamer11510

Dodi na discord https://discord.gg/R2u8sh2

ima ekpie koja je voljna igrati s novima :)

17 godina

Nista ljepse....

psmtr švabsku internetsku 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dudu kaže...

Nista ljepse....

Svi to dobijemo, uglavnom u isto vrijeme ako nas je više na TS-u - to je do njihovih servera

15 godina
Dudu kaže...

Nista ljepse....

sad sam igral, mene na svabskom 100/20 hebe taj lag, a trojica u hr na fakin optimi ili tele 2 bez laga.. 

17 godina

Ma uzas, a jos jace kad me izbaci totalno iz igre bez ikakavog errora ili ikakvog obavjestenja, znaci samo izadje iz igre komplet na desktop.. lol

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ok, odigrao sam desetak sati PUBG-a pa da podijelim svoje dojmove.

Prvo nije mi jasno kakva je to praksa da developeri izbacuju poluproizvod pod krinkom Early Accessa i to prodaju za pola cijene. Ima logike, ali nekako mi to ispada potpuno neozbiljno. Sada su pobrali masu love, najprodavanija igra već nekoliko tjedana zaredom, ali pitanje je da li će ulagati i razvijati igru u budućnosti kada su već sada pobrali najveći dio kolača. Ne bih se htio upuštati u raspravu o današnjim business modelima u gaming industriji, ali po meni bi se igru prije izbacivanja na tržište trebalo do kraja razviti i ispolirati kroz alphu, closed betu i open betu. Da li Blizzard i EA izbacuju igre u kojima ni grafika nije do kraja dovršena? Ne baš.

Nastavljajući na već rečeno, igra pati od loše optimizacije i loše konekcije sa serverom, ali upozorenje za sve navedeno se javlja prilikom prvog paljenja igre (Early Access) tako da to nije ništa neočekivano i samo se nadam da će te stvari u budućnosti riješiti.

Što se tiče same igre, koncept nije revolucionaran niti ništa novo, ali je idejno poboljšan i mnogo više zabavan od sličnih open world/Battle Royal igara. Rađe bi htio da je igra FPS jer TPS potiče kampiranje i akciju čini nespretnom i nefluidnom no valjda je FPS hardcore mode u razvoju. Osim toga, granate i ručne bombe bilo kojeg tipa bi trebale biti na posebnoj tipki, a ne da se moraju šaltati kotačićem, izbaciti i onda ponovno promijeniti na glavno oružje, to je malo idiotno i usporava akciju.

Nakon što se upoznate s igrom, odmah skinite i isprintajte mapu gdje su označene lokacije vozila i lootova tako da možete planirati strategiju. Ići na jednu od lokacija uz rub mape gdje se na miru bez prijetnje može pokupiti military loot i gdje je u blizini automobil je po meni najbolja strategija jer nakon toga više od oružja ništa netrebaš, a sa autom nisi u prijetnji od smanjivanja kruga. Tako da ti nakon toga samo preostaje da nađeš dobro mjesto za kampiranje sa slobodnom kamerom i čekaš prvoga koji naiđe.

Meni osobno igra je ni simo - ni tamo. Ne vidiš nikoga, trčiš ili se voziš cijelu partiju i onda te netko skine. A ni tad ne vidiš tko je ni gdje je jer nema kill cama što je još jedan fail. Nemožeš na miru istraživati i lootati jer te stišće vrijeme i krug, a nema ni istinske akcije zbog third person kamere i kampiranja. Kako god treba igrati u duo i squadu, vjerujem da je mnogo zabavnije. Šteta što ja igram u neatraktivnim terminima, ali ću vas dodati pa možda ponekad i budem dostupan.

Sve u svemu, u konkurenciji BF1, PUBG,  R6S i OW, Overwatch mi je još uvijek najzabavnija igra.

1 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Meni osobno igra je ni simo - ni tamo. Ne vidiš nikoga, trčiš ili se voziš cijelu partiju i onda te netko skine. 

Git Gud scrub 

9 godina
protjeran
D-wook kaže...

Ok, odigrao sam desetak sati PUBG-a pa da podijelim svoje dojmove.

Prvo nije mi jasno kakva je to praksa da developeri izbacuju poluproizvod pod krinkom Early Accessa i to prodaju za pola cijene. Ima logike, ali nekako mi to ispada potpuno neozbiljno. Sada su pobrali masu love, najprodavanija igra već nekoliko tjedana zaredom, ali pitanje je da li će ulagati i razvijati igru u budućnosti kada su već sada pobrali najveći dio kolača. Ne bih se htio upuštati u raspravu o današnjim business modelima u gaming industriji, ali po meni bi se igru prije izbacivanja na tržište trebalo do kraja razviti i ispolirati kroz alphu, closed betu i open betu. Da li Blizzard i EA izbacuju igre u kojima ni grafika nije do kraja dovršena? Ne baš.

Nastavljajući na već rečeno, igra pati od loše optimizacije i loše konekcije sa serverom, ali upozorenje za sve navedeno se javlja prilikom prvog paljenja igre (Early Access) tako da to nije ništa neočekivano i samo se nadam da će te stvari u budućnosti riješiti.

Što se tiče same igre, koncept nije revolucionaran niti ništa novo, ali je idejno poboljšan i mnogo više zabavan od sličnih open world/Battle Royal igara. Rađe bi htio da je igra FPS jer TPS potiče kampiranje i akciju čini nespretnom i nefluidnom no valjda je FPS hardcore mode u razvoju. Osim toga, granate i ručne bombe bilo kojeg tipa bi trebale biti na posebnoj tipki, a ne da se moraju šaltati kotačićem, izbaciti i onda ponovno promijeniti na glavno oružje, to je malo idiotno i usporava akciju.

Nakon što se upoznate s igrom, odmah skinite i isprintajte mapu gdje su označene lokacije vozila i lootova tako da možete planirati strategiju. Ići na jednu od lokacija uz rub mape gdje se na miru bez prijetnje može pokupiti military loot i gdje je u blizini automobil je po meni najbolja strategija jer nakon toga više od oružja ništa netrebaš, a sa autom nisi u prijetnji od smanjivanja kruga. Tako da ti nakon toga samo preostaje da nađeš dobro mjesto za kampiranje sa slobodnom kamerom i čekaš prvoga koji naiđe.

Meni osobno igra je ni simo - ni tamo. Ne vidiš nikoga, trčiš ili se voziš cijelu partiju i onda te netko skine. A ni tad ne vidiš tko je ni gdje je jer nema kill cama što je još jedan fail. Nemožeš na miru istraživati i lootati jer te stišće vrijeme i krug, a nema ni istinske akcije zbog third person kamere i kampiranja. Kako god treba igrati u duo i squadu, vjerujem da je mnogo zabavnije. Šteta što ja igram u neatraktivnim terminima, ali ću vas dodati pa možda ponekad i budem dostupan.

Sve u svemu, u konkurenciji BF1, PUBG,  R6S i OW, Overwatch mi je još uvijek najzabavnija igra.

Evo sve sto si rekao, ne slazem se sa dosta toga, ali di ces jebeni kill cam stavljat u igru ovog tipe?!?!?!

...
8 godina
neaktivan
D-wook kaže...
 Overwatch mi je još uvijek najzabavnija igra. 

Onda PlayerUnknown's Battlegrounds apsolutno nije igra za tebe, suosjećam se sa tobom što si bacio novce za PUBG.

¨sačuvaj me bože balkanske ¨timske igre¨ i overwatch, COD igrača koji dođu igrati PUBG¨

-i onda razvezu post od 20 redaka kako PUBG nevalja jer je overwatch ipak najzabavnija igra.Usporedbe radi, jel...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 10:35 (beaststeeth).
16 godina

Ovo nije FPS/TPS igra ni slična OW, tako da ne vidim usporede ili slično kad se ni ne igra isto. OW ima male mapice gdje svi stalno skaču i pucaju, dosta ovisiš o timu i sl. Ovdje ipak treba paziti na pozicioniranje, kretanje, pad i brizu metka. 

Sasvim drugaliji tip FPSa, sa sasvim drugačijim mehanikama koja se mora igrati drugalčije, baš kao RS2 recimo. Tamo ne možeš trčati, skakati i pucati kao na OW ili CODu. Malo sporiji gameplay i nije za svakoga.

Tako da ne morate čovjeka vrijeđati, ne paše mu takav tip igre i šta sad. Back to Overwatch(koji meni dosadan za popizdit).

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Ovo je prije svega takticka igra nadmudrivanja. Igram neki dan solo squad mm i zavrsio drugi, ostao vs 2 playera koji su u timu, rokno jednog, trade s drugim i prije crknem... E sad, igre koje daju instant akciju tipa Owerwatch imaju bas to instant fun i stalno fun, ali situacija u kojoj mozes igrati vs 100 ljudi i da ih sve "nadmudris", a pogotovo ak igras protiv timova, neprocjenjivo, pogotovo kad fail, a bio si tako blizu hhahahahha. 

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

Odličan video :D eo, ide like & sub :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 9:30 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Baldurion kaže...

Odličan video :D eo, ide like & sub :)

Na žalost, nije moje :)

Ali dečki su čisto ok.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina

Myths Tested - PUBG Episode 3

Behind The Myths - (PUBG - Vol.2)

BACKFLIP - TOP 10 PlayerUnknown's Battlegrounds FUNNY Highlights & PUBG 
Plays (Bonus Plays 59)

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Pitanje za ove što su uzeli igru preko plati.ru. Jeste li imali nekih problema do sad i je li moguće još uvijek tako uzeti igru ?

0 0 hvala 0
17 godina

Jos uvijek igram i jos radi bez problema.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
protjeran

Ova igra ima tako jebenih trenutaka da je to cudo. Skocim na startu partije skroz na jug, pogledam di se krug stvorio ono ne moze dalje na sjeveru nego jest, kontam si, a majmune jedan nisi niti pogledao di ima auto kad si skocio. Plan je nac bilo kakav gun i odmah trk i probati naci auto. Ulazim u prvu kucu na podu dvocjevka, loot je i 20 metaka, napunim pusku i cujem auto u tom trenutku. Ide prema meni, brze zatvaram vrata da ne bih slucajno prepao vozaca . Auto se parkira par metara ispred tih vrata koja sam upravo zatvorio. Otvaram vrata i ispred sebe ugledam curu koja je upravo izasla iz auta(UAZ nov novcat, nema mu packe) i kriknem SUPLAJZ!!!!!!!!!!!!!!! Cura zbunjena na trenutak zastane, okrece se u stranu u nadi da ce se dokopati ruba kuce, ali jedino cega se dokopala su puna ledja sacme. HVALA NA AUTU  MUHAHAHHA HAHAHAHHAHAHH AHHAHAHAHAHHAHAHAHH HAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHHAHAHAH HHAH

P.S.

Ubiti nekoga s dvocjevkom je tako jebeno dobar osjecaj, najbolji gun u igri. . . . . . . . . . . .

...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ja i par frendova prije 3 dana kupili igru, jako je zabavna, napeta i nikad mi nije bilo manje zao dati 30€ za igru, bio sam skeptican ali kad je legla super je...

Mozete me dodati na Steamu: Fallro

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gledam streamove na YT, zanimljivo al mi još nije jasno zašto nisu dodali claymore minu? 🤔

0 0 hvala 0
15 godina
Dex.pwn kaže...
Gledam streamove na YT, zanimljivo al mi još nije jasno zašto nisu dodali claymore minu? 🤔

Prevelik bi to cancer bio u igri ovog tipa.

Po mom mišljenju, dovoljno i ovako ima kampera i ovih onih beštija a što bi tek ekipa radila s gaymorom, pffff

Batllelog: sudy_freak
9 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Dex.pwn kaže...

Prevelik bi to cancer bio u igri ovog tipa.

Po mom mišljenju, dovoljno i ovako ima kampera i ovih onih beštija a što bi tek ekipa radila s gaymorom, pffff

Bas to, recimo na nekim modovima za armu su bile te mine, ali su ih na najpopularnijem modu king of the hill ukinuli jer jednostavno postaje pre frustrirajuce igrati. Zamisli kakv bi bio dolazak u neki krug sto se skupio u gradu, a tamo 20 igraca koji su sve minirali, neigrivo...

...
14 godina
odjavljen
Jednostavno ju staviti da je rijetka mina
17 godina

WORLD'S SNEAKIEST PLAY - Top 10 PUBG Plays of the Week - WBCW #200 (Best of 
Battlegrounds Highlight)

Onaj GOLF clip, kad lik izađe iz auta i sve poroka baš liči na aimbot...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice