Nikad ništa nisam kupio, sve skinove dobio, ali ovaj novi od pharah sam morao imati!!! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta je ovo nista za Widowmakericu i D.vu ?
Aj widow ima onaj sexy spotlight, ali bas nista za dvu.
Ima vicotry pose za D.vu. Bude okićen Mech. Uz Reina s kriglom možda i najbolji.
Sta je ovo nista za Widowmakericu i D.vu ?
Aj widow ima onaj sexy spotlight, ali bas nista za dvu.
Ima vicotry pose za D.vu. Bude okićen Mech. Uz Reina s kriglom možda i najbolji.
ja sam je jučer dobio 
sve u svemu jedini skinovi koje baš želim su winston i mccrae
Meni se svidaju Pharah, Reaper, Mei, Torbjorn i Winston.
S tim da su mi najvazniji Mei i Winston jer nisu dosad imali dobrih skinova (IMO), dok ih Torbjorn ima dosta.
Dobio sam u 50 boxova od skinova 3 Pharah, 2 Mei, Torbjorna, Winstona, 3x Zarya, Roadhog, Lucio, Zenyatta ... + widowmaker highlight jedno 3 kopija. Odnosno sve osim Reapera, Tracer i Sombre.
Reapera i Symmetra highlight cu uzeti za currency ako ne otvorim do 1.1., Tracer skin mi je prelos (imam one summer games), a Sombru ne igram.
Dobio sam u 50 boxova od skinova...
Kupio boxove?
Yep, uzmem 50 komada za svaki holiday. Manijak, znam :P
Otvaram kutiju danas, gledam one novcice, kad zlatno, ja ajme boze daj mi Mei ili Torb skin, kad ono za Symetru neki legendary skin, suzu pustio...
Probao Paladinse i iskreno sviđa mi se takav način fps-a, jel overwatch bolji ili lošiji? Isplati li se kupiti? Čitam da nema ni ranked wtf?
Probao Paladinse i iskreno sviđa mi se takav način fps-a, jel overwatch bolji ili lošiji? Isplati li se kupiti? Čitam da nema ni ranked wtf?
Šta nema ranked? Što ti čitaš? Pogledaj malo datum toga što si čitao. I jedno na ntu je bolji OW od toga.
Igram i Paladins i Overwatch. Oboje imaju competitive (ranked). Osobno mi je zabavniji Paladins makar je free igra. Zabavniji heroji, više mi se sviđa 5v5 nego 6v6 i to da heroj kojeg odabereš igraš do kraja match-a, nema mijenjanja tokom igre kao u Overwatch. Ali igram i overwatch jer ima više modova (arkade) poput 3v3 i 1v1 koji mi fale u Paladins i eventi poput grudanja sad u Overwatchu, što je zabavno odigrati par partija. Makar će vjerojatno dodati s vremenom i u Paladins više modova, tako bar najavljuju.
Šta nema ranked? Što ti čitaš? Pogledaj malo datum toga što si čitao. I jedno na ntu je bolji OW od toga.
Gledao sam jučer onaj angryjoe ili nešto review pa je kao pričao da su 3 moda i da nema ranked što je kao fail. No to je vjerovatno bio review za igru koja je tek izašla.
Jel teška za početnika ili? Kako funkcionira ranked? Tek na određenom levelu se može igrati ili?
Igram i Paladins i Overwatch. Oboje imaju competitive (ranked). Osobno mi je zabavniji Paladins makar je free igra. Zabavniji heroji, više mi se sviđa 5v5 nego 6v6 i to da heroj kojeg odabereš igraš do kraja match-a, nema mijenjanja tokom igre kao u Overwatch. Ali igram i overwatch jer ima više modova (arkade) poput 3v3 i 1v1 koji mi fale u Paladins i eventi poput grudanja sad u Overwatchu, što je zabavno odigrati par partija. Makar će vjerojatno dodati s vremenom i u Paladins više modova, tako bar najavljuju.
yap i meni je jedan frend rekao da je probao overwatch i da su mu paladinsi čak draži, zato pitam, ipak se radi o blizzardovoj igri.
yap i meni je jedan frend rekao da je probao overwatch i da su mu paladinsi čak draži, zato pitam, ipak se radi o blizzardovoj igri.
Mozda su mu Paladinsi drazi jer je imao vise iskustva u njima, medutim OW po meni rula u svim segmentima iako
ga vecinom igram solo que.
Ja sam igrao Paladins na početku dok još nisam isprobao OW. Bila je fora igra, znimljiv koncept (koji je vrlo sličan OW). Kad sam upo u betu OW i isprobao igru, sutradan ju preorderao i više se nisam vraćao na Paladins. Meni je OW za klasu bolji od Paladins. Od samog gameplaya, dizajna mapa, likova, modova, updejti.
Ja sam igrao Paladins na početku dok još nisam isprobao OW. Bila je fora igra, znimljiv koncept (koji je vrlo sličan OW). Kad sam upo u betu OW i isprobao igru, sutradan ju preorderao i više se nisam vraćao na Paladins. Meni je OW za klasu bolji od Paladins. Od samog gameplaya, dizajna mapa, likova, modova, updejti.
Kolega u dlaku isti slucaj i kod mene ahahaha... u dlaku stari, u dlaku :-)
Moje osobno mišljenje je da se OW i Paladins ne mogu mjeriti po ničemu zato jer je OW P2P, a Paladins F2P., a i znamo da je blizard najbogatija gaming kompanija koja je sigurno izdvojila višestruko veći iznos za izradu same igre/marketing itd., nego što je to izdvojio Hi-Rez Studios za razvoj Paladinsa. Mislim da tu nema daljnje diskusije, jer sve što sam napisao stoji 
Moje osobno mišljenje je da se OW i Paladins ne mogu mjeriti po ničemu zato jer je OW P2P, a Paladins F2P., a i znamo da je blizard najbogatija gaming kompanija koja je sigurno izdvojila višestruko veći iznos za izradu same igre/marketing itd., nego što je to izdvojio Hi-Rez Studios za razvoj Paladinsa. Mislim da tu nema daljnje diskusije, jer sve što sam napisao stoji 
Slazem se, jos prije par mjeseci sam napisao ovdje u temi da tko nema love a svida mu se OW koncept ima Paladins, dok onaj tko zeli najbolje ce kupit OW.
Došao u gold danas nakon 23 competitive meča. Ja zadovoljan s obzirom da mi ovo prva ranked sezona i da imam općenito jako malo gametimea u qp/competitive 
Sad prestani igrati, da nema stresa :-)
Sad prestani igrati, da nema stresa :-)
A nene sada kada je taman postalo zanimljivo
Ja se volim živcirat kada igram sa random plebovima. 
Osoba1: "Merry Christmas"
Osoba2: "eat shit"
Super, imat će se znači šta dugo igrati.
Baš uzeo na Božićnoj akciji preko Argentine za 299 argentinskih pesosa nekih 18€ Standardnu verziju.
Igrao Betu i onaj free vikend ali se čekao neki sale, baš fino da upadne na Božić ovako povoljno.
Ako ima još početnika koji su raspoloženi za koji casual quick meč nek me slobodno dodaju Darax#11162
Razmišljam o kupovini, no prije bi htio probati igru na par sati. Ima li kakav free trial u bližoj budučnosti ili nekaj slično? I gdje bi bilo najbolje kupiti, to jest najjeftinije, vidim da se spominje nekakva Argentina, može li mi tko objasniti?
Razmišljam o kupovini, no prije bi htio probati igru na par sati. Ima li kakav free trial u bližoj budučnosti ili nekaj slično? I gdje bi bilo najbolje kupiti, to jest najjeftinije, vidim da se spominje nekakva Argentina, može li mi tko objasniti?
Bio je free trial pred koji tjedan... Sumnjam da će tako brzo opet.
A i trenutno je praznični popust, 29.99€ preko Battle.net-a:
Da, vidio sam da je sad neki popust, ali kolega spominje da je kupio za 18€, razlika je dosta velika, pa me zanima kako.
Dal se samo prijavi sa svojim battlenet računom preko Hola VPN-a i kupi u Argentini? Može li to tak, ili postoji neka opasnost da se popije ban?
Nekaj ko arenajunkies za wow ali samo za Overwatch?
Trenutno najjeftinija STANDARD verzija: klik
Trenutno najjeftinija ORIGINS verzija: klik (preko ove stranice sam i sam kupio OW i još par keyeva tako da mogu garantirati za nju)
Moja preporuka je da se ne zajebavate sa ključevima koji nisu vezani za regiju u kojoj se vi nalazite kada je u pitanju Blizzard (ne vrijedi pobrati ban radi 5-10 eura jeftinijeg keya).