Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
TomoR kaže...

Tracer Christmas Comic: Full Story Analysis (ALL HEROES!) (Overwatch Lore &
Backstory)

Velika je buka nastala oko Tracer gay agende. Da li je to uopće bilo potrebno i koliko je takva činjenica bitna za karakterizaciju poster djevojke Overwatcha? Osobno, valjda sam otupio nakon godina liberalnog pranja mozga pa mi to niti ne smeta, sigurno mnogo prihvatljivije od muškog gay lika.

haydara kaže...

Naivno sam ocekivao da ce jeff bit nas duhovni voda i da ce vodit dizajn igre cvrstom rukom a na kraju mi se sve cini da su totalno nesposobni balansirat igru. Dok druge kompanije izbacuju tjedno fixove i updejtove zato jer znaju da to trebaju radit kako bi zadrzali igrace, blizzard sa druge strane

mjesecima ne mjenja nista jer imaju hordu fanboyeva iza sebe koji ce branit svaku njihovu nesposobnost. Bilo bi lijepo da malo promjene metu napokon da nisi prisiljen igrat sa nekoliko istih broken likova svaki gejm u compu...

Ah, niti jedna sezona nije bila izbalansirana niti će ikada biti. Previše je tu varijabli, od različitih skillova, do različitih želja korisnika. S3 se vrti oko tenkovske mete i to će tako ostati vjerj do kraja sezone, za s 4 će opet nešto promijeniti pa će se i tada masa ljudi žaliti. Stvar je samo što je ova meta isključujuća za mnogo popularnih većinom DPS heroja. Pošto većina zajednice shipa dps heroje onda se toliko buke i diglo otkada je Soldier jedini relevantan. Da se mene pita meta bi se trebala vratiti na 2-2-2 kombinaciju sa smanjenim naglaskom na Anu i tenkove. Samo da Genjia onda nerfaju da ostane ovako ispodprosječan kako je danas jer me taj heroj i oni koji ga mainaju užasno živciraju. Šteta je vidjeti Reapera koji je danas u banani i funkcionira na samo jednoj mapi.

Overwatch bi trebalo podijeliti u dvije kategorije balansa. Jednu za Diamond ili Platinum i niže, drugu za GM. Obje kategorije bi imale različiti balans heroja prilagođen primjerenom skillu u tom SR-u. Npr. Widow i Hanzo su beskorisni u nižim skill razredima dok su Bastion i Torb ponekad nepremostive prepreke, što je naravno nešto potpuno drukčije od GM levela. A da ne spominjem Pharah, koja dominira u nižim kategorijama, a u GM je veoma slabo korištena.

Neznam zašto se dmg heroja ne balansira po pojedinim kategorijama heroja. Zašto pojedini heroj mora imati isti damage prema svim ostalim likovima. Npr. Reapera bi se moglo savršeno izbalansirati kada bi mu se povećao dmg prema tenkovima, a smanjio prema ostalim herojima i u tom stilu balansirati igru. 

morbida kaže...

najbolji heroji su bastion i torbijo 

Misliš Bastion i Junkrat :)

Promster kaže...

Kupio sam igru po uputama kolege, iz Argentine za ispod 20€, nikakvih problema nije bilo. Nisam puno igrao, ali prvi dojmovi su fantastični, svakako se isplati uzeti, pogotovo za ovih 20€. Iako mi se na samom izlasku nije svidjela (nisam ni jednu betu igrao, tu je možda i problem) sad je to druga priča. Raznovrsnost mapa i heroja je nevjerojatna, svaki heroj je skroz drugačiji, a ima ih hrpa. Mislio sam "ah to je nešto tipa TF2, to mi ne treba", i je slično je, ali TF propada godinama, a ovo je čisto osvježenje.

I da zahvalim kolegi @zrimo na savjetu pri kupovini.

Igra je i mene uvelike iznenadila, pogotovo zato što TF2 nisam mogao igrati više od 15tak sati koliko mi se igra nije sviđala. OW je toliko raznovrstan da svatko može pronaći ono što mu se sviđa, a da bi sve isprobao kako spada treba više od 100 sati igranja. Jedini fail su rudimentaran ranking sustav i loše rješavanje leavera i trollova.

BDS kaže...
morbida kaže...

najbolji heroji su bastion i torbijo 

nije, genđi je najbolji.

Mei je cancer, ali Genji pali živce.

Zajeb kaže...

Widowica je najbolji.

Kad netko u platinum i nižim rangovima picka widowicu odmah mogu početi računati koliko ću SR izgubiti. A ako naiđem na nekoga tko s njom dominira ide automatski report jer me smurfovi bezgranično iritiraju.

0verlord kaže...
PraskaviRepan kaže...

Ajmo igrat zajedno, slozimo ekipicu. Ko je za?

Gotov za danas! Previše mongoloida, NE vide da ih pucaju sa leđa, NE uzimaju za counter pharah ( ujedno nas i rejpa ), ne igraju timski, troll pickovi itd itd... 

Najgore je kad imamo 2 ili više DPS-a u timu, a niti jedan nije soldier. I onda nas Pharahica rastura, a ja bezuspješno pišem u chat da ako promijenim u soldiera ostat ćemo bez healera. Užas.

17 godina

0verlord kaže...
PraskaviRepan kaže...

Ajmo igrat zajedno, slozimo ekipicu. Ko je za?

Gotov za danas! Previše mongoloida, NE vide da ih pucaju sa leđa, NE uzimaju za counter pharah ( ujedno nas i rejpa ), ne igraju timski, troll pickovi itd itd... 

Najgore je kad imamo 2 ili više DPS-a u timu, a niti jedan nije soldier. I onda nas Pharahica rastura, a ja bezuspješno pišem u chat da ako promijenim u soldiera ostat ćemo bez healera. Užas.

Jup, također, oni sa najmanje levela, najčešće i najnižim rankom automatski pickaju DPS... Ja sam jedan meč jučer (iako sam bio Ana i imali 2 DPS-a - lik od Reaper-a promijeni u Tracer da kontrira Pharah , a drugi McCree je bio beskoristan) uzeo soldier-a da rješavam Pharah. Od 0:2 smo došli na 3:2 (bar je onaj McCree uzeo Zen-a malo kasnije...)

9 godina
neaktivan

Ajme kad se sjetim jedne partije. Krenuli mi sa Rhein + Tracer + Mcree + Genji + Zenyatta i ja bio Ana. Vidim ja odmah pri izboru da je to osuđeno na propast i pišem im da trebamo tenkove i healere i to masu tenkova, a ne njihove beskorisne DPS heroje. Ovaj promijenio iz čini mi se junka u Rheina, ali na tome je stalo. Naravno, izgubili glatko prve dvije runde, a oni još imali Pharah. Ja rekao nema to smisla, pickao Soldiera i nabio 4 zlatne medalje u sljedeće 2 runde, oni nisu ništa mjenjali lol. I zadnju rundu mi krenuli i vidim ja protivnik uz Roada i Rheina ubacio i DVU. I kažem ja svom timu izgubit ćemo, igraju triple tank combo, a DVA matricom neutralizira bilo kakav moj pokušaj kao Soldier, a vi ste beskorisni. I naravno ništa se nije promijenilo, ja sam još probao šaltati na Roada, Dvu i na kraju na Winstona da contestam objectiv, ali sve je to bilo uzalud, ovi retardi se nisu pomakli sa svojih likova i lagano izgubili.

Problem je što ljudi misle da je njihov najdraži heroj (najčešće genji) još uvijek dovoljno dobar da s njime mogu dovoljno pridonijeti timu, ali istina je potpuno drukčija. Ova današnja meta sa 2 ili 3 tenka + Ana je noob friendly, lagana za igrati i ne zahtijeva veću koordinaciju da bi bila učinkovita. I zbog toga su svi DPS osim Soldiera i Pharah beskorisni osim ako nisu u rukama smurfera ili najboljih igrača u rangu.

Po meni je sa ovim kombinacijama heroja pobjeda osigurana u +65 % partija.

Rhein + Dva + Road + Ana + Lucio (Zeny ili Mercy) + Soldier

Rhein + Dva + Ana + Mercy (Zeny) + Soldier + Pharah

Rhein, Dva i Ana su okosnica. Rhein je jedini koji može nekoordiniranu momčad držati barem malo na okupu, Dva je versatile i može blokirati mnogo ultimate, a Ana tenkove može do beskonačnosti držati živima. Također za momčad bez ikakve komunikacije, Rhein, DVA i Soldier su najbolje mete za nanoboost. Uz tu okosnicu svaki je push kroz chonkepointe dosta jednostavan. Rhein charga, Dva ga slijedi, netko od njih dobije nanoboost, Ana show zalije svojom biotičkom granatom i evo pobjede bez prevelike komplikacije.

Za malo ofenzivniju kombinaciju se može uzeti Zeny umjesto drugog healera, a ja sam čak ostvarivao pobjede sa jedino Anom kao healerom samo što to funkcionira samo ako Ana uspije ostati živa cijelu partiju, odnosno može poginuti kad je već objective ili payload osiguran pa da se vrati za sljedeći veći okršaj. Mercy + Pharah combo je OP jer u platinum i nižim rangovima jedino što se kontinuirano može precizno pogađati jest Rheinov štit. Ja sa svojom preciznošću Pharu mogu kontrirati samo sa Soldierom i to ako mi je dobar dan ili ako je Pharah malo lošija, a ako je još Mercy supporta onda trebaju najmanje 2 člana da ju fokusiraju.  A da ne spominjem kako dominira na konzolama gdje nitko nemore ništa pogoditi.

Netko bi mogao reći kako je i Zarya dovoljno dobra. I dok jest dobra njezin ultimate i ostatak abilitija zahtijeva određenu dozu skilla, koordinacije i komunikacije kako bi se optimalno koristili. U soloQ je bolje imati dva brawlera u vidu Rheina i Dve koji mogu mitigirati puno dmg i Roada sa hook one shot killom.

Ali kako je već mnogo puta rečeno Ana je okosnica svega. Igra se u biti svodi na to čija će Ana bolje plasirati svoju biotičku granatu i u pravo vrijeme nanoboostati. Dva ima ima dovoljni dmg potencijal i mobilnost da riješi sve heroje dok im traje suspenzija lječenja.

15 godina

Slobodno dodate i mene, ali imajte na umu da sam "njubara" koja tek hvata konce. Ako ima još sličnih meni samo me dodajte: pWnBEAR69 #1311

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D-wook kaže...

Samo da Genjia onda nerfaju da ostane ovako ispodprosječan kako je danas jer me taj heroj i oni koji ga mainaju užasno živciraju

same here, pola njih su beskorisni debili (čast iznimkama).. jučer igram winter mystery i lik (enemy) je čitavu partiju pokušavao (doslovno) farmati squishije sa leđa, a na svaku naznaku dmg-a na njemu je šturnuo glavom bez obzira samo da preživi  na kraju smo već izgurali objective i zadnju sekundu okinuo ulti u objective-u i pobio troje za potg. i naravno vrištao da igra sa newbovima a baš sam pratio, nije ga bilo nigdje dok smo mi gurali 

što se nerfa tiče, meni samo malo smeta range ultija.. hebate kresne te sa 5 metara sa tim mačem i to na način da valjda zaspina miš tako brzo da kresne sve oko sebe jednim udarcem  fakat redikulan hitbox.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
9 godina
neaktivan

Problem je u 3. sezoni s Genjijem što možeš naići na 2 vrste igrača. Prva je vrsta oni koji su doslovno igrač manje i beskorisni, a druga je vrsta oni koji su najbolji na bojištu i dominiraju igrom. Niti jedni niti drugi ne switchaju. Mislim da u ovih 100 sati igranja nisam još niti jednom nekoga vidio da je switchao sa Genjia, ali sam ih masu vidio da ga instalockaju. Problem je što u 9/10 slučajeva ili igraš sa beskorisnim Genjijem ili igraš protiv odličnog što je skoro automatski izgubljena partija. U jednoj partiji te pogodi da je u tvoj tim upao jedan smurfer koji pokosi sve protivnike prije nego što uspiju uništiti Rheinhardtov štit.

Što se tiče ultija da slažem se da je dosta OP, potencijalno pokosi cijelu momčad, čak i kad su tenkovi u igri. No ako se momčad drži zajedno i fokusira onda se često zna dogoditi da ga riješimo prije nego napravi veću štetu. 

A najčešće igram Anu ili Rheina jer njih nitko ne instalocka, a bez njih je tim propao već u startu. Zapravo za tim je najgore ako imaju lošeg Rheina koji charga 1v6 duboko među neprijatelje i umjesto da drži štit on maše u prazno. A drugo je najgore ako imamo soldiera koji nemore lockati niti jedan kill već svih malo ošteti, oni se izrotiraju, Supporti napune svoje Ultije, a onda soldier govori kako je najbolji jer ima zlatnu medalju za damage . Ili soldiera koji prazni klipove u DVinu matricu, a Pharah leti bezbrižno iznad njega.

17 godina
D-wook kaže...

Problem je u 3. sezoni s Genjijem što možeš naići na 2 vrste igrača. Prva je vrsta oni koji su doslovno igrač manje i beskorisni, a druga je vrsta oni koji su najbolji na bojištu i dominiraju igrom. Niti jedni niti drugi ne switchaju. Mislim da u ovih 100 sati igranja nisam još niti jednom nekoga vidio da je switchao sa Genjia, ali sam ih masu vidio da ga instalockaju. Problem je što u 9/10 slučajeva ili igraš sa beskorisnim Genjijem ili igraš protiv odličnog što je skoro automatski izgubljena partija. U jednoj partiji te pogodi da je u tvoj tim upao jedan smurfer koji pokosi sve protivnike prije nego što uspiju uništiti Rheinhardtov štit.

Što se tiče ultija da slažem se da je dosta OP, potencijalno pokosi cijelu momčad, čak i kad su tenkovi u igri. No ako se momčad drži zajedno i fokusira onda se često zna dogoditi da ga riješimo prije nego napravi veću štetu. 

A najčešće igram Anu ili Rheina jer njih nitko ne instalocka, a bez njih je tim propao već u startu. Zapravo za tim je najgore ako imaju lošeg Rheina koji charga 1v6 duboko među neprijatelje i umjesto da drži štit on maše u prazno. A drugo je najgore ako imamo soldiera koji nemore lockati niti jedan kill već svih malo ošteti, oni se izrotiraju, Supporti napune svoje Ultije, a onda soldier govori kako je najbolji jer ima zlatnu medalju za damage . Ili soldiera koji prazni klipove u DVinu matricu, a Pharah leti bezbrižno iznad njega.

Ok, skužili smo, ima dobrih i loših igrača :-)

Daj nešto novo :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan

Koja mapa vam se najmanje sviđa, koju najviše volite, a koju smatrate najtežom?

Na Doradu smo jednom u sastavu Torbjorn+Rhein+Dva+Bastion+Lucio+Mercy uspjeli ostaviti protivničku momčad na spawnu.

A route 66 se je prije patcha mogao uspješno braniti bez ijednog tenka u timu.

Osobno ne volim Watchpoint Gibraltar kako u napadu tako ni u obrani, iako je sa dobrim timom svaka mapa užitak igrati.

0 0 hvala 0
15 godina
D-wook kaže...

Problem je što u 9/10 slučajeva ili igraš sa beskorisnim Genjijem ili igraš protiv odličnog što je skoro automatski izgubljena partija. 

Pa ako u 9/10 slucajeva u timu bude beskoristan Genji, onda valjda ta statistika vrijedi i za protivnicki tim

14 godina
neaktivan
Meni je svaka mapa na svoj nacin zabavna za igranje.
Jucer malo Anom poceo igrati i iznenadio sam se kako je dobra za igranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

OverSlide: an Overwatch Lucio trickjumping montage

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

:D

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina

Svima želim Sretnu Novu 2017, sa puno zdravlja, sreće, zadovoljstva i vremena za igranje!

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Takodjer i od mene, svima sretna Nova, puno zdravlja srece i gameanja :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Dobio sam 200 currency za duplicate Mei winter legendary.... You have got to be kidding me.

1 0 hvala 0
17 godina
Putn1k kaže...

Dobio sam 200 currency za duplicate Mei winter legendary.... You have got to be kidding me.

A kolko bi ti?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina

20% od originalne cijene bi čovjek očekivao, kao i za obični Legendary, s obzirom na to da je ovo Limited skin koji košta 3k i s kojim sad više nemogu ništa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 18:40 (Putn1k).

1 0 hvala 0
17 godina

Oasis | New Map Preview | Overwatch

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Još je jedan dan ostao za dobiti Oni Genji skin, požurite ako ga još nemate.

http://eu.battle.net/heroes/en/blog/20327397

Morate biti u grupi sa frendom sa vaše frend liste i odigrati 15 gameova. Najbrži način za dobiti skin je igrati protiv ai-a na beginner difficulty. Meč traje 5-10min max.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 6:37 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Diablo 3 spray-evi u Overwatch-u (trebali bi se otključati sa log-in-om):

http://i.imgur.com/AJObrci.jpg

EDIT:

Oasis - New Overwatch Map - Tips and Tactics

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 10:11 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Overwatch input lag reduced?

0 0 hvala 0
17 godina

Evo i mene od jučer na ow timu :D

Iskreno, igra je ok i ništa više od toga. Nema nekih stvari koje mi se više sviđaju u paladinsima, ali sveukupno gledajuće je ow bolja igra, što je i logično s obzirom da je uloženo puno više novca.

Igrat cu sada samo ow, i vjerovatno se toliko priviknuti da ce mi biti super. .D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

A najveca greska koju ljudi rade pogotovo kada su blizzardove igre u pitanju (a imao sam i ja taj mindset prije jedno 10godina tako da u jednu ruku i razumijem) dodjemo u neku fazu nakon igranja godina i godina kad mislimo da svaki klinac znamo i dovoljno nam je 5min da odredimo jel valja igra,dali valja balans mapa/heroj itd itd...pogresan arogantan stav koji ce ti unazaditi igru i znanje,sa ovim ne mislim nista lose niti zelim da te uvrijedim jer kao sto rekoh i sam sam imao taj mindset nekada.

Rekao si da si nov u OWu prerano je za ikakve "sudove" nakon 100 sati ce ti igra biti najbolja ikad ili ces se mozda vratiti paladinima ali daj svakoj igru postenu sansu i open minded set em ces uzivati vise em ces biti bolji igrac.
CS 1.3 kada sam prvi put poigrao u zivotu cinilo mi se kao najvece smece od igre troma i dosadna,onda sam pojeo svoje rijeci jer mi je CS iako ga vise ne igram igra koju sam najduze vremena igrao i jedna od najdrazih ikada.

1 0 hvala 0
17 godina

Evo, od prošlog tjedna sam i ja počeo igrat pa me dodajte: KuleTheSatan #2779 

0 0 hvala 0
17 godina
Wack kaže...

A najveca greska koju ljudi rade pogotovo kada su blizzardove igre u pitanju (a imao sam i ja taj mindset prije jedno 10godina tako da u jednu ruku i razumijem) dodjemo u neku fazu nakon igranja godina i godina kad mislimo da svaki klinac znamo i dovoljno nam je 5min da odredimo jel valja igra,dali valja balans mapa/heroj itd itd...pogresan arogantan stav koji ce ti unazaditi igru i znanje,sa ovim ne mislim nista lose niti zelim da te uvrijedim jer kao sto rekoh i sam sam imao taj mindset nekada.

Rekao si da si nov u OWu prerano je za ikakve "sudove" nakon 100 sati ce ti igra biti najbolja ikad ili ces se mozda vratiti paladinima ali daj svakoj igru postenu sansu i open minded set em ces uzivati vise em ces biti bolji igrac.
CS 1.3 kada sam prvi put poigrao u zivotu cinilo mi se kao najvece smece od igre troma i dosadna,onda sam pojeo svoje rijeci jer mi je CS iako ga vise ne igram igra koju sam najduze vremena igrao i jedna od najdrazih ikada.

To je apsolutna glupost, to što govoriš. Pa baš je bliizard taj koji je radio šokantno dobre igre koji si zavolio u roku 5 minuta. Počevši od diabla, kroz warcraft i world of worcraft. To su bile sve igretine koji si doslovno zavolio kroz 5 minuta.

Ti imaš 10 godina staža, ja imam 20 godina pc gaming staža, mada je to ona shema moj je veci od tvojeg i to je totalno nebitno. Kod poladinsa sam imao wow efekta i osmijeh na licu kroz prvih pet minuta. Nakon 50-tak mečeva mah sve repetativno. A nadam se kod ow-a da ce biti drukcije, mada svaki takav fps kad tad dosadi, barem meni.

A to da tvoja teorije sa 100 sati ne drži vodu ti je npr igra gw2 koja je savršena upravo prvih 100 sati i koja je po meni i večini onih koji su probali jedini mmo koji ubije wow po questanju do max levela, no nakon 100 sati tj max levela, isprobavanja wvw-a i pvp-a igra postane iritantno dosadna.

Uglavnom po mojem iskustvu nema pravila, ali znam da su rijetke igre koje ako me nisu dobile na prvu teško da cu je igrati 1000+ sati.

I povaljam citat koji sam vise napisao a ti ocigledno propustio:

Igrat cu sada samo ow, i vjerovatno se toliko priviknuti da ce mi biti super. .D

17 godina

UPDATE:

Evo jedna nejasnoća tj fail, sad sam lelev 10 i spaja me sa igračima level 200, jel to nema igraca dovoljno ili wtf??

Pa di ja mogu imat tolki skill da mogu protiv njih? wtf?

EDIT 2:

A roadhog koliko je on OP to je prestrašno, povuce te s lancima s dosta range-a i ako nisi tank one shota te, ima heal...prestrašno nešto..

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 11:14 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
amd freak kaže...

UPDATE:

Evo jedna nejasnoća tj fail, sad sam lelev 10 i spaja me sa igračima level 200, jel to nema igraca dovoljno ili wtf??

Pa di ja mogu imat tolki skill da mogu protiv njih? wtf?

EDIT 2:

A roadhog koliko je on OP to je prestrašno, povuce te s lancima s dosta range-a i ako nisi tank one shota te, ima heal...prestrašno nešto..

lvl nema nikakve veze, nisi ništa jači.. eventualno imaš nešto više iskustva zbog broja odigranih partija.

a hog je dobar, ali ima i on svoje limitacije.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Wack kaže...

To je apsolutna glupost, to što govoriš. Pa baš je bliizard taj koji je radio šokantno dobre igre koji si zavolio u roku 5 minuta. Počevši od diabla, kroz warcraft i world of worcraft. To su bile sve igretine koji si doslovno zavolio kroz 5 minuta.

Ti imaš 10 godina staža, ja imam 20 godina pc gaming staža, mada je to ona shema moj je veci od tvojeg i to je totalno nebitno. Kod poladinsa sam imao wow efekta i osmijeh na licu kroz prvih pet minuta. Nakon 50-tak mečeva mah sve repetativno. A nadam se kod ow-a da ce biti drukcije, mada svaki takav fps kad tad dosadi, barem meni.

A to da tvoja teorije sa 100 sati ne drži vodu ti je npr igra gw2 koja je savršena upravo prvih 100 sati i koja je po meni i večini onih koji su probali jedini mmo koji ubije wow po questanju do max levela, no nakon 100 sati tj max levela, isprobavanja wvw-a i pvp-a igra postane iritantno dosadna.

Uglavnom po mojem iskustvu nema pravila, ali znam da su rijetke igre koje ako me nisu dobile na prvu teško da cu je igrati 1000+ sati.

I povaljam citat koji sam vise napisao a ti ocigledno propustio:

Jbt-e frende way to miss a point ti si ovo shvatio kao neki licni napad i pametovanje uopste to nije bilo niti je ovo natjecanje ciji je veci,ali dobro zivio ti meni sve najbolje i jos 100 godina gejmanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 12:05 (Wack).
17 godina

Nisam se uvrijedio nego sam ti napisao detaljnije zašto se ne slažem s tvojim načinom razmišljanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nigdje nisam rekao da blizz ne radi igre koji ti se ne svide ili svide za 5 minuta,to vjerovato varira od covjeka do covjeka.
Rekao sam da ih treba igrati duze od jednoga dana da pohvatas dizajn mapa,flankove heroja,nacin igranja heroja a ne donositi zakljucke sta i tko valja nakon tako kratkoga igranja.

Ali sve 5 nadam se da ce ti se igra svidjeti ako ne sretno sa ostalim naslovima.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice