Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 482.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Blocka ga Diva sa svojim matrixom :)

2 0 hvala 0
11 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Wack kaže...

Blocka ga Diva sa svojim matrixom :)

Uhhhh nisam znao da ga moze, ali sad nisam ni siguran jel bila u protivnickom timu, medutim vjerojatno je.

Thx

Battlenet - TheProdigy#2234
9 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

veliki je problem ako je bastion u turet modu onda prima 35% manje damage-a,

Nije izašao iz PTR-a sa 35%, smanjili su na 20%. Pa Bastion je konačno postao ono što je trebao oduvijek biti - utvrda, samo ime mu kaže. Idiotno je bilo kada te je u sentry modu svatko mogao 1v1 riješiti u par sekundi pokajući iza ugla ili kada ti je DVa mogla doći pred facu i riješiti te prije nego ti njezin mech. Sada je bastion konačno došao na svoje, iza Rheinova štita, supportan od Mercy, sa dobrom mogućnošću eskivaže i mobilnog repaira u dobrim je rukama nezaustavljiv, a tako i treba biti.

Svi koji se sada žale na njega nikada ne pomisle switchati na njegove countere i lagano ga riješiti.

1. Zeny sa svojom discord orb u potpunosti eliminira ironclad ability

2. Pharah ga izvan dometa može gađati

3. Roadhog hook

4. Rhein charge

5. Widow headshot

6. Sombra hack

7. ANA biotic granade

8. ANA sleep dart

....

Znači da ponovimo... 1v1 protiv Bastiona više neide i to je i bio cilj njegovih buffova. Naime, nema smisla da postoji nepokretni heroj koji nemože preživjeti 2 sekunde nakon što zauzme poziciju. Bastiona se lagano riješi kombinacijom gornje navedenih countera i običnog napada. Čak je u većini slučajeva dovoljno ga samo omesti i udaljiti od borbe jer bez glavnog DPS-a u vidu Bastiona takav tim ubrzo izgubi teamfight.

Vkm996 kaže...
nine kaže...

evo gameplay video sa ptr-a, izgleda fora..

Previše je rusho da napravi video pa je smeće ispao.

Općenito o heroju - čini se ultra OP, ali vidit ćemo sve još :)

Neznam, svi ti štitovi u igri su počeli biti pomalo problematični. Chokepointove će biti još teže probiti. Razbiješ Rheinov od 2000, i dok je on na hlađenju ova baci svoj od 900 i taman kad razbiješ i taj evo Rheina ponovno natrag. Da ne spominjem Bastiona koji će bezbrižno moći prazniti svojih 300 metaka iza 2900 hp štitova.

Neznam koliki je damage, službene brojke nisu još izbačene pa neznaš kome vjerovati jer neki govore slab damage, a drugi da je iznenađujuće pristojan.

13 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Nije izašao iz PTR-a sa 35%, smanjili su na 20%. Pa Bastion je konačno postao ono što je trebao oduvijek biti - utvrda, samo ime mu kaže. Idiotno je bilo kada te je u sentry modu svatko mogao 1v1 riješiti u par sekundi pokajući iza ugla ili kada ti je DVa mogla doći pred facu i riješiti te prije nego ti njezin mech. Sada je bastion konačno došao na svoje, iza Rheinova štita, supportan od Mercy, sa dobrom mogućnošću eskivaže i mobilnog repaira u dobrim je rukama nezaustavljiv, a tako i treba biti.

Svi koji se sada žale na njega nikada ne pomisle switchati na njegove countere i lagano ga riješiti.

1. Zeny sa svojom discord orb u potpunosti eliminira ironclad ability

2. Pharah ga izvan dometa može gađati

3. Roadhog hook

4. Rhein charge

5. Widow headshot

6. Sombra hack

7. ANA biotic granade

8. ANA sleep dart

....

Znači da ponovimo... 1v1 protiv Bastiona više neide i to je i bio cilj njegovih buffova. Naime, nema smisla da postoji nepokretni heroj koji nemože preživjeti 2 sekunde nakon što zauzme poziciju. Bastiona se lagano riješi kombinacijom gornje navedenih countera i običnog napada. Čak je u većini slučajeva dovoljno ga samo omesti i udaljiti od borbe jer bez glavnog DPS-a u vidu Bastiona takav tim ubrzo izgubi teamfight.

Nemoj pričati neistine. Bastion je izašao sa 35% i onda je nerfan na 20% i bio je ogroman problem.

Ti si smiješan s ovim svojim counterima za bastiona. Phara treba jedno pet raketa da ga skine ako se ne heala. znači ne može ga ubit. Rein charge? Hajde mi objasni kako ces chargat s reinom bastiona da te lik ne sašrota. wiwdow headshot? you for real? Bastion ima "headshot" odozada tako da ono.

problem je što su se cijeli timovi kreairali samo oko bastiona. ima si metu rein,zarya,mercy,ana, bastion i onda si imao samo slobodu izbora na 6tom dpsu.

17 godina

Ali team sa bastianom mora biti strikto orijentirana na njega. Team bez njega je puno više slobodn koristiti druge heroje.

Jutros smo igrali protiv takvog teama, i Tracer i Solider76 (s onim granatama) i dva su radili masakr s onim teamom.

Ja sam počeo igrati malo sa Soliderom, i nisam prije ni primječivao koliko timski može se igrati s njim s onim healom i sa Q-om ako ga se upotrijebi kad trebaš.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D-wook kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

veliki je problem ako je bastion u turet modu onda prima 35% manje damage-a,

Nije izašao iz PTR-a sa 35%, smanjili su na 20%. Pa Bastion je konačno postao ono što je trebao oduvijek biti - utvrda, 

izašao je iz ptr-a sa 35% i onda su nakon dva dana pustili patch i smanjili na 20%.

u ta dva dana koliko je to trajalo bilo je nemoguće igrat protiv njega u kombinaciji sa reinhartom i mercy.

sada je ok ,da se protiv njega i nije da je neuništiv.

17 godina

I da, zaboravio sam Junkrata, stani iza zida i spamaj ga s bombama 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Joj imao sam najbolji potg svoje karijere i ne mogu ga snimit jer imam šrot pc :P Mislim snimio sam OBS-om ali je

Uglavnom, Volskaya, uzmemo prvi point ne uzmemo drugi. branimo prvi i na nekih 30 sekundi do kraja nas pometu. svi viču na voice gotovo je branimo drugi. a reko ko ga j...idem vidit šta ima jer igram reina i imam ultu. charge s pola mape, pometem njihovog reina, ultam soldiera, anu i mercy i zatučem ih :P i onda još dovršimo hoga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 21:59 (udarnik60).

3 0 hvala 0
12 godina
udarnik60 kaže...

Joj imao sam najbolji potg svoje karijere i ne mogu ga snimit jer imam šrot pc :P Mislim snimio sam OBS-om ali je

Uglavnom, Volskaya, uzmemo prvi point ne uzmemo drugi. branimo prvi i na nekih 30 sekundi do kraja nas pometu. svi viču na voice gotovo je branimo drugi. a reko ko ga j...idem vidit šta ima jer igram reina i imam ultu. charge s pola mape, pometem njihovog reina, ultam soldiera, anu i mercy i zatučem ih :P i onda još dovršimo hoga.

Realno nisi dobro odlucio jer dok bi ti pinao dobra ana bi te sleepala ili bi te road hookao,imao si srece sto je suparnicki tim bio los i nemoj ocekivat da ce ti to svaki put proci.

8 godina
neaktivan

Nove stvari na PTRu za testiranje, stvarno se nadam da nece izmasakrirati Anu :(

Ana

Biotic Rifle

Damage decreased from 80 to 60

Biotic Grenade

Impact damage reduced from 60 to 30

Impact healing reduced from 100 to 50

Junkrat

No longer hurts himself from his own explosions. (Effect added to current passive: Total Mayhem)

Orisa

Fusion Driver

Magazine size lowered from 200 to 150

Supercharger

Cost increased by 15%

Sombra

Stealth

Sound effects and VO distance for entering and exiting Stealth reduced to 15 meters.

Translocator

Cooldown reduced from 6s to 4s

Winston

Barrier Projector

Cooldown now starts when the barrier is placed, instead of when it ends

Zenyatta

Orb of Destruction

Alternate fire recovery reduced from 1s to 0.6s

Orb of Discord

Can now target enemies through barriers

2 0 hvala 2
15 godina
udarnik60 kaže...

Joj imao sam najbolji potg svoje karijere...

nice  moram se sjetiti uploadati svojih 7 killova sa symmetrom na mystery heroes  inače ne snimam gameplay, ali to sam naprosto morao

The_K kaže...

Realno nisi dobro odlucio jer dok bi ti pinao dobra ana bi te sleepala ili bi te road hookao,imao si srece sto je suparnicki tim bio los i nemoj ocekivat da ce ti to svaki put proci.

jedino što je realno je da je prošlo i da nije bilo baš puno drugih opcija. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
med1cz kaže...

Nove stvari na PTRu za testiranje, stvarno se nadam da nece izmasakrirati Anu :(

Ana

Biotic Rifle

Damage decreased from 80 to 60

Biotic Grenade

Impact damage reduced from 60 to 30

Impact healing reduced from 100 to 50

Winston

Barrier Projector

Cooldown now starts when the barrier is placed, instead of when it ends

joj ovo za anu nije baš dobro... ja je mainam već dvije sezone i ovo mi se baš i ne sviđa 

a ovo za winstona je vrh ,napokon nešto dobro za njega 

13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ma glavno da je prošlo :-) Ne j.... lijep nego uporan pa se moralo dogodit što ne :P

med1cz kaže...

Misim da bi ovo mogao biti kraj sigurnog spota za Anu. No treba pričekati. Winston dobiva solidan buff i nakon što su mu smanjili glavu mogao bi se igrati. ali isto tako mi se čini da je ovaj zen buff big deal.

17 godina

Ja na placement ove sezone nisam imal nekaj srece. 5/5. bacilo me na 1900, u jednom danu skocil na 2300. Danas cu malo navecer odpikat i probat napasti barem 2600-2700.

Kaj se tice Bastion, super je sada. Dosta je kompetitivan u pravim rukama.

Imal sam jednoga lika u timu kaj ih je gazil bez sentry moda jer ima brutalan sustain i neprijateljski team je bil zivcan zbog toga strasno. Kad bi zagustilo ode u sentry i doslovno iznenadi sve. Al to je u rukama nekoga tko zna i takvi mogu biti skoro svi heroji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ovi nerfovi Ane su disaster, ako to prođe PTR mislim da osim Mercy na point 1 defendu više neću igrati supporta. A mogao bih lagano i Junkratu ponovno početi nabijati, ova promjena je ono što je meni oduvijek smetalo.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vjerujem da će Ana i dalje biti must-have, ali i ja sam je počeo mainat zadnjih tjedana i ovo je dosta velik nerf  

Nisu dirali biotic grenate trajanje tako da je to i dalje odlično za healanje svojih. Jedino će imati jako malu self-heal mogućnost pa će možda više ginuti. 

0 0 hvala 0
15 godina
blowfish_cro kaže...

Vjerujem da će Ana i dalje biti must-have, ali i ja sam je počeo mainat zadnjih tjedana i ovo je dosta velik nerf  

Nisu dirali biotic grenate trajanje tako da je to i dalje odlično za healanje svojih. Jedino će imati jako malu self-heal mogućnost pa će možda više ginuti. 

ma meni se ovo uopće ne sviđa, sve su joj nerfali ali ama baš sve, još bi bio šlag na kraju kad bi i cooldownove povećali 

sudeći po blizzardu i kak rade u zadnje vrijeme nakon dva dana će stići hotfix za patch pošto ja neznam šta se testira na PTR-u jer očito tamo testiraju velikom večinom debili da oprostite, ali tako je.

14 godina

Ana nerfovi se cine ipak malo predrasticni, ne vidim bas da bi ju itko igrao ako to zazivi. U nizim segmentima igre gdje je vecina populacije je vec i sada Zenyatta jednako jak pick otprilike.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Igra ima premali izbor healera. Samo 3 healera od kojih 2 moraju biti u igri za bilo koju ozbiljniju ekipu. I onda kada se "balansiraju" healeri dolazi do problema jer se svi igrači kad tad moraju žrtvovati za tim i uzeti healera u ruke. Malo je healer mainova koji ih znaju igrati, a mnogo ih igra iz nužde zbog Genji i ostalih instapickova i onda u kombinaciji sa ovakvim nerfovima dolazi do masakra na borilištu.

Ana, za razliku od ostalih healera, nemože od nikoga pobjeći, ali joj je zato kit i dmg bio prilagođen da pruži otpor flankerima 1v1 ili dovoljno dugo preživi dok ne stigne pomoć. Ovim nerfovima više niti jedno nije moguće.

Ma ti iz Blizzarda su promašili ceo fudbal. A da ne spominjem Pharah koja će, osim što nema niti jednog jakog countera, uz Anin nerf postati još više OP. 

Mah ništa to, kako sam se popeo od 1700 na 2300 tako ću i dalje.... Roadhoga u ruke i šibaj. Iako su i njega masakrirali nerfovima pa ću ove sezone malo više na Bastiona.

0 0 hvala 0
11 godina

Jel nikome nije smrdljivo ovo s barijerama? Dodaju Orisi barrier od 900hp-a i onda još i Winstonu pomažu da spama svoj. Choke pointovi će bit još dosadniji. Nisam upalio OW 2 mjeseca, ali izgleda da ni neću dok ne bude bar 30 heroja u rosteru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znaci 2025?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

zadnjih par mjeseci kao da su igru dali na razvoj EA-u ili Ubisoftu.
nema vise fine tuninga, nego "ajmo probat sa 500% buffom ili 500% nerfom" -.-'

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 17:23 (zzZZzz).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Imam osječaj da s ovim jačanjem tenkova, žele da se poveća timska igra u nižim "ligama" gdje se više manje solira.

Ali sve u svemu, hrpa tenkova će postati dosadna za poludit u nekim igrama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

šta mi rade od ane ?ako mi je nerfaju ponovo ja ću prestat igrat ow 

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rodić kaže...

znaci 2025?

egzaktli

14 godina
neaktivan

Zele mi ubiti main heroja, Anu, blizz plox

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma kad taj ptr izađe live gotovo je da je ana must have healer, šteta.

taman da ću si još malo uzet golden wepon za anu kad ono tuki ,mislim da ću na kraju uzet za winstona :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima nekoga tko još nije odigrao placemente da ih zajedno riješimo? Trenutno sam na pobjedi i dva poraza i fakat neću da završim sa 2-10 i u silveru kao prošle sezone 

Uglavnom igram healera, ali mogu se prilagoditi i uzeti što god fali 

0 0 hvala 0
12 godina
blowfish_cro kaže...

Ima nekoga tko još nije odigrao placemente da ih zajedno riješimo? Trenutno sam na pobjedi i dva poraza i fakat neću da završim sa 2-10 i u silveru kao prošle sezone 

ako se hoces dici iz silvera trebas pocet igrat dps-a ostavi se hileraa barem dok ne dodjes u platinu i nadji neki tim koji ima slican SR kao ti i da si siguran daa nece trollat.

11 godina
neaktivan
The_K kaže...
blowfish_cro kaže...

ako se hoces dici iz silvera trebas pocet igrat dps-a ostavi se hileraa barem dok ne dodjes u platinu i nadji neki tim koji ima slican SR kao ti i da si siguran daa nece trollat.

Ma bio sam blizu 2500 u prvoj sezoni i tamo je bilo relativno normalno igrati, ali onda sam smrdao placemente radi debila i završio u silveru. Dizao sam se lagano, ali zadnjih mjesec dana nisam uspio uhvatiti vremena za igru pa sam završio na nekih 1900.

Igram healera jer debili naravno ne žele pa bismo imali kompoziciju sa 0 healera i eventualno jednim tenkom i opet izgubili. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice