PES 10 vs Fifa 10

poruka: 51
|
čitano: 10.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PES 10 vs Fifa 10

Pošto nema ni jedna tema o sukobljavanju te dvije danas najzustupljenije nogometne simulacije otvirio sam ovu temu. Stvorio sam ovu temu da komentirate i iznesete iskustva o njihovu radu. Predložite još neke sportske simulacije. Recite koja je bolja. Ne mislim samo na PC platformu već na sve općenito.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

pes 10 je bolji a naj sportska simulacija nba 2k10

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RE: PES 10 vs Fifa 10

Slazem se s kolegom iznad

17 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

pes 10-definitivno..

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

pc-pes na pcu fifa izgleda kao na sony 2 :P a na sony 3 i x360 je super igram kod prijatelja stalno super je!! kad bih usporedjivo ps3 pes i ps3 fifa igrao bih fifu.Naravno pes mi je nekako bolji al fifa na ps3 je super ima puno više finta,grafika je 10x puta bolja,fizika je bolja!

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 10 vs Fifa 10

Ja sam uvijek više prakticirao igranje na konzolama (pd ps1-ice do trojke), iako i na računalu znam prašit (tim više jer sam ostao be svih konzolaSmijeh). Za mene je uvijek konamijev nogomet uvijek bio pojam. Otkad sam zaigrao prvi put winning eleven na fifu sam zaboravio. Dakle, za mene je PES najjači nogomet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

pc-pes na pcu fifa izgleda kao na sony 2 :P a na sony 3 i x360 je super igram kod prijatelja stalno super je!! kad bih usporedjivo ps3 pes i ps3 fifa igrao bih fifu.Naravno pes mi je nekako bolji al fifa na ps3 je super ima puno više finta,grafika je 10x puta bolja,fizika je bolja!

ja nikad ne bi odabrao fifu umjesto pesa

po mom mišljenju,fifa  teži arkadi a pes simulaciji nogometa

a ja volim što realnije,znači moj glas ide pesu

a svatko ima svoj ukus,da svi vole isto onda se ne bi ni pravilo toliko različitih igrica xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 23:27 (patch123).
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

evo ja takodjer dajem glas pes-u,i ja sam kao mnogi poklonik konzola sto se tice nogometa,od ps1 pa do danasnje ps3.Cool

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Definitivno PES

Pocevisi od zadnjeg na PSOne PES2 pa do PES10 Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Pes je definitivno najbolja sportska igra. Jos sa patchem 1.7 ga je milina igrat. A u fifi mi se nesvida gameplay, igraci se krecu koda da u guzici imaju stap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

PES       FOREVER!!!!!!!!!!

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PES 10 vs Fifa 10

PES dok sam imao dvojku svaki dan s frendovima svi naslovi

bilo je turnira

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Na PES sam se naviko, lijepa grafika, fizika igre je odlicna.. S druge strane pak fali im 60% klubova ako ne i vise, dresovi krivi itd.. jest da postoje patchevi al sta uzet igru ako nema "prave" klubove.

FIFA ima sve to, grafika joj je ocajna na pc-u (Trava kao da je iz Super maria :D ) i fizika igre mi nije nesto..

Want me to Google that for you?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

FIFA, godinama vjeran :)

Arsenal 4EVER

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cesc kaže...

FIFA, godinama vjeran :)

Ista stvar!!!

FIFA je FIFA...

na trojci ubijaa...Cool

moj glas također dobiva FIFA..

a da ne otvaram novu temu imam pitanje...

dali ja mogu ako imamo 4 joysticka igrat 2 na 2 fifu?

HVALA

15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

FIFA na konzolama je priča za sebe i ne da nema konkurencije nego PES prema njoj izgleda smješan, dok na pc-u FIFA ne koristi next-gen engine i sveukupan dojam je jadan stoga na PC-u PES definitivno. Nešto se sad šuška pošto izlaci nova FIFA Online koja je besplatna i koristi stari engine i pošto nema WC igre na PC-u da se sprema NextGen verzija za komp. TO BI BILO PREDOBRO!!!

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Na konzolama Fifa je puuuuuno bolja,al na PC-u PES razbija

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Nemam pojma za PES nikad nisam igrao na kompu a FIFU sam igrao i igram na kompu doduše malo stariju verziju 08 ili 09 neznam točno neda mi se pogledat pa glasam za FIFIcu haha

15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Pes 10 naravno. U Fifi mi se nesvidja grafika sve blijesti i izgleda kao neka djecja igrica. A u Pes-u je sve realno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BAD_BOY01 kaže...

Pes 10 naravno. U Fifi mi se nesvidja grafika sve blijesti i izgleda kao neka djecja igrica. A u Pes-u je sve realno.

to ti sam na pc verzije

na ps3 i xbox fifa izgleda ko sasvim druga igra i owna pes

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Pes naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BAD_BOY01 kaže...

Ja sam na PS2 probo igrat Fifu i odma se vratio na Pes, nema veze kaj nije napredan ko na trojci i kompu...

Na kompu jedini nogomet koji imam je Fifa 98 >_> tak da nemogu rec...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 18:30 (Don Strongtoni).
16 godina
IN_trance001 kaže...

FIFA na konzolama je priča za sebe i ne da nema konkurencije nego PES prema njoj izgleda smješan, dok na pc-u FIFA ne koristi next-gen engine i sveukupan dojam je jadan stoga na PC-u PES definitivno. Nešto se sad šuška pošto izlaci nova FIFA Online koja je besplatna i koristi stari engine i pošto nema WC igre na PC-u da se sprema NextGen verzija za komp. TO BI BILO PREDOBRO!!!

to bi bilo super...ali prema svemu sprema se klinac i nece biti fife 11 za komp...onaj Moore seronja nastoji sve sport igre skinuti s kompa...nba i nhl je vec skinio izgleda je dosla i fifa...i ako ne misle raditi novu kao ng...mogu slobodno...

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Biti će FIFA11 za PC sigurno, priča se dosta na forumu o desetko o tome (pc sekcija). Za sada se ne planira za ps2 a to bi značilo da se prestaje koristi stari engine što je dobro za pc. Inače fifa11 će se službeno najavit nakon wc-a pa čekamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pc sekcija foruma je mrtva...dolaze samo oni s problemima i zalbama na fifu...nitko jos nigdje nije napisao da ce izaci za pc...onaj Luke Didd se povukao u misju rupu nakon sto je izasla ova trenutna...

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

inace na kompu imam instalane obadvije igre ali FIFU igram samo kad mi dođu frendovi iz razreda jer oni su najveci fanovi fife 10. Inace uvijek igram PES. Pes ftw, ali nisam mogao vjerovat kad sam vidio razliku u FIFA 10 na PC i na PS3. Na PS3 je nezamislivo dobra i da imam PS3 kupio bih FIFU a ne pes. uglavnom pes for pc, fifa for ps3.

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

U pesu je bolja grafika i realnija je igra.Kod fife mi je jedino dobro sto ima vise klubova i liga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
BAD_BOY01 kaže...

to ti sam na pc verzije

na ps3 i xbox fifa izgleda ko sasvim druga igra i owna pes

Meni je xbox sr... zato sto je na njemu grafika kao da igram neku djecju igru. Tako da nikad ne mislim uzet xbox jedino mozda bolji pc ili PS 3 samo zato sto grand turismo nema na kompu i opet naravno pes.Viče

15 godina
neaktivan
PES 10 vs Fifa 10

Ajmo ljudi sta ste stali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 10 vs Fifa 10

Češće igram PES 10 na PC of FIFE. Još nisam imao priliku probati igrati na kozolama. Zanima me gdje je bolje igrati na PC-u ili na konzoli?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice