Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Molim te... Do sada sam se žalio na 3 heroja, DVA, Pharah i Genji, nisam se žalio na Roadhoga kad ste kmečali kako je OP, niti na Bastiona kad ste plakali da je neuništiv niti na soldiera kad ste prosipali suze da je 20 dmg-a previše niti na iti jednog drugog heroja.

Zašto? Pa zato što su ta tri heroja bili univerzalno OP, na svakoj mapi, u svakoj situaciji, bez reliable countera i strategije. Svi ostali koji su naginjali prema OP strani tijekom povijesti ove igre imali su ograničenja ili po mapama, kompozicijama, gamemodovima, counterima itd. Ova tri to nikad nisu imala.

1. Dva je zasluženo nerfana

2. Pharah se je malo izgubila u meti zbog svih silnih promjena u igri: a) Štitovi i Orisa su ponovno u modi; b) Dva je mnogo bolji Pharin counter nego prije; i vjerojatno najznačajnije c) Mercy sada ima pametnijeg posla od babysittanja Phare. Iako, još uvijek držim da je Pharamcy kombinaciju u svim rankovima ispod Diamonda mnogo lakše odigrati nego kontrirati.

3. Genji KONAČNO ima kakvog-takvog countera u Junkratu i njegovim minama pa sada više nemože uletati u neprijateljsku momčad i riješiti nekoga već mora malo koristiti mozak - nešto po čemu Genji igrači nisu baš poznati.

Je li Mercy OP prema ostalim healerima - naravno da je. No zato u svakom timu postoje dva slota za healere, jedno je za Mercy, drugo birajte što hoćete, neznam u čemu je problem... Osim toga, već sam rekao MERCY je dedicated healer, ona nikoga ne ubija niti radi damage, njezina OP strana se ne ispoljava u killovima i zbog toga meni to ni približno ne smeta poput OP DPS-ova ili dive tenkova kojima je primarna funkcija da ubijaju protivnike.

Znači za one koji ne kuže:

1. Mercy je OP = wow, govoriš kao da će nas ona sve pobiti,  moramo i mi imati Mercy u momčadi, a ako nju prvu ubijemo čak je ni mi nemoramo igrati, ništa strašno

2. OP DPS = jel ga tko zna igrati? Ne! E jebiga, disconnect....

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Overwatch (Blizzard studios)
https://www.invenglobal.com/overwatch/articles/2227/whats-the-deal-with-one-trick-mercy-players-and-inflated-sr

Odlican clanak o Mercy mainovima i njihovom "neobicnom" i abnormalno brzom napredku u ladderu tj kako prosjecan igrac sa Merc dospije visoko.

Navodno krivac za sve je "individual performance system" koji ima utjecaja na to koliko se na kraju meca odbije ili dobije dodatnih sr bodova. Problem sa Mercy je sto su metrike koje se cijene u njenom slucaju blesavo postavljene tj sistem ne moze razaznati dobar mercy play, on gleda neke genericke brojke do kojih svaki jazavac moze doci, lose je sto i nakon izgubljene partije Mercy igraci na taj nacin nafilaju svoj personal rating pa ne gube toliko sr bodova. To su u clanku objasnili neki pro igraci i streameri, doslovce ima slucaj gdje covjek sa win rejtom manjim od 50% dode do 3k+ sr igrajuci iskljucivo Mercy.

U kratko to je poznati problem gdje Mercy minovi na taj nacin dolaze do rankova koje inace ne bi vidjeli nikad pa ni tad. Upravo zato se ukida personal sr adjustment od diamonda na vise, a po meni bi svugdje trebalo biti tako.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
war3_tft kaže...
https://www.invenglobal.com/overwatch/articles/2227/whats-the-deal-with-one-trick-mercy-players-and-inflated-sr

Odlican clanak o Mercy mainovima i njihovom "neobicnom" i abnormalno brzom napredku u ladderu tj kako prosjecan igrac sa Merc dospije visoko.

Navodno krivac za sve je "individual performance system" koji ima utjecaja na to koliko se na kraju meca odbije ili dobije dodatnih sr bodova. Problem sa Mercy je sto su metrike koje se cijene u njenom slucaju blesavo postavljene tj sistem ne moze razaznati dobar mercy play, on gleda neke genericke brojke do kojih svaki jazavac moze doci, lose je sto i nakon izgubljene partije Mercy igraci na taj nacin nafilaju svoj personal rating pa ne gube toliko sr bodova. To su u clanku objasnili neki pro igraci i streameri, doslovce ima slucaj gdje covjek sa win rejtom manjim od 50% dode do 3k+ sr igrajuci iskljucivo Mercy.

U kratko to je poznati problem gdje Mercy minovi na taj nacin dolaze do rankova koje inace ne bi vidjeli nikad pa ni tad. Upravo zato se ukida personal sr adjustment od diamonda na vise, a po meni bi svugdje trebalo biti tako.

Mislim da su nerfali to vec odavno... Odnosno da nije vise tolko lako dobiti visoki rank s Mercy... Ali i dalje ostaje matchmaking problem u smislu da su neke igre unaprijed izgubljene ako jedan tim dobije 4 mercy maina (koji uglavnom ne mogu odigrati nista drugo na toj razini na kojoj jesu), a drugi bude dobro balansiran. Ne znam koje je rjesenje za to, mozda neki role select pa da matchmaker pokusa postici 2-2-2 kompoziciju... ali onda bi tenkovi i healeri imali instant igre, a DPS queue od 45 min za jednu igru :P

11 godina
war3_tft kaže...

Ma kakvi to su podatci informacije i misljenje svakoga pro igraca sigurno nije do toga nego je Wook odjednom u ovoj sezoni nakon switcha na mercy i junka postao 3.2k rated igrac ;)

Uglavnom i ja sam odlucio ne flexati nista vise igram 76,Hoga,Pharu,Widow zavisno od enemy team compa flexam 7 sezona i duvam ga dok 1 tricsketri easy modaju do +3k.

14 godina

I ja sam odlucio da kao necu vise flexati, ali eto moram ako zelim imati ikakve sanse za pobjedu... jucer placementi 1-3, ono nenormalno kakvu ekipu dobivam. instant 5 dps lockova, ja lockam Hanza zadnji... i nitko nista, svi se ponasaju kao da je quick play... prebacim na mercy da bar neku sansu imamo, imao sam 20k healinga na kraju partije i ipak smo izgubili, najvise radi idiota koji je bio Widow od pocetka do kraja i dobio je ukupno 2 killla a umro 20 puta jer su ga counterali i jos se i sam pozicionirao na najretardiranija moguca mjesta (tipa usred protivnickog tima)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čitam ovdje i sami top 500 igrači, svi s kojima igraju invalidi, njubare.

Pa dajte se skupite šestorica i budite top 6 igrača u EU zoni.

OP ovo, OP ono, trollovi, njubare, ja sam uvijek na 100%....

Za vas je ljudi quake3arena. Force models, i svi isti, sa istim oružima.

U ovakvim igrama će uvijek nešto biti lakše a nešto teže, jedino kmečanje se ne mjenja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Dr. Zoidberg kaže...

čitam ovdje i sami top 500 igrači, svi s kojima igraju invalidi, njubare.

Pa dajte se skupite šestorica i budite top 6 igrača u EU zoni.

OP ovo, OP ono, trollovi, njubare, ja sam uvijek na 100%....

Za vas je ljudi quake3arena. Force models, i svi isti, sa istim oružima.

U ovakvim igrama će uvijek nešto biti lakše a nešto teže, jedino kmečanje se ne mjenja.

Daj kad vec trabunjas izvuci nam quotove tko ovdje osim delusional Wooka misli da je neki armchar dev ?
Ne pricamo sta je lakse a sta teze naravno da ce biti toga hvala sto si nam oci otvorio pricamo o likovima i ablitijima koji nisu tezi ili laksi nego su naprosto overpowerd i treba ih ili remove ili smanjiti duration ili efekt koji rade.
Vecina nas isto ovdje diskutuje o igri rijetko tko "kmeci" a ako cemo o kmecanju ovo sto si ti napisao nije nista bolje od toga kmecanja koje si naveo.

17 godina
neaktivan
Wack kaže...

Daj kad vec trabunjas izvuci nam quotove tko ovdje osim delusional Wooka misli da je neki armchar dev ?

Referirao sam se više na prošlu stranicu, i manje više većinu postova kod placement faze gdje je solidna količina žući prolivena na "ja uvijek dobijem debile u timu".

Ali imaš pravo, neću zagađivati ovu temu svojim trabunjanjem.

12 godina
neaktivan

bravo zoidberg svaka na mjestu

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ja sam soloq došao do 3281 sr bez da mogu s Mcreem headshotati Winstona pa si ti sad misli tko je ovdje zapravo deusional.

Dr. Zoidberg kaže...

Referirao sam se više na prošlu stranicu, i manje više većinu postova kod placement faze gdje je solidna količina žući prolivena na "ja uvijek dobijem debile u timu".

Ali imaš pravo, neću zagađivati ovu temu svojim trabunjanjem.

Neznam zašto igrače toliko pogađa placement. Vidim i po forumima i ovdje se stalno masa ljudi žale gdje su smješteni nakon placementa. Već je milijun puta objašnjeno kako funkcioniraju i zašto postoje placementi, ali i dalje su ljudi razočarani kojim god da brojem dobiju kao da im o tome ovisi cijela sezona.

Nemoj da te Wackovi i slični otjeraju od daljnjeg pisanja jer na takav način oni pobjeđuju, ako nema nikoga da ih proziva za njihove gluposti onda ovdje sve mogu prodavati pod istinom. Dok god su ljudi poput mene aktivni nitko zalutao na ovu temu neće biti obmanut njihovim izmišljotinama....

13 godina
protjeran

Sto se placementa tice tu se slazem, nema se tu sta previse filozofirati, statistika je sve to i na kraju nakon odredenog broja gejmova svatko zavrsi tamo ili barem blizu gdje mu je i mjesto.

Tvoj problem je sto si teski dunning-kruger slucaj i ne zelis prihvatiti cinjenice o Mercy mainovima koji su ti pred nosom i o kojima bruji cijeli community.

12 godina

Koliko je taj matchmaking sjeban dokazuje ovo znaci prije tjedan ili dva digao sam se u jednom danu za 250sr odmah sam ovom jednom pricao da se bojim prvog poraza jer ja sam imao nekih 10 pobijeda za redom i sistem me je najvjerojatnije prepoznao kao smurf-a, da kao netko boosta mene a zapravo sam ja igrao  i kad prvu izgubim pocet ce me stavljat sa debilima tako da me vrati na rank na kojem sam bio prije boostanja. Sto se i na kraju desilo sa 2900 sam grunuo na 3150 pa sam nazad pao na 2900. Ti svi porazi sto sam imao bili su jad i bijeda tri puta su mi leavali game, imao sam lucia koji je stalno skakao sa mape jer je jedan lik igrao hanzu, svi trce sami nema regroupa, trcanje na neprijateljski spawn kad se dobije jedna bitka (to mi je uvijek bilo fascinatno koliko se njima podigne ego do neba kad uspijemo napraviti jedan wipeout dok oni nas cijeli game guze nema mi logike) itd. Tek kad me vratilo na sr kojeg sam imao prije tog skoka poceo sam dobivat normalnije matcheve gdje je igra imala smisla i gdje mi je bilo zabavno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Mercy uskoro odlazi u povijest... Valkyrie ce trajati 15 sec, brzina Guardian Angela za vrijeme Valk -50%, maknut je dodatan charge resurrecta i resurrect vise nije instant. Dakle Valkyrie vise nece imati nikakav utjecaj na resurrect.

Ostaje za vidjeti kako ce se to odraziti na D-wookov SR :)

I Junk dobiva mali nerf, odnosno mina ce imati damage faloff, radit ce pun dmg samo ako je direktni pogodak, a sve manje sto si dalje od same eksplozije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

What was the "Venice Incident"? [Overwatch Lore]

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Kako Mercy i Junk dobivaju nerf ljudi nas highest rated bug.hr igrac i najbolji igrac Balkana koji ima insajder info i cak neke manje odluke u vezi balansa u Blizzardu one and only DR.WOOK !!!! nam je garantovao da ce nerfati genjija,tracer i pharu dok su Mercy i Junk potpuno balansirani i mi gubimo od njih jer nismo high skill rated pro´s kao Wookster nas.

Kako mi je kava fina i slatka bila jutros dok sam citao ovo,i sad samo cekam njega sa jos jednim wall of text proljevom da nam objasni kako su pro igraci i blizzard u krivu i napise nam zasto je to.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
Ostaje za vidjeti kako ce se to odraziti na D-wookov SR :)

Isto kao i kod svakog drugog igrača kad mu glavne heroje nerfaju u međuzemlje...

No, ovaj moj career high je i tako mnogo više nego što sam ja očekivao i više od većine ovdje scrubova koji misle da znaju nešto o igri...

Da bi potencijalno dosegao Masters, trebao bi mi još jedan Junk i Mercy buff, ali nažalost sad ćemo se kretati u suprotnom smjeru...

11 godina

Ti ako ikada dodjes do Mastersa ja cu quitati OW,nisi ni te 3.2k zasluzio ali eto imas ih suti molim te kakav ti i masters ne znas genjija ni tracer counterati u goldu,master genji i master tracer bi te pojeli za dorucak i samo bi jos vise bitchao na forumu kako su OP.

Mercy i junk ZASLUZEN nerf to ti NISU main heroji lazes druge sezone si ako me sjecanje sluzi igrao potpuno druge heroje kad si uzeo OP smece igrati vidi cuda "peaked si" kao i svaki ostali scrub koji nije znanjem i zeljom i trudom stigao da ranka nego igrajuci shit Emode OP heroje.

PS:Kukavico kad me scubrom nazivas bar odgovori na 1v1 duel za novac svaki put izbjegavas odgovor jer znas da bi bio unisten potpuno ali volim od kad si na 200 ratinga vise od moga career high dosao kako si se samo digao kao da si ista drugo osim left click mercy i spamrat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 12:49 (Wack).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Wack kaže...

Kako Mercy i Junk dobivaju nerf ljudi nas highest rated bug.hr igrac i najbolji igrac Balkana koji ima insajder info i cak neke manje odluke u vezi balansa u Blizzardu one and only DR.WOOK !!!! nam je garantovao da ce nerfati genjija,tracer i pharu dok su Mercy i Junk potpuno balansirani i mi gubimo od njih jer nismo high skill rated pro´s kao Wookster nas.

Kako mi je kava fina i slatka bila jutros dok sam citao ovo,i sad samo cekam njega sa jos jednim wall of text proljevom da nam objasni kako su pro igraci i blizzard u krivu i napise nam zasto je to.

Jel sam ti ja kriv što gubiš od random lansiranih granata koje idu 2kmph?

Ja se zalažem za nerfanje heroja koji svojim abilityima mogu satrati protivnika u par sekundi, a ne na heroja koji ovisi o pukoj sreći dal će koga slučajno pogoditi granatom lansiranom u zrak....

9 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ti ako ikada dodjes do Mastersa ja cu quitati OW,nisi ni te 3.2k zasluzio ali eto imas ih suti molim te kakav ti i masters ne znas genjija ni tracer counterati u goldu,master genji i master tracer bi te pojeli za dorucak i samo bi jos vise bitchao na forumu kako su OP.

Mercy i junk ZASLUZEN nerf to ti NISU main heroji lazes druge sezone si ako me sjecanje sluzi igrao potpuno druge heroje kad si uzeo OP smece igrati vidi cuda "peaked si" kao i svaki ostali scrub koji nije znanjem i zeljom i trudom stigao da ranka nego igrajuci shit Emode OP heroje.

PS:Kukavico kad me scubrom nazivas bar odgovori na 1v1 duel za novac svaki put izbjegavas odgovor jer znas da bi bio unisten potpuno ali volim od kad si na 200 ratinga vise od moga career high dosao kako si se samo digao kao da si ista drugo osim left click mercy i spamrat.

Kakvi su ovo izgovori za svoj neuspjeh? Što si ti, 3. razred osnovne škole?

Normalni judi neće druge ljude osuđivati jer su postali uspješniji iskoristivši istu priliku koja se i njima pružala...

Slobodno se javi kad pređeš 3.3 k i ovdje možeš napisati da si bolji od mene, a ja ću to i potvrditi. Sve do tada možeš trabunjati koliko hoćeš, ali rating kaže da sam ja bolji OW igrač od tebe i to nemožeš spinati verbalnim napadima i vrijeđanjem.

Znači evo, ako pređeš moj career high ja ću biti čovjek i čestitati ću ti i priznati da si bolji igrač za razliku od tebe koji od kad sam spomenuo svoj najbolji rating samo vrijeđaš napadaš i pričaš gluposti koje nemaju veze s istinom....

14 godina
D-wook kaže...

Ja se zalažem za nerfanje heroja koji svojim abilityima mogu satrati protivnika u par sekundi, a ne na heroja koji ovisi o pukoj sreći dal će koga slučajno pogoditi granatom lansiranom u zrak....

LOL jer Junk nimalo nema najop i najveci burst damage u igri sa double retard-minom? ono dodes mu na 10 metara i mrtav si instant, bez mogucnosti za counter. Jel ti kuzis kolko si licemjeran i kontradiktoran u svakoj svojoj izjavi?

D-wook kaže...

Slobodno se javi kad pređeš 3.3 k i ovdje možeš napisati da si bolji od mene, a ja ću to i potvrditi. Sve do tada možeš trabunjati koliko hoćeš, ali rating kaže da sam ja bolji OW igrač od tebe i to nemožeš spinati verbalnim napadima i vrijeđanjem.

Znači evo, ako pređeš moj career high ja ću biti čovjek i čestitati ću ti i priznati da si bolji igrač za razliku od tebe koji od kad sam spomenuo svoj najbolji rating samo vrijeđaš napadaš i pričaš gluposti koje nemaju veze s istinom....

Bolji si od njega Mercy igrac. Ali bi te on vjerojatno unistio sa 98% rostera i u 1v1, i opcenito u 6v6 ce sigurno vise doprinositi timu nego ti koji ne mozes pogoditi niti nepomicni zid. Dakle ako je on u 98% slucajeva bolji, onda je sveukupno bolji. Nije sve u ratingu. Mogu ja za 100 eur kupiti boost u Master pa se kurciti ovdje da sam najbolji jer imam najveci rating.

11 godina

Kao sto ti Minn rece bolji si Mercy od mene sigurno ostali suppovi osim Lucia bi te unistio,o DPS duelima da i ne pricam ti o zrelosti ne pricaj jer meni da 20-30 ljudi u ovih godinu dana kaze da nemam pojma o igri ja bi se zamislio bar na sekundu dali su u pravu. 

Ne govorim ja lazi nikakve jesi ti neuk ili ne znas citati jel vidis da su mercy i junk dobili nerf ? jel vidis da su OP znam tuzno je da svoj career high mozes zahvaliti samo sto si scrub koji igra OP heroje i tu si gdje jesi ne skillom i znanjem nego cisto jasuci OP val i surfajuci do 3.2 ili koliko vec ratinga.

I frajer po 4 ili 5 put ne odgovara jel zeli 1v1 duel ako i izgubim boze moj mozda naucim nesto jer ti bar po trabunjanju na forumu razimijes i znas svaki pick,metu i balans bolje od ikoga ovdje,ali cemu tipkati znam da neces odgovoriti nista :(

Cestitam imas veci broj na ekranu za 200 od lika koji flexa/filla i igra sve rollove i ima 35 do 50 odigranih partija po sezoni napsremih tvojih +450 u sezoni 7,da ne radim fizicki zajeban posao i ne dolazim kuci zdrobljen i u bolovima bas bi ovu sezonu volio odigrati bar 400 partija u competative kao i ti i iako sam sirotinja koja zivi od plate do plate usudio bi se cijelu mjesecu platu staviti da cu na kraju sezone zavrsiti na vecem ranku od tebe,ali ovako kakvo je stanje (sto nije tvoja krivica naravno) nema sanse da upijem odigrati 400-500 partija u 1 sezoni ali ako vrijeme i zdravlje ikada dopuste taj broja partija po sezoni budi siguran da ces prvi koji se to znati jer ne kazem da bi bio veci rank od tebe i da uspijem toliko odigrati OW comp ne zavisi samo od mene niti sam toliko dobar da solo carrijam kao DPS ali bas bi volio vidjet koji bi mi rank na kraju bio sa tolikim farmom poput tvoga jedina razlika je ja igram heroje koji su fun i koliko toliko high skilled a ne spamrata i mercy sa god ultom od 20 sec trajanja al nece jos dugo 

Edit evo tocni brojevi mojih competative sati:

S1=23 sata season high 60 (tada se u s1  tako racunalo ne znam koji je to rank mislim da je plat)
s2=20 sati CRH 2745
s3=19 sati CRH 2904
s4=22 sata CRH 3006
s5=9 sati CRH 2924
s6=11 sati CRH 2838
s7=21 sat CRH 2876
S8 trenutacno 5 sati CRH 2597 

Sve moje sezone kad zbrojim nemam ni blizu kao ti u s7  i najbolje sto si uspio vs lika od 33 godine i hronicnom reumom je 200-300 poena vise ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 13:33 (Wack).

0 0 hvala 0
12 godina

Ja mislim da po 1vs1 ne mozez zakljuciti jesi li bolji od drugog ili ne jer competetive i 1vs1 su sasvim razlicite stvari. Lik koji je prije stalno igrao CS i ima prejeben aim najveci mu je rank bio 2600 dok jedan drugi lik je dosao do 3600. Kad smo igrali 1vs1 taj sto je igrao prije CS poderao nas je sve 4:1 ili 5:0 i onda bi vi svi rekli da je ovaj sto je dosao u master losiji igrac od ovoga sa 2600 sto nije istina jer u competetive se ne gleda samo aim vec teamwork i pozicioniranje sto ovaj od 2600 ocito nema. Ovaj sto je dosao do mastera bio je pharah,reaper i ana main.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The_K kaže...

Ja mislim da po 1vs1 ne mozez zakljuciti jesi li bolji od drugog ili ne jer competetive i 1vs1 su sasvim razlicite stvari. Lik koji je prije stalno igrao CS i ima prejeben aim najveci mu je rank bio 2600 dok jedan drugi lik je dosao do 3600. Kad smo igrali 1vs1 taj sto je igrao prije CS poderao nas je sve 4:1 ili 5:0 i onda bi vi svi rekli da je ovaj sto je dosao u master losiji igrac od ovoga sa 2600 sto nije istina jer u competetive se ne gleda samo aim vec teamwork i pozicioniranje sto ovaj od 2600 ocito nema. Ovaj sto je dosao do mastera bio je pharah,reaper i ana main.

Zavisi ako igras DPS sigurno mozes zakljuciti tko bolji aim ima ali slazem se u principu si u pravu jer ovo je 6v6 timska igra to stoji.

12 godina

Evo dosao sam pijan doma i kad takav dodjem najcesce igram dps-a i probam ovog junka ajme tek sad kuzim koliko je op to govno od heroja ta mina pa sva sreca da je dobio nerf jer to nije humano kako sam ja unistavao jadne ljude. Neki lik nam livao game kad smo gubili 1:0 ja switcha sa hilera na pharu sve sam ih bacao u rupu tamo kod one mape na lijang toweru drugu rundu mi bacili teski counter mccree soldier dva ja switchao u junka i sve ih poklao i na kraju dobili partiju sa 5 igraca hahaaha

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 2:14 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Sto vise razmisljam o tome to sam odlucniji genji definitivno treba dobit nerf. Trebaju smanjit damage dasha jer pre op je ability a tako lako ga je iskoristiti i prelako koljes ljude stime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

prestani razmisljat kad ti ne ide

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
12 godina
WukongFtw kaže...

prestani razmisljat kad ti ne ide

Svatko ima pravo na svoje misljenje isto kao sto sam mislio da junk treba dobit nerf na minu tako mislim da genji treba dobit nerf na dash

9 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

1. LOL jer Junk nimalo nema najop i najveci burst damage u igri sa double retard-minom? ono dodes mu na 10 metara i mrtav si instant, bez mogucnosti za counter. Jel ti kuzis kolko si licemjeran i kontradiktoran u svakoj svojoj izjavi?

2. Bolji si od njega Mercy igrac. Ali bi te on vjerojatno unistio sa 98% rostera i u 1v1, i opcenito u 6v6 ce sigurno vise doprinositi timu nego ti koji ne mozes pogoditi niti nepomicni zid. Dakle ako je on u 98% slucajeva bolji, onda je sveukupno bolji. Nije sve u ratingu. Mogu ja za 100 eur kupiti boost u Master pa se kurciti ovdje da sam najbolji jer imam najveci rating.

1. Vidi se da ne igraš Junka i da zato neznaš što pričaš i zato ti se njegov double mine i čini OP. Slobodno dođi u diamond i igraj Junka protiv Soldiera, Mcreea, Phare, Hanza itd... pa ćeš vidjeti koliko ti te dvije mine pomažu, toliko da ih iskoristiš da pobjegneš ća prije nego što te satru. Da bi te dvije mine bile iskoristivo oružje kojim možeš nekoga solo rasturiti u 2 sekunde, mora biti zadovoljena MASA uvjeta. 1. Protivnik mora biti glup da uleće među vas i tebe dok igraš Junka; 2. Obje mine moraju biti dostupne; 3. Moraš ga pogoditi sa obje mine dok obadvojica letite zrakom od pushback efekta....Usporedimo to sa npr. Genjiem koji jedino što treba jesu svi dostupni abilityii da bi uletio među 6 neprijateljskih igrača, satrao nekog squishija u 2 sekunde i pobjegao ća. Ali ne, mine su OP jer ljudi idioti masovno ulaze u Junkov effective range gdje ih onda on more satrati. Pa to je isto kao kad kažeš da je Symmetra OP jer ulećeš u njezine turrete i u dosegu si njezinog beama... Idiotizam na kvadrat, žao mi je za to nema druge riječi. Junk ima MASU countera, a kroz sve rankove ima jednog countera koji ga satre bez problema, a to je Pharah.

2. "Nije sve u ratingu" - još jedan izgovor za slabiji sr od nekoga drugoga, u redu sa izgovorima poput "dobivam idiote u timu", "ljudi neznaju osnove" itd... Stylosine gluposti možeš prodavati djeci od 12 godina, ovdje ti na to nitko neće pasti. SR je jedina službena metrika kojom se mjeri kvaliteta pojedinog igrača, ali vidim da vama to ništa ne znači jer je i dalje pokušavate, bezuspješno, diskreditirati i kao jedini relevatni podatak umjesto sr-a progurati svoje osobno mišljenje...

Na ovo da za 100 eura možeš kupiti boost nema smisla odgovarati jer onda ne samo da bi lagali i varali ovdje na forumu nego već bi to učinili i u igri i potrošili novac za to - no u HRV su ljudi i tako zaboravili što je to moral i poštenje pa se nebi ni čudio da netko ovo napravi. Dao sam svoj OW profil koji ste detaljno proučili i rastavili na proste faktore svojim stručnim mišljenjima - očito je da nisam boostan, niti se qurčin svojim rankom već sam to počeo spominjati jer onaj Wack tupi svoje i gori je od libtarda na raspravi o abortusu i referendumu o braku.

Wack kaže...

1. Kao sto ti Minn rece bolji si Mercy od mene sigurno ostali suppovi osim Lucia bi te unistio,o DPS duelima da i ne pricam ti o zrelosti ne pricaj jer meni da 20-30 ljudi u ovih godinu dana kaze da nemam pojma o igri ja bi se zamislio bar na sekundu dali su u pravu. 

2. Ne govorim ja lazi nikakve jesi ti neuk ili ne znas citati jel vidis da su mercy i junk dobili nerf ? jel vidis da su OP znam tuzno je da svoj career high mozes zahvaliti samo sto si scrub koji igra OP heroje i tu si gdje jesi ne skillom i znanjem nego cisto jasuci OP val i surfajuci do 3.2 ili koliko vec ratinga.

3. I frajer po 4 ili 5 put ne odgovara jel zeli 1v1 duel ako i izgubim boze moj mozda naucim nesto jer ti bar po trabunjanju na forumu razimijes i znas svaki pick,metu i balans bolje od ikoga ovdje,ali cemu tipkati znam da neces odgovoriti nista :(

4. Cestitam imas veci broj na ekranu za 200 od lika koji flexa/filla i igra sve rollove i ima 35 do 50 odigranih partija po sezoni napsremih tvojih +450 u sezoni 7,da ne radim fizicki zajeban posao i ne dolazim kuci zdrobljen i u bolovima bas bi ovu sezonu volio odigrati bar 400 partija u competative kao i ti i iako sam sirotinja koja zivi od plate do plate usudio bi se cijelu mjesecu platu staviti da cu na kraju sezone zavrsiti na vecem ranku od tebe,ali ovako kakvo je stanje (sto nije tvoja krivica naravno) nema sanse da upijem odigrati 400-500 partija u 1 sezoni ali ako vrijeme i zdravlje ikada dopuste taj broja partija po sezoni budi siguran da ces prvi koji se to znati jer ne kazem da bi bio veci rank od tebe i da uspijem toliko odigrati OW comp ne zavisi samo od mene niti sam toliko dobar da solo carrijam kao DPS ali bas bi volio vidjet koji bi mi rank na kraju bio sa tolikim farmom poput tvoga jedina razlika je ja igram heroje koji su fun i koliko toliko high skilled a ne spamrata i mercy sa god ultom od 20 sec trajanja al nece jos dugo 

Edit evo tocni brojevi mojih competative sati:

S1=23 sata season high 60 (tada se u s1  tako racunalo ne znam koji je to rank mislim da je plat)
s2=20 sati CRH 2745
s3=19 sati CRH 2904
s4=22 sata CRH 3006
s5=9 sati CRH 2924
s6=11 sati CRH 2838
s7=21 sat CRH 2876
S8 trenutacno 5 sati CRH 2597 

Sve moje sezone kad zbrojim nemam ni blizu kao ti u s7  i najbolje sto si uspio vs lika od 33 godine i hronicnom reumom je 200-300 poena vise ? 

1. 20-30 ljudi bi ti i reklo da nemaš pojma što pričaš, ali se ne žele upuštati u raspravu na tvojoj razini. Vide da je to Sizifov posao i gubljenje vremena. Ja još uvijek ostajem uporan, ali polako ću se povući iz daljnjih rasprava jer se ne želim ponavljati po 100ti put. Ovim putem pozivam administratore ove teme da revidiraju sve postove naše rasprave i uklone raskrinkane trolove i ljude koji namjerno iznose netočne informacije. Unaprijed se zahvaljujem.

2. Još jedan izgovor za slabiji sr od mene? Koji je to izgovor broj? Negdje 25. već... Od početka igre koliko je heroja nerfano, buffano, reworkano? Što to znači? Da je igra nebalansirana od kad je izašla, a to pak predmnijeva da su svi svoj career high postigli ili mogli postići igrajući heroje koji su u jednom trenutku bili nebalansirani. Spočitavati nekome da je to i uspio je licemjerno i pomalo bezobrazno. OW je igra koja neće nikada biti savršeno balansirana niti to developeri žele. Sa stalnim promjenama ima se o čemu raspravljati, meta se mjenja, iskoristivost različitih heroja i kompozicija se mjenja i igra ostaje svježa.

3. Na tvoje pozivanje odgovorio sam postom od 14.12.2017. u 14.27 h gdje sam upotrijebio pridjev "besmisleno" u pokušaju opisivanja tvojeg dječjeg nagona na pozivanje na dvoboj "tko je bolji". Ti bi odredio tko je bolji igrač OW prema rezultatima 1v1 deathmatch gamemoda. Vrh. Nakon što nekoga tako pobjediš zajedno pošalji rezultate OW developerima i pitaj za objašnjenje kako to da on ima veći SR od tebe koji si ga pobjedio. Zapravo, zatraži da oni tvoj sr prilagode na temelju tih rezultata, to će ti sigurno proći...

4. Paragraf počinješ sa relativiziranjem Skill Ratinga nazivajući ga "broj na ekranu", a zatim nastavljaš sa plejadom izgovora koji sežu od povezanosti sa samom igrom do tvojeg poslovnog i privatnog života i sve to u nadi kako bi diskreditirao moj veći SR. E sad meni nije jasno, malo se tu gubiš, je li tebi SR bitan ili nije bitan? Ili ti je možda samo moj SR bitan? Ili ti možda samo smeta što je moj SR veći od tvog? Nemožeš u isto vrijeme govoriti kako je SR nebitna glupost i opravdavati se zašto nisi dovoljno dobar. Odluči se, je li SR relevantan ili je po tvom mišljenju totalni promašaj, a ako je ovo drugo onda se postavlja pitanje zašto uopće igraš competitive i zašto stalno opravdavaš svoj manji sr od mojega.

The_K kaže...

Evo dosao sam pijan doma i kad takav dodjem najcesce igram dps-a i probam ovog junka ajme tek sad kuzim koliko je op to govno od heroja ta mina pa sva sreca da je dobio nerf jer to nije humano kako sam ja unistavao jadne ljude. Neki lik nam livao game kad smo gubili 1:0 ja switcha sa hilera na pharu sve sam ih bacao u rupu tamo kod one mape na lijang toweru drugu rundu mi bacili teski counter mccree soldier dva ja switchao u junka i sve ih poklao i na kraju dobili partiju sa 5 igraca hahaaha

Prije se čini da si se ti onesvijestio od alkohola i sve to sanjao nego zaista to odigrao. Čak i da nisi spomenuo da si došao pijan, zbog načina na koji si pisao nitko živ ti nebi povjerovao. A ako si namjeravao nabaciti brzi troll i isprovocirati reakciju, daj se bar potrudi da to izgleda ozbiljno.

The_K kaže...

Sto vise razmisljam o tome to sam odlucniji genji definitivno treba dobit nerf. Trebaju smanjit damage dasha jer pre op je ability a tako lako ga je iskoristiti i prelako koljes ljude stime.

Da, postoji povezanost između korištenja mozga i uočavanja i razumijevanja elemenata kojima se bavimo. Tendencija je da što više razmišljaš više kužiš kako igra i pojedini heroji funkcioniraju i tvoje mišljenje postaje mnogo objektivnije. Nažalost, razmišljanje, korištenje logike i mozga rijetke su aktivnosti kod OW populacije. No, nadamo se boljem, uvijek treba ostati pozitivan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 13:40 (D-wook).
13 godina
protjeran
Gle ti si jedan od onih igraca koji se razumiju u teoriju, al zbog cinjenice da si se u visi rank uspio probiti sa Junkom i Mercy dovoljno dokazuje da si mehanicki los.

Ptoblem je sto dva heroja za koja ne treba imati niakav aim niti tracking, a niti posebno pozicioniranje su trenutno nebalansirani, "low skill - high reward" nikad nije pozeljan u bilo kojoj competitive igri, sad kad ih srede svi teoreticari loseg mehanickog skilla ce opet potonuti, jako jednostavno.
11 godina

Ma to mi njemu govorimo vec mjesecima lik ima ozbiljnih mentalnih problema i potpuno poremecenu perspektivu ovo u zadnje vrijeme ga vise trollam iz dosade da krene tipkati wall of text koji nitko nece ni procitati dok cekam da mi nadje mech u OW.
Wook je slucaj kojem nema pomoci nazalost.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice