PES 10 vs Fifa 10

poruka: 51
|
čitano: 10.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: PES 10 vs Fifa 10
captain_soap_McTawish kaže...

Češće igram PES 10 na PC of FIFE. Još nisam imao priliku probati igrati na kozolama. Zanima me gdje je bolje igrati na PC-u ili na konzoli?

fifa je bolja na konzolama dok je pes isto igrao ga ti na konzoli il pc-u 

naravno ako imas kvalitetan controller

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
BAD_BOY01 kaže...

Meni je xbox sr... zato sto je na njemu grafika kao da igram neku djecju igru. Tako da nikad ne mislim uzet xbox jedino mozda bolji pc ili PS 3 samo zato sto grand turismo nema na kompu i opet naravno pes.Viče

Ajmo ljudi sta ste stali.

i tebi je xbox sranje(djecje igre)...prvo malo nesto prouci prije nego nesto kazes...probaj fifu demo na ps3 pa onda reci dojmove..a i stavio sam ti video...

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
15 godina
neaktivan
milanji kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Meni je xbox sr... zato sto je na njemu grafika kao da igram neku djecju igru. Tako da nikad ne mislim uzet xbox jedino mozda bolji pc ili PS 3 samo zato sto grand turismo nema na kompu i opet naravno pes.Viče

Ajmo ljudi sta ste stali.

i tebi je xbox sranje(djecje igre)...prvo malo nesto prouci prije nego nesto kazes...probaj fifu demo na ps3 pa onda reci dojmove..a i stavio sam ti video...

Ovdje svako ima svoje misljenje i ja sam svoje reko.

16 godina
PES 10 vs Fifa 10

pa sta trazis misljenja od drugih ako imas svoje kojeg se drzis kao pijan plota...i kad tako postupas normalno da s tobom ne vrijedi nista raspravljati...imas youtube i vidi kakve su pile xbox i ps3...ako ti ih nema frend...a ne tu pricati...xbox grafika djecje igre ako ti mislis da je xbox nitendo wii varas se ... evo ti usporedba xbox grafike i ps3 razlikuju se vecinom u tonalitetu boja

a uostalom postoje teme xbox vs ps3 pa pogledaj..

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Može PES imat DX15 grafiku,ali fifa je fifa i uvijek će biti.

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

jednog dana kad nabavim plejku 3 definitivno kupujem fifu.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Ubedljivo PES!!Mnogo je bolji u svakom pogledu,aj sad da ne nabrajam zbog kojih razloga...:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

šta bi sad to trebalo značiti?

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
16 godina
pljeskavica kaže...

Ubedljivo PES!!Mnogo je bolji u svakom pogledu,aj sad da ne nabrajam zbog kojih razloga...:)

hahahahahhhahah

16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
al zagorec kaže...

šta bi sad to trebalo značiti?

Pa onaj ko je igra fifu godinama,za njega postoji samo fifa a ne pes,ustalom pes je za mene veliko s*anje,no svatko ima drugačiji izbor

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F
17 godina
PES 10 vs Fifa 10

preferiram fifu, puno je unapredovala od fife 2009.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PES 10 vs Fifa 10

Ako se misli na konzole fifa 10 je bolja od PES -a 2010, ako kod pc-a pes 2010 je daleko ispred fife.Kao prvo fifu za pc nisu uopce radili isti "ljudi" nego je posebno bio tim za konzole , a posebno za pc tako da je fifa 10 za pc ispala ništa više nego ka fifa 09 sa patchem za novu sezonu. Možda se i varam, ovo sam negdje pročitao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10
http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

FIFA je bolje u PESu nevolim kako se igrači kreču a tek kad pusti kroz noge loptu-aj dobro što je pusti al na svakom drugom dodavanju, dalje nema skoro ništa liga kolko ima valjda 5 licenciranih a još se uz to editiranjem nemože dodat nego zamjenit kao i stadioni

sačekajte još oko mjesec dana malo više pa kad izađe patch za FIFA-u sa 6 liga bivše države, bolji gemplay, nova trava... (www.fifa-regional.com) Smijeh

a kad smo kod tima koji radi FIFA-u za PC stari tim je otpušten i doveden je novi čovjek prije izlaska FIFA-e 10 tak da za FIFA-u 10 nije mogo puno uradit al nadam se da će za 11 sredit bar next-gen

FIFA-regional.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 23:55 (josiq).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 10 vs Fifa 10

da se nadovezem...novi covjek je Luke Didd...radio je fifu 10 na pc-u i nije napravio nista...a sad radi nadolazecu fifu za konzole...jos nisu rekli tko je producent za pc verziju..ako nije next generation...ili ne portiraju...nek ne rade nikako...nadam se da ce se pes 2011 pokazat u pravom svjetlu...pa cu ja na miru moci peglati nogomet na kompu kad spada..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

radio je FIFA-u 10 za PC a doso je 2 mjeseca prije izlaska a sta je mogo napravit za 2 mjeseca ??

FIFA-regional.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Evo samo da se nadovežem na ovo s Lukom Diddom, on je paralelno bio glavni producent i PC i PS2 verzije (čitaj isti engine) a ove godine nema PS2 verzije i ugovor je isteko s HB Studiom (nisam 100% siguran da se tako zvao) koji je radio obje inačice FIFE. Prema svim činjenicama logično je zaključiti da će EA ove godine portat nextgen verziju, no to je ipak EA i nikad se nezna šta bi moglo biti napravljeno. Ja osobno nemrem dočekat nextgen verziju za PC jer mi PES već ide na onu stvar al osuđen sam na njega jer FIFA vuče PS2 port još od 2004-e.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

moj izbor je PES ima najbolju simulaciju i grafiku mozda fifa ist nije losa simulacija ali je pes najbolji

broz@
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
broza kaže...

moj izbor je PES ima najbolju simulaciju i grafiku mozda fifa ist nije losa simulacija ali je pes najbolji

Ako te dvije igre uspoređuješ na konzolama onda sve što si prepisao PES-u ide fifi10.

15 godina
protjeran
broza kaže...

16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Zadnju fifu sto sa migrao je bila 08,sa frendovima..ono ponekad i...nije mi bilo lose,pa smo igrali pes 2010,super osim bugova sa prekrsajima i onog cijelodnevnog dodavanja protivnicke ekipe...a jucer uzmemo fifu 2010....strasno:(jad i cemer....grafika kao sa onih besplatnih igrica od 150mb,sucelje sve ok,ali grafika,ugao kamere...sve je ko k.....uvijek sam volio fifu poigrat ali ova 2010 je katasrofa!Govorim o PC verzijama

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice