Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Yvan kaže...
Pozdrav! Evo danas sam poceo frisko igrati overwatch.. imam jedno noob pitanje.. u postavkama imam opciju zoom in i zoom out, no me dogadja se nista kada to tipkam, cak sam i mijenjao tipke.. da li zoom radi samo na recimo snajperu odnosno takvom tipu oruzja ili mogu uvijek koristiti zoom in? Za odigranih prvih 10ak min igra je super, trebati ce mi uhodavanja za skuziti objective i nauciti mape.. zadnji fps mi bip quake3 prije 15al god ;) najbolje mi ide sa soldierom ali svidja m ise i widowmaker iako s njom lose aimam

Jel to ova opcija pod slikom? Nisi dobro gledao, to je za spectator opcija. Nema zooma na oružjima. Widow i Ana imaju sniper, ali to je scope tako da nije zoom. Vjerovatno te zbunila ta opcija.

15 godina
jučer igram placement matcheve i igramo dorado.... :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
pilip88 kaže...

med1cz kaže...

nazalost nema trial verzije...bio je jednom free weekend. Odi kod nekog frenda pa odigraj malo :P

Problem je sto nitko nema,a nebi bas davao 280 kn na blef dok ne probam..

Vjerujem da bi ti netko na overwatch adria discordu mogo pomoci tu :)

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

7-6? Kako je to moguće?

13 godina
neaktivan
emerik kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

7-6? Kako je to moguće?

bilo je nerješeno. znači prvi put 4-4 i onda drugi put 3-2

15 godina
emerik kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

7-6? Kako je to moguće?

moguće je moguće....:)

nisam ni ja mislio da je dok se nije jučer desilo da sa istim setupom atc/def payload ide bez stajanja, (bastion,mercy,reinhart)

to pod hitno trebaju fixat jer ovo je nenormalno da imam 60k damage-a 

15 godina
neaktivan
med1cz kaže...
pilip88 kaže...

med1cz kaže...

nazalost nema trial verzije...bio je jednom free weekend. Odi kod nekog frenda pa odigraj malo :P

Problem je sto nitko nema,a nebi bas davao 280 kn na blef dok ne probam..

Vjerujem da bi ti netko na overwatch adria discordu mogo pomoci tu :)

Kako?

16 godina
udarnik60 kaže...
Yvan kaže...
Pozdrav! Evo danas sam poceo frisko igrati overwatch.. imam jedno noob pitanje.. u postavkama imam opciju zoom in i zoom out, no me dogadja se nista kada to tipkam, cak sam i mijenjao tipke.. da li zoom radi samo na recimo snajperu odnosno takvom tipu oruzja ili mogu uvijek koristiti zoom in? Za odigranih prvih 10ak min igra je super, trebati ce mi uhodavanja za skuziti objective i nauciti mape.. zadnji fps mi bip quake3 prije 15al god ;) najbolje mi ide sa soldierom ali svidja m ise i widowmaker iako s njom lose aimam

Jel to ova opcija pod slikom? Nisi dobro gledao, to je za spectator opcija. Nema zooma na oružjima. Widow i Ana imaju sniper, ali to je scope tako da nije zoom. Vjerovatno te zbunila ta opcija.

Hvala ti!

Da, na to sam mislio.. Baš mi nekako fali zoom na oružje kako bih izdaleka nanišao neprijatelja. A nekako ću se valjda naviknuti

9 godina
neaktivan

Bastion je prilagođen trenutnoj meti, iako je tijekom svakog meča previše njegovih prirodnih countera u igri. Ironclad ability se baš i ne prepoznaje u igri prosječnog igrača, to je nešto što će više pomoći Bastion mainovima da postanu još bolji. Ali još uvijek pati od istih problema i to redom: 1. Genji je u svakoj partiji; 2. Tracer lijepi svoju bombu na Bastiona; 3. Road je još uvijek meta, a Bastion se više nemože držati izvan dometa kuke jer radi manje Damage od Lucia.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Bastion je prilagođen trenutnoj meti, iako je tijekom svakog meča previše njegovih prirodnih countera u igri. Ironclad ability se baš i ne prepoznaje u igri prosječnog igrača, to je nešto što će više pomoći Bastion mainovima da postanu još bolji. Ali još uvijek pati od istih problema i to redom: 1. Genji je u svakoj partiji; 2. Tracer lijepi svoju bombu na Bastiona; 3. Road je još uvijek meta, a Bastion se više nemože držati izvan dometa kuke jer radi manje Damage od Lucia.

Jel igramo istoga Bastiona majstore ? sa svojim pasivnim buffom, healingom boljim od Roadhoga prosto ga nije moguce ubiti jos ako je iza njega dobra mercy postane Terminator,kakav crni counter rokao sam sombru,tracera,genjija sve navodni counteri nista mu ne mozes.

Nisam pro igrac ali sto se mene i moga znanja i sposobnosti tice ja nista bastionu ne mogu solider ulty cak moze da tenka solo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 13:05 (Wack).
15 godina

roadhog ga više ne može 1-hit KO (hook+shot+melee < 300 hp).

ALI ga izbije iz sentryja, i dovoljno je da ga još netko krivo pogleda u tom trenu i bastion je mrtav.

dakle hog će uvijek biti dobar counter za bastiona.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wack kaže...
D-wook kaže...

Jel igramo istoga Bastiona majstore ? sa svojim pasivnim buffom, healingom boljim od Roadhoga prosto ga nije moguce ubiti jos ako je iza njega dobra mercy postane Terminator,kakav crni counter rokao sam sombru,tracera,genjija sve navodni counteri nista mu ne mozes.

Nisam pro igrac ali sto se mene i moga znanja i sposobnosti tice ja nista bastionu ne mogu solider ulty cak moze da tenka solo.

veliki je problem ako je bastion u turet modu onda prima 35% manje damage-a, a iza njega je mercy i heala ga ,a ispred je reinhart sa shieldom od 2soma healtha.

mi smo jučer u toj kombinaciji išli kao putar, jednostavno si maltene neuništiv.

blizzard to pod hitno treba riješit jer će sad to ekipa masovno iskorištavat.

16 godina

Novi heroj: Orisa

EDIT:

More info. kak izgleda, kak se kreće, ability itd:

https://playoverwatch.com/en-us/heroes/orisa/

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 20:06 (AmonZero).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina

evo gameplay video sa ptr-a, izgleda fora..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

evo gameplay video sa ptr-a, izgleda fora..

Previše je rusho da napravi video pa je smeće ispao.

Općenito o heroju - čini se ultra OP, ali vidit ćemo sve još :)

15 godina

odigrao placement matcheve :)

manje nego prošle sezone i koliko čitam po overwatch forumu svi dobivaju manje bodova nego prošle sezone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovako, nakon više od 20 minuta igranja Overwatcha dobijem mučninu, laganu vrtoglavicu i boli me glava. Igram igre od sredine devedesetih i prvi put se susrecem s ovim stanjem. Frejmovi po sekundi nisu problem, beztrzanja i lagova glatko mi ide igra. Kako sam googlao nemam motion sickness, sve ostale igre normalno igram.. Da li se netko susreo sa ovim problemom?

0 0 hvala 0
16 godina

Prvi put čujem da netko ima sličan problem sa igrom.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina

To ti je od toxic communitya. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Onda da isproba LOL, umro bi ispred monitora nakon prvih 10 minuta rankeda.

17 godina
Yvan kaže...

Ovako, nakon više od 20 minuta igranja Overwatcha dobijem mučninu, laganu vrtoglavicu i boli me glava. Igram igre od sredine devedesetih i prvi put se susrecem s ovim stanjem. Frejmovi po sekundi nisu problem, beztrzanja i lagova glatko mi ide igra. Kako sam googlao nemam motion sickness, sve ostale igre normalno igram.. Da li se netko susreo sa ovim problemom?

OW je jako brza igra i jako šarena, puna je svjetla i jakih boja. Ako si samo primjetio da ti kod OW nastaju ovakvi problemi to može ukazivati na neki neurološki poremećaj. Pošto je OW stvarno brz i aktivan i moraš paziti svaku sekundu što se događa oko tebe, a usto je i šaren. Ako ima opciju probaj uključiti color blind u OW postavkama pa probaj onda. Ako nema posjeti neurloga i objasni problem. Nemoj čekati pošto nije normalno stanje da ti se to stalno događa. Može biti neka sitnica pa ti možda trebaju naočale ili druga dioptija ako ih nosiš, ako to nije slučaj svakako posjeti liječnika i vidi u čemu je problem. Ja radim 8h na dan za računalom i još nakon toga doma provedem 5h surfanja, igranja i nikad nisam imao mučninu i vrtoglavicu. Glavobolju da ali kod mene je ona zbog drugog problema i kad ju dobijem probudim se s glavoboljom tako da to nije to

11 godina

Ne kužim čemu TD, malo šale ne škodi tu i tamo.  Dosta sam vidio forum postova na stranim forumima oko tih vrtoglavica, ali ne u Overwatchu nego drugim FPS igrama. Inače je to bilo do premalog FOV-a, ali mislim da je u OW po defaultu na max postavkama, ali svakako neka provjeri i to. 

17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Yvan kaže...

OW je jako brza igra i jako šarena, puna je svjetla i jakih boja. Ako si samo primjetio da ti kod OW nastaju ovakvi problemi to može ukazivati na neki neurološki poremećaj. Pošto je OW stvarno brz i aktivan i moraš paziti svaku sekundu što se događa oko tebe, a usto je i šaren. Ako ima opciju probaj uključiti color blind u OW postavkama pa probaj onda. Ako nema posjeti neurloga i objasni problem. Nemoj čekati pošto nije normalno stanje da ti se to stalno događa. Može biti neka sitnica pa ti možda trebaju naočale ili druga dioptija ako ih nosiš, ako to nije slučaj svakako posjeti liječnika i vidi u čemu je problem. Ja radim 8h na dan za računalom i još nakon toga doma provedem 5h surfanja, igranja i nikad nisam imao mučninu i vrtoglavicu. Glavobolju da ali kod mene je ona zbog drugog problema i kad ju dobijem probudim se s glavoboljom tako da to nije to

Ovo ti je najbolji odgovor, provjeri FOV i color blind, ako se i dalje nastavi odi kod neurologa hitno.

Ovakve stvari nisu normalne, tak da nije za zezanciju.

16 godina
ParaNO1d kaže...
Yvan kaže...

Hvala ti. Provjeriti cu ove dvije opcije. Uglavnom i nosim naočale za vid, a igram godinama aktivno World of Warcraft koji je vjerojatno još "šareniji" od Overwatcha tako da sumnjam da je od toga. Javiti cu dojmove kada isprobam ovo!

11 godina
neaktivan

FOV nazalost ide samo do 103 ali dobro bolje i to nego 70-80 lock kao neke igre,iako volio bi da FOV slider dignu bar do 120.

0 0 hvala 0
17 godina
Wack kaže...

FOV nazalost ide samo do 103 ali dobro bolje i to nego 70-80 lock kao neke igre,iako volio bi da FOV slider dignu bar do 120.

FOV na 103 u OW ti je kao 90 u ostalim igrama.

16 godina
Yvan kaže...

Imao isti problem u BF4. Riješio ga tako što sam povisio FOV sa 70 na 90. Probaj u OW udarit fov na max.

15 godina

polako se dižem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I ja placment odigrao 4 sezone evo 4 plata,pokusam ove opet do dijamanta pa vidjet cemo,2.7k atm digao sa 2.5k nakon placmenta.

Kako volim dobru zariju u timu kad mi nastima team kill <3 izgubili nazalost ali partija napeta od prve do zadnje runde da su sve takve ne bi mi nikada bilo zao gubiti.

https://vimeo.com/206627753

0 0 hvala 0
11 godina
Wack kaže...

I ja placment odigrao 4 sezone evo 4 plata,pokusam ove opet do dijamanta pa vidjet cemo,2.7k atm digao sa 2.5k nakon placmenta.

Kako volim dobru zariju u timu kad mi nastima team kill <3 izgubili nazalost ali partija napeta od prve do zadnje runde da su sve takve ne bi mi nikada bilo zao gubiti.

https://vimeo.com/206627753

Super, ja cesto igrom s Zaryom, ali primjetio sam da mi u zadnje vrijeme ne radi ult, bacim ga, cuje se glas za ult, ali nis od njega... cudno

Battlenet - TheProdigy#2234
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice