PES 2009 stvarno izgleda impresivno. Igrivost je kao i u svakom PES-u savršena, grafika predobra, a čak su se ove godine potrudili nabaviti i relativno velik broj licenci (inače jedini FIFIN adut). Čudi me kako netko tako savršenu igru može uspoređivati sa smećem od FIFE gdje je igrivost očajna i gdje nema teoretske šanse da pogodiš koje lice pripada kojem igraču. PES 2009 nastavlja kontinuitet kvalitete i ponovno sramoti FIFU, po tko zna koji put.
SOS
ti si valjda jedan na tisuću ljudi koji će reći da je FIFA bolja od PES-a.
Trubiš o nekakvoj fizici cijelo vrijeme, a da nemaš blagog pojma ni što je fizika. Trubiš i o j*benoj koliziji koja je toliko nebitan faktor, samo lijepo izgleda. Samo da se zna, tvoja famozna "kolizija" bolje izgleda u PES-u nego u FIFI.
I evo ti sada, žalio si se na recenziju Sporea, kako je Račić bio nedovoljno objektivan i sl., a sad ispadaš licemjer zato što braniš FIFU samo zato što se tebi sviđa, a ne želiš sagledati cijelu stvar objektivno.
Većina kritičara (barem oni nepristrani) će ti reći kako se FIFA već ohoho godina nije promijenila i da isto sranje prodaju već godinama.
Uostalom, po tvom pisanju se vidi da imaš oko 10 godina i da si totalno nezreo tako da nema smisla s tobom raspravljati...
Evo ovak, vidim da ovaj SOS stvarno nema pojma. Evo ovako SOS, ja mislim da ti nikad nisi igrao nogomet ili ga nemas pojma igrati. Eto, upravo to. Gle, evo recimo da u FIFA-i ima dobra fizika. Evo, i kak se to sad da primijetiti? Igra je doslovno drvena, igraci ne vrse medjusobnu interakciju da se to moze primijetiti, lopta leti ko najvece govno, ali isto tako je ogromna, tako da igracima dode do koljena. Aj samo pogledaj kad pogodis stativu/precku u igri... isuse koja sranje fizika lopte.
Iskreno, novi PES stvarno, ali stvarno je toliko dobar da mi dode da vristim kad igram - apsolutno je igri dao - SLOBODU. A FIFA... nemam rijeci. EA na FIFA-i nije mijenjao nista konkretno na PC-u od verzije 2005. U FIFA-i ima toliko skripti da su je mogli nazvati SKRIPTA 2009. FIFA je arkada za djecu, nema tu nogometnog stiha, nema osjecaja kao da igrate sa timom, nema tog faktora sa suigracima, jednostavno.. smece. Iako je to najbolja FIFA, to ne znaci da je bolja od PES-a. Cak i FIFA na PS3/XB360 ima tu drvenost i meni je to recimo smijesno kao osobi koja igra nogomet. Smijeh, smijeh...
SOS, da ne duzim, nemas pojma, i bolje se ispricaj ljudima za svoje gluposti sto pricas...
Svako ima svoje misljenje ali ja isto ne znam kako se nekom moze svidjati fifa, bar ne kuzim kako se znalcu nogometa moze svidjati fifa. Probo sam igrati fifu ali opet ne vidim nista dobroga u njoj ali bas nista to je tako mrtva igra. Isto mi dodje da se izrigam.
sta vrijede te licence fifi kad im je gameplay totalno glup.pes ima dobar gameplay to je najvažnije
@Armor: to sa kornerom sam preuvelicao, jer mi ionak djeluje smijesno. Uostalom, sto od mojih argumenata ne vrijedi za FIFA-u?. I da, neka FIFA ima taj gust sa licencama, kad mi nece pruziti gust igre i uvuci me u cari tih liga. Ustalom, uvjeri ti mene suprotno. I ja nisam na grafiku pucao u niti jednom svom postu... procitaj malo... A ti tu pricas o prezentaciji igre, a i za komentatore me ionak zaboli, jer oni ne utjecu na igru kao i grafika... "Uvjeri me suprotno!".
Svako ima svoje misljenje ali ja isto ne znam kako se nekom moze svidjati fifa, bar ne kuzim kako se znalcu nogometa moze svidjati fifa. Probo sam igrati fifu ali opet ne vidim nista dobroga u njoj ali bas nista to je tako mrtva igra. Isto mi dodje da se izrigam.

jel mi može netko poslat cd key za pes9 na mail molim vas!!!
zehnstein[et]gmail.com
dodajem i da uz dobar gameplay pes-a izaći će patch za licence
Ni jedna igrica nije loša,,,obadvije su vrhunske,,ali pes ima realniju grafiku po meni, i za ps3 je pes bolji,,
Ni jedna igrica nije loša,,,obadvije su vrhunske,,ali pes ima realniju grafiku po meni, i za ps3 je pes bolji,,
jučer instalirao cijelu igru i odlična je. plus: grafika, realnost, fizika lopte, licencirana repka, liga prvaka, become legend MOD...
Jel igra tko BE a LEGEND mod?....svi već znamo da je PES NAJNAJBOLJI, al evo nam i novi mod a slabo pričate dal igrate!!
Evo s kime ja igram....lol, kolko sam si sličan neznam :D!
Al to je prvi pokušaj, sad sam napravil puno bolje da se ovaj prijelaz uopčne ne vidi, al nisam bacil ss :(
ja sam igrao pes 9,i još ga igram,igra je odlična,fifa u zadnje 3 godine nije ni do koljena pes-u
PES 2009 je najbolja sportska igrica koju sam ikad igrao, ali jedini nedostatak je to sto su imena igraca i klubova pogresni!!!!
PES 2009 je najbolja sportska igrica koju sam ikad igrao, ali jedini nedostatak je to sto su imena igraca i klubova pogresni!!!!

SOS sta ti nisi mogo u jednom postu citira oba odgovora nego si moro napisat u dva??
A sto se tice nove FIFA-e igra je stvarno dobra, evo neznam kad sam zadnji put igro FIFA-u duze od 15min a po meni ipak zaostaje za PES-om, grafiku ipak ima bolju FIFA ali jos uvijek je igra nekako drvena a igraci bas i neprate akcije pa tako po tom pitanju je jos debelo iza PES-a.
Nevidim svrhe ove teme....samo prepirka, trabunjanje i spamanje bezveze!
SOS sta ti nisi mogo u jednom postu citira oba odgovora nego si moro napisat u dva??
A sto se tice nove FIFA-e igra je stvarno dobra, evo neznam kad sam zadnji put igro FIFA-u duze od 15min a po meni ipak zaostaje za PES-om, grafiku ipak ima bolju FIFA ali jos uvijek je igra nekako drvena a igraci bas i neprate akcije pa tako po tom pitanju je jos debelo iza PES-a.