Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 480.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Moje iskustvo u S3 je za propucat se zasad :) S2 sam zavrsio oko 2400, season high 2490... S3 najgori placementi ikad, zavrsilo 4-6 (W-L) s tim da su porazi bili stompovi a pobjede jedva jedvice za pol milimetra... Dobio oko 2100 rating, i nakon toga samo nadolje uz toliko grozne igre/ timove da to nisu istine. Doslovno 90% dosadasnjih matcheva ove sezone (negdje 25 igri) bar 1 genji/ bastion main po igri, attack Junkrati i slicni troll retardi. 

Dosad mi je logika bila da "krpam" nedostatke tima odnosno uzmem ono sto nam fali, jer mi idu ok vecina likova/ uloga... Ali sam skuzio da to nema smisla jer se redovito (99% igara) dogodi da svi uzmu DPS *iako* su potpuno nesposobni i retardirani i redovito mi se dogada da imam sva zlata s tenkovima, pa cak i sa supportima, a imamo u timu soldiera, mccreea i genjija recimo. 

Naravno o standardu "uleti 1 po 1 i umri, rinse and repeat" necu posebno govoriti jer je to ocito normalno na ovom ranku...

Ugl, otkako sam lijepo poceo instalockati soldiera svaku igru, pobjedio sam vecinu igara. I dalje se dogodi koji troll/ leaver sto je autoloss, ali puno puno bolje je cim imas bar jednog dobrog dmg dealera.

11 godina
neaktivan

Upravo to mogu ja flexati sta treba iako pretezno DPS igram jer mi ta uloga najbolje lezi ali sam solidan Hog i Zenyatta,ali to ne drzi vodu ako lik igra DPSa a ne igra kako treba,aka oni sto spammaju gomilzu bezveznoga dmg napune ulty enemy supportu i nista ne ubiju ali zato "i has gold medal in dmg" znaju reci,ali flenkati,ubiti supporta ili solo otici na cap i natjerati neprijateljski tim da se povuce i otvoris put svome timu na taj nacin to ne.

0 0 hvala 0
14 godina

Ma najcesce ni nemaju zlato, nemaju nis :) Evo jucer attack Junk na hanamuri koji nije dobio NIJEDAN kill, samo im je napunio ulte tolko da su ih imali 3x vise nego mi. Na obrani se prebacio u Reinhardta i uspjeli smo zadrzati prvi point i bio je draw. Da je imao normalan pick u prvoj rundi zgazili bi ih, ali ne... Ljudi su tolko tvrdoglavi i glupi da to nema nigdje :(

Ili McCree koji citavu igru uletava sam u backline i umire... Ili Genji koji uleti sam na point 1v6, umre i onda ragequita uz "WHY DIDNT YOU GO IN WHEN I GOT ON THE POINT OMFGG". Inace, zauzeli smo point cim je on izasao, ali naravno izgubili igru na kraju jer 5v6. 

I sve to i much more u jednom danu/ par igri soloQ :D  Nadam se da cu se uspjet probit na 2.5, 2.6k barem gdje ce valjda pocet malo pristojnije igre i smanjit se broj trollova i autista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wack kaže...

Kakav lud dan jucer  u Solo Q competativ.

Svaki tim i igrac pickaju sta treba,switchaju ako ne ide dobro i koriste voice.

Mislio sam da sam upao u neku paralelnu dimenziju 5 ili 6 pobijeda za redom sve dobre napete partije poput KOTH gdje smo imali 2-0 lead,prosuli ga na 2-2 gubili i zadnji odlucujuci cap 87%-0% i uspijeli retake i dobiti.
Sa 2.6 k odem na 2888 valjda ce i Diamond ovih dana to mi je ciljani rank, ne ranka radi nego vidim sto vise dizem rank da su partije i igraci mnogo bolji i samim time napetije i zanimljivije igrati.

I meni je jučer bio odličan dan. Dogurao do 2927, a jutros pao ispod 2900 :P

17 godina

7:3 u placementu (2 meča od toga leaveri, dok je bilo napeto), 1954 bodova. 

Prošle sezone mi je max bio 2401, i to nakon placementa.

Uglavnom uzmem Zen-a/Lucio-a, a ako ostane slobodan DPS, Soldier-a (ponekad Symmetra u obrani). Nisam igrao puno, no dogurao do 2399, nadam se da ću ovu sezonu probiti 2500.

Naravno ima rundi gdje ekipa baš trolla i neće mijenjati, ili gdje nitko ne pomaže sa herojima koji flenkaju i oba healera nas onda ubiju - naravno da onda plaču da ih ne healamo...

Zen-a nekako volim igrati jer ipak može i ubiti, imao sam jednu rundu sa Zen POTG, gold objective eliminacije i ukupnim silver DPS-om :D Imao sam i POTG sa "mrtvom" Symmetrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zen rula, odličan damage za healera, pogotovo kad skombiniraš sa discord orbom.

I ja jučer imao POTG sa Symmetrom, nema ni ona toliko loš damage kad se nakačiš na nekog par sekundi. Jel to već buffana pa je zato tak? Nisam je nikad prije igrao 

0 0 hvala 0
15 godina

pošto je i u ovoj sezoni zarya must have skoro svakog ozbiljnog setupa, i dalje se junkrat mora izbjegavati pickati pošto 2-3 njegove granate nabuffa zaryu na maximum charge.

što se tiće genjija on nije loš niti vam je on razlog zašto se izgubili ali ako se u protivničkom teamu nalaze 3 tenka ili pak winston ,onda se pokušava genji izbjeći ,no znam i ja sam iz prve ruke kako je ovaj community prepun reatrda

to se nažalost ne dešava ,nego se ostaje pri prvom picku.

ne razumijem ekipu, ako ti nejde i ne mičete se s mrtve točke onda je i za očekivati da promjeniš heroje jer očito je da nešto ne štima u samom setupu.

ako i je već genji u picku onda se on mora više fokusirati na healere ili low health heroje.

neznam meni se nekako čini da je trenutno najbolji setup:

reinhart

zarya(roadhog)

lucio

ana(zanyatta ili mercy)

soldier(reaper,genji,mccrae)

mei.

ili bez mei jedan od ponuđenih attackera.

to je onako odokativno, ali da se razumijemo dobro dođe u nekim trenutcima i pharah,winston,dva.

sombra ,torbjorn,bastion,symettra,widow,hanzo,tracer to su po zadnjim statistikama što se tiče 3.sezone najslabije odabirani heroji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja mislim da je D'va must-pick, uz uvjet da ima dovoljan support (Ana/Zen + jos jedan healer). Dobra je protiv svih trenutno uobicajenih likova, jedini pravi counter joj je Zarya, koja vise nije toliko cesta.

I dobra Widowica je isto strasno jaka, ali ofc da ih bas nema dobrih ispod Master+ ranka :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Myths - Vol. 8

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ma po kompoziciji tima na početku partije se već može predvidjeti pobjednika u više od 70 % slučajeva. Meta kompozicija sa D.Va, Rhein, Roadhog, Lucio, Ana i Soldier je OP i može se kontrirati samo kopiranjem. 3 tenka + 2 supp + 1 DPS je must za ozbiljnije igrače i zamjenilo na početku ustaljenu 2+2+2 postavu iako većina i danas to preferira. Najgore je imati nesposobnog instalock DPS-a. Ja sam u zadnje vrijeme primoran igrati Anu jer nitko uopće ne pomišlja igrati bilokakvog support heroja.

Što se tiče Junkrata, više puta sam preokrenuo partiju kada sam umjesto drugog healera pickao Junka i unio nered u neprijateljske redove. Ako ekipa ima 2 ili više flankera 2 healera su nepotrebna.

Jednom sam upao u odličnu ekipu. Igrali smo Lucio, Mercy, Rheinhardt, Roadhog, Torbjorn i Bastion u obrani. Nekonvencionalna postava, ali protivnik svoj payload nije pomaknuo 20 metara cijelu rundu.

Kada vidim troll pickove poput Genjia, Widow ili Hanza odmah mi se smrači, ali što ćeš kad ne slušaju. Veliki minus Blizzardu je rudimentaran sustav skill ratinga koji u potpunosti ovisi o tome da li si pobjedio ili ne, odnosno o tome s kakvim te je igračima MM spario. Osim toga hendlali su leavere katastrofično. Zašto se prazno mjesto ne popuni s igračem ili se na neki drugi način kompenzira. Ovako jedan leaver uništi cijelu partiju partiju.

Kratki how to play vodič za low gold, high silver skillere:

Genji -  NO - ako neznaš odlično igrati s njim nemoj ga uzimati jer si igrač manje, pogotovo u današnjim tenkovskim kombinacijama

McCree - NO - ako nemožeš ciljati, a na ovom nivou nitko to nemože, nemoj ga uzimati. McCree zahtjeva konstantne headshotove i podršku cijele ekipe kako bi bio efikasan.

Pharah - YES - dobra Pharah je pain in the ass i može voditi cijelu ekipu, no protiv Soldiera zahtijeva pratnju jednog healera

Reaper - YES - situacijski i ovisan o timu tako da teba biti spreman na promjenu

Soldier 76 - YES - must pick nakon overbuffanja

Sombra - NO - Katastrofa bez obzira je li u rukama najboljeg ili najgoreg igrača Overwatcha

Tracer - YES - ali samo ako si s njom odličan inače 0 bodova

Bastion - YES - ako postoji potpora tima i frontline sa Rheinhardtom na čelu

Hanzo - NO - zahtjeva preciznost

Junkrat - YES - u obrani i u napadu može napraviti mnogo, c4 + 1 gr je instakill za sve osim tenkova. Ult je dobar i brzo se napuni na Rheinhardtovom štitu.

Mei - YES - cancer

Torbjorn - YES - u obrani i situacijski u dobro bunkiranoj ekipi

Widowmaker - NO - Isto kao i Hanzo, igrač manje

D.Va - YES - OP nakon patcha i osovina nove tenkovske mete

Reinhardt - YES - nepotrebno obrazlagati, štit od 2000 hp govori za sebe

Roadhog - YES - hook+headshot combo je trademark

Winston - NO - katastrofičan damage i bez kompletne koordinacije s timom nema smisla

Zarya - NO - isto ovisi o koordinaciji s barem još jednim igračem, soloq nema smisla

Ana - YES - najbolji healer u igri je pogonsko gorivo za tenkove

Lucio - YES - AOE healing i svestranost

Mercy - YES - iako je učinkovitost damage boosta upitna lagana je za igrati

Symmetra - NO - U napadu nema smisla, a u obrani je previše situacijska i ovisna o suigračima

Zenyatta - YES - dobar damage, mogućnost heala

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 12:15 (D-wook).

4 0 hvala 0
17 godina

Je'l ovo znači da sam pristojan Soldier i trebao bih ga autolockati?

Statsi od S3, ostale heroje imam po koju minutu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako hoces pravi neki ranking najblizi tvome skillu  treba bar imati 50 do 100 odigranih partija  (u s3 pricam ne generalno i QM i ostale sezone iako placment uzima u obzir i prijasnje season rankove) to je neki optimalni broj da ti igra iole precizno odredi rank.

0 0 hvala 0
17 godina

Zapravo je skoro bezveze, da sam odigrao placement mečeve 10:0, dobio bih valjda SR 2200, tj. gold, jer sam otrpilike tako završio prošlu sezonu.

Vidio sam da ekipa koja je bila master/grandmaster prošlu sezonu, sa 5:5 je dobila preko 3500 SR-a. Realno, jednom kada "zapneš", užasno se teško podići, pogotovo što napredovanje ovisi samo o pobjedi, a ne o tome koliko ti dobro igrao, makar i izgubio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, sve u svemu je ovaj S3 uzasan fail. Ljude na visim rankovima su "besplatno" boostali za parsto bodova, pa su ex-dijamanti sad Master, bivsi Master su sad Grandmaster... a sve sa nekim average 5-5 recimo scoreovima u placement matchevima.

A na donjem kraju krivulje (platina i nize) su svima smanjili rating, cak i uz dobre rezultate u placements.

Izvuc se iz Golda je pakao. Moguce, ali tesko, dugotrajno i kosta puno zivaca i igara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Da, sve u svemu je ovaj S3 uzasan fail. Ljude na visim rankovima su "besplatno" boostali za parsto bodova, pa su ex-dijamanti sad Master, bivsi Master su sad Grandmaster... a sve sa nekim average 5-5 recimo scoreovima u placement matchevima.

A na donjem kraju krivulje (platina i nize) su svima smanjili rating, cak i uz dobre rezultate u placements.

Izvuc se iz Golda je pakao. Moguce, ali tesko, dugotrajno i kosta puno zivaca i igara.

onda cu si ja u broncu pucat u glavu

15 godina

Posrećilo mi se danas sa kutijom  Super skin! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 22:48 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Zapravo je skoro bezveze, da sam odigrao placement mečeve 10:0, dobio bih valjda SR 2200, tj. gold, jer sam otrpilike tako završio prošlu sezonu.

Vidio sam da ekipa koja je bila master/grandmaster prošlu sezonu, sa 5:5 je dobila preko 3500 SR-a. Realno, jednom kada "zapneš", užasno se teško podići, pogotovo što napredovanje ovisi samo o pobjedi, a ne o tome koliko ti dobro igrao, makar i izgubio.

Ovaj podcrtani dio bas i nije tocan, evo jedan blue post gdje je lijepo opisano kako stvari funkcioniraju.

15 godina

Evo najvažniji dio posta koji je linkao kolega war3_tft (u slučaju da ti se neda čitati sve iako preporučujem da pročitaš jer je odlično sve objašnjeno).

In Overwatch, whether your MMR goes up or down is contingent on winning or losing. But there are a number of factors that determine how much that rating goes up or down. For example, what map you’re playing on and whether you were attacking or defending is factored in. We know the win rates on attack/defend on all of the maps and we normalize accordingly. Not all wins and losses are equal. We also look at your individual performance on each of the heroes you played during the match. Everyone has better and worse heroes and we have tons of data showing us what performance levels should be like on those heroes. We also look at your opponents and whether or not their matchmaking rating is higher or lower than yours. These are just a few of the things that are considered when determining how your skill should go up or down. At no point in MMR calculations do we look at your win/loss ratio and win/loss ratio is never used to determine who to match you with or against. We are not trying to drive your win/loss percentage toward a certain number (although the fact that so many people are at 50% win rates makes us extremely happy). All the system does when it comes to matching on skill is attempt to match you with people of a similar number

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 0:59 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Krivo ste pročitali.

Ako izgubiš ranking ide dolje, hoćeš/nećeš. MMR je skoro nebitan u tome...

Koliko će ići dolje, ovisi djelomice o tvojem osobnom performansu i o tome da li je protivnička ekipa "na papiru" jača, tj. imala ukupno veći SR score.

Dodatni problem je, mogu odigrati par ranked mečeva u danu (posao/djeca), pa se užasno teško izvući od tamo gdje jesam. Evo, jučer bio jedini healer u timu, po ranku/lizi najniži igrač u timu je autolockao soldier-a i iako mu se govorilo da prvo ubije Pharah, ignorirao ju je - ona je prvo ubijala mene ko healera... A čim sam vidio da je on uzeo, samo sam napisao u chat da ćemo izgubiti, ali da će on vikati da ima gold killove i damage u timu... Tako je i bilo na kraju.

Tako, da ne znam kako ću se izvući iz te lige...

@war3_tft - ja sam lijepo napisao da napredovanje u ranking bodovima ovisi samo o pobjedi, ili bar ne padanju ako je draw. Može meni MMR biti "over 9000" ako non-stop gubim samo ću padati u renkingu.

EDIT:

Dodatno, naravno da ima mečeva, da si sa 5 randoma (nitko u party-u), gdje svi uđu u voice i dogovaramo se, i bude napeto ali pobjedimo. Ne gubi se svaki meč, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 9:34 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja još nisam odigrao niti jedan placement.. obje prošle sezone sam se samo plasirao na oko 2400-2500 bodova i prestao igrati competetive.

glavni razlog je loš dsl koji ko za k uvijek pukne za vrijeme competetive-a 

u zadnje vrijeme mi je najveći gušt igrati arcade - mystery heroes. jednostavno mi malo previše na jetru ide svaku partiju gledati genji/tracer/sombra/hanzo/mccree, pored silnog šarenila heroja koje igra nudi.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...
Dodatni problem je, mogu odigrati par ranked mečeva u danu (posao/djeca), pa se užasno teško izvući od tamo gdje jesam. Evo, jučer bio jedini healer u timu, po ranku/lizi najniži igrač u timu je autolockao soldier-a i iako mu se govorilo da prvo ubije Pharah, ignorirao ju je - ona je prvo ubijala mene ko healera... A čim sam vidio da je on uzeo, samo sam napisao u chat da ćemo izgubiti, ali da će on vikati da ima gold killove i damage u timu... Tako je i bilo na kraju.

Ovo me podsjeća na našeg soldiera od neki dan koji je pametno napisao "gold medal for 2 elims, wtf guys", nisam mu imala srca reći da mu to ko dps-u i nije baš najbolji argument :D

Zbuksana u goldu i obzirom kako i koliko igram, bilo bi apsurdno misliti da spadam u neke dajmonde :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
11 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Ma po kompoziciji tima na početku partije se već može predvidjeti pobjednika u više od 70 % slučajeva. Meta kompozicija sa D.Va, Rhein, Roadhog, Lucio, Ana i Soldier je OP i može se kontrirati samo kopiranjem. 3 tenka + 2 supp + 1 DPS je must za ozbiljnije igrače i zamjenilo na početku ustaljenu 2+2+2 postavu iako većina i danas to preferira. Najgore je imati nesposobnog instalock DPS-a. Ja sam u zadnje vrijeme primoran igrati Anu jer nitko uopće ne pomišlja igrati bilokakvog support heroja.

Jučer sam malo isprobavao ovu 1-3-2 formaciju i mogu reći da fakat zna biti odlična. Kad god sam uspio nagovoriti članove da probamo s tim, bio je odličan meč napet do kraja. Jednom smo na Kings Rowu bili u overtime dobrih 5-10 minuta. 

Uvijek sam, naravno, morao igrati healera jer sam jedan od onih koji bi radije pobijedili nego imali zlato u eliminacijama, ali iznenadilo me koliko su se ljudi bili spremni prilagoditi. To mi je prvi dan u ovih par mjeseci Overwatcha da mi većina gejmova nije bila puna toksičnih klinaca koji forsaju DPS. 

15 godina
neaktivan

Evo da se pohvalim, konačno sam zakoračio u diamond ;)

Imam par sati played, a ove sezone me bacilo između 2500-2600 (placement matchevi 4-6 W/L), nakon što sam u drugoj sezoni dogurao do cca 2900. Igram isključivo solo queue!

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 10:21 (Teknokyo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nitko nije nista krivo shvatio, naravno da gubis bodove nakon izgubljenog meca, ali ako si ti svoj dio dobro odigrao za nagradu gubis manje, isto tako kad pobjedis i dobro odigras dobivas jso vise bodova. Teoretski ako si dobar igrac i eto bas nikad nemas "srece" sa timovima cak i sa 50% win rateom mozes napredovati, naravno jako sporo, ali govorimo teoretski. Ovaj nazovimo ga "personal adjustment" sistem ljudima omogucuje da napreduju puno brze ako to stvarno zasluzuju, ali naravno to sve skupa ne ide nakon 20 gejmova, tu se ipak mora malo vise igrati da bi bilo efekta.

U svim igrama ovog tipa gdje postoji ELO je ista prica, ljudi uvijek okrivljuju team i nikad nece krenut od sebe. Istina je da ima losih gejmova gdje ekipa trolla, uzme nekog heroja s kojim nema pojma igrati ili nesto trece, ali nakon sto se odigra malo veci broj gejmova sve sjedne na svoje mjesto i na kraju igrac zavrsi tamo di pripada. Najbolji su mi oni sto govore kako su zapeli u "ELO Hellu" i kako su puno oblji od ostatka igraca s kojima igraju, e pa ako je to stvarno istina onda svaki gejm postoji jedan oldican igrac (taj koji tvrdi to) i 11 losih, statisticki ce tim sa tim pojedincom imati vece sanse za pobjedu.

Ja igram Heroes of The Storm od alfe i dobro znam te situacije, igra je isto uzasno timski orijentirana i nije kao ostale mobe da imas mogucnost igrati carry-ja i dosta toga obaviti sam, ali svejedno osobni skill itekako pomaze pri rankanju. Ja sam otvorio novi account tamo i kad sam poceo igrati to je bilo presmijesno, nisam vjerovao kojom lakocom sam pobjedivao ekipu, vrlo brzo sam dosao do MMR-a koji imam i na glavnom accountu, u pocetku sam ga i presisao, ali nakon sto sam vise igrao opet sam dosao na onaj skill level kojem pripadam. 

Mene isto znaju izivcirati losi igraci u timu, ali dok se covjek u potpunosti ne fokusira na igru i ne pokusa napraviti najbolje iz situacije u kojoj se nalazi usporava svoj napredak.

12 godina

Najvaznija je komunikacija, ja na to solo q svima kazem da odu u team channel da bar mene cuju kad ne zele pricat, i onda im govorim gdje da zauzmu poziciju, tko je low HP od suparnika, da li me netko ganja ako igram healera. Otkad to radim imam vise pobjeda na solo q.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

što se tiče nove sezone, ako želite napraviti ikakvi napredak ,morate jednostavno igrati heroje koje se masterirali ,a ne odabirati heroje na kojima imate 1 sat odigrano.

tako ćete više davati teamu i samim time će vas sve ići lakše.

to je onako moja sad procjena od koje ću se od ovog trenutka krenut pridržavati.

dosta je bilo da fali teamu neki od heroja i onda ga ja odabirem bez obzira znao ili neznao igrati s njime.

takav pristup sam dosada imao jer se pokušavaš prilagoditi teamu ,ali to više nema smisla pogotovo ne s random telcima.

igram ono šta me najbolje ide jer znam da na taj način mogu više pridonjeti teamu nego da igram bubam mercy s kojom sam odigrao svega 40-tak minuta ili reinhartha s kojim imam sat dva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Najvaznija je komunikacija, ja na to solo q svima kazem da odu u team channel da bar mene cuju kad ne zele pricat, i onda im govorim gdje da zauzmu poziciju, tko je low HP od suparnika, da li me netko ganja ako igram healera. Otkad to radim imam vise pobjeda na solo q.

Najvažniji je teamwork, a mnogi komunikaciju poistovjećuju sa teamworkom. Naravno da pomaže puno, ali samo u slučaju da ljudi nešto zapravo i registriraju od svega što čuju. Možeš ti vikati cijelu partiju nek netko ubije Pharah, ali ako ti tim ne zna tko je za to zadužen ili svi misle "pa netko drugi će", džabe ti komunikacija 

12 godina

Pa kazem odmah da fokusira 76 pharu ako vidim da mu neide onda trazim da se uzme zen i mccree

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...

Evo da se pohvalim, konačno sam zakoračio u diamond ;)

Imam par sati played, a ove sezone me bacilo između 2500-2600 (placement matchevi 4-6 W/L), nakon što sam u drugoj sezoni dogurao do cca 2900. Igram isključivo solo queue!

Isto tako solo igrac sve 3 sezone plat, ovu zelim dijamant :) borim se izmedju 2800 i 2900 jedan dan 100 gore poena drugi dole ali eto valjda ce ovaj vikend biti malo srece da i to rijesim.

17 godina
The_K kaže...

Takve obožavam, dobiju instant mute!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice