Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nikad ništa nisam kupio, sve skinove dobio, ali ovaj novi od pharah sam morao imati!!! 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Zajeb kaže...

Sta je ovo nista za Widowmakericu i D.vu ?

Aj widow ima onaj sexy spotlight, ali bas nista za dvu.

Ima vicotry pose za D.vu.  Bude okićen Mech. Uz Reina s kriglom možda i najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 9:00 (udarnik60).
15 godina
udarnik60 kaže...
Zajeb kaže...

Sta je ovo nista za Widowmakericu i D.vu ?

Aj widow ima onaj sexy spotlight, ali bas nista za dvu.

Ima vicotry pose za D.vu.  Bude okićen Mech. Uz Reina s kriglom možda i najbolji.

ja sam je jučer dobio 

sve u svemu jedini skinovi koje baš želim su winston i mccrae

14 godina

Meni se svidaju Pharah, Reaper, Mei, Torbjorn i Winston.

S tim da su mi najvazniji Mei i Winston jer nisu dosad imali dobrih skinova (IMO), dok ih Torbjorn ima dosta.

Dobio sam u 50 boxova od skinova 3 Pharah, 2 Mei, Torbjorna, Winstona, 3x Zarya, Roadhog, Lucio, Zenyatta ... + widowmaker highlight jedno 3 kopija. Odnosno sve osim Reapera, Tracer i Sombre. 

Reapera i Symmetra highlight cu uzeti za currency ako ne otvorim do 1.1., Tracer skin mi je prelos (imam one summer games), a Sombru ne igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minneyar kaže...

Dobio sam u 50 boxova od skinova...

Kupio boxove?

14 godina

Yep, uzmem 50 komada za svaki holiday. Manijak, znam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni su Mei, Torb i Tracer naj skinovi za winter... So 1.1 mozda dropa koji posteni a ne peppermint, ako ne kupit cu neki do tada 😁
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Otvaram kutiju danas, gledam one novcice, kad zlatno, ja ajme boze daj mi Mei ili Torb skin, kad ono za Symetru neki legendary skin, suzu pustio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Probao Paladinse i iskreno sviđa mi se takav način fps-a, jel overwatch bolji ili lošiji? Isplati li se kupiti? Čitam da nema ni ranked wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Probao Paladinse i iskreno sviđa mi se takav način fps-a, jel overwatch bolji ili lošiji? Isplati li se kupiti? Čitam da nema ni ranked wtf?

Šta nema ranked? Što ti čitaš? Pogledaj malo datum toga što si čitao. I jedno na ntu je bolji OW od toga.

17 godina
neaktivan

Igram i Paladins i Overwatch. Oboje imaju competitive (ranked). Osobno mi je zabavniji Paladins makar je free igra. Zabavniji heroji, više mi se sviđa 5v5 nego 6v6 i to da heroj kojeg odabereš igraš do kraja match-a, nema mijenjanja tokom igre kao u Overwatch. Ali igram i overwatch jer ima više modova (arkade) poput 3v3 i 1v1 koji mi fale u Paladins i eventi poput grudanja sad u Overwatchu, što je zabavno odigrati par partija. Makar će vjerojatno dodati s vremenom i u Paladins više modova, tako bar najavljuju.

17 godina
udarnik60 kaže...
amd freak kaže...

Šta nema ranked? Što ti čitaš? Pogledaj malo datum toga što si čitao. I jedno na ntu je bolji OW od toga.

Gledao sam jučer onaj angryjoe ili nešto review pa je kao pričao da su 3 moda i da nema ranked što je kao fail. No to je vjerovatno bio review za igru koja je tek izašla.

Jel teška za početnika ili? Kako funkcionira ranked? Tek na određenom levelu se može igrati ili?

17 godina
lordblex kaže...

Igram i Paladins i Overwatch. Oboje imaju competitive (ranked). Osobno mi je zabavniji Paladins makar je free igra. Zabavniji heroji, više mi se sviđa 5v5 nego 6v6 i to da heroj kojeg odabereš igraš do kraja match-a, nema mijenjanja tokom igre kao u Overwatch. Ali igram i overwatch jer ima više modova (arkade) poput 3v3 i 1v1 koji mi fale u Paladins i eventi poput grudanja sad u Overwatchu, što je zabavno odigrati par partija. Makar će vjerojatno dodati s vremenom i u Paladins više modova, tako bar najavljuju.

yap i meni je jedan frend rekao da je probao overwatch i da su mu paladinsi čak draži, zato pitam, ipak se radi o blizzardovoj igri.

11 godina
amd freak kaže...

yap i meni je jedan frend rekao da je probao overwatch i da su mu paladinsi čak draži, zato pitam, ipak se radi o blizzardovoj igri.

Mozda su mu Paladinsi drazi jer je imao vise iskustva u njima, medutim OW po meni rula u svim segmentima iako

ga vecinom igram solo que.

Battlenet - TheProdigy#2234
16 godina

Ja sam igrao Paladins na početku dok još nisam isprobao OW. Bila je fora igra, znimljiv koncept (koji je vrlo sličan OW). Kad sam upo u betu OW i isprobao igru, sutradan ju preorderao i više se nisam vraćao na Paladins. Meni je OW za klasu bolji od Paladins. Od samog gameplaya, dizajna mapa, likova, modova, updejti. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
AmonZero kaže...

Ja sam igrao Paladins na početku dok još nisam isprobao OW. Bila je fora igra, znimljiv koncept (koji je vrlo sličan OW). Kad sam upo u betu OW i isprobao igru, sutradan ju preorderao i više se nisam vraćao na Paladins. Meni je OW za klasu bolji od Paladins. Od samog gameplaya, dizajna mapa, likova, modova, updejti. 

Kolega u dlaku isti slucaj i kod mene ahahaha... u dlaku stari, u dlaku :-)

15 godina

Moje osobno mišljenje je da se OW i Paladins ne mogu mjeriti po ničemu zato jer je OW P2P, a Paladins F2P., a i znamo da je blizard najbogatija gaming kompanija koja je sigurno izdvojila višestruko veći iznos za izradu same igre/marketing itd., nego što je to izdvojio Hi-Rez Studios za razvoj Paladinsa. Mislim da tu nema daljnje diskusije, jer sve što sam napisao stoji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Baldurion kaže...

Moje osobno mišljenje je da se OW i Paladins ne mogu mjeriti po ničemu zato jer je OW P2P, a Paladins F2P., a i znamo da je blizard najbogatija gaming kompanija koja je sigurno izdvojila višestruko veći iznos za izradu same igre/marketing itd., nego što je to izdvojio Hi-Rez Studios za razvoj Paladinsa. Mislim da tu nema daljnje diskusije, jer sve što sam napisao stoji 

Slazem se, jos prije par mjeseci sam napisao ovdje u temi da tko nema love a svida mu se OW koncept ima Paladins, dok onaj tko zeli najbolje ce kupit OW.

15 godina

Došao u gold danas nakon 23 competitive meča. Ja zadovoljan s obzirom da mi ovo prva ranked sezona i da imam općenito jako malo gametimea u qp/competitive 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 0:37 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baldurion kaže...

Došao u gold danas nakon 23 competitive meča. Ja zadovoljan s obzirom da mi ovo prva ranked sezona i da imam općenito jako malo gametimea u qp/competitive 

Sad prestani igrati, da nema stresa :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...

Sad prestani igrati, da nema stresa :-)

A nene sada kada je taman postalo zanimljivo  Ja se volim živcirat kada igram sa random plebovima. 

16 godina

Vidi se da su ljudi svugdje isti :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Osoba1: "Merry Christmas"

Osoba2: "eat shit"

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Puno dobrih stvari dolazi sa 2017. godinom  

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Super, imat će se znači šta dugo igrati.

Baš uzeo na Božićnoj akciji preko Argentine za 299 argentinskih pesosa nekih 18€ Standardnu verziju.

Igrao Betu i onaj free vikend ali se čekao neki sale, baš fino da upadne na Božić ovako povoljno.

Ako ima još početnika koji su raspoloženi za koji casual quick meč nek me slobodno dodaju Darax#11162

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Razmišljam o kupovini, no prije bi htio probati igru na par sati. Ima li kakav free trial u bližoj budučnosti ili nekaj slično? I gdje bi bilo najbolje kupiti, to jest najjeftinije, vidim da se spominje nekakva Argentina, može li mi tko objasniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Promster kaže...

Razmišljam o kupovini, no prije bi htio probati igru na par sati. Ima li kakav free trial u bližoj budučnosti ili nekaj slično? I gdje bi bilo najbolje kupiti, to jest najjeftinije, vidim da se spominje nekakva Argentina, može li mi tko objasniti?

Bio je free trial pred koji tjedan... Sumnjam da će tako brzo opet.

A i trenutno je praznični popust, 29.99€ preko Battle.net-a:

https://eu.battle.net/shop/en/product/overwatch

15 godina

Da, vidio sam da je sad neki popust, ali kolega spominje da je kupio za 18€, razlika je dosta velika, pa me zanima kako.

Dal se samo prijavi sa svojim battlenet računom preko Hola VPN-a i kupi u Argentini? Može li to tak, ili postoji neka opasnost da se popije ban?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 13:30 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ima kakvi site sa popisom buildova ili timova koji su optimalni ovisno o mapi modu???
Nekaj ko arenajunkies za wow ali samo za Overwatch?
15 godina

Trenutno najjeftinija STANDARD verzija: klik

Trenutno najjeftinija ORIGINS verzija: klik (preko ove stranice sam i sam kupio OW i još par keyeva tako da mogu garantirati za nju)

Moja preporuka je da se ne zajebavate sa ključevima koji nisu vezani za regiju u kojoj se vi nalazite kada je u pitanju Blizzard (ne vrijedi pobrati ban radi 5-10 eura jeftinijeg keya).

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 17:11 (Baldurion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice