Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 482.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
0verlord kaže...
amd freak kaže...

Vec mi jako fali ranked.

Ovaj qp je koma. Ali doslovno. Spaja me s njubinama level 5 koje uzimaju nsipera, stoje na mjestu i pucaju u prazno :D

Taj qp je trošak vremena za svakog imalo upaznotog igrača sa ow-om.

Stavlja te sa igračima tvog skilla.

Vidiš da nemaš pojma, qp te pokušava stavljati sa tvojim levelom a ne sa win/loose ratingom ili nedaj Bože competative bodovima.

Uostalome uspio sam se solo dici iz srebra u zlato. Gotovo 500 bodova u par dana. Što je priznao ti ili ne uspjeh.

Za prvu sezonu sam i više nego zadovoljan.

13 godina
neaktivan

Vidiš da nemaš pojma, qp te pokušava stavljati sa tvojim levelom a ne sa win/loose ratingom ili nedaj Bože competative bodovima.

Uostalome uspio sam se solo dici iz srebra u zlato. Gotovo 500 bodova u par dana. Što je priznao ti ili ne uspjeh.

Ovo nije istina! Stavlja te po hidden MMR. Ni po kakvom levelu.

17 godina
udarnik60 kaže...

Ovo nije istina! Stavlja te po hidden MMR. Ni po kakvom levelu.

Mora da level 5 likovi imaju isti mmr kao ja ;)

8 godina
neaktivan

Ako vam je do pravog kompetetivnog igranja, skupite ekipu i prijavite se :) https://owadria.org/rur-owadria-league-rowal/

0 0 hvala 0
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Teasu jas bome...

*Heavy breathing

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Igra se trenutno drugi kvalifikacijski kup za ROWAL, prvu domaću Overwatch ligu, a stream možete pratiti na sljedećem linku: https://www.twitch.tv/owadria

Bacite oko i ostavite follow na kanalu :)

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel se moze gdje isprobati? Nebi kupovao dok ne vidim hoce li mi se svidjeti.

0 0 hvala 0
13 godina
Mozes isprobat kad bude besplatni vikend, no nezna se kad ce biti sljedeci, zadnji je bio u 11. mjesecu.
8 godina
neaktivan

nazalost nema trial verzije...bio je jednom free weekend. Odi kod nekog frenda pa odigraj malo :P

17 godina
pilip88 kaže...
Jel se moze gdje isprobati? Nebi kupovao dok ne vidim hoce li mi se svidjeti.

Ako si igram TF2 ovo je po meni još bolje. A pogledaj malo po YT-u kako ljudi igraju. Ako ti tu bude štimalo i igra će. Ne znam nikog tko je probao OW da je požalio. S vremenom će ti dosaditi kao i svaka igra ali konstantno se nešto novo događa. Sezonski događaji, novi skinovi, voice lineovi, nove mape, uskoro dolazi novi heroj. Tako da igra je jako aktivna i stalno je nešto novo. Prije točno mjesec dana je objavljeno da OW igra 25 milijuna ljudi. To ti je još jedan + da i ti kreneš

17 godina

Overwatch Bot Battle

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

još nema nigdje novosti vezano za novu ( četvrtu) sezonu?

sutra bi trebao stići patch...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kako nema kad pise u samom battlenetu .

Nemoj se prkosit gravitaciji .
15 godina
Adict kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam vidio :) šta kažu?

13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Adict kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam vidio :) šta kažu?

Season 4 of Overwatch will begin on Tuesday 28th February at 16:00 PST (00:00 the following day in the UK, 01:00 in Europe). 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
8 godina
neaktivan

Evo ljudi, sutra krećemo s regionalnom ligom :) 8 Najboljih ekipa iz regije će se sukobiti u sljedećih 5 tjedana, a sve možete pratiti srijedom i nedjeljom na twitch.tv/owadria

https://owadria.org/pocinje-rur-owadria-league/red

1 0 hvala 0
16 godina

Game Browser:

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

The Untold Story of Overwatch's Unseen Heroes

Overwatch Patch 1.8.0 in a Minute

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bojim se ovih bastiona.

Taj heroj mi je išo na jetra prije ovog patcha, a što će tek sad bit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Bojim se ovih bastiona.

Taj heroj mi je išo na jetra prije ovog patcha, a što će tek sad bit...

Configuration: Sentry

• Reconfiguration time decreased from 1.5 seconds to 1.0 second
  • Bullet spread increased by 50%
  • Bullet spread is always at maximum (it no longer increases as the weapon is fired)
  • Magazine size increased from 200 to 300
  • No longer deals critical damage

Nema više crita pa je ok. Ali repair dok hoda i da mu hit ne interupta repair mislim da je to super za sve koji vole igrati Bastiona

16 godina

Zaboravio si onu najgoru stvar:

• Bastion takes 35% less damage while in Configuration: Sentry or Tank

15 godina
AmonZero kaže...

Zaboravio si onu najgoru stvar:

• Bastion takes 35% less damage while in Configuration: Sentry or Tank

16 godina

Gle ovo:

https://gfycat.com/InexperiencedUniformAtlanticspadefish

Znači više se repair-a nego što primi dmg od S-76 ulti-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Gle ovo:

https://gfycat.com/InexperiencedUniformAtlanticspadefish

Znači više se repair-a nego što primi dmg od S-76 ulti-a.

Lol, ovo nije normalno

15 godina

U placement mečeve vas baca baš sa bilo kime ili ima neki sustav, hidden MMR itd.? Jer sam tek počeo competetive i tih prvih 10 mečeva, na scoru sam od 2-4, s tim da prva 2 poraza su zbog glupih ljudi (4 DPS 1 tenk i 1 healer). A uvijek mi se nekako čini da je protivnička momčad iskusnija i to dosta (sudim po levelu)...a možda i brijem, ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 16:32 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maki2 kaže...
Mozes isprobat kad bude besplatni vikend, no nezna se kad ce biti sljedeci, zadnji je bio u 11. mjesecu.

Nisam tad bio zagrijan za igrice sad mi se nesto u zadnje vrijeme pocelo igrati.

med1cz kaže...

nazalost nema trial verzije...bio je jednom free weekend. Odi kod nekog frenda pa odigraj malo :P

Problem je sto nitko nema,a nebi bas davao 280 kn na blef dok ne probam..

15 godina

a niš, vužgi twitch ili jubito pa gledaj malo.. mogu ti samo reći da je moj prvi dojam bio, onak mehh još jedan šareni shooter, ali kada sam kod frenda probao igrati na open weekend prije release-a sam bio oduševljen.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pozdrav! Evo danas sam poceo frisko igrati overwatch.. imam jedno noob pitanje.. u postavkama imam opciju zoom in i zoom out, no me dogadja se nista kada to tipkam, cak sam i mijenjao tipke.. da li zoom radi samo na recimo snajperu odnosno takvom tipu oruzja ili mogu uvijek koristiti zoom in? Za odigranih prvih 10ak min igra je super, trebati ce mi uhodavanja za skuziti objective i nauciti mape.. zadnji fps mi bip quake3 prije 15al god ;) najbolje mi ide sa soldierom ali svidja m ise i widowmaker iako s njom lose aimam

0 0 hvala 0
16 godina
Pozdrav! Evo danas sam poceo frisko igrati overwatch.. imam jedno noob pitanje.. u postavkama imam opciju zoom in i zoom out, no me dogadja se nista kada to tipkam, cak sam i mijenjao tipke.. da li zoom radi samo na recimo snajperu odnosno takvom tipu oruzja ili mogu uvijek koristiti zoom in? Za odigranih prvih 10ak min igra je super, trebati ce mi uhodavanja za skuziti objective i nauciti mape.. zadnji fps mi bip quake3 prije 15al god ;) najbolje mi ide sa soldierom ali svidja m ise i widowmaker iako s njom lose aimam

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice