PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
molnyi kaže...

Na Twitteru ti objavljuju kad će novi patch, za sad još ništa. Kroz tjedan - dva će biti monthly patch.

Znači stali su, bilo je svaki utorak mali patch za optimiziranje i svaki mj veliki sa novim stvarima i velikim optimiziranjem..,  očito učestala priča = pobrali pare i sad luftanje jaja polako

13 godina
VooDooZg kaže...
molnyi kaže...

Na Twitteru ti objavljuju kad će novi patch, za sad još ništa. Kroz tjedan - dva će biti monthly patch.

Znači stali su, bilo je svaki utorak mali patch za optimiziranje i svaki mj veliki sa novim stvarima i velikim optimiziranjem..,  očito učestala priča = pobrali pare i sad luftanje jaja polako

Ne bih se slozio sa tobom.Dosta su oni toga napravili u vrlo kratkom roku.I zato im skidam kapu.Istina,treba jos optimizacije,laga i nekih sitnijih in game elemenata popraviti.Ali trenutno kako igra radi/izgleda,je i vise nego dobro.Kada se malo osvrnemo na neke druge igre koje prodavaju mu*a pod bubrege.Barem nemaju DayZ Shitalone sindrom.

15 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

ako se ne varam bili su do jučer na godišnjem odmoru tak da ubrzo možemo očekivati neki patch :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako se ne varam bili su do jučer na godišnjem odmoru tak da ubrzo možemo očekivati neki patch :)

Tako je, i to su unaprijed objavili.

11 godina

Nezz jeste vidjeli do sada...

https://pubgmap.io/#1/-128/128

bf4: [G] hrka11
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 16:20 (hrka11).
Moj PC  
9 0 hvala 5
17 godina

Igram inače samo duo i squad, ali danas nije bilo nikoga online od ekipe pa sam bacio po prvi puta jednu solo.  

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Igram inače samo duo i squad, ali danas nije bilo nikoga online od ekipe pa sam bacio po prvi puta jednu solo.  

https://www.twitch.tv/videos/141506511

A kad te triba carriat onda ništa jel XDXD evo stari ona runda od sinoc još uvik mi nije jasno kako smo winali ovo al dobro 

17 godina

Ako si želite brzinski statistike pogledati van klijenta:

https://pubg.me/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kupio igru neki dan pa ako netko treba suborca za par ili team, pošaljite PM pa vas dodam na Steamu.

Tek se uhodavam pa molim samo ljudi sa strpljenjem 

0 0 hvala 0
14 godina

Stvarno koji je smisao Lvl3 backpacka ako to kasnije ne možeš kući ponijeti...

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...

Stvarno koji je smisao Lvl3 backpacka ako to kasnije ne možeš kući ponijeti...

Imao bi smisla kad bi u ruksak mogao staviti npr pancirku ili šljem koji ti redovito nahebe kad više nema šanse da buš novi našao ( pred kraj )  - ne vidim razlog zakaj u te vece nebi išla extra pancirka i šljem a u lv2 samo pancirka ili šljem,, drugog smisla nema nikakavog - maltene ti je samo nosivost pancirke dovoljna za do kraja..

i btw da pitam - da li se i vama cini da ACOG ( x4 ) scope totalno krivo pokazuje - pa ja s njim ništa ne mogu pogoditi, s x2 ili x8  gađam bez greške  !?!?

11 godina
VooDooZg kaže...

i btw da pitam - da li se i vama cini da ACOG ( x4 ) scope totalno krivo pokazuje - pa ja s njim ništa ne mogu pogoditi, s x2 ili x8  gađam bez greške  !?!?

Ista stvar kod mene...nema sanse da pogodim,ca x4 ciljam direkt glavu jos lik legne ispred mene jer nezz okle ga gadjem i nema sanse...od 5 metaka 1 ga rani,ja sam mislio da je do mene ali ocito nisam jedini.A ostali sve ok funkcionira.

bf4: [G] hrka11
17 godina

Meni je općenito ACOG u većini igara "nejasan", ali u PUBG je dodatno zbuggan, tj. izgleda da zeroing s njim ne štima baš najbolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma ni taj zeroing izgleda ne radi kak spada, još mi je najbolje na defaultnih 100m gađat u daljinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da čovječe, pazi ovo:

edit: tamo od 21sec

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 15:32 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzeo se PUBG pa ako tko zeli igrati dodajte me :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prva solo :D

Cijeli game nisam imao nista za raditi jer su svi vec u MB zauzeli pozicije.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Što se tiče ACOG-a meni se čini da je to problem sa EU serverima. Na US serverima mi još uvijek (i nakon EU hotfixa) daleko bolje i točnije registrira pogodke - dapače 4x mi je najdraži scope.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

offtopic:Kako upaliti twitch na tv?

1. Imaš smart TV koji podržava Twitch stream

2. na TV imaš spojen media player ili HTPC pa preko njega gledaš

3. TV imaš spojen na komp

4. streamaš sliku s kompa na TV preko mreže ako ti se TV može spajati na mrežu i podržava prihvat streama.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupio i igram PUBG ponukan streamovima naših decki na twittchu. Svaka čast deči, podrška, a kad se registriram, definitivno follow. Puno zanimljivije je u timu pa me slobodno dodajte. Ja ću primati metke umjesto vas i navlačiti protivnikadok vi skupljate killove, pravi timski igrač

Steam: zidovudin (discord također)

P:S. Jel postoji neki discord kanal s ekipom s buga ili slično?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 18:45 (zidovudin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zidovudin kaže...
P:S. Jel postoji neki discord kanal s ekipom s buga ili slično?

U temi BF1 ima BUGov discord kanal.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx

Nemam pojma dal ga likovi koriste za PUBG.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Dario_911 kaže...
Rhox kaže...

https://www.twitch.tv/videos/141506511

A kad te triba carriat onda ništa jel XDXD evo stari ona runda od sinoc još uvik mi nije jasno kako smo winali ovo al dobro 

Pa kada ne može proći večer da ja i ti ne dobijemo barem jednu partiju kada igramo zajedno. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
17 godina

Evo opet nekoliko uspješnih završetaka od zadnjih par dana:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Evo od neku vecer, jedna solo i dvije sa ekipom.

Ljudi kako igrate?

Ova pobjeda je bila kampanje, znaci ostalo nas 7 na kraju i ja sam se zabio u zbunj i cekao da se pobiju i onda samo upcao zadnjeg. , znam, ali jbg pobjeda se racuna :D

6 Kampanje do kraja
1 Sto vise killova
7 Pomjesano
0 Nesto trece
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Sve ovisi kako te krug tjera uglavnom se kampa samo ako ti krug ide u prilog i na tvoju stranu bar tako ja kad igram solo ili squad

16 godina
goodye kaže...

Evo od neku vecer, jedna solo i dvije sa ekipom.

Ljudi kako igrate?

Ova pobjeda je bila kampanje, znaci ostalo nas 7 na kraju i ja sam se zabio u zbunj i cekao da se pobiju i onda samo upcao zadnjeg. , znam, ali jbg pobjeda se racuna :D

Pa igra je survival između ostalog. Bitno je preživjeti do kraja, a ne ubiti 100 ljudi na serveru.

Kad god smo pobjedili ili sam pobjedio to je bilo jer sam uvijek razmislio prije nego sam pucao po nekome. Kad vidiš da se dvije ekipe rokaju, najbolje je pustiti da se pobijaju pa onda tek dokrajčiš preostale.

Nema ništa lame ako si ležao z žbunju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 12:35 (Jack Sparrow).
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

bilo bi na najjace da VSS Vintorez stave odmah bi mi igra bila 10x bolja - ali to su samo puste želje :(

čini mi se da je PSO scope ali 100x bude prije AN94 abakan, u najboljem slučaju bu Dragunov

17 godina

Kako ide rating na pubg?

Jel se gleda rank ili rating? I da li je rating bolje manji ili veci?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice