Slazem se, Ana je must have hero, bas sam nedavno poceo s njom, sad vec imam 30h sa njom na comp, mocna je, brzo heala, ima lijep dmg, i obozavam kad u airu uspavam netkoga :)
Da baš gledam da se dosta često igra ta ana, a više manje niko nema pojma igrat s njom.
Barem ovi na low levelu, stoje ko debili na mjestu i ako nešto pogode pogode.
Jebeno zlo ih je imat u timu, a za healanje da ne pricam :D
Ma ljudi nepotrebno kompliciraju njezinu jednostavnu igru. Ja većinom igram Anu u comp i igra se svodi na to da si iza Rheina, Dve i Roada, nemožeš ih fulati jer zauzimaju pola ekrana svaki, a toliko brzo liječiš da ih ni soldier nemože riješiti. I kad dođemo do chokepointa, Rhein charga ja na njega bacim granatu, odmah mu dignem za 100, onesposobim liječenje svima u dosegu njegovog čekića, par puta pogodim njega ili protivnike i objective osvojen. Veoma jednostavno. A da ne spominjem Ana+ Dva kombinaciju koja doslovno cijeli protivnički tim može sama zadržati.
Jedino je problem kad te neki od neprijateljskih flankera fokusira pa nemožeš liječiti u miru, ali i za to Ana ima dobre kontranapade. Možeš ga uspavati sa dartom ili kombinacija one shot+biotic grenade+melee što se može izvesti puno brže nego što te bilo koji flanker može riješiti.
Eto probao prvi puta ranked i naravno neugodno se iznenadio.
Krenuli normalno 6-6, u prvih 2 minute izašli na 2 igrača, svirao je rundu 0-0 zbog toga.
Počinje druga rundu, i dalje igramo 4 na 6, cijeli meč traži 2 igrača, i naravno dobiju nas i pobijede a mi dobijemo loss.
Jebeno su to ovi iz bllizarda osmislili, da ja sa 2 igrača manje dobijem loss. Vjerovatno jer sam nesposoban, isto što su i oni nesposobni imat igrace.
Đizs koji fail. Mislim da ranked necu ionako nikad vise igrat. Cisto quick matcheve radi zabave, ali polako se upitujem vrijedi li ovakva igra +30 eura i da gubiš živce na ovakve stvari.
Hahaha ne traži on ništa, ako igrači otiđu iz partije to je to, ne dobivaš nove. Zato i jesu leaveri toliki problem jer su kazne male, a cijeli tim izgubi partiju.
A u zadnje vrijeme je postalo popularno da kada protivnički tim u prvom naletu osvoji objective odmah se izađe, meč se prekida i nitko ne gubi sr.