- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nazalost nema trial verzije...bio je jednom free weekend. Odi kod nekog frenda pa odigraj malo :P
Ako si igram TF2 ovo je po meni još bolje. A pogledaj malo po YT-u kako ljudi igraju. Ako ti tu bude štimalo i igra će. Ne znam nikog tko je probao OW da je požalio. S vremenom će ti dosaditi kao i svaka igra ali konstantno se nešto novo događa. Sezonski događaji, novi skinovi, voice lineovi, nove mape, uskoro dolazi novi heroj. Tako da igra je jako aktivna i stalno je nešto novo. Prije točno mjesec dana je objavljeno da OW igra 25 milijuna ljudi. To ti je još jedan + da i ti kreneš
još nema nigdje novosti vezano za novu ( četvrtu) sezonu?
sutra bi trebao stići patch...
Kako nema kad pise u samom battlenetu .
nisam vidio :) šta kažu?
nisam vidio :) šta kažu?
Season 4 of Overwatch will begin on Tuesday 28th February at 16:00 PST (00:00 the following day in the UK, 01:00 in Europe).
Evo ljudi, sutra krećemo s regionalnom ligom :) 8 Najboljih ekipa iz regije će se sukobiti u sljedećih 5 tjedana, a sve možete pratiti srijedom i nedjeljom na twitch.tv/owadria
https://owadria.org/pocinje-rur-owadria-league/red

Bojim se ovih bastiona.
Taj heroj mi je išo na jetra prije ovog patcha, a što će tek sad bit...
Bojim se ovih bastiona.
Taj heroj mi je išo na jetra prije ovog patcha, a što će tek sad bit...
Configuration: Sentry
- Reconfiguration time decreased from 1.5 seconds to 1.0 second
- Bullet spread increased by 50%
- Bullet spread is always at maximum (it no longer increases as the weapon is fired)
- Magazine size increased from 200 to 300
- No longer deals critical damage
Nema više crita pa je ok. Ali repair dok hoda i da mu hit ne interupta repair mislim da je to super za sve koji vole igrati Bastiona
Zaboravio si onu najgoru stvar:
Bastion takes 35% less damage while in Configuration: Sentry or Tank
Gle ovo:
https://gfycat.com/InexperiencedUniformAtlanticspadefish
Znači više se repair-a nego što primi dmg od S-76 ulti-a.
Gle ovo:
https://gfycat.com/InexperiencedUniformAtlanticspadefish
Znači više se repair-a nego što primi dmg od S-76 ulti-a.
Lol, ovo nije normalno 
U placement mečeve vas baca baš sa bilo kime ili ima neki sustav, hidden MMR itd.? Jer sam tek počeo competetive i tih prvih 10 mečeva, na scoru sam od 2-4, s tim da prva 2 poraza su zbog glupih ljudi (4 DPS 1 tenk i 1 healer). A uvijek mi se nekako čini da je protivnička momčad iskusnija i to dosta (sudim po levelu)...a možda i brijem, ne znam.
Nisam tad bio zagrijan za igrice sad mi se nesto u zadnje vrijeme pocelo igrati.
nazalost nema trial verzije...bio je jednom free weekend. Odi kod nekog frenda pa odigraj malo :P
Problem je sto nitko nema,a nebi bas davao 280 kn na blef dok ne probam..
a niš, vužgi twitch ili jubito pa gledaj malo.. mogu ti samo reći da je moj prvi dojam bio, onak mehh još jedan šareni shooter, ali kada sam kod frenda probao igrati na open weekend prije release-a sam bio oduševljen.
Jel to ova opcija pod slikom? Nisi dobro gledao, to je za spectator opcija. Nema zooma na oružjima. Widow i Ana imaju sniper, ali to je scope tako da nije zoom. Vjerovatno te zbunila ta opcija.
Vjerujem da bi ti netko na overwatch adria discordu mogo pomoci tu :)
7-6? Kako je to moguće?
7-6? Kako je to moguće?
bilo je nerješeno. znači prvi put 4-4 i onda drugi put 3-2
7-6? Kako je to moguće?
moguće je moguće....:)
nisam ni ja mislio da je dok se nije jučer desilo da sa istim setupom atc/def payload ide bez stajanja, (bastion,mercy,reinhart)
to pod hitno trebaju fixat jer ovo je nenormalno da imam 60k damage-a 
Vjerujem da bi ti netko na overwatch adria discordu mogo pomoci tu :)
Kako?
Jel to ova opcija pod slikom? Nisi dobro gledao, to je za spectator opcija. Nema zooma na oružjima. Widow i Ana imaju sniper, ali to je scope tako da nije zoom. Vjerovatno te zbunila ta opcija.
Hvala ti!
Da, na to sam mislio.. Baš mi nekako fali zoom na oružje kako bih izdaleka nanišao neprijatelja. A nekako ću se valjda naviknuti