Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.489
|
čitano: 542.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
D-wook kaže...

Problem je što u 9/10 slučajeva ili igraš sa beskorisnim Genjijem ili igraš protiv odličnog što je skoro automatski izgubljena partija. 

Pa ako u 9/10 slucajeva u timu bude beskoristan Genji, onda valjda ta statistika vrijedi i za protivnicki tim

14 godina
neaktivan
Meni je svaka mapa na svoj nacin zabavna za igranje.
Jucer malo Anom poceo igrati i iznenadio sam se kako je dobra za igranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

OverSlide: an Overwatch Lucio trickjumping montage

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

:D

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina

Svima želim Sretnu Novu 2017, sa puno zdravlja, sreće, zadovoljstva i vremena za igranje!

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Takodjer i od mene, svima sretna Nova, puno zdravlja srece i gameanja :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Dobio sam 200 currency za duplicate Mei winter legendary.... You have got to be kidding me.

1 0 hvala 0
17 godina
Putn1k kaže...

Dobio sam 200 currency za duplicate Mei winter legendary.... You have got to be kidding me.

A kolko bi ti?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina

20% od originalne cijene bi čovjek očekivao, kao i za obični Legendary, s obzirom na to da je ovo Limited skin koji košta 3k i s kojim sad više nemogu ništa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 18:40 (Putn1k).

1 0 hvala 0
17 godina

Oasis | New Map Preview | Overwatch

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Još je jedan dan ostao za dobiti Oni Genji skin, požurite ako ga još nemate.

http://eu.battle.net/heroes/en/blog/20327397

Morate biti u grupi sa frendom sa vaše frend liste i odigrati 15 gameova. Najbrži način za dobiti skin je igrati protiv ai-a na beginner difficulty. Meč traje 5-10min max.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 6:37 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Diablo 3 spray-evi u Overwatch-u (trebali bi se otključati sa log-in-om):

http://i.imgur.com/AJObrci.jpg

EDIT:

Oasis - New Overwatch Map - Tips and Tactics

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 10:11 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Overwatch input lag reduced?

0 0 hvala 0
18 godina

Evo i mene od jučer na ow timu :D

Iskreno, igra je ok i ništa više od toga. Nema nekih stvari koje mi se više sviđaju u paladinsima, ali sveukupno gledajuće je ow bolja igra, što je i logično s obzirom da je uloženo puno više novca.

Igrat cu sada samo ow, i vjerovatno se toliko priviknuti da ce mi biti super. .D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A najveca greska koju ljudi rade pogotovo kada su blizzardove igre u pitanju (a imao sam i ja taj mindset prije jedno 10godina tako da u jednu ruku i razumijem) dodjemo u neku fazu nakon igranja godina i godina kad mislimo da svaki klinac znamo i dovoljno nam je 5min da odredimo jel valja igra,dali valja balans mapa/heroj itd itd...pogresan arogantan stav koji ce ti unazaditi igru i znanje,sa ovim ne mislim nista lose niti zelim da te uvrijedim jer kao sto rekoh i sam sam imao taj mindset nekada.

Rekao si da si nov u OWu prerano je za ikakve "sudove" nakon 100 sati ce ti igra biti najbolja ikad ili ces se mozda vratiti paladinima ali daj svakoj igru postenu sansu i open minded set em ces uzivati vise em ces biti bolji igrac.
CS 1.3 kada sam prvi put poigrao u zivotu cinilo mi se kao najvece smece od igre troma i dosadna,onda sam pojeo svoje rijeci jer mi je CS iako ga vise ne igram igra koju sam najduze vremena igrao i jedna od najdrazih ikada.

1 0 hvala 0
17 godina

Evo, od prošlog tjedna sam i ja počeo igrat pa me dodajte: KuleTheSatan #2779 

0 0 hvala 0
18 godina
Wack kaže...

A najveca greska koju ljudi rade pogotovo kada su blizzardove igre u pitanju (a imao sam i ja taj mindset prije jedno 10godina tako da u jednu ruku i razumijem) dodjemo u neku fazu nakon igranja godina i godina kad mislimo da svaki klinac znamo i dovoljno nam je 5min da odredimo jel valja igra,dali valja balans mapa/heroj itd itd...pogresan arogantan stav koji ce ti unazaditi igru i znanje,sa ovim ne mislim nista lose niti zelim da te uvrijedim jer kao sto rekoh i sam sam imao taj mindset nekada.

Rekao si da si nov u OWu prerano je za ikakve "sudove" nakon 100 sati ce ti igra biti najbolja ikad ili ces se mozda vratiti paladinima ali daj svakoj igru postenu sansu i open minded set em ces uzivati vise em ces biti bolji igrac.
CS 1.3 kada sam prvi put poigrao u zivotu cinilo mi se kao najvece smece od igre troma i dosadna,onda sam pojeo svoje rijeci jer mi je CS iako ga vise ne igram igra koju sam najduze vremena igrao i jedna od najdrazih ikada.

To je apsolutna glupost, to što govoriš. Pa baš je bliizard taj koji je radio šokantno dobre igre koji si zavolio u roku 5 minuta. Počevši od diabla, kroz warcraft i world of worcraft. To su bile sve igretine koji si doslovno zavolio kroz 5 minuta.

Ti imaš 10 godina staža, ja imam 20 godina pc gaming staža, mada je to ona shema moj je veci od tvojeg i to je totalno nebitno. Kod poladinsa sam imao wow efekta i osmijeh na licu kroz prvih pet minuta. Nakon 50-tak mečeva mah sve repetativno. A nadam se kod ow-a da ce biti drukcije, mada svaki takav fps kad tad dosadi, barem meni.

A to da tvoja teorije sa 100 sati ne drži vodu ti je npr igra gw2 koja je savršena upravo prvih 100 sati i koja je po meni i večini onih koji su probali jedini mmo koji ubije wow po questanju do max levela, no nakon 100 sati tj max levela, isprobavanja wvw-a i pvp-a igra postane iritantno dosadna.

Uglavnom po mojem iskustvu nema pravila, ali znam da su rijetke igre koje ako me nisu dobile na prvu teško da cu je igrati 1000+ sati.

I povaljam citat koji sam vise napisao a ti ocigledno propustio:

Igrat cu sada samo ow, i vjerovatno se toliko priviknuti da ce mi biti super. .D

18 godina

UPDATE:

Evo jedna nejasnoća tj fail, sad sam lelev 10 i spaja me sa igračima level 200, jel to nema igraca dovoljno ili wtf??

Pa di ja mogu imat tolki skill da mogu protiv njih? wtf?

EDIT 2:

A roadhog koliko je on OP to je prestrašno, povuce te s lancima s dosta range-a i ako nisi tank one shota te, ima heal...prestrašno nešto..

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 11:14 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amd freak kaže...

UPDATE:

Evo jedna nejasnoća tj fail, sad sam lelev 10 i spaja me sa igračima level 200, jel to nema igraca dovoljno ili wtf??

Pa di ja mogu imat tolki skill da mogu protiv njih? wtf?

EDIT 2:

A roadhog koliko je on OP to je prestrašno, povuce te s lancima s dosta range-a i ako nisi tank one shota te, ima heal...prestrašno nešto..

lvl nema nikakve veze, nisi ništa jači.. eventualno imaš nešto više iskustva zbog broja odigranih partija.

a hog je dobar, ali ima i on svoje limitacije.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Wack kaže...

To je apsolutna glupost, to što govoriš. Pa baš je bliizard taj koji je radio šokantno dobre igre koji si zavolio u roku 5 minuta. Počevši od diabla, kroz warcraft i world of worcraft. To su bile sve igretine koji si doslovno zavolio kroz 5 minuta.

Ti imaš 10 godina staža, ja imam 20 godina pc gaming staža, mada je to ona shema moj je veci od tvojeg i to je totalno nebitno. Kod poladinsa sam imao wow efekta i osmijeh na licu kroz prvih pet minuta. Nakon 50-tak mečeva mah sve repetativno. A nadam se kod ow-a da ce biti drukcije, mada svaki takav fps kad tad dosadi, barem meni.

A to da tvoja teorije sa 100 sati ne drži vodu ti je npr igra gw2 koja je savršena upravo prvih 100 sati i koja je po meni i večini onih koji su probali jedini mmo koji ubije wow po questanju do max levela, no nakon 100 sati tj max levela, isprobavanja wvw-a i pvp-a igra postane iritantno dosadna.

Uglavnom po mojem iskustvu nema pravila, ali znam da su rijetke igre koje ako me nisu dobile na prvu teško da cu je igrati 1000+ sati.

I povaljam citat koji sam vise napisao a ti ocigledno propustio:

Jbt-e frende way to miss a point ti si ovo shvatio kao neki licni napad i pametovanje uopste to nije bilo niti je ovo natjecanje ciji je veci,ali dobro zivio ti meni sve najbolje i jos 100 godina gejmanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 12:05 (Wack).
18 godina

Nisam se uvrijedio nego sam ti napisao detaljnije zašto se ne slažem s tvojim načinom razmišljanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nigdje nisam rekao da blizz ne radi igre koji ti se ne svide ili svide za 5 minuta,to vjerovato varira od covjeka do covjeka.
Rekao sam da ih treba igrati duze od jednoga dana da pohvatas dizajn mapa,flankove heroja,nacin igranja heroja a ne donositi zakljucke sta i tko valja nakon tako kratkoga igranja.

Ali sve 5 nadam se da ce ti se igra svidjeti ako ne sretno sa ostalim naslovima.

0 0 hvala 0
11 godina
amd freak kaže...

Nisam se uvrijedio nego sam ti napisao detaljnije zašto se ne slažem s tvojim načinom razmišljanja.

Slazes se ili ne slazes , cinjenica je da se treba provest odreden broj sati u igri da bi vidio jel ti se igra svida ili barem onolko sati kolko si igrao

igru kojom ju usporedujes.

Ja sam prvo odigrao 50-ak sati Paladinsa i poslije toga sam kupio Overwatch, medutim sto mi se vise brojka odigranih sati priblizavala pedesetki Overwatch

mi je postajao sve bolji jer sam vidio kolko je ista bolje balansirana, ispolirana i zabavnija igra od Paladinsa.

Jest da nije fer usporedivat te igre jer iza O. mocni stoji Blizzard.

Battlenet - TheProdigy#2234
18 godina

Ti si očito jako zaljubljen u igru jer ona je sve samo ne odlično izbalansirana.

Ima nekoliko heroja koji su toliko OP naprama ostalima da je to strašno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
amd freak kaže...

Ti si očito jako zaljubljen u igru jer ona je sve samo ne odlično izbalansirana.

Dobro je da si ti od ovoliko ljudi koji aktivno igraju od izlaska Ow stigao da nas izvuces iz zablude, da nam objasnis sta je nebalansirano i kakva je igra nakon 5 minuta sto si ju upalio. . . G fucking G stvarno hvala!  

Ow je kao i svaka druga Blizzard igra easy to play, hard to master, ono sto ti sad djeluje "OP" i nebalansirano prelako se countera s nekim drugim herojem kojeg nemas pojma optimalno igrat, al lakse je ovdje ser*uckat vec nesto uvjezbat il naucit. 

Aj ti lagano na f2p Paladinse da manje smaras, utusi temu. . . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
D3ViL kaže...

Dobro je da si ti od ovoliko ljudi koji aktivno igraju od izlaska Ow stigao da nas izvuces iz zablude, da nam objasnis sta je nebalansirano i kakva je igra nakon 5 minuta sto si ju upalio. . . G fucking G stvarno hvala!  

Ow je kao i svaka druga Blizzard igra easy to play, hard to master, ono sto ti sad djeluje "OP" i nebalansirano prelako se countera s nekim drugim herojem kojeg nemas pojma optimalno igrat, al lakse je ovdje ser*uckat vec nesto uvjezbat il naucit. 

Tak je, sjecam se kad je prije masa whineala Bastion OP bla bla, a u biti svaki heroj ima countera i samo znati to iskoristiti.

Ja nisam neka iskusnjara jer malo sam igrao competitive, dok sad opet igram quick play jer sam casual igrac medutim OW je

hebeno zabavna igra.

18 godina
D3ViL kaže...
amd freak kaže...

Daj ne seruckaj sad i ti...i ptice na grani znaju da je trenutno OP Roadhog sa tim lancem s 20 metara daljine i insta kilom i sam blizzard je rekao da ce to morati fixati, Genji sa ultijem koji isto s 5 metara ubija sve čak i tenkove one shota, i d.va koja je kao tank a ima i toliko brutalan dmg da je to strahota i hvala bogu igra se gotovo svaki mec.

A vi sad pricajte o nekom balansu kad tu pravog balansa nema. 

17 godina
amd freak kaže...

Pa naravno da nema, onaj tko očekuje balans u igri sa 30ak različitih heroja sa 100tinjak različitih skillova i talenata je naivčina. To je nemoguće.

Bitno je da je zabavna i da je Win/Lose ratio oko 50%

Tu je najveća odgovornost/zasluga na matchmakingu, a ne na balansu heroja.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
11 godina
amd freak kaže...

Daj ne seruckaj sad i ti...i ptice na grani znaju da je trenutno OP Roadhog sa tim lancem s 20 metara daljine i insta kilom i sam blizzard je rekao da ce to morati fixati, Genji sa ultijem koji isto s 5 metara ubija sve čak i tenkove one shota, i d.va koja je kao tank a ima i toliko brutalan dmg da je to strahota i hvala bogu igra se gotovo svaki mec.

To sto rade Roadhog i Genji nije garancija za pobjedu bez obzira kolko ti mislis da su OP, jer killovi tu ne znace nis i samo pobjeda je vazna te kako je kolega

iznad rekao dokle god je win/lose oko 50/50 sve 5 i s vjerojatno nekima laganim buffom ili nerfom pojedinih heroja sto je najnormalnije u svim igrama.

18 godina
amd freak kaže...

Sta da ti kazem, dosao si jucer u temu sa smecarskim stavom kako "ne valja ovo" "nije balansirano ono" sa otprilike 5 minuta iskustva ingame, logicno je da ce te svatko popljuvat kao smecara koje nema pojma o cemu prica, al sto kazu "Oppinions are like assholes, everyone has one and are often full of shit" tako i za tvoje dojmove i komentare! 

Roadhog ne instant kila svakog heroja osim tenka, da duze igras mozda bi to i znao, Blizzard priprema fix patch za njegov hook jer bi povremeno zbog buga znao hookati "kroz teren" i dalje ce mehanicki raditi isto sto u stvari i nije "nerf" nego fix.

Genji ima jak Q ali zato ga vrlo malo ljudi zna igrati optimalno do tog Q i vise/manje su beskorisni. A i sa tim Q vrlo lako ga je CCat i counterat s vise heroja. 

D.va nije vrjedna komentara, solidan tenk ali uopce nije OP, mozda za pocetnike, ajd naucit ces ju counterat valjda kroz par sati igranja 

Jedini realno trenutni "OP" i ne balansirani heroj je Symmetra, koja nakon overhaula vise spada u defence nego suport heroje, ima brutalan dmg i prevelik range na napadu, i to ocekujem ubrzo nerf ili fix. 

Na kraju shvati, ne moze biti da svima nesto valja a samo tebi ne, zapitaj se dali je problem bas u svima nama, ili mozda u tebi. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice